» Ost & vin provning med Lotta

Förra året så fick Lotta en ost & vin provning utav mig när hon fyllde år och vi har inte lyckats få till det då jag har varit på diet och sen har det bara varit några få tillfällen, men i tisdags fick vi till det! Vi mötes upp i Slussen och gick till Gamla Amsterdam cheese shop & cheese bar. Vi gick ner i deras källare så var det en farbror som själv hade rötterna från Holland och märktes tydligt  att han älskade ostar :) 
Han föreläste och underhöll mig, Lotta och 25 andra. Genomsnitts åldern var väl 50+ ;) 
Det blev en riktigt lyckad kväll men mycket goda ostar och vin! Lärde oss mkt om ostar och hur man ska tänka när man kombinerar med vin. 


Vi fick börja med dom milda getostarna tillsammans med detta riktigt goda vinet.
När jag var hemma blev jag så tokigt sugen på choklad så var tvungen att köpa hem en 200g marabou o mysa ner i sängen 😋

» Ryggpass på Delta med Johnny Lindin

I söndags efter jobbet åkte jag till Delta gym för att möta upp Johnny Lindin, vi hade planerat in ett ryggpass tillsammans. Kan ju erkänna att jag var lite små nervös inför passet 😅 det blev ett riktigt bra pass och super setade genom hela passet, hela 40 set 😅💪💥

Direkt efter mötte jag upp Jossan och Jennie så intog vi thaibuffen, satt riktigt fint i kistan och som vanligt alltid trevlig med härligt tjejsnack! Vi har gjort det till en rutin med söndagsmiddag, brukar vara några fler också, men alltid jag o Jossan 😂💪


» Gymmet Sthlm med Sofie

I onsdags täckande jag äntligen kort på Gymmet Sthlm, har inte gjort det tidigare för då var jag på diet och tävlingssatsning då jag gärna vill hålla mig lite för mig själv. På gymmet sthlm är det mkt fitness människor och det blir lätt lite för mkt snack o liten verkstad men snacka får man göra efteråt istället :) sen har jag varit lite bortskämd som har sats Gärdet 5 min gångavstånd hemifrån och där går jag in i mig själv och kör mitt race. 

I onsdags körde jag och min teamie Sofie ett bra armpass, nästa gång bestämde vi att det skulle bli en burgare efteråt 😜

Under dagen var jag även hos min Coach Micke som jag inte träffat sen innan jul. Tiden bara sprungit iväg, men det kändes bra att träffa han o snacka lite, men också ge mina axlar, skuldror och latsen en omgång. 

» Förhandsvisning på 5th wave

I tisdags bjöd jag med mig Lotta på förhandsvisning på 5th wave, även Jennie hade fått en inbjudan så vi möttes upp där. Det bjöds på lite tilltugg o dryck och filmen var faktiskt riktigt bra! 
» Lottas födelsedagsmiddag på Fondueboden

I lördags tog jag och Bella en härlig promenad runt Djurgården, vitt och friskt :) 
Jag kände mig inte riktigt hundra och hade lite o fixa med hemma så tog vilodag från gymmet. 

På kvällen hade jag och Lotta bord på Fonduebode som jag hade bokat för att bjuda henne på födelsedagsmiddag. Blev en väldigt mysig middag och vi satt där i tre timmar och käkade och drack vin 😃 vi tog skaldjurs och ost fondue men också toblerone fondue till efterrätt, riktigt gott! 


» Fredags bio med Jossan

I fredags efter en morgon promenad med Bella låg vi i sängen nästan hela dagen. Jag skrev på datorn och hon snarkade 😜 
Senare gick jag till gymmet och fick till ett bra benpass. Körde bland annat front böj ss med utfallshopp med viktplatta. Jag tycker det är svårt att få upp armbågarna i front böj, så det blir att öva på det! :) Senare på kvällen mötte jag upp Jossan inne i stan så gick vi och käkade thaibuffe innan vi gick på en mysig fredags bio. Vi såg En man som heter Ove och den var riktigt bra! Skratta så tårarna rann! 😃
» Middag hos Eva

Denna helgen har jag varit ledig ich det har varit super mysigt! Torsdag kväll började helgen då jag köpte med mig thaimat till mig och Eva (dagmatte till min hund) hon bjöd på vin och glass och vi hade lite trevligt som vanligt. Älskar att höra hennes historier från när hon var yngre :) 

» Många bollar i luften

Den senaste tiden har jag haft väldigt stressigt, det har varit mycket jobb då vi har haft NK rea men också mycket vid sidan av. Letar nytt jobb och har lite små planer på att starta en egen verksamhet, så det känns som jag har väldigt många bollar i luften och tankar. Vill bara pussla ihop allt och få det att fungera, men det ska gå :) 

Väldigt skönt att jag äntligen kommit igång och fått rutin på träningen, känner mig stark igen och motivationen är på topp! :)
» Mor-dotter-kvalité-helg

Jsg har haft en super mysig mor-dotter-kvalité-helg 😃 
Tidigt på nyårsdagen hämtade jag min hund Bella innan jag mötte upp mamma som kom med tåget. 

Vi åkte hem direkt till mig, köpte med oss pizza som alla andra :) 

Vi alla tre låg framför teven och myste. Senare gick vi till Ica och handlade. Jag gjorde en god kyckling ceasarsallad med även lite kalkonbacon i, super gott! Köpte även hem lite annat gott som vi kunde gotta oss till framför Agnetas nyårskarameller. Det är ju sååå roligt!! 

Lördags morgonen startade vi dagen med en promenad vid Djurgården och gärdets fältet. Bella fick skutta runt fritt och då trivs hon bra. 


Mamma och Bella vid häxträdet :) 

När vi kom hem käkade vi en stadig frulle innan vi lämnade Bella hos min dagmatte. Sen åkte vi till Mall of Scandinavium, vi kilade lite i affärer, men varken jag eller mamma är så roade av det så vi fikade lite sen åkte vi hem igen. 
Skinny blueberry 😜👍
På kvällen åkte vi in till stan och käkade pasta oxfilé på en italiensk restaurang, riktigt gott! 


Där efter gick vi till Nobis hotell och drack några drinkar och vin. Blev en väldigt lyckad ovh mysig kväll med bästa mamma 😃❤️ 


» Nyårsafton med Jossan & Jennie

Min nyårsafton var super mysig, trevlig och med mycket härligt skratt tillsammans med Jossan och Jennie. Vi köpte med oss 60 bitar sushi och massa gott snacks.Jossan hade även bakat en jätte god efterrätt som vi högg i :) den hade hon gjort bra, det hon inte gjorde så bra var att öppna skumpan😂 utan hon vaskade ut halva som Stureplans killarna😂😂🍾


Vi åkte in till Nobis och firade in det nya året 2016. Felix jobbar där och tog hand om oss väl:) toppen kväll och nyårsafton