» Bistro Bon

Efter julhelgen med all god mat och godis så har jag lyckats göra flera personbästa på gymmet :) riktigt stolt över 90kg i bänk! Tänkt vad mat kan göra haha, dock har jag visserligen gått upp i vikt, men det kan set vara värt när det går så här bra på gymmet :) dock har jag inte kommit tillbaka till rutinerna och jag känner att kroppen är i obalans, men det ska blir bra när jag får tillbaka rutinerna. 

Efter ett grymt pass på Medis i lördags tyckte Ali att vi var värda burgare och bjöd med mig till Bistro Bon. Jäklar vad gott det var! Den godaste burgaren jag ätit. Vi slog även på stort och åt varsin dubbelburgar, totalt 1 kg kött haha 




» Juldagen

Juldagen var lilla julafton med mamma och Therese med familj. Det var jätte fint väder ute solen sken och det var krispigt i luften. 

Jag & min tjej 
Efter vi varit ute en stund var det dags för julmat och denna gång var jag extra hungrig så det smakade extra gott :) 
Therese, Charlie, mamma & Joline 




Efter maten tog vi några fina kort vid granen, dock måste man vara snabb för man får inte långt tid med spralliga Joline. Det blev ett fint kort på familjen, men där tog tiden slut lagom till jag skulle vara med :) hon är ju så underbar! 

Sen var det julklappsutdelning och jag fick äran att vara tomten haha svettigt och roligt! Joline kände inte igen mig och hon var heller inte rädd för tomten. 


Stark tjej ;) 
Joline hjälper Bella öppna sin julklapp
Bästa julklappen av mamma, helt ovetande om den! 
Joline var riktigt nöjd över sina julklappar med mamma och pappa var nog mindre nöjd med denna julklappen som hon fick utav mormor ;) 
På kvällen var det dags för hemresan mot Sthlm, dock utan Bella som fick stanna kvar enligt planerat. Kommer kännas tomt, men jag kommer få mer tid över till mig själv. Tågresan gottade jag mig med godis, nya numret av Body och skrev på kostschema. 


» Julafton

07.00 julaftonsmorgon blev det risgrynsgröt och julskinksmacka med mammas julbröd innan det var dags att åka in till Tidaholm för lite bänkfest med Carina och Ronja. Har blivit en jultradition att börja julafton med ett träningspass, riktigt roligt :) 


Tomten hälsade på gymmet ;)
Ronja, jag & Carina 
Efter träningen hämtade mamma mig, så hade vi en mysig julafton tillsammans. Vi lagade en jätte god gratäng tillsammans, skippade julmat för vi skulle ha våran julafton med Therese på juldagen. 


Efter middagen tog vi en härlig promenad med hundarna, min lilla Bellish och sen hämtade vi även Therese hund Daisy. 
Mamma & jag på promenaden 

Therese kom hem lite tidigare från hennes julfirande med calles familj för att hon skulle lägga barnen. Så jag mamma och Therese hade lite mys på kvällen med laxpaj, ostar och choklad :) 


Kollade såklart in den snygga showen VS!! 

» Uppesittarkvällen

Strax innan kl07 dagen innan julafton tog jag och Bella tåget ner till Skövde där mamma hämtade oss och vi åkte in till centrum så jag fick köpa några julklappar som saknades. Därefter åkte vi vidare till min syster Therese med familjen i Mölntorp. Fick jag även träffa mina ögonstenar Joline och Charlie! Dom växer så det knakar :) 

Vid 16-tiden kom pappa, Carina och Tobbe och vi började fixa fram julmaten. Det var våran julafton, det blev julmat, godis, Bingolotto och julklappsutdelning. Detta året valde vi att alla skulle köpa en julklapp ich sen skulle vi lotta ut. Det stod ett nummer på varje paket o sen fick man dra en lott och få den klappen som stod på lotten, men roligt nog så fick alla sina egna klappar! Haha så vi gjorde om leken så att den som fick lapp nummer 1 fick välja först :)

Min frulle på tåget :)
Therese, Charlie & Calle 
Gott!
Min far, Carina o Charlie 
Bästa pappa & jag 
Carina & Joline 
Sötaste Joline & Therese



Therese hade bakat jätte gott julgodis och även en protein tryffel :) 


Bella myste ner i Charlies sackosäck 






 

» Jennys små söta

Dagen innan jag tog tåget hem till familjen så gjorde jag klart mina choklad askar som jag har fixat med den senaste veckan :) jag blev faktiskt riktigt nöjd o skulle själv vilja ha en ask med "jennys små söta" ;) men jag har lite rester kvar och jag har ju provsmakat en hel del. 



Det blev Rocky road, Mozartkulor,wienernougat, ischoklad, marknadskarameller, choklad med seg kolakräm i, toblerone, trillingnöt, vittryffel med kanel, mörktryffel, chokladdoppade nötblandning, tryffel med krossad Marianne godis, tryffel med krossade pepparkakor  

» Julbord med jobbet Oscar Jacobson

Igår var jag på julbord med jobbet, Oscar Jacobson, fast tråkigt nog så var det ingen julmat det bjöds på. Jag hade velat ha flera långbord med julmat att plocka från och gottat mig ordentligt, men icke. Det blev ett lyckad middag iaf med mat och dryck, dock kunde det varit mer mat och mindre dricka ;) 

Innan middagen åkte jag hem till Rebecca och Christoffer, jag tog med mig en liten ask med några av pralinerna jag bakat och dom bjöd på Amarone, så vi hade det mysigt innan jag o becca gick till middagen. 




Jag valde Lammbog med tryffelpure 
Stefan 
Designern Mats, jag & Mattias 
Choklad cheesecake med sorbe
Jocke i tomteluva & Britta
Men in black :)




» Slätare och starkare!

Både jag och Bella bar dödströtta när vi vaknade av alarmet och var dags för morgonpromenaden, men alltid skönt när man väl kommer ut.

Kl.12 hade jag lunchmöte med Micke som coachade min vän Elyn på luciapokalen, men som även jag fick lite hjälp av på tävlingsdagen. Jag ska nu satsa hårt på SM som är i oktober och denna gången kan det vara skönt att ha en coach att bolla med och bara lyda och köra. Slippa tänka på kosten och bråka med hjärnspöken :) eftersom jag fick känns på han lite på lucia och han har riktigt bra erfarenheter då han själv har tävlat, är coach, PT på sats, lärare på Safe PT utbildning, fitness domare, kiropraktor och dietist, allt jag behöver ☺️👌 

Micke 
Min lunch, så jäkla gott! 

När jag kom hem sen satte jag igång med ännu mer bakning. Det blev Marianne tryffel, tryffel med hasselnötkross, trillingnöt, chokladdoppade pepparlskskulor. 
Första snön föll


Senare på kvällen blev det bästa Pwo med julgodis och celcius :) det blev också bästa benpasset!!


4-5set
Böj avslutade med 70kg*8
Utfall 75kg*8
Smala benpress uppifrån 210kg*8
Sittande vadpress 50kg*8 

Samtidigt som jag blir slätare, blir jag också starkare! Älskar att köra tungt!

» This is christmas

Söndagen kl.10 mötte jag upp min "klient" utanför sats Regeringsgatan så fick han kötta bröst efter mina kommandon :) jätte kul och han körde på bra! Aldrig något gnäll :) 


På kvällen efter min egna träning så blev jag medbjuden på en julkonsert med becca och hennes familj och även hennes sambo Christopher o Erica. Konserten, this is Christmas, var verkligen jätte mysigt och vackert! Jag föll till och med några tårar när en tjej sjöng så otroligt vackert så det värmde hela mig. 







Efter konserten mötte jag upp Linn så handlade vi lite mat och åkte hem till mig och hade lite middags mys. Dock så sprang klockan iväg o vi båda skulle jobba dagen efter så det blev inte så länge. Men när Linn gick såg jag att hag hade lite vin kvar och kunde heller inte låta bli chokladen. Det var svårt att sluta äta :)



» Julmys

Längtat efter min lediga helg och den går alltid lika fort över. Jag har iaf haft en super mysig helg. Tidiga morgon promenader med Bella, tränat, bakat en massa julgodis och dessutom ätit massa julmat som jag och Ali lagade :) 

Fredags frullen deluxe 
Fick överraskande hem ett paket från Swedish fitness som gratulerade min vinst i bodyfitness :) 


Första jultallriken och det var såå gott, blev många tallrikar i helgen ;) 

Även en hel del julbak och man måste ju provsmaka och äta upp dom fula bitarna ;)

Det blev Rocky road, ischoklad, wienernougat, marknadskarameller, Mozartkulor, kolapraliner, frukt & nöt choklad 

» Mina nya vardags naglar

I torsdags fick jag mina naglar fixade av bästa på rosenrummet, NK. Hon gjorde mina tävlingsnaglar och dom var jag jätte nöjd med, men inte min stil att ha till vardags :) så hon ville gärna fixa till mina naglar och jag blev super nöjd! Fin mandelform med fin färg nu vid jul. 

Tävlings naglarna VS vardags naglarna 






» Tillbaka till rutinerna

Nästan hela veckan efter tävlingen så frossade jag i mat och annat gott, vilket resulterade till +8kg på bara någon dag! :) Kroppen suger åt sig som en svamp efter en sån hård diet, men det mesta är vätska. Denna veckan har jag balanserat min kost igen och börjat äta cleant igen som jag även gjorde innan dieten, jag ökade direkt men lite succesivt med kolhydraterna. Helgerna ska jag dock ha mina ätardagar som jag hade innan diet :)

Kyckling, ris, spenat, champinjoner, paprika :)  

Det känns fantastiskt skönt att komma tillbaka till sin normalvikt igen och känna mig stark och full av energi :) Dock gick det väldigt snabbt så det tog lite tid att vänja sig haha.. Jag hade börjat vänja mig att se mig rippad på gymmet med synliga ådror, men nu ser jag mig i spegel med fylligare muskler och en stark tjej! Nu ska det ätas och växas! weeii :)
 
Tisdagens morgonpass på sats Gärdet blev det älskade axlar

I Måndags fick jag även hem Västgöta-bladet, Tidaholms lokal tidning, där jag var med på första sidan och en stor artikel i mittenuppslaget. Jag gjorde en telefon intervjuv förra veckan, vilket var väldigt kul att läsa. Roligt nog hade jag inte heller berättat något för familjen, så det var kul att överraska med det ;)



http://www.vastgotabladet.se/artikel/186397/segrade-i-luciapokalen
 
 

» Brunch på Clarion

Började söndagen på bästa sätt! Ali bjöd mig på brunch på Clarion hotell i skanstull och när vi kom dit var jag som ett barn på julafton. Det kittlades riktigt i magen av att se buffé borden uppdukat med massa mat! Allt ifrån, mackor med marmelad o ost, sill, lax, äggröra, kyckling lasagne, mini burgare som man fick göra iordning själv, ceacarsallad, kycklingvingar, våfflor med massa gott som nutella och avslutningsvis ett stort bort med sötsaker! Jag åt så mycket mat så jag fick ont i magen. Min mage fick en riktig shock efter att dietat några månader haha 

Första tallriken med det kalla
Tallriken med det varma :)
Överlycklig Jenny :)
Sen högg vi i våfflorna 
Kan ju erkänna att jag åt fler än två ;)
Söt bordet! 
Äppelpaj 
Gott!! 

Efter vi fått i oss allt efter nästa två timmar gick vi båda hem till Ali med varsin mat gravid mage! Shit vad ont vi hade haha var hemma hos han o vilade lite, sen tog vi våra magar och fick ett grymt bra pass! Biccar o triccar! :) 




» Julias födelsedagsfest

I lördags efter jobbet åkte jag hem till beccas och Christophers nya lägenhet, dom hade precis flyttat in och börjat få iordning grunden. Verkligen en super fin lägenhet, kan nog till och med säga finaste jag varit i och då har becca ännu bara börjat med inredningen :) vi öppnade upp en champagne och skålade in deras inflyttning och grattade min vinst. 

Känns riktigt bra att jag fått tillbaka mina kinder :)

Därefter gick jag och becca till Julia Bergh som hade födelsedagsfest. Vi var först ett gäng tjejer o åt vårrullar som man gick plocka ihop själv, både gott och en rolig ide. 

Julia & Becca

Senare på kvällen kom även grabbarna och då kom även shoten fram. Jag dricker inte sprit men denna gången smakade jag o den var god. Det var någon sprit blandad med blåbärssoppa o grädde. 






» Ost & vin kväll med Lotta

I fredags på jobbet så fick jag jätte fina blommor utav min omtänksamma kollega Peter som gratulerade min vinst!    Väldigt fint av honom. 

Jag fick även jätte fina blommor på kvällen utav bästa Lotta! Vi var hemma hos mig och hade en riktigt underbar efterlängtad kväll med ost och vin. Det var helt underbart gott och jag kunde inte sluta äta! Det var länge sedan vi hade en myskväll så det var verkligen super mysigt! 







» Cava mys med finaste Becca

I torsdags vaknade jag med en snorig nos och halsont, så det blev inget ryggbygge som planerat utan en skön promenad till jobbet. Efter jobbet åkte jag hem till becca och hade en riktigt mysig kväll! Jag hade med mig en flaska cava som var riktigt god! Privat heter den, rekommenderar starkt! Becca gjorde en super god ceacarsallad och sen käkade vi massa gott så min mage stod rakt ut :) super mysig kväll med finaste Becca! ❤️



» Dagarna efter tävlingen i bodyfitness

Tillbaka till verkligheten efter tävlingen känns väldigt skönt, dock är inte kroppen i balans ännu. Från en tävlingsvikt på dryga 50 kg till 58kg på 3 dagar, men allt är bara vätska som kroppen sugit åt sig och en proppfull mage med massa gott haha. Det var en lustig känsla, jag kände och såg hur vätskan lade sig på låren och i ansiket, även underarmarna. Nätterna har jag svettats som en tog med kraftig muntorrhet och haft svårt för att sova som dom senaste dagarna, men energin har snabbt kommit tillbaka. I onsdags, hade vikten gått ner lite igen till 56,5kg och den börjar balansera sig. Det är väldigt viktigt att man fortsätter på dieten och succesivt ökar, men självklart ska man ha sina dagar efter tävlng då man får fira och belöna sig med massa gott.
 
Många pratar om tomheten som infinner sig efter tävlingen, men det är faktiskt inte något som jag känt. Jag har snarare inte förstått att jag har stått på scnen för några dagar sedan och lyft en pokal i handen. Inte förens igår när jag gick min promenad till jobbet och jag fick ett väldigt fint sms utav min far där han skrev hur stolt han var när han glatt blev överraskad av att jag var på förstasidan på tidaholms lokaltidning Västgötabladet och även på mitten uppslaget. Jag gjorde en telefon intervju i onsdags och berättade inte det för familjen för jag ville överraska dom.
 
När jag vaknade i går morse så kände jag att jag hade ont i halsen och hoppade då gymmet och tog en promenad till jobbet istället. När jag gick där med mina tankar, lyssnade på musik och fick det fina sms utav pappa, då föll polleten ner, jag har vunnit bodyfitness på luciapokalen! Jag kunde inte hålla tillbkaka tårarna, jag kände en lycka och jag kände mig själv stolt över allt slit och vad jag har kämpat. Men också att jag kände att min energi var tillbaka och jag kände att jag orka och ville ge kärlek och energi till mina nära och kära igen som har fått stå ut med mina humörsvängningar och att jag inte haft tid för dom. Nu lät det som resan fram till scenen har varit jätte jobbig, men det har den också, men jag gillar att kriga, det ska inte vara lätt, det är då endorfinerna kommer och en obeskrivlig lycka när du lyckats! Jag gick längs strandvägen och lät tårarna rinna för jag kände mig lycklig och jag kände mig så jäkla stolt över mig själv, jag vill göra det igen!! :)
 
 
 
 
 
 
 
 

» Blev firad av Ali med pizza & presenter

Måndag och jag var ledig, dock vaknade jag klarvaken kl.07 och jätte sugen på min special gröt dom jag kokar upp tillsammans med casein, super gott. Jag myste länge i sängen med min gröt och bloggade, tackade och svarade på mejl. 


Senare efter lunch åkte jag in till Medis till becca och hämtade lite julpyssel som jag hade i beccas förråd. Därefter blev det ett pass på sats Medis och körde ben och rumpa. 

På kvällen kom min finaste vän Ali hem till mig för att fira min vinst. Vi käkade pizza!! Min första på över 3 månader och det smakade riktigt gott!



Ali kom till mig direkt från sin weekend i Vegas och han hade med sig mängder av presenter till mig, massa "nyttigt" amerikanskt godis och torrvaror, Voluspa ljus och en iPad!!! Blev så otroligt glad! Han är en vän för livet med det största ovh varmaste hjärtat!! Bästa!
Som julafton :) bästa finaste

» Dagen efter tävlingsdagen

Dagen efter tävlingen och jag hade galet pump i kroppen!! Ådrorna hade poppat upp överallt, magen, låren överallt :)

Ådrorna syns faktiskt inte lika bra på bild. 

Kl.08 gick vi ner till hotellfrukosten och unnade oss en massa gott!! Ostmackor, pannkakor och oboy var något av det goda :) 

Min frukost 😍

Efter frukosten gick vi upp på rummet, vilade lite och gjorde iordning oss innan vi gick till Fitnessmässan. Där minglade vi runt, träffade många härliga personer och åt en heldel proteinbars :) 
Mottogs med glädjetårar av fina Carolina 
Bästa poserings teamet, Elyn, Felix som kom 1.a i Classic bodybuilding & jag 

När vi hade varit på mässan ett tag så var det dags för hemfärd. Det var tre tävlande i bilen, jag, Elyn och Felix, jag kan ju bara säga att vi gjorde bilen till en gaskammare för Erica, Ylva och Anton :) det var faktiskt riktigt jobbigt min och Elyns magar var värst! 
Elyn, Erica & jag
På vägen stannade vi även till på en "väg restaurang" och jag käkade köttbullar med potatismos o lingon, det var såååå gott, nästan godare än oxfilén i lördags ;) 


Anton & Erica
Vi kom hem senare på kvällen, jag packde upp väskan och sen somnade som en stock. 

» Tävlingsdagen i Bodyfitness -168 Luciapokalen

Dagen var här!!! Jag sov som en stock och klockan ringde vid 07 så gick jag och Erica ner o käkade frukost tillsammmans med Elyn och Micke. Både min och Elyns form såg riktigt bra ut, torra och hårda. Fick fick lova av Micke att ladda på bra. Eftersom jag inte har haft någon coach så var jag oerhört tacksam att Micke ville även hjälpa mig och jag litade på hans ord. Första tuggan och jag satte tänderna i ett vitt bröd med leverpastej och det smakade sååååå gott!! helt otroligt! även riskakor med sylt på! :) himmelriket. 
 
Efter frukosten gick jag och Elyn för att lägga på andra och sista färgläggningen. Riskakor käkade vi en var 5.e minut och mat (ris) 2 ggr. Sen var det dags för styling, vi gick tillbaka till våra rum och fixade iordning oss för scenen :)
 
 
 
Sen var det dags att gå till svenska mässan till backstatge och förbereda sig. Riskaka efter riskaka, men plötsligt säger Micke varsågod ta lite nutella på riskakan, waaa... det var såååå otroligt gott och jag blev helt galen så jag var tillomed tvugnen att ta det lite lugnare. haha både Micke och Erica fick säga åt mig haha, men vad gott det var! 
 
 
 
 
 
Elyn & Jag
 
 När det började närma sig så var det dags att limma bikinitrosan, äta mer socker och börja pumpa :) Nerverna började komma, men jag kände mig inte så nervös utan jag var så ovetande om vad jag hade att förvänta mig. Det som var stressigt var at jag inte hade någon koll på när det var min tur eftersom det beror så mkt på hur lång tid det tog för dom klasserna innan. 
 
 
 
 
 
 
Tillslut var det dags och jag gick in i en roll där jag tänkte att jag var störst, bäst och vackrast och är här för att vinna. Jag tänkte på att jag måste synas och ta plats för att domarna ska se mig bland dom andra 25 vackra tjejerna. Det var en riktigt härlig stämning bakom scenen, bara fina komplimanger och positiv energi. Även på scenen var det inga armbågar i varandra, utan det var så otroligt skoj! En fantastisk känsla att stå där på scenen. 
 
 
 
Spänningen var stark efter varje särbedömning som gjordes och när jag kom vidare till final kände jag mig trygg. gick tillbaka till backstage och käkade mer socker, vitargo och pumpade på. Även en shot jägermister åkte ner ;)
 
 
 
Shotar jäger ;) 
 
Sen var det dags för finalen och då skulle vi gå våran I linje (T-walken var borttagen denna gången) och det gick jätte bra :) dock net jag gjorde min tackning gick jag ner väldigt djupt och jag kände mig lite stel haha.
 
Finalisterna
 
Sen fick vi ställa och på linjen och det var dags för prisutdelning och det kändes overkligt! stå där och hoppas på att inte höra sitt nummer var lite nervöst. det var jag och två tjejer kvar och det kändes overkligt. Vi höll varandra i handen och jag blev sist uppropad, jag vann!! dessutom med 3 poäng, vilket betyder fullpott!! :) Tjejen som kom tvåa fick 8 poäng, så jag vann ganska stort :) Jag har fortfande inte förstått utan fortfanrande försöker smälta det.
 
 
Micke & Jag
 
Direkt efter prisutdelningen fick jag gå backstage och bli fotad av Body magazin, vilket var riktigt kul! fick leka lite modell haha, först var det lite stelt, sen sa han att jag skulle snurra runt och leka :)
 
 
 
 
 
 
Därefter sprang jag ut för att krama på pappa och Carina, som varit i publiken och tittat på mig. Så glad över att dom var i publiken och tittade på mig, motiverade mig stakt då min pappa är min största förebild. Det är från honom som jag har fått mitt krigarhjärta, allt eller inget och att aldrig ge upp! Han är bäst! :)
 
 
Sen gick vi och handlade massa gott som vi gottade i oss :) Men sen fick jag springa i väg för ännu en fotografering, det var för mitt team som jag tävlade för MMSports.
 
 
 
 
 
Sen äntligen var det hem o slänga av sig bikinin och på med klänningnen och äta en god bit mat med ett härligt sällskap. Elyn hade bokat bord för 15 per. Jag firade lite extra med att snacksa på Mickes förrätt, sen blev det oxfile med risotto och rödvin som jag har längtat mest efter! Det blev även en riktigt god choklad dessert! 
 
En shot jäger innan middagen
 
 
 
 
Efter middagen gick vi vidare till Efterfesten, Erica mötte däremt upp sina vänner och provade på gbg uteliv. Dock var vi väldigt trötta jag och Elyn så vi var bara där en kort stund o minglade runt, sen gick vi till våra rum och jag var uppe någon timme till och frossade mig med massa gott hahah
 
Min vackra nyfunna vän Elyn :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» Dagen innan dagen D!

Jag hade jätte svårt för att sova på tordagnatten sprang på toa hela tiden och ville börja äta mitt första mål. Kl. 7 beslöt jag att gå upp och käka, Erica vaknade strax efter och vi hade en mysig morgon och gjorde klart all packning och sen tog vi tåget mot Gbg! :) vi hade en skön tågresa och jag åt min mini laddnings mat var 3.e timme, vilket var riktigt gott varje mål men gjorde också att jag var konstant hungrig och frusen! 

Erica därimot kunde äta sin goda pastasallad och nötter haha :) 

När vi kom fram till hotellet så var det mycket formcheck, ladda mat 3.e timme och det var riktigt kul och se hur kroppen utvecklar sig på kolhydrater. 

Ser tydligt att sista vätskan driver ur o jag blir torrare och hårdare. 

När vi packat upp så var det dags för invigningen. Jag och Erica åkte ner till registreringen som var på vårt hotell. Då fick jag sätta på mig min bikini, gå in i ett rum och få mina skor och bikinin bedömd, även mätas och få min tävlingsbricka. Dock sa en av domarna att min trosa var förliten då den måste täcka halva glutes, men då frågade jag om det räckte att jag limmade ut den. Hon var tveksam och sa att dom var hårda i år men jag fick iaf tävla. Det gjorde mig väldigt orolig och stressad, men jag pratade med Emma som sytt den så hon lugnade ner mig.  

Elyn och hennes coach Micke bodde också på Scandic Opalen, han är även domare annars också och han sa också att vi fick limma ut den bara. 

På kvällen var det dags för första lagret färg. Vi satt där och väntade med alla andra tjejer. Denna gången var det uppdelat tjejer och killar så man slapp stå helt naken bland killar haha. Jag åt fortfarande var tredje timme, så matlådan var med mig :) 

Simon & Daniella med orimlig energi :)
Elyn & jag orkade inte ens stå upp

Erica hade några vänner i Gbg som hon hängde med på kvällen. När jag och Elyn hade lagt vårt lager färg gick vi också dricka lite vin ;) torrt vitt vin innan vi skulle strypa vattnet för att det skulle hjälpa att driva ut vätska. Vi låg på hennes hotellrum kollade på idol, laddade med riskakor och vitt vin. Det smakade så gott och vi hade såå mysigt! En halv flaska slank ner och lite goa o glada blev vi allt ;) 




Senare kom även Micke och då övade vi lite posering så han kunde hjälpa att korrigera. Jag har varit sne i höften som både Emma Melin som jag poserat med, men också min massör sagt. Micke är inte bara PT, coach, domare utan han knäcker också :) så han fixade till min höft, rygg, nacke och poseringen blev mycket bättre! Innan jag gick tillbaka till mitt rum för att sova så grundade vi håret med lite volym ;) 

Haha vilka snyggingar

Nu var vattnet strypt och det var att knapra riskakor. Erica hade också kommit hem från sin kväll med sina tjejer. Hon samarbetade med att äta riskakor, men den jökeln hade nutella på sina ;) 


Galet tryck på kvällen