» Juldagen

På juldagen tog jag och mamma en härlig promenad med Bella, sen åkte jag hem till pappa och hälsade på lite. Pappa utmanade mig i armbrytning och jag har 99% säker på att jag skulle ta honom, men ack det gjorde jag inte. Stark, envisen farsgubbe ;) Därefter körde pappa mig till Lotta och jonas, så fick jag träffa min fin vän. Vi bytte även julklappar och jag fick ett jätte fint nattlinne, det har jag redan favvoriserat och har på mig varje natt nu :) Tack lotta. På kvällen var det dags att ta tåget hem till Stockholm igen. Jag tycker faktiskt att det är riktigt skönt att åka tåg, koppla av så skönt. Lyssnade även på ett nytt favorit band, The amity affliction.
 
promenaden med Bellis och mamma
Pappa bryter ner mig :)
Min älskade vän Lotta
Jag & Jonas
 
 
 
 

» Julafton

Jag vaknade upp hos mamma på julaftonsmorgon, dock jätte trött. Vid lunch tiden kom även resten av familjen, så vi käkade julmat. Senare var det julklappsutdelning och kalle ankas jul :) Efter Kalle anka åkte dom andra till respektives familj och jag var kvar och hade mys kväll med min hund Belladonna. Jätte skönt, för det har varit väldigt mycket jobb och träning på det, så jag varit helt slut. Skönt att bara koppla av.
 
Jag & Bellis
min finis
Ebba, Ida & Carl
mamma är tomte :)
Bella och jag myser
Bellis får också julklapp
Jag och Bella myser till det när dom andra har gått :)
 

» Uppesittarkvällen

Klockan 07.25 i söndags gick mitt tåg till Skövde och jag kan erkänna att jag var riktigt nära på att missa det. Med hjärtat i halsgropen kom jag på tåget packade in väskorna och tåget rullade iväg. Puuuh! När jag kom fram till Skövde så hämtade min syster Therese mig. Vi åkte hem till henne, jag fick även träffa min älskade Belladonna där:) Therese är gravid och ska få när som helst, så jag tog många fina kort på henne tillsammans med hennes sambo Kalle. Efter vi fotat och gjort iordning oss, så åkte vi till pappa och hade uppesittarkväll, våran julafton :) vi käkade massa julmat, godis och spelade Bingolotto. Jag vann faktiskt på både bingo och en trisslott ;)

 


» Öppna sats julkalender

Jobba jobba jobba... Men idag slutade jag klockan 18, så efter jobbet åkte jag hem och bytte om och körde ben+rumpa på gymmet. När jag körde så kom kille i receptionen (han jobbar jämt när jag tränar!) och sa till mig att jag fick öppna dagens lucka i deras julkalender ;) fick en handduk och en bodylotion.


» Mys kväll med bästa Rebecca

Denna veckan har vi jul öppettider vilket betyder att vi har öppet till kl.21 hela veckan fram till julafton. Så idag jobbade jag till kl.19 och åkte direkt till Rebecca som hade fixat ordning super fint med massa gott tilltugg. Hon är verkligen grym på mat! Vi drack ett gott röd vin, åt oss proppmätta och hade det super trevligt. Vi gjorde även Mozartkulor som vi också tryckte i oss, härlig tisdag :)


» Styrketräning med Ali

Nu har vi ett upphåll på thai träningen, men då kör vi hårt på gymmet istället ;)


» Avslutning med Loyalty Muay thai

Igår Hade vi avslutning med Loyalty Muay thai. Först var det fredags träning, men då jobbade jag, så jag mötte upp dom efter jobbet. Vi käkade på Imperiet, super gott! Till förrätt var det Ostron, sen var det risotto och lamm till huvudrätt och maccarons till efterrätt :) Michaela och Maggan hade gjort jätte fina och roliga diplom till våra coaches, där dom beskrev deras personlighet och roller som coaches, klockrena :) Sen när klockan börja närma sig små timmarna var vi några stycken som gick vidare till "Stället", där vi dansade loss på dansgolvet! Jag hade en super trevlig kväll med min "familj" och jag längtar tills vi sätter igång det nya året på Nexus i Alvik!! 
 
Förrätten
Huvudrätten
Efterrätten
Soheil
Kenny
Luis
Oscar
Gänget
 
Det var en random tjej som Oscar frågade om hon kunde ta ett kort på oss, Hon måste undrat var det var för muppar med våra poser ;)

» Läkarbesök

Efter onsdagsträningen, alltså thaiboxningen åkte jag direkt till Sats Globen och körde lite styrketräning med Ali. När jag kom hem sen fick jag syn på mitt mitt vänstra knä, det var en stor vätskefylld boll mitt på knät, jätte läskigt!! Sen mitt under natten vaknade jag av att hela mitt högra ben som jag har problem med hade domnat bort! Det var jätte läskigt, jag hade ingen känsel alls i benet, men tillslut blev det bra. Har förmodligen ingen blodcirkulation i benet på grund av inflamationen på smalbenet. Nästa morgon, alltså i går, gick jkag till läkarn på Gullmarsplan och han sa att det förmodligen var en inflamation så jag fick antibiotika som jag ska ta i 10 dagar och även vila från thaiboxningen. Jag hopppas att det är det enda som krävs, men jag är skeptisk, har haft detta i 2 månaders tid nu, men jag hoppas verkligen. Perfekt tajming nu också eftersom vi har juluppehåll med thaien.

» En heldag med fighting

Igår var det en lång dag med också en rolig dag! Jag klev upp vid 9-tiden och åkte till Astoria där vi skulle ha Söderslaget 4. Vi fixade iordning allt från ringen till fiket. Klockan 14 slog vi upp portarna för allmänheten och det blev en riktigt bra gala. Bra stämning och fighters! Elias från min grupp matchade, men tyvärr förlorade han.
 
När söderslaget var slut runt 19, stannade vi kvar och riggade ner ringen och plockade iordning allt. Sen åkte jag hem och vilade en stund, sen var det dags för ännu mer fighting, UFC :) Vi var några stycken som samlades hemma hos Erik, vi gottade oss som vanligt och kollade in UFC. Höjdpunkten var när Alexander Gustafsson, en kille från våran klubb körde. Han är så jävla grym, riktigt roligt att se den överlägsna vinsten mot Shogun. Så nästa match är en titelmatch mot Jon Jones för alex. Han kommer ta hem bältet till Sverige!! :) 
 
Michaela, Suzi, Irini, Amelie och jag fixar frallor
Suzi och hennes goda morotskaka
r
Fikat är på plats
Elias match
 
Gottegrisar :)
Soffläge för UFC!!
Alex!
 
 
 
 

» Julfest=syndarfest

Julfest=syndernas fest! Haha
Det var endast vi som valde att sova under natten, jag och Julia som fick njuta av hotellfrukosten medan dom andra låg däckade. Några lyckades ta sig upp och hinna med taxin till flygplatsen, men Stefan och Jocke var omöjlig att väcka. Som tur var flyget försenat så dom hann med nästa taxi. Flyget är fortfarande försenat, men det finns mycket att prata om:) allt som inkluderar i ett julbord hände! Uppknäppta skjortor, slipsar på huvudet, fulla damer, fulla gubbar, intima moves, hångel och tomma hotellrum ;) många slitna kollegor som ska jobba idag, känns riktigt bra att inte vara bakis på sin lediga dag :) men trött är jag och skulle helst slippa denna försening, tur har jag med mig en tidning att koppla av med.

Trötta slitna grabbar


» Julbord med Oscar Jacobson

Klockan 13.00 skulle taxin åka från Östermalm till Bromma flygplats, vi från Oscar Jacobson skulle ta flyget till Borås där kontoret ligger för att gå på julbord :) lite krångel på vägen dit, men allt gick bra och vi hade super trevligt och kul. Jag åt så mycket mat att det verkligen kändes som att magen skulle spricka! Men jag dansade loss på dansgolvet senare, så det blev lite bättre haha. Jag kan verkligen inte minnas sist som jag dansade loss på ett dansgolv, super kul!
Nu ligger jag på mitt hotellrum och njuter medan dom andra valde att fortsätta natten med att kolla in Borås uteliv. Jag ville hellre sova en god natt sömn och vakna pigg i morgon till hotellfrukosten ;)

 

Jocke på catwalken ;) Dock vann vi inte leken.

Jag, Jim och Frida

Stiliga män

Amanda, Julia & Stefan

Stefan tar ton på snapsvisa

Alla dansade som dom inte varit på ett dansgolv förr :)


» fläskläpp och cut på näsan

Nu är snön här! I går var det verkligen kaos här i Stockholm, men jag lyckades ta mig till och från jobbet utan problem, medan andra fick ta taxi och köra i 40 km/h på motorväg. Det var klass-2 varning ute och det märktes för det var inte många som kom och handlade av mig på NK. Efter jobbet åkte jag direkt till Sats Globen för att träna med Ali. Vi körde bröst pass och resten sparring. Vi hade med oss våra handskar och körde i stora salen. Jag kan ju erkänna att jag blev ju totalt överklassad! Fick både fläskläpp och ett cut på näsan ;) mitt första cut hahah

» Tjejkväll med dom bästa

Igår hade vi en super mysig tjejkväll hos Rebecca med massa gott och tjejsnack. Eftersom det år jultider nu så hade vi jultema med pepparkakor, ädelost, glöggdrink, julgodis och annat gott. Sent bestämde vi oss att åka in til stan, vi hamnade på Richie, sen åkte jag hem. 
 
min outfit
mys
Rebecca & Erica
Emma & Jag