» Överraskningsfest för Christopher

I lördags efter jobbet åkte jag direkt till becca & Christophers lägenhet där det fixades inför Christophers överrasknings kalas. Becca och Christopher var hemma hos beccas föräldrar och han hade ingen aning om att hans vänner var hemma hos honom och väntade på honom. När han öppnade dörren stod vi där och kastade konfetti på honom :) 

Becca hade fixat jätte fint och lagat all mat dagen innan hemma hos hennes föräldrar som sen hennes syster tog med sig till lägenheten. Jätte gott och jag åt så magen blev full :) 











Sen kom vattenpipan fram o jäklar vad vi höll på med den. Tog några timmar innan vi fick igång den ordentligt, kolen ville aldrig glöda ordentligt. Tillslut fick killarna fart på glöden efter grillat den en stund haha 




Sen blev det lite presentöppning för födelsedagsbarnet Christopher som fyllde jämna 35år. 






» Middag med jobbet

Torsdagen skulle jag på middag med jobbet, så även då fick jag gå upp i tid och träna på morgonen för att hunna med allt innan middagen. 


Det var även dags för att fylla kyl o frysen, bland det bästa som finns med en välfylld kyl o frys. 

Lyxade även till lunchen med strömming och gjorde såsen på kvarg, rödlök och lite salt o peppar. Super gott! 


På kvällen åkte jag in till stan och mötte upp mina kollegor och gick vidare till kontoret dör vi hade lite mingel och genomgång om Oscar Jacobsons historia och vad som kommer hända inom företaget. 







Därefter gick vi vidare till ciao ciao där vi hade bord och serverade oss god mat och efterrätt. Tur att jag inte är så långt in på dieten och är redan i bra form så jag unnade mig både middagen o efterrätten :) super gott!!





Hihi fick bra tryck av maten :) 

» Tid hos Kinesiologen Micke

Förra veckan var jag ledig onsdag torsdag, min favorit vecka. Dock gå det ju så otroligt fort när man är ledig, ska hinna med allt man inte hinner då man jobbar för då hinner jag bara morgonpromenad, jobb, träna, äta o sova. 

I onsdags var jag bland annat hos Micke som är kinesiolog, så han fixa mig till rätta :) jag får inte träna efter jag varit där, så då blir träningen på morgonen och promenaden på kvällen. 


Blev armar & mage, gillar att rutorna har börjat visa sig :) 


Bella fick hänga med på kvällspromenaden och hon blev väldigt nyfiken på simmarna. 


Sen gjorde jag mig lite nyttiga chokladbollar och jordgubbar till det. Även den nya goda Loka skalle som är riktigt god! 

» Destination Dallas, Texas

Nu börjar semester verkligen närma sig med storm steg! :) Du kanske är mitt uppe i semester planerna? Då har du drömresan framför dig! Närmare 12e-19e augusti lyfter flyget till DESTINATION Dallas, Texas, ett träningsläger med upplevelser du aldrig kommer glömma! 
En semester vecka i den fantastiska träningsmiljön, med livsstilen som du älskar! Komma hem med massor av nya kunskaper och med motivation stärkt till skyarna :) 
 
I priset (14.990:-) ingår flygresan, semenarier, föreläsningar och workshops med pro´s från USA, men hur låter det inte med att få träna på Destination gym tillsammans med IFBB:s pro's och umgås över en barbecue kväll? :) Helene Alhson och Josefin Pettersson är två underbara atleter som kommer vara reseledarna från Sverige och som kommer uppleva drömresan tillsammans med er och andra grymma Better Bodies o Gasp atleter. 
 
Det finns begränsade platser så vänta inte ut tills det är försent! Hoppas vi ses där!! :) 
 
Mejla anmälan till [email protected] och nämn mitt namn som referens. 
 
Gå gärna in på hemsidan, fb & youtube
HTTP://www.destinationdallastx.com
 
 


 
 

» NK Rea= massa jobb!

Mycket jobb och mindre sömn har det blivit nu sen i torsdags. Torsdags jobbade jag 11-23 för att märka om och rodda om inför NK rean. Då fick det bli styrke träning på morgonen och promenaden fick bli en kvällspromenad hem från jobbet. Vid 20.00 tog vi en liten rast och fyllde på med energi och jag har slitit så bra och vikten ligger bra till så även jag unnade mig en pizza :) 

Fredag var rea dagen då vi hade öppet 08-20 och det var inget undantag för min morgonpromenad, så klockan 05 ringde mitt alarm och jag kände mig inte så trött. Jag har alltid sagt och tycker det fortfarande att sömn är minst lika viktigt, så det var gränsfall att det var för tidigt. Det var tidigt, men alla min promenader är så underbara, får så mkt energi och fria tankar. 



Efter rea dagen kl 20 åkte jag hem o ville vara ute i fina vädret så beslutade för att köra på gärdets utegym, men det är verkligen inte min grej, så tråkigt! Jag vill ha vikter o speglar :) haha
Så jag gick hem besviken och bytte om och tog en långpromenad runt Djurgården istället. 

Det var summerburst på Gärdet i helgen, så efter promenaden stannade jag en stund och kikade. 



Lördagen och andra rea dagen då fick vi lite sovmorgon då vi hade öppet 10-18, men för min del var det ut o knalla på morgonkvisten. Dock var jag betydligt tröttare denna morgonen trots att jag fick sova längre, men jag hade så ont i benen och blåsor under fötterna. Så första kvarten gick jag haltandes i zombie walk, men piggnade till sen. 

Det var mycket på jobbet och när jag slutade och åkte till gymmet hade jag noll energi, verkligen noll, så jag kallar inte det ens ett träningspass. Det fick bli en riktigt kalori bomb med milkshake, burgare och pommes på Lillys burger :) 



Efter den så dog jag!! Somnade på tunnelbana och folk trode nig att jag var full o på väg till summerburst haha 
När jag kom hem la jag mig på sängen med kläderna på och somnade! Vaknade till gjorde iordning mig och somnade om. Jag minns inte sist jag var så trött! 

Jag började jobbet kl.12 på söndagen och jag sov ända till 10.30! Skippade morgon promenaden för jag behövde uppenbarligen sova! Var död hela dagen men vaknade till på kvällen och fick ett grymt bra ben pass! Baksida lår och rumpa.




» Jag känner mig oövervinnelig

I måndags var jag som sagt på djupgående massage för underkroppen så jag fick inte träna benen på 24 timmar. Igår hade det gått mer än 24 timmar och det var dags för framsida ben och vader. Det blev ett riktigt grymt pass!! Underbar känsla genom hela passet. Fick sån otroligt bra kontakt i musklerna och kände mig stark, tack vare massagen så jag fick nya pigga ben! 

Jag kände mig både fysiskt och psykiskt stark! Jag hade bra musik i lurarna och såg mig själv stå på scenen och lyfta pokalen, den känslan! Endorfinerna pumpar ut i hela kroppen! Den mentala biten i träningen är otroligt viktig och är så glad att jag har Daniel Ekenstam som min mentala coach som hjälper mig den biten. Jag känner mig oövervinnelig! :) 




» Djupgående massage på underkroppen

Måndag var både jag och Felicia lediga så vi tog sovmorgon till 10, käkade frukost sen åkte vi till sats Lidingö och avverkade ett ryggpass. 





Efter träningen åkte jag hem, käkade lunch och hoppade in i duschen. Sen begav jag mig i högt tempo till Ryggkliniken på Strandvägen där Giorgio Campogiani håller till, det var dags för mina ben att få sig en omgång. Riktig djupgående massage är inte alls skönt, men vad skönt det känns efteråt och kroppen behöver verkligen det! Min kropp är fruktansvärt stel och hård så jag ska försöka gå 2-3 ggr i månaden. Micke får knäcka och fixa rätt på min rygg. Campogiani för massera upp övriga kroppen, för allt hänger ihop. Om jag är kort i baksida och sätet leder det vidare upp till ryggen osv. Jag rekommenderar er starkt att gå och ta hand om era kroppar! Hjälper även till att få igång blodcirkulationen i kroppen så du kan återhämta dig och bygga muskler snabbare. 



Efter 1 1/2 timme så var mina ben och vader som geléklumpar, riktigt gött :) dock helt slut. Tog min promenad hem, klinkade lite vatten och sprang på toa i ett. Käkade lite middag och var såå trött efter massagen så dog min en tupplur på 30 min. Eftersom man inte får träna efter massagen så valde jag att lägga om, tränade i fm och tog promenaden på kvällen istället. En härlig kvällspromenad och sen gjorde jag mig en super god smoothie och käkade en bar från comeready och såg en film :)







» Kinamuren med vänner

I söndags efter jobbet åkte jag till sats Odenplan för att träffa upp Felicia så skulle vi köra ett axelpass. Det blev ett riktigt bra pass som vanligt, efter hade vi planerat att möts upp några vänner och käka på kinamuren. Asiatisk och mongolisk buffé, riktigt gott!! 

Pumpade axlar 😜



Därefter åkte jag och Felicia hem till henne och vräkte i oss lite brownie haha




» 4v på diet

4 veckor har gått sen diet start och jag har droppat -5kg vilket känns riktigt bra. I början släpper vätskan ganska snabbt och jag känner mig otroligt pigg och motiverad. Skönt att komma in i riktiga rutiner och känna stark energi och motivation. Denna dieten håller jag fortfarande ganska högt på kcal men valt att lägga in promenad varje morgon, vilket är en skön start på morgon trots att jag kanske inte känner för det när klockan ringer. Jag har även min ätardag på lördagar och ett fritt mål på söndagar. Sen flippar jag inte ur på lördagar utan äter det jag är sugen på :) 

4v -5kg

» Insidious 3

För ett tag sedan så fick jag en inbjudan till smygpremiären av insidious 3. Så i tisdags tog jag med mig Felicia till Saga Park och såg den. Hjärtat var ute och vände några gånger kan jag erkänna :) men filmen var helt okej, ingen 10 poängare. 




» Överrasknings vinlunch för Becca

Söndag kl.14 hade beccas föräldrar anordnat en vinlunch på ångbåtsbryggan för att fira att becca tagit examen och är nu byggnadsingenjör :) det var även en liten överraskning att vi andra var där. Mycket trevlig och god lunch, o ja jag unnade mig både maten och vinet. Inte så hård mot mig på helgerna än så här i början på dieten. 






Efter lunchen åkte jag en hem stund innan det var dags för träning. Det blev ryggbygge på sats Odenplan. 




» Påfyllningsdag deluxe

När vi vaknade på lördag morgonen tog vi bussen in och gick sista biten in till hotellet Scandic Foresta där vi skulle käka hotellfrulle :) Felicia kände tjejen i receptionen så hon fick vara lite hundvakt åt Bella medan vi gottade oss riktig med mackor, gröt, pannkakor mm. Godast var nog hönekaka med leverpastej och smörgåsgurka :) 







Jag och Bella promenerade över Lidingö bron och tog tbanan från Ropsten hem till Gärdet.

Blev ett bra armpass med bra tryck från frullen ;) 




På kvällen käkade jag och Ali en stor sushi tallrik på Tezukuri sushi, bästa sushin! Det var sååå gott!! 



Efter middagen åkte jag hem och Felicia kom över på en filmkväll och fruktsallad med casein pudding :) 




» Skräckis maraton

I fredags åkte jag och Bellish hem till Felicia på Lidingö. Vi käkade god middag, oxfilé, rotfrukter och bea :) 
Medan vi väntade på rotfrukterna i ugnen så var vi ute och lirade boll, jag o Felicia mot Bella, men vi hade inte en chans mot henne haha 

Bella fintar bort Felicia 
Maten blev super god! 

Efter vi hade käkat såg vi på två skräckisar, Insidous 1 & 2. Jag har fått en inbjudan till smygpremiären Insidous 3 och får ta med mig en vän. Så den ska jag och Felicia se på tisdag, då måste vi ju sett ettan och tvåan först. 
Att se två skräckisar på raken är nog inte bra för hjärtat haha. Ettan var bra, men tvåan var sådär, hoppas trean är bra också.