» Fixade matta till Evas balkong

Idag var jag över hos Eva min granne som är dagmatte till Bella. Jag hjälpte henne med att skära ut en heltäckningsmatta till hennes balkong. Sen bjöd hon mig på en god sallad och lite vin :) det blev lite kyligare, så vi gick in och åt lite glass och kollade på kort när hon var yngre. Tycker verkligen om Eva, jätte lätt och härlig att prata med!


» Thaibåten

Efter jobbet igår gick jag och Ali till Thaibåten, vi satte oss där på "stranden" med varsin drink och väntade in Rebecca och Co. Sen fick vi ett bord när dom andra kom, vi käkade, drack drinkar och hade jätte trevligt!


» Bellas första dopp

Igår var det ganska fint väder, molnig men varmt. Jag var ledig, så jag och Bella var ute hela dagen. Vi badade även :) eller jag var i ganska långt med fötterna men Bella plaskade på ;)


» Midsommarafton & Alis födelsedag

Midsommarafton var även Alis födelsedag, så jag överraskade med picknick ute på fjäderholmarna, jätte mysigt! Dagen innan var jag inne hos Eva, grannen/Dagmatte till Bella och fixade med picknick maten och tårta ifall Ali skulle komma hem förtidigt. Jag fick även förvara allt där och tog med mig det morgonen efter till jobbet. Yes för jag jobbade midsommarafton, dock bara till 14. Ali kom till jobbet och vi gick till Strandvägen där båtarna gick ifrån. Det tog ca 20 minuter med båt, sen när vi kom fram hittade vi direkt en jätte fin plats på klipporna. Det blev väldigt lyckat, dock kom det en liten skur när vi hade ätit färdigt, men det var snabbt över. Underbar dag! Stort grattis igen älskling <3

 
 
 
 
 
 

» Boxnings sparring

Igår kväll tränade jag och Ali i vanlig ordning, älskar att träna med Ali, han pushar alltid mig till max, hur trött jag än! Men när man tror att man inte orkar längre så finns det alltid lite till att ge! Allt handlar om viljan! I går så körde vi dock inte stryka utan vi körde boxnings sparring :) det var länge sen sist vi körde, riktigt kul och jobbigt. Ali är fruktansvärt snabb och bra tryck i slagen ;) han är grym!
Här är några bilder från tisdags träningen.

 


» Död efter en hektisk NK rea

Söndag var min lediga dag efter ha arbetat 63,5 timmar på en vecka! Jag var helt slut! I torsdags var vi kvar till 12 på natten för att förbereda rean som började kl.08 dagen efter, alltså på fredagen. Så på min lediga dag planerade vi på morgon promenaden att vi skulle träna, käka och gå på bio på kvällen. Men jag var helt död. Vilade mitt på dagen och jag kom inte upp, Ali tyckte synd om mig och sa att jag behövde sova, men sen lyckades han få upp mig. vi var hemma och myste med glass och gott och spelade tv spel ;) jätte kul faktiskt.


» Gården

I lördags efter jobbet gick jag och Rebecca till ett ställe som heter Gården. Ett härligt ställe att sitta på en fin sommarkväll. Erica hade dragit ihop ett gäng, så vi hade väldigt trevligt. Vi avslutade kvällen på F12, men där var det inte lika kul så vi var kvar där Max en timme, sen åkte vi hem. Vi var även väldigt trötta efter att ha jobbat hårt hela veckan.


» Foton från dopet

Här är några fina foton från dopet, dock får jag respektera och inte lägga upp några fina bilder på socker söta Joline.

 

 


» Grillkväll med thai tjejerna :)

Igår ikväll träffade jag upp tjejerna från thaiboxningen hemma hos Michaela. Vi hade en super trevlig grillkväll och vi avslutade med spel :)


» AW med Oscar Jacobson

Igår efter jobbet köpte jag och Rebecca med oss vin och lite snacks och njöt i solen vid vattnet på Strandvägen. Helt underbart! Sen gick vi till Bar Nombre där våra kollegor var och käkade. Vi hade en jätte trevlig kväll och gick även vidare till ett ställe som låg tvärsöver gatan. Innan vi åkte hem avslutade jag och Rebecca med en falafel tallrik.


» Sveriges nationaldag

I torsdags var det Sveriges nationaldag, så vi jobbade bara 11-17, men NK borde inte vara öppet överhuvudtaget. Jag och Rebecca möttes upp på Sats Medis och tränade axlar innan jobbet :)

Strålande sol och det var varmt långt in på kvällen. När jag kom hem från jobbet gick jag direkt till det stora gräsfältet som ligger i närheten där vi bor. Där var Ali och Bella, på en stor filt med massa gott och grillen tändes ;) Ali hade köpt en liten mini grill, perfekt, så nu ska det grillas i sommar.

 

 


» Min systerdotters Jolines dop

I söndags var jag och Ali i Karlsborg på mitt systerdotter Jolines dop. Jag tillsammans med Calles syter fick äran att vara faddrar till söta Jonlie. Jätte fint dop och jag kommer lägga upp fina bilder så fort jag fått iordning korten från kameran.

» Grillkväll i Karlsborg

Igår tog jag och Ali tåget till Skövde där min syster Therese hämtade oss så åkte vi hem till henne i Karlsborg. Dom bor verkligen super fint och vi hade tur med vädret, stålande sol och ingen blåst. Vi tände grillen och käkade gott och hade det trevligt, Kalles syster och hennes sambo var också med o grillade.


» En trevlig stund

Jag och Rebecca bestämde att vi skulle träna igår kl.09 på Medis, så när Alis alarm gick igång vid 07, så gick jag också upp. Jag meddelade becca och kollade om hon var vaken, men inget svar, hon sov, hon var bakis ;) jag åkte iväg och tränade lätt rumpa, kände att jag inte var 100% heller. Jag duschade och fixade mig snabbt på sats och åkte o jobbade 11-20. När jag kom hem hämtade jag Bella hos Eva, men blev kvar där på några glas vin och trevligt samtal. Super trevligt! :) Hon är 76 år med erfarenheter och är jätte lätt, öppen och härlig att prata med.


» Taverna Brillo

I torsdags fick jag äntligen lite sol på min lediga dag, dock var det väldigt molnigt. Jag gick upp redan kl.08, tog en promenad med Bella, sen när det hade spruckit upp lite mer gick vi ut och la oss i solen, men vi låg vid en stor buske så Bella kunde lägga sig i skuggan också. Jag köpte lunch på ett Thai ställe som låg nära som jag tog med dit vi låg :)

På kvällen gick till Taverna Brillo där mina vänner/kollegor var och firade av Emma som ska sluta på NK man, men hon flyttar bara ner en våningen ;)