» American pumpkin pie

Imorgon ska jag och tjejerna ha knytkalas med givetvis teamat Halloween 😄🎃 jag valde att ta på mig att göra paj och efterrätt. Så igår ägnade jag mig nästintill hela dagen åt det.

Jag gjorde först en mat paj som jag först gjorde pajskalet på glutenfritt mjöl, fyllningen gjorde jag på pumpa, fetaost, rödlök, basilika och ägg. Doftade underbart! 




Efterrätten blev också en paj men en American pumpkin pie, alltså en sötare paj. Den bestod av bl.a. Mixad butternutpumpa, ägg, socker, kanel, ingefära och vispgrädde :) mums! Längtar tills jag får sätta tänderna i den imorgon :) 



Recepten tog jag från
http://www.ica.se/recept/pumpapaj-322423/

http://www.arla.se/recept/amerikansk-pumpapaj/


» Middag hos Eva

Igår var det tisdag och Eva, min dagmatte till Bella fyllde 79år, men det är bara en siffra för jag kan inte förså att hon är så mycket äldre än mig :) 
Eva har hjälpt mig jätte mycket nu i sommar och under min tävlingssatsning. Jag har varken träffa Bella eller Eva på flera månader, så jag såg fram emot kvällen jätte mycket. Efter jobbet åkte jag direkt till Eva och hon bjöd på snittar och en kycklingsallad, jätte trevligt och gott. Även ett jätte gott rödvin, Zinfandel.
 


Jag hade även med mig en efterrätt, Schweitzernöt kaka som var såååå god!! Jag kunde knappt sluta äta av den haha. Jag älskar marabou schweitzernöt så inte konstigt att jag älskar denna kakan också :) 


Alltid lika trevlig med middag med Eva, både djupa och lätta samtal blir det. så glad att jag träffat Eva, dessutom är hon underbar med Bella. 
 
 
 

» Söndagmys innan hemfärd till Sthlm

Söndag vaknade jag redan vid 5.30 och var klarvaken, hade varit uppe på natten o varit på toa som vanligt och då kan jag alltid somna om. 5.30 kunde jag inte somna om och tog med mig Thereses hund Daisy och gick ringleden samtidigt som jag lysnade klart på P3 Dokomuntär. Jätte mysig och helt öde ute :) Sen kom jag på att man ställde om klockan under natten så klockan var egentligen 6.30 så min egna väckarklocka fungerade haha
 
 
När jag och Daisy kom hem hade resten i huset också vaknat och tajmade dom perfekt med en super god och mysig frukost. 
 
 
 
 
Senare vid fm gick vi ut och lekte på min och Thereses gamla förskola :) 
 
















 
Jag hade verkligen en super mysig helg med familjen, vilket jag behövde efter min hårda satsning på höstens tävlingar. Behövde komma ifrån stressen, träningen och bara umgås med min älskade familj och äta god mat. bästa! <3
 
på vägen till tåget köpte jag med mig en kebab/kyckling sallad med kebabsås, ja en riktig kebab, inte vitlöksås! finns ju inte riktig kebabsås i Stockholm :/
 


 
 

När jag kom hem bytte jag om och tog mig till gymmet och körde ett gött pass efter allt gött jag ätit i helgen :) Blev även lite gött efter passet, Burgare på Phil´s och mammas kladdkaka som jag fick med mig hem. sååå god!
 





 
 
 
 

» Lördagsmys hos pappa o Carina

Lördag vaknade vi alla vid 6-tiden och jag tog en promenad runt ringleden som är nästan 6km.
 
 
När jag var tillbaka käkade vi frukost och därefter så skulle Therese ta samma promenad med barnen så dom fick sova en stund, jag hängde på då med :) behövde lite extra cardio efter gårdagens godsaker. 
 
 
 
Vid kl.11 kom Carl och Ebba med respektive. Ebba och Simon han tyvärr inte stanna kvar på fika, men vi andra åt mammas goda special kladdkaka, såå farligt god! 
 
 
 




Kl.13 åkte jag, Therese med barnen till pappa och Carina, även Thereses sambo Kalle hade kommit. Vi åkte direkt till Berget och grillade korv som planerat. Tur med vädret så det blev väldigt lyckat höst mys! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Därefter åkte vi hem igen och hade det trevligt. Kikade på pappas bil som han hade mekat klart. Han är helt otrolig! Beställer och jagar rätt på originaldelar runt i världen och bygger ihop, svetsar och lackerar bilen helt själv! 
 


 
 
 
 
 
 
 
Han har inte bara byggt en ;)
 
 
 
 

Senare stod pappa och kockade i köket, även då bjöds det på potatisgratäng haha potatisgratäng kan nog vara det bästa, såå gott och en bit kött till det :) det var jätte gott och vi hade verkligen super trevligt! Satt i lilla "lounch" rummet och lyssnade på jukeboxen, njöt av god vin och choklad!
 












» Super fredagsmys med mamma, Therese och barnen

Jag har längtat så efter denna helgen och den var helt underbar med familjen! Åkte tidigt vid 8-tiden till Skövde. Tog mig dagliga morgon rutin med 1h cardio, blev en promenad ute eftersom gymmet inte hade öppnat. Jätte skönt och dessutom hade jag med mig god frukost till tåget som smakade ännu bättre :) 
 
Hann med lite jobb och godis på tåget, mysigt att åka tåg!
 
När jag var framme i Skövde kom syrran med barnen o hämtade mig så åkte vi till Falköping och mötte upp mamma som planerat in en super bra idé! Osterian 😍👌 så vi käkade ostbuffe som var sååå gott! Jag som älskar ost! 
 
 
 
 
 
 
 
Mätta och nöjda gick vi o kikade i butiken där det fanns massor av julsaker och även massa ostar o gott! 









 

Därefter åkte vi hem till Tidaholm, till mamma och hade en super mysig kväll med mycke lek på dagen och massa gott på kvällen! Jag åt så jag trodde magen skulle spricka haha
 
 
 
 
Roligt nog så gjorde jag en telefon intervjuv med Västgöta-bladet tidigare i veckan som kom ut i fredags så jag fick läsa den på hemmaplan :) 
 
 

Haha söta Charlie :) 
 
Mamma hade missat att handla en viktig ingrediens så jag fick cykla till kiosken. underbar småstads känsla att cykla till kiosken :) 
 
Förrätt: räksoppa 
 
Förrätten var super god! 
 
Huvudrätten var också super god! Potatisgratäng med chili och kyckling
 

Efter maten dukade mamma fram en massa gott, allt från naturgodis, lösgodis till fudge och olika chokladkakor. Allt förutom lösgodiset tog slut 😅🙈
 
 



» Body Magazine omslagsmodell

Mellan 19 oktober-19 november är röstningen igång. En tjej och en kille ska röstas fram för att få pryda Body Magazine omslag! En gång varje dag får ni rösta. Jag tackar ödmjukt med hela mitt hjärta ni som väljer att rösta på mig! Vore en dröm att få bli framröstad och vara på största tränings Magazinet Body! 
 
Gå in på http://www.body.se/artiklar/nyheter/20151019/bodys-omslagsmodelltavling-tjejer
 


 
 


 

» Första styrketräningen efter tävlingen

I tisdags var jag tillbaka på gymmet för att köra styka sedan i torsdags, dessutom med betydligt mer energi 😃💪 kändes riktigt bra och kul! Körde först 1h cardio på cykeln, swishade om mitt svettiga linne och körde 1h armar. Kände hyfsat stark, styrkan är inte helt tillbaka men jäklar vilket pump i armarna jag fick! 




Efter gymmet var det snabbt hem drack min protein drick o knaprade i mig en morot och gjorde iordning mig för jobbet. Jobbade 11-20 sedan promenerade jag hem, som tar ca.40 min raskt. 
Lunch är åter enligt diet upplägget, torsk, broccoli och sallad.

Mellanmålet blev 5 äggvitor och en kvarg, Lindahls toffe 250g ☺️👍

Middagen blev däremot ett påfyllnads mål, efterlängtade kycklingfärs, ris, avokado och en sockerfri sweet chili, mums! 


Sista målet, kanske det bästa ;) casein pudding! 

» Middag/möte med coach på Rice

Måndag och det var åter till verkligheten med jobb, men med energi så det kändes bra! 

För att inte svälla upp som en vattenballong som jag gjorde efter min första tävling, Luciapokalen så kör jag en "omvänd diet" att jag börjar där jag slutade och successivt ökar kalorierna. Jag kör alltså 1h morgoncardio och tillbaka till torsk, sallad och äggvitor :) men med ett påfyllningsmål på kvällen, som i mitt fall blir kyckling o ris. 


Idag var dock ett undantag för jag bjöd Micke på thaibuffe på Rice som tack för en otrolig bra höst och samarbete. Även ett tack för ett fortsatt samarbete. Nu har vi nya mål och utvecklingsmöjligheter som vi gick igenom på middagen/mötet ☺️💪 

Micke Genberg
Blev några tallrikar för min del 😋




Vi hade tidigare kommit fram till att vi båda gillar bandet Five Finger Death Punch och pratat om att det skulle vara sjukt kul o gå på när dom kommer till Hovet 4/11. Så jag överraskade med en liten present som ett tack för att han vill fortsätta sammarbeta som det Dream Team vi är! 😃





» Minglade runt på Tyngre Classic 2- söndagen

Jag hade svårt att sova lördagsnatten förmodligen pga alla kolhydrater och även tankar som snurrade. Kl.07 gick jag tillslut upp och tog en riktigt skön promenad längs Djurgården, en fin höst morgon och skönt för tankarna att ta in gårdagen. 



Formen såg bra ut, fylld med kolhydrater :) vikten låg +3kg, 56,4kg.

Efter promenaden satt det riktigt fin med frukosten jag inhandlade på fredagen, såååå gott!! 
Därefter åkte jag till Solna hallen och kollade på söndagens tävlingar på Tyngre Classic 2. 


Jag, Sara & Rosanna 

Verkligen jätte kul och vara en i publiken och kika på tävlingarna och mingla runt, svårt att förstå att jag stod på samma scen bara dagen innan ☺️🙈


Carro & jag
Gott med kycklingsallad :) 
Niklas 😜



När Tyngre Classic 2 var slut åkte jag hem och vände i princip. Kl.18 mötte jag upp ett härligt gäng på Primeburger och hade en super trevlig kväll! Vi hade planerat det i en veckas tid och alla hade längtat efter deras burgare, den var sååå god!! 







Efter middagen splittrades vi, men jag, Jossan och Felix fick först till Ica och handlade lite godis 😉 när jag kom hem var jag dessutom sugen på varma mackor. Så det blev två varma mackor, ett glas mjölk och lösgodiset 😋







» Tyngre Classic 2

Tävlingsdagen var här! 
Gjorde formcheck och jag såg torr och hård ut, bättre än inför SM faktiskt och vikten låg -1kg, 53,4kg!! :) 

Började med en portion ris och gjorde iordning mig. Kl.10 började jag knapra upp ett paket riskakor på väg till Solna hallen där Tyngre Classic 2 höll till. 
På scenen är det inte Less is more som gäller 😜

Jag kom dit mötte upp Micke som även jobbade backstage där på Tyngre, sen valde jag ut en plats. Vi la på ytterligare ett lager färg sen var det dags att ta på mig bikinin, ladda och pumpa upp 😃💪


Standard, Mums-Mums & jäger shot 😋
Heléne hjälpte mig och la på oljan

Allting gick väldigt snabbt, helt plötsligt var jag uppe och gjorde mina obligatoriska vändningarna och blev 1 av 5 i first callout, då är man nästan given till final. Sen fick vi gå tillbaka backstage och få reda på vilka som tog sig till final. 


Både jag & Liza från mitt Team Fit By Better Bodies tog sig vidare till final. Här står vi med bästa Maria Hasselmark.

Finalen var jätte kul och min T-Walk kändes mycket bättre än på SM, lugnare och självsäkrare. Efter finalen fick vi gå backstage igen för att vänta på prisutdelningen. Karamellkungen sponsrade Tyngre Classic, så jag och Nina intog godiset i väntan 😜👍

Jag & Nina i väntan på prisutdelning :)

Yes!!! Jag vann!! Jag tog guldet, såå jäkla glad. Jag fick 1 poäng i från raka domarettor alltså 6 poäng och tvåan Ullrica Thunberg fick 10 poäng, som förövrigt har en grym fysik, så känns otroligt bra! 


Jag & min bästa Micke! 

Underbara Rosanna ❤️

Tävlingen var inte avslutad, nu var det dags för overallen, vinnaren i korta, mellan och långa klassen skulle mötas. Tuffaste motståndet och nästintill omöjligt var Carina Isaksson som har tävlat i 25år, bla i VM. Hon tog hem vinsten i overallen, men jag hade jätte kul och en ära att få dela scenen med henne! 😃

Carina Isaksson, jag & Helena Persson

Jag & Helena Persson, min teamie var väldigt nöjda över våra guld! 

Otroligt nöjd över min prestation denna hösten. Silver på SM och guld på Tyngre  Classic 2. Väldigt kul med så många grattulationer som även sa att jag var en solklar vinnare, gör mig väldigt glad!

Jag & Maria Hasselmark som är en av ledarna i teamet Fit By Better Bodies som också är en stor inspiration för mig! 


Team Fit By Better Bodies 😍

Därefter var jag väldigt trött och Micke körde hem mig. Jag kunde dock inte hålla mig från mackorna och yoghurten jag köpte till söndagsfrukosten. Det var sååå gott!! 




Sen tog jag en skön dusch och försökte skrubba bort så mycket jag kunde av färgen jag hade på kroppen. Vilade även en stund innan jag gjorde iordning mig inför middagen på kvällen. Ali ville fira mig och bjöd ut mig till Mr.French, vilket var super trevligt och jätte gott!! 




Sen åkte jag hem och åt lite godis och glass 🙈 men jag frossade faktiskt inte, utan åt tills jag kände mig nöjd. 



» Fredag & första laddningsdagen

Fredag och klockan ringde 07.00 lite sovmorgon och det var dags för laddning :) som jag längtat efter en sån låång tömning! 2dl kokt ris med kanel satt fint. Sen tog jag en skön promenad på 40 minuter vid Djurgården. 

Tömd liten räka 😜🍤

3 timmar senare var det dags för nästa portion med ris. Käkade 2dl kokt ris var 3.e timme, totalt ca 8dl kokt jasminris. Gott!!


Efter andra portionen så tog jag min tomma Better Bodies väskan och gick ner till Ica på Karlaplan och handlade lite som jag skulle ladda på, bla riskakor och Mums-Mums, men också söndagens frukost som jag såå längtade efter! Jag var som ett litet barn på julafton och ville ha ALLT! 😃🙈 hungrig tjej! 


Inhandlat inför söndagens frukost

Kl.17 var jag hos Micke på kliniken och det var dags att lägga dom två första lager färg. Därefter åkte vi till tävlingshotellet där inregistreringen höll till. Kul och träffa alla och många var spända och hungriga :) 

Camilla Back, jag & Sara Back, så fina goa tjejer som nyligen tävlade på Nordiska och var här och jobbade.

Jag & min coach Micke Genberg

Felix var hungrig och nöjd efter inregistreringen 

Efter registreringen åkte jag och Micke tillbaka till kliniken och la ytterligare ett lager färg. Sen fick jag åka hem och fortsätta äta ris och avslutade mitt vätskeintag med två glas vitt :) 

Sååå gott!! 😃

» 2 days out

Torsdag, 2 dagar innan tävlingsdags i tyngre Classic 2. Började med morgonpass 1h cardio sen åkte jag till Micke Genberg på sats Odenplan och körde formkoll. Det såg riktigt bra ut, men fick order om att köra ett eftermiddags cardio också 😅 
Jag valde att knata hem från Odenplan till Gärdet, hov kanske 40 min. 
Kl.12 var jag värd lunch och det smakades lika gott som vanligt, torsk o ris😍💃

På kvällen dock det samma, men fortfarande super gott!! 






» Tog ut semesterdagar

Onsdags när jag kom till jobbet vag jag otroligt sliten och bad om ursäkt till min chef för att jag inte var mig själv riktigt, väldigt låg, noll energi och kläcker ur min dumma kommentarer. Han frågade mig om det inte var bäst att jag var hemma istället och ja självklart hade det varit bäst, men hur? Jag kollade upp och jag hade tydligen några semesterdagar kvar sparade så klockan 15.00 gick jag hem. Något jag har lärt mig nu är att tävlingsveckan bör man ta semester, det ska iaf jag göra i fortsättningen för jag orkar inte annars och det är viktigt att vila och fokusera på tävlingen. 

Efter mellanmålet var intaget var det dags att inta sig till gymmet och köra ett tömningspass och 40 min cardio på cykeln. Det är inte lätt nu...





» Jobba på tömningsveckan

I tisdags var det jobb som vanligt och jag gjorde min morgoncardio, 1h på bandet. Jag kollade klart på hela säsongen av "orange is the new black" förra veckan så nu har jag börjat se "Johan Falk" nästan lite mysigt att gå upp vid 06 och ställa sig på bandet och kolla på serier :)

Dock är jag på min tömningsvecka, fick bara fylla på lördag, söndag och lätt på måndag, sen var det dags igen. Även ökat cardion till 40min på cykel efter träningspasset och det känns vill jag lova. 

Tisdagen på jobbet var riktigt kämpigt, men jag tog mig igenom det. Utan någon som helst energi och benen kändes som gelé och jag orkade knappt ta mig någonstans så lyckades jag isf ta mig till gymmet och köra igenom axlarna och sen cardio. 

Ser jag även ränder på triceps 🙈💥

Efter träningen var det hem till efterlängtade torsken och salladen 
På diet när man inte har någon rumoa kvar och är väldigt svag får man äta i sängen☺️

» Kvalitets tid med mig själv innan Tyngre Classic2

Igår hade jag min enda lediga dag innan tävling och jag utnyttjade den på bästa sätt! Hade en fantastisk skön dag! :) började som vanligt med 1h morgoncardio och fick lite sovmorgon. Kl.11 var jag på Odenplan och hade formkoll hos Micke Genberg och det visade sig att vätskan var plus och minus på vissa ställen, men såg bra ut. Dock var min energi väldigt låg men kändes bättre efter att Micke lugnat mina hjärnspöken. 

Därefter åkte jag direkt hem till min torsk o sallad och faktiskt så slog jag på en film som jag myste till lunchen, i sängen ;) Jag såg kanske halva filmen, sen valde jag att vila en halvtimme istället. Jätte skönt!! Behövde verkligen en sån här dag! Inga hemma sysslor bara ta hand om mig själv. 

På eftermiddagen slängde jag in torsken i ugnen så jag har den färdig kommande dagar. Fixade även klart min tävlingsbikini som jag ska ha på tyngre Classic 2, ska bara blinga banden på ryggen. 

Stekte även zucchini, champinjoner, paprika och plommontomater i vitlök o chiliflakes 👍

Innan kvällen träningspass gjorde jag mig ett gott och enkelt mellis. Fick flytande äggvita med kakaosmak som jag gjorde pannkakor utav tillsammans med lite protein pulver och vatten :) 


Mys i sängen igen med mellis :) 

Idag kändes dagen mycket lättare och det berode nog på att jag tog hand om mig själv med mycket vila. Så träningspasset gick så bra det kunde bli såhär på tömning. 

Tömningspass armar:

20"x5 sittande hantelcurl
15" stångcurl super set 
20" hammercurls x4
20" frenchpress superset
15" smala pressar med stång x4
20" pressar med stång i cable Superset
10" enarmspress I cable (båda armarna)

30 min cykel
20 min posering
DONE! 

Dock inte mycket tryck i denna tomma lilla räkan ;) 




» Tung helg

Min helg har varit otroligt tuff! Mycket på jobbet och noll energi. Det hela förvärrades av att jag ev tror att jag fick min pms, kroppen fortsätter att fungera som vanligt även på diet förutom att dom flesta blir av med mensen. 

Eftersom gymmet öppnar senare på gymmet så hinner jag inte köra min morgon cardio på gymmet som vanlig ordning, utan tig min promenad runt Djurgården istället. En dag lyssnade jag på Tyngre radio och i söndags på P3 Dokumentär. Det var verkligen iskallt ute, men såå vackert. Becksvart när jag började promenaden vid 6-tiden och ljust när jag kom hem 75min senare. Krockade även med Felix Perez som också knatade runt Djurgården. Han ska också avsluta sin säsong med Tyngre Classic 2 :) 






Eftersom gymmet även stänger tidigare på helgerna, men Odenplan har öppet lite längre iaf. Efter mötet med Micke i torsdags så har vi utökat cardion. Jag kör som vanligt 1h morgoncardio då jag promenerar på bandet i 4% lutning, på kvällen kör jag igenom musklerna med fokus armar o axlar nu i 40min, 20min posering (när jag orkar) och avslutar med 30-40min cardio (cykel)


Falskt leende haha

Söndagen gick hyfsat bra på jobbet, men när jag körde igenom benen lätt och cykel så dog min energi. Kändes som jag inte hade någon kraft alls. Sats Regeringsgatan stängde kl.18 där efter tog jag mig hem, vilket gick väldigt långsamt. Käkade min torsk och lyckades precis hålla uppe ögonen framför filmen southpaw, bra film sen somnade jag som en stock vid 22-tiden. 


» Formkoll hos Micke

Onsdag och torsdag var jag ledig och det behövdes, lite vila efter tävlingen och landa lite. Torsdags var jag på sats Odenplan kl.9.30 för formkoll hos min coach Micke Genberg, men först en 1h morgon cardio som vanligt. 06.00 ringer klockan oavsett om jag jobbar eller är ledig. 


Fettmätning visade goda resultat, vissa ställen låg jag på samma som innan tävling och andra ställen som nedre rygg hade jag lagt på mig lite vätska efter all kolhydrater jag tryckte i mig under helgen :) 


Lunch i sängen är inte fel på diet. Jag verkar mig vara sen enda? Men jag gillar verkligen min torsk med knaprig sallad och bästa kryddan (kalorifria oggie) även gott att steka bladspenat, paprika, champinjoner och tomat mums!! Men skulle vilja ha potatis också om jag fick välja. 

På kvällen kom även min adept Anki hem till mig för formkoll som ska göra debut på Luciapokalen i december och det såg riktigt bra ut! Såå kul att få hjälpa henne på hennes första mot Bodyfitness LP!

» Tisdag, första tömningsdagen inför Tyngre Classic 2

Tisdag och det var slut på det roliga, tömning inför Tyngre Classic 2 var kommen, lång tömning, men det beror på att jag inte skulle lägga på mig mer vätska efter SM tävlingen. Hade lite energi fortfarande kvar på tisdag kvällen då jag körde mitt första pass efter tävlingen, det blev ben och posering :) 





» Min T-walk SM Bodyfitness -168cm


» 2dagar efter tävling o 5kg tyngre

Måndag och tillbaka till verkligheten. Jobb på schemat 11-20 på NK. Jag vaknade pigg kl.6 som vanligt, hade svårt för att sova pga av alla tankar men också pga att jag ätit så mkt kolhydrater och socker. Jag tog en skönt promenad längs Djurgården och lyssnade på Tyngre radio. Otroligt skönt höst väder, när jag påbörjade promenaden var det mörkt, men när jag närmade mig hemåt steg solen upp vackert. När jag kom hem gjorde jag mig en portion gröt som jag längtat så efter! :) det var min sista påfyllnadsdagen innan tömningen startade igen. 



Såååå gott!! Bästa frukosten på länge! Med en ögonsten på bordet dessutom 😍🏆

Formen såhär två dagar efter tävlingen hade kroppen dragit till sig ca.5kg vätska. Vikten låg nu på 59,8kg


Senare var det dags att ta sig till jobbet och jobbade till 20.00. Första gången på flera månader som jag inte hade någon lunchlåda med mig. Det blev 100g ris, banan och tonfisk, såå gott! 

När jag hade slutat jobbet åkte jag direkt hem och käkade middag och somnade tidigt. Längtade så efter mitt sista påfyllnadsmål. 150g ris, kycklingfärs och sockerfri sötsursås, mums! 


Fick lite tryck av maten :) 


» Dagen efter Tävlingen

Dagen efter tävling, söndag började med något som jag verkligen längtar efter, hugga i hotellfrukost!! :) 




Därefter lite formkoll på hotellrummet innan vi gick till söndagens tävlingar. 





Det var kul att kika runt på mässan och träffa folk och se på tävlingarna, speciellt när jag hade lite mer energi. Dock gick energin lite upp o ner och fick huvudvärk, lite kolhydrater/socker bakis.

Jag, Liza & Rosanna från teamet 

Hela söndagen fick jag ladda upp så det blev en god lunch med Felicia och Daniel. För min del blev det bakad potatis och skagenröra :) 




Efter lunchen gick vi tillbaka och kollade på tävlande. 

CBB +180 där min vän Felix Perez tävlade och kom på 6.e placering. 
Women's physique 

När SM var avslutad åkte jag och Felica hem till Stockholm. Då väntades mitt sista riktiga fria mål, min vän Ali bjöd mig till stans bästa pizzeria där bagaren har vunnit silver i EM i pizzabakning. Enda svenska pizza bagare som tävlat i Pizza world championchip. Det var utan tvekan den godaste pizzan jag ätit! Roligt nog så kände en av personalen igen mig att jag hade tävlat på SM :) 





» Firade SM silver med middag och kladdkaka

När jag klev av scenen och gick tillbaka till scenen möttes jag av Frida Bålfalk som gav mig väldigt fina ord och en super god kladdkaka som Rosanna i teamet hade gjort efter Helenes recept, sååå god! Frida är en fantastisk person som gav mig så mycket kärlek och ännu starkare vilja att gå upp på scenen igen! 

Jag & Frida från mitt team Forever Fit By Better Bodies


Jag möttes av ännu mer kärlek när jag kom ut till min familj och vänner. Sån otroligt härlig känsla :) 
Jag & älskade pappa
Mina fantastiska vänner som kom o hejade
Jag & min älskade Lotta

Efter många gratulationer höger o vänster gick jag och Felicia som också kom o hejade tillbaka till hotellrummet. Hon skulle även ta mickes sovplats så skulle vi ha en mys kväll och sedan se söndagens tävlingar. 

Kl.18 hade jag bokat bord till mig, Felicia, pappa och Carina på Restaurangen Tabazco. Firade till det med något jag längtat efter, oxfilé, potatisgratäng, rödvinsås och ett glas rött. Även choklad tryffel till efterrätt. Super gott och super mysigt! Så lycklig! 

Jag & bästa Felicia



Carina & pappa 

Efter middagen gick jag och Felicia till Ica så jag kunde köpa mig lite gott som jag längtat efter, naturgodis, delicstoboll, nya 200g marabou :) jag käkade också kladdkakan jag fick och tog ett glas vitt som var över, men jag frossade inte, utan åt lagom mycket, åt alltså inte upp allt. 





» Silver i Bodyfitness SM 2015

Då var dagen här! Kl.06 ringde och vi lade på ett extra lager färg innan jag fixade iordning mig. När sminkningen var gjord gick vi ner till frukostbuffén och jag gick lov att äta några mackor, smakade såå gott! 


Jag smet upp till rummet när jag hade ätit klart och fixade iordning håret. 
Kl.08 var vi på plats backstage och började försiktigt att ladda och så småningom pumpa upp, vi var nämligen först ut. Vi var på scenen vid 9-tiden. 
Micke laddar upp mig :) 

Jag har svårt för att bli nervös, utan det hela känns så overkligt. Snabbt gick det också, helt plötsligt hade vi varit på scenen och gjort förbedömningarna vid 9-tiden. 




Efter första ronden, förberederna gick jag ut och hälsade på pappa o Carina och mina underbara vänner som kom för att heja på mig, såå kul och extra motiverande.
Micke meddelade mig att jag var vidare till final och fick gå tillbaka till backstage, äta ris och vila. 



Jag hade inga problem med att vila utan jag sov med benen i högläge och med min lyckomaskot som jag fick utav Frida Bålfalk som var från Teamet. 

Det var otroligt tryggt att ha Micke Genberg som coach som jag la allt ansvar till, han hade full koll på allt och han sa när och vad jag skulle ladda med. När vi började närma oss var det dags för laddning igen :) denna gången öste vi på lite mer av allt, gott!! Även två shottar Jägermeister åkte ner som vid förbedömningarna haha 

Även min teamledare Helene Ahlson tävlade, tur nog i klassen under mig i -163cm 
jag & Helene

Även min fina vän Josefin Pettersson som är med i stora teamet, Better Bodies tävlade i BF, men i korta klassen. 


Nu var det dags för final och lite nervös blev jag, för nu skulle vi köra T-walk. 
Även det gick otroligt fort och jag hade såååå kul!! Slutligen står jag där som tvåa med ett 1poäng från vinnaren Elin Eborn som var fantastisk! Visst känns det lite surt att det skilde bara 1poäng från vinnaren, som även tog hem overallen. Hon fick 8poäng, jag 9 poäng och trean Ullrika Tunberg som vann SM veteran två veckor innan fick 17 poäng. Så jag är väldigt nöjd med min prestation och otroligt tacksam att jag har Micke Genberg som coach, hade inte klarat det utan honom! 














» Fredag, inregistreringen inför SM

Vaknade av att klockan ringde kl.08, har gått upp kl.6 hyfsad pigg varje dag i flera veckors tid, men nu när klockan ringde 08 var jag dödstrött. Jag behövde inte göra någon morgoncardio om jag själv inte ville för att det skulle kännas bättre psykologiskt, onej, jag käkade mitt första laddningsmål 200g ris o kanel i sängen framför Nyhetsmorgon, jätte mysigt! Sen vilade jag faktiskt lite till, var såå trött. 

Kl.12 var det dags för mitt andra laddningsmål, ris och harriverconverts :) 

Packade ner det sista, min laddning ;) innan Micke kom och hämtade upp mig vid 13-tiden, mot SM Västerås. När vi var framme kopplade vi av en stund på hotellet och kl.15 var det dags för mitt tredje mål. 

(Körde dock inte på vitargo eller bilar)



Efter jag hade käkat gick Micke ut och käkade en godare lunch haha och jag var fortfarande dödstrött, så jag vilade tills han var tillbaka. Kl.18 gick jag käka igen, samma som dom andra målen. Därefter gick vi till inregistreringen, kul och träffa massor av tävlande atleter som man både känner men också som man har lärt känna via sociala medier. 



Jag & fina Madeleine Persson 
Jag & Micke på inregistreringen 

Därefter tog vi en promenad i Västerås gör att hålls igång kroppen och jag fick även lov att äta upp nästan ett helt riskakor paket :) gott! 
Laddningen med riskakor fortsatte och sista vattnet ströp jag vid 19-tiden. 
Vi gjorde en formkoll sen började vi lägga dom första lager färg. Där i mellan fick jag äta riskakor och drick 2-3 glas torrt vitt vin :) 



Glad tjej! :) 
Fixade volym i håret och på med lösnaglarna när färgläggningen var klar, sen sovdags. 

» Fettmätning hos Micke innan kolhydratsladdningen

I torsdags var jag hos Micke för fettmätning och set ser riktigt bra ut! Jätte kul. Gjorde några måsten på vägen hem igen som att handla det jag skulle ha med mig, men allt går väldigt långsamt eftersom energin är verkligen på noll. 

Nu börjar även laddningen, fick äta ris och torsk till både mellis och middagen. Ingen träning på kvällen, men tog mig till gymmet och poserade i kanske 15 min, mer orkade jag inte. 



Efter jag hade fått i mig lite mat fick jag lite lite energi till att packa min väska till SM


» Tömningsveckan

Tömningsveckan är gjord och jag är glad att jag varit hemma från jobbet, hade aldrig kunnat jobba. Jag har varit jätte låg, allting tar otroligt långsamt, kissar 1 gång i halvtimmen pga att jag dricker så mkt vatten och inte äter några kolhydrater. Det ända jag "orkat" göra är att blinga på min bikini. 

Lunch i sängen ☺️👌


Mellis, kalorifria nudlar med äggvita och grönsaker





» Sista carbsen innan tömning

I lördags kände jag mig inte alls bra, kände mig otroligt svag i kroppen orkeslös och febrig. Jag hade tänkt att åka till sats Medis direkt efter jobbet och köra ett pass och posera, men istället gick jag från jobbet en halvtimme tidigare och åkte direkt hem och vilade. Söndag var jag ledig men kände mig fortfarande inte bättre och eftersom måndagen började tömningen och är väldigt viktigt med vila och inte stressa så sjukskrev jag mig resten av veckan. Jag har bara varit hemma vilat, vilat men också blingat på mina bikinis. 

Lördags morse och vikten stod på 56,6kg! :) 


Tömningen gick jätte bra, tog alltså bort potatisen, men jätte gott med torsk och grönsallad så det var inga problem. Dock noll energi. 

Handlat inför tömningen



En sista middag med potatis innan tömningen, gott!!

Dubbla tröjor och vatten med funlight :)