» Legday, tre dagars träningsvärk

I måndags körde jag och Ali ett hårt benpass där jag lade in grymma rumpövningar. Jag kan erkänna att jag är inne på tredje dagen med träningsvärk! underbar smärta ;) 
 




 

» Häng med Thai kamraterna & sedan tjejerna

I lördags efter jobbet så mötte jag upp några av mina thaiboxnings kamrater, dom hade varit på en thaigala som jag missade eftersom jag jobbade. Vi gick o käkade på en asiatisk restaurang, jätte trevligt. Vissa var trötta och några skulle på konsert, så vi skildes åt efter middagen. Jag gick till Julia, där vi skulle ha lite tjejs mys med glögg och tjejsnack. Alltid trevligt! Vi avslutade kvällen på Ljungrens. 

» Samarbetar nu med MM Sports och Body Science :)

Igår mådde jag prima och det kändes väldigt bra! Jag tog det väldigt lugnt hela förmiddagen ifall att, försökte även se på en film vid lunch tid. Först tog det evighter innan jag fick igång den, koppla ihop datorn till tven och allt man måste göra. Sen när jag väl bäddade ner mig och Bella för att kolla på filmen, såg jag kanske en kvart innan jag fick myrer i benen. Jag var alldelse för rastlös så jag började baka istället =) Gjorde två recept med Body Science Casein- duoble rich chocolate. Ett nyttigare alternativ av chokladbollar och sen en slags chokladkaka med Body science jordnötsmör. Blev as grymma =)
 
Sen fick jag ett sms från posten att jag hade ett paket att hämta ut, jag och Bella tog promenaden dit och hämtade det. Jag hade fått mina sponskländer och annat gott som handskar och mitsar från MM Sports! :)
Nu börjar mitt samarbete med MM Sports och Body Science, ska bli super kul och motiverande!
 
Mina nya spons kläder och annat fint som handskar och mitsar :)
 
 
Ali har blivit sponsrad av Vitamin Well, så detta stod utanför dörren igår, Inte fel:)
 
 
 
Body Science Casein - Double rich chocolate
Body Science jordnötssmör
 
 
 
 

» Proteinbollar & Chokladkaka med jordnötssmör

Här kommer recepten som jag gjorde igår :)
 
Proteinbollar:
 
1 1/2 dl havregryn
1 dl äggvita
1 dl Body Science casein- double rich chocolate
1/2 dl hackade mandlar
1 tsk kanel
Kaffe om man vill
Mixa alla ingredienserna och rulla sedan i kokos. Färdigt =)
 
Choklad kaka med Jordnötssmör:
 
1 dl Body Science Casein- double rich choclate
2 dl lättmjölk/mandelmjölk
 
Mixa allt och klicka i små formar, klicka sedan i valfri mängd jordnötssmör. Body science jordnötssmör är super god och nyttig! dom har även erbjudande på dom just nu, så gå in och beställ.
 
http://www.mmsports.se/home.php
 
 
 
 

» Spydde i butiken

Nu äntligen är det dags att köra hårt med träningen igen! Det har varit mycket ivägen nu sdet senaste, flytten tog mycket tid och energi, men när jag väl blev ledig från både flytten och jobbet, ja då åkte jag på förkylning och halsont. Jag jobbade ändå men nu i onsdags så  var jag tvungen att åka hem. Jag kände mig aldelles yr, illamående och började kallsvettas. Det blev värre och värre, jag stod bakom disken och fiock hålla i mig. En kund kom in och frågade efter en väska, jag skakade och svetten rann från pannan och ryggen, jag kunde knappt svara henne. Jag satte mig ner i mellanåt. En ny kund kom in i butiken och kollade på våra skärp, jag höll i mig i kassadisken. Det gick inte längre, jag vände mig om, öppnade skåpet och drog ut papperskorgen och spydde! Det var hemskt. Jag sprang till toan och mötte min kollega, som fick gå till butiken. Jag var tvungen att åka hem, mådde skit och sov hela dagen. Kändses bättre på kvällen, men var hemma igår också för att inte riskera att samma sak skulle hända igen.
 
 

» Sjuk :(

Vi höll verkligen på hela helgen med flytten och nu var jag ledig onsdag och torsdag då jag hade planerat att fixa det sista. Onsdagen städade jag, då han(ägaren till lägenheten) inte hade gjort sin flyttstädning. Väldigt dåligt faktiskt, känns inte så fräsch att städa upp någon annans skit. Ett grymt bra städ tips ska jag ge er, hahah kärringtips ;) skrubba fogar i ex. bad och kök med tandborste! Det blir som nytt.
 
På kvällen mötte jag upp Ali så köde vi ett rygg pass, vi har inte hunnit träna nu pga flytten så känndes bra att vara tillbaka på gymmet! Dock kände jag att det var något i kroppen, gick inte så bra och blev lite snurrig i mellanåt. Blev bara smämre så jag höll bara Ali sällskap det sista. Mådde skit på kvällen och dagen efter kunde jag inte sova, åt frukost med Ali vid 7.30. sen lade jag och Bellish i soffan och kollade på nyhetsmorgon, men efter en stund däckade vi hårt. Jag bestämde mig för att bara vila och ta det lugnt på torsdagen, för det behövde jag verkligen. Fredag morgon var jag ännu sämre, men jobbade ändå. Ikväll blir det myskväll och fotboll på tven.
 
Bella hjälper mig med tvätten :)
Bella tycker jag ska sluta städa och leka med henne istället 
Promenad vid Hammarbybacken, både jag och Bella är nyfiken på härliga promenader vi kan ta ett stenkasst ifrån lägenheten.
Torsdagen då jag var sjuk, Bella var också helt slut, vi båda behövde vila ut.
 
 

» Flytten

Vilken helg! Både jag och Ali har varit lediga fre,lör, sön och vi har fått sååå mycket gjort! Vi började i torsdags kväll med att städa, skrubbade rent toa och kök från golv till tak. Fredagen fortsatte vi med städningen och kl.17 hyrde vi en lastbil och flyttade vårt hem till ett nytt hem :) vi fick hjälp utan Alis vän David, vilket underlättade en del, flytten gick verkligen jätte smidigt! Var heller inte så långt vi flyttade från Skärmarbrink till Hammarbyhöjden, ca. 5 min med bil, en station med tbanan.

Vi fick flytta in allt, men han var inte riktigt klar med sitt, hade några möbler som han skulle ta bort, så vi sov hos Alis bror Tinni den natten. 

Lördagen fick vi låna tinnis bil, så vi åkte till gamla lägenheten och putsade rent den till topskick, sen vid 14-tiden fick vi tillgång till lägenheten. Kändes riktigt bra att få nycklarna till nya lägenheten. Vi såg över vad vi behövde och åkte direkt till Ikea. Shoppade bara vad vi jverkligen behövde, så blev inte jätte mycket. Dock åkte vi och storhandlade och där blev endel vi handlade massa frusvaror och torrvaror som flera kilo kyckling, broccoli och jordnötssmör kikärtor mm. Kvittot slutade på 3862:- haha nu har vi mat hemma. 

Igår fixade vi från tidigt på morgonen nonstop tills vi myste ner i soffan kl.20 till solsidan. Ali lagade även mat då vi har matlådor fixade till jobbet några dagar. Vi ska göra det till en standard att laga för fler portioner och frysa in, slipper msn stå sent på kvällen efter träning och laga mat. Mycket billigare då också, storhandla i förorten och laga storkok. Känns jätte mysigt och bra hemma. Alla kartonger är uppackade, men ni får bilder när gardiner och blommor är på plats :) 





» Halloween helgen

I helgen har jag jobbat, var dock ledig igår. I fredags tränade jag mage och sen blev det fredagsmys. Tog ett glas vin och pratade med en vän från Tidaholm, Anna i över 2 timmar. Synd att man bor så långt ifrån och inte kan ses över ett glas vin. 
 
I lördags var det alla helgona, så jag Ali och Bella tog en promenad till Skogskyrkogården. Vi gick där inne på kyrkogården och beundrade hur vackert det var med alla ljus för dom saknade. På vägen hem köpte vi faktiskt med oss varsin Pizza och det var faktiskt den första pizzan från sthlm som jag tyckte var riktigt god! :) Vi fortsatte lördagen med film och godis mys.
Söndag var jag ledig och vi började packa inför flytten. Längtar såå!!