» Posering & hockey

I fredags efter jobbet på Oscar Jacobson, NK åkte jag direkt till sats Odenplan och mötte upp Josefin. Jag hade formkoll och posering med henne. Jätte fin skillnad i poseringen sen första gången vi poserade, jätte kul!! :) Direkt efter körde jag lite mage, det var allt jag hann för sen åkte jag till Hovet och mötte upp Lotta, vi skulle på hockey :) lottas sambo Jonas bror Emil haha lång beskrivning. Emil spelar i Karlskoga som mötte AIK och dom vann! Jätte kul! 
» Sjuk men mys helg

Som dom flesta så åkte även jag på en förkylning, halsont och snorig men klarade mig iaf från febern. Helgen har jsg varit ledig så varit lite frustrerande att jag inte fått träna speciellt när jag var inne i en grym tränings period och kände mig väldigt stark.

I helgen har jag haft min hund Belladonna, så det har blivit promenader och mys med henne. Även en hel del fixande med bikinin som jag gör till min adept Josefin som ska tävla i bodyfitness på tyngre Classic 3. 

I fredags hade vi även bokat in poseringsträning och jag kände mig inte så dålig i fredags, så vi körde på en timme med posering. Hon var jätte duktig som tog till sig direkt av det som jag ville korrigera, kommer bli jätte bra till tävlingen 😃💪 bikinin fick hon också prova och den satt jätte fint! 


På väg hem köpte jag 1kg godis och satt i blingade resten av helgen och myste med Belladonna :)

Söndags åkte jag Jossan och Jennie och käkade brunch på Långbro värdshus, jätte gott och välbehövligt med lite tjejmys
» 140kg i marklyft :)


» Kyckling med ångkokt sötpotatis o rotfrukter


Kyckling med ångkokt sötpotatis, morötter, palsternacka och broccoli och en god sallad 😋👌

» Framsida ben

Söndags körde jag ben med Felix, vi körde detta upplägget 😅💪💥 jäkligt tufft med en sån pump att jag kunde inte stå upp ordentligt efter varje övning 😅😂

Benpass framsida:

Övning 1 - Benpress 2 x 50 reps
Kör på en vikt där du klarar ungefär 25 reps. Vila 3-5 sekunder, sen kör igen till du inte orkar fler. Vila 3-5 sekunder, sen kör igen osv. till du kommer upp i 50 reps totalt. När man närmar sig 50 reps bör man vara nere på 1-2 reps.

Övning 2 - Benspark 2 x drop set
Kör på en vikt där du klara 15-20 reps. Droppa vikten till där du klarar 15-20 reps direkt. Droppa igen till en vikt där du klarar 15-20 reps.

Övning 3 - 1 x Giant set
Gående utfall ca 20 steg per ben.
Knäböj med kroppsvikt 30-40 reps
Benspark halvreps 20-30 reps
Ingen vila mellan dom olika övningarna, utan byt och kör direkt.

» Better Bodies Challange

Igår var det BB Challenge i Sthlm, vårens första tävling. Jag skulle varken jobba i montern, tävla eller coacha, men åkte dit och träffade upp några i mitt team och minglade runt och kikade på tävlingarna. Det var dock inte så mycket folk, varken på mässan, publiken, men heller inte jätte stora klasser som tävlade. En bra och rolig tävling som kommer bli bättre nästa gång! 


Bodyfitness 

Classic bodybuilding

I pausen käkade jag, Helena, Frida, Maria och Martin buffé på Pong, men dom vad tvungna att smita tillbaka lite tidigare än vi och då högg vi i dessertbordet 😋
Helena PerssonJag träffade även upp Jenny, på BB Challenge så hon fick sin bikini som jsg gjorde till henne. Hon provade den och den var sååå fin på henne! Hon var jätte nöjd:)


När tävlingarna var slut gick jag och Helene och körde ett pass, axlar och biceps. 

Nya BB outfit som Heléne har är så snyggt👌
När jag kom hem o käkat satte jag mig ner vid datorn och svarade på mejl, planerade och skrev kost och träningsupplägg. 
Gottade mig med påskmust light och proteinbars, men det tog snabbt slut och då åkte marabou kakan fram 😋

» Bröstpass med Felix

I torsdag tog jag och Bella en lite längre promenad än planerat. Vi gick rundan som tar ca 40min och sen skulle jag passa på o gå sola direkt efter dock när jag skulle ta ut pengar så hittade jag inte mitt kort som jag hade lagt löst i jackan. Förmodligen så hade det åkt ur samtidigt som jag tagit upp mobilen ur jackan. Så det blev inget solande för min del utan vi knatade tillbaka samma väg för att kolla efter mitt kort, men orkade inte gå hela vägen igen😝

Vid lunchtid mötte jag upp Felix på sats Gärdet så köttade vi bröst och axlar. Dock kände jag att min axel var inte helt redo efter massagen, men det gick helt okej ändå. 

När träningen var gjord hade jag hela dagen/kvällen till att fixa klart bikinin som jag ska överlämna på lördag. Dock kände jag mig väldigt trött och sliten, så lyckades komma i säng ganska tidigt. 

Blev riktigt nöjd och ska bli jätte kul o se Jenny bära upp den på Tyngre Classic! :) » Mealprepp

Onsdag och torsdag var jag ledig och fick det mesta gjort på onsdagen, promenad med Bella, städa, tvätta, mealpreppa och dessutom massage hos Micke. Har haft ont i min högra axel lite mer än vanligt, så han fick ta i tu med den. Därefter var jag helt död och tog vilodag från träningen. 

Nu bor jag tillfälligt i en stor trea för att min lilla etta renoveras så nu har jag ett stort kök. Jätte smidigt att laga matlådor, slängde in 2 kg kycklingfiléer, kokade 2kg broccoli, ris och dessutom använde jag min ångkokare för första gången och det var super gott och smidigt. 
» Kyckling wrap

Enkelt och väldigt gott! 
-sallad
-grillad kyckling
-kvarg+kryddor ex.curry
-sockerfri sweetchili 
-tunnbröd
» Team träff, Team Forever Fit By Better Bodies

Team träff i fredags med Team Forever fit by Better Bodies. Jag fick äran att få vara kvar ett år till i teamet och även vara en fadder i teamet. 
Det var väldigt kul att få träffa alla nya i teamet för första gången, alla förutom en tjej, Emelie var på träffen. Även vår vd Michael Johansson som är bosatt i Texas var på kontoret och berättade om historien bakom Better Bodies och gasp. 

Även bikinifitness PRO Nathalia Melo var på plats och pratade om Media och hur vi bäst ska marknadsföra oss och Better Bodies. 


Vi fick också träffa design teamet och en liten förtitt på kommande kollektion ;) 
» 130kg i mark

Pb i mark!! :) 130kg och innan det gjorde jsg tvåa på 125kg, så känner att jag har mer att ge. Blev ett riktigt gött rumpass och stretch dessutom!


Marklyft
Hipstrust 10" ss enbents lyft 10"+10"x4
Krabbgång med gummiband nedanför känt 10steg ss kickback varannat ben 10" samma tillbaka x4 
Gynstolen utsida 3 drop 10" x4

Stretchade och kom nästan ner helt i splitt 😅