» 3.e veckan avklarad

3.e veckan ut till EM är avklarad och det känns bra! Självklart varit låga dagar med energi men funkat bra. Dock åkte jag på en förkylning så jag tog några extra dagar vila så kom lindrigt undan. 


Gjorde fettmätning hos Micke på onsdagen vilket visade fina resultat! Vikt 60,3kg och 4,7% fett. 


Eftersom jag varit förkyld så har jag tagit några extra vilodagar, men också tagit det lugnt med cardion och vikterna på gymmet resten av veckan. Bara jobbat kontakt, med lite extra vila mellan seten. 


Självklart blev jag lite nojjig när jag åkte på förkylningen så här nära tävling, men kände mig ändå lugn och så det som en chans att vila och återhämta kroppen. Mycket riktigt så behövde kroppen det, för det känns och syns att det har släppt bra med vila, framförallt på benen. Förmodligen för att mina ben var stressade med all cardio dom fick slita med.


Jag jobbade hela helgen. Sovande jour (16-08) på torsdag, fick 2h ledigt att träna på fredag morgonen innan jag började igen (10-20) fredag kvällen åkte jag o körde lite cardio på Sats Odenplan. Jobbade även lördagen 8.45-16.30 och söndagen jobbade jag sovande jour 16-08 och måndag 08-16.30 😁💪


På lördagen efter jobbet åkte jag direkt till Sthlm West för intervju med Recbody, kändes faktiskt bra 😁 därefter blev det ett lättare benpass på Odenplan innan jag fick åka hem och ladda på med lite extra kalorier.

Det blev stekt ris med nötkött, jordnötssmör, wokade grönsaker, cashewnötter, soja och sallad till, sååå gott.

Efterrätt micrade jag havregryn lite krispigt och hade hallon o jordnötssmör till, även riskakor. 


» Tyngre Classic 5

Tyngre Classic 5 var i helgen i solnahallen som den brukar vara. Jag och Felix började med gympass tidigt på morgon, innan vi åkte hem käkade frukost och gjorde oss iordning för tyngre. 

Felix fick även ett påskägg utav mig med sina favoriter 😜🐥

När vi kom till tyngre gick jag direkt till Add icecream montern som jag lovat stå en stund. Det var kul och dessutom gott när man får äta hur mkt glass man vill 😉


När bodyfitness kom upp på scenen så fick jag lov att springa och titta för dom kom min vän Lisette upp på scenen. Jag har även gjort hennes bikini och även till några fler tjejer som tävlade denna helgen, vilket var väldigt roligt att se!


När tyngre var slut för denna dagen möttes vi upp vänner för att fira Lisette och även hennes kille Daniel för en grymt bra säsong. Dessutom blev Daniel uttagen till EM, såå roligt!!

Vi käkade på Restaurang AG, vilket var himmelskt gott!!

Tidigt morgonen dagen efter mötte jag och Felix upp Arne som också ska köra EM. Vi körde ett gött armpass. 


Det var tyngre även på söndagen och jag lovat stå även då en stund i monter på Add Icecream, Men jag kände mig inte hundra och även var stressad även att bli klar med min bikini. Tog även mycket energi av mig bara på att vara där på lördagen, så jag valde att stanna hemma istället.
Även vilodag från gymmet och istället gick jag och Felix på bio och såg Fast and the furies. Dock såg inte jag så mkt för jag kunde inte hålla ögonen öppna 🙈 haha 


» 4v ut till EM

Förra veckan, 4 veckor kvar till EM och allt känns bra. Träffade Micke min coach för fettmätning och träning. Vikten låg på 62,0kg och fettmätningen visade 7,2%, vi jämförde samma tid alltså 4v innan SM förra året och då låg jag på 7,0%, helt otroligt vad lika😍👍 vi är i fas och det känns riktigt bra! Även träningen går bra och jag känner mig stark. Men självklart går ju energin upp och ner, det hör till :)




Felix köpte en väspa förra veckan, lite kul! Han hämtade upp mig hemma så åkte jag med honom där bak till gymmet 😁


Träffade även upp Antonia på Delta så körde vi lite snabb posering. Vilket gav miglite pepp på att börja nöta, så morgonen därpå körde jag lite posering innan morgon cardion. 



» Helger är underbara!

Eftersom terrordådet hände i fredags så hade sats Odenplan stängt när jag kom dit vid 21.30, så istället fick promenaden hem till Gärdet bli min cardio. Felix jobbade kväll/natt i helgen som var, så vi käkade lite gott innan han åkte. Blev en wok med nötbitar och zuccinipasta, men vart faktiskt godare med ris som vi åt dagen efter, då vi hade rester kvar, såå sjukt gott!!


under dagen körde jag på mitt race med cardio, träning och sy på min egna bikini. Blev lite gott på kvällarna med add icecream. Add icecream och popcorn är galet gott ihop!


söndagen var Felix ledig, så vi hade en super mysig söndag! Jag hade kokat gröt på lördagen som jag lät stå i kylen över natten som jag stekte till frukost på söndagmorgonen efter våran cardio. Det måste jag göra fler ggr, super gott!! Vi käkade frukosten framför ufc o myste! Bästa starten!


Under dagen fixade jag med min bikini, vi solade, tränade och käkade gott på kvällen, men cleant då jag inte har så långt kvar till tävling! 


Formkoll, 4v ut

» Jobb jobb jobb

Nu är klockan strax 21.00 och jag sitter på bussen, dricker en nocco och är på väg till sats Odenplan för ett träningspass. Har jobbat o knappt varit hemma på några dagar känns det som. Jobbade onsdag sovande jour 16-08, åkte direkt till sats Odenplan på morgonen från jobbet och körde min morgon cardio, sen hem och fixa matlådor . 




Tillbaka till jobbet för att jobba kvällspassen, 16-22.30, men valde att sova kvar dör då jag började dagen efter 10-20 och det tar mig enkelresa dörr till dörr 1 1/2 timme. Så då fick jag sova fler timmar och körde dessutom min morgon cardio och bålträning på jobbets gym, perfekt :) 

Trivs otroligt bra på mitt jobb som behandlingsassistent på Sis Rebecka hemmet. Tjejerna är underbara, oftast ;) men det ger mig sååå mycket, känns verkligen att jag jobbar för något som byter, inte sälja kostymer till kontorsnissar, sorry men det ger inte mig något. Pengar är inte allt, utan det är viktigare för mig att jag trivs och gör något som jag anser är viktigt.


Tecknade av en ungdoms bilder, länge sen jag tecknade och dessa är väldigt slarviga och hade inte några riktiga verktyg, men det var roligt :)


» Plåtning med Recbody

Igår hade jag en plåtning med Recbody, riktigt kul! Vi har startat ett samarbete som vi har satt i gång nu som ni får reda på mer snart 😁 vi tog några presentations/profil bilder och även träningsbilder. Vi höll till i Abrahamnsberg i en PT lokal/gym riktigt bra ljus och inget folk. 

Blev riktigt snygga bilder som ni kommer få se snart. 

Efter plåtningen åt jag lite mellis på vägen, satt faktiskt kvar i solen när tåget kom och tog nästa istället. Såå härligt väder!


Jag åkte direkt till Sats Odenplan och körde ett bra axel pass och 45min cardio med Felix. 



» Min 30 års fest, Gatsby party

Lördagen var här och det var dags för min 30års fest! Woop woop! Den började med cardio på hotellets gym och därefter hotellfrukost!! det var ju dessutom våffeldagen, så även en våffla blev det :) Efter frukosten tog vi en promenad ner till bryggan, sen tog jag en rask promenad tillbaka till hotellet och började fixa inför festen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klockan 17.00 började minglet med bubbel. Jag hade valt temat Gatsby party och det var så himla roligt att se att alla hade engagerat sig och var sååå fina!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Felix mamma Elisabeth och jag har pratat mycket inför festen, delvis om vilken mat vi skulle servera. Hon lade fram förslag och ordnade det så bra. Middagen var otroligt gott och även vackert upplagt. Jag hade gjort bordsplacering och jag valde att hoppa från bord till bord under middagen.
 
Carina & Lotta
 
Pappa & Carina
Cristina & Elisabeth
Jag & Lina
Förrätten
 
Söta Joline
Huvudrätten
Jag & Felix
Becca & Christopher
Efter Middagen dukade jag upp dessertbordet, vilket blev väldigt fint och gott! Många fina komplemanger för det :) Jag hade även gjort en liten selfie station med ram och masker som gick varmt :) väldigt kul!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Senare slog vi ihop borden så fick alla mingla runt och äta av dessertbordet och dricka så mycket dom ville. Allt blev verkligen så bra. Denna kvällen kommer jag alltid minnas, kunde inte fått en bättre 30års fest. Mycket tack vare Elisabeth och Felix som har hjälpt mig med största delen av festen, men också att få dela den med mina allra käraste, familj och vänner!! Tusen tack för att ni kom och gjorde min fest till den bästa! Även ett stort tack för alla fina presenter!! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi bestämde att vi alla skulle ses kl.9 till frukosten och alla satt samlade. Jätte mysigt avslut :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» Mys med familjen i Rättvik

Min 30års fest firade vi i Rättvik på Felixs mammas hotell. Dom som var bjudna fick bo på hotellet för en billig peng, min familj kom en dag tidigare då vi kunde ses själva och ha det trevligt. 
 
Jag felix och mamma åkte upp tidigt på fredagen och Felix överraskade med att fått låna den nyaste porsche från jobbet :) så det blev en skön roadtrip till Rättvik. Vi hade med oss matlådor o stannade och käkade, dock var det lite kallt. 
 
 
 
 
 
 
Mamma kanske ska bli en Porsche ägare;)
 
När vi kom fram till Rättvik, hotellet så råddade vi lite snabbt. Felix var med sin familj och jag umgicks m,ed mamma tills resten av min familj kom. Jag och mamma gick en sväng och tog även en fika, blev varsin semla :)
 
På kvällen samlades hela min familj, vi käkade middag på hotellet och spelade biljard. Vi hade en super mysig kväll <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite formkoll på hotellet innan det ska gottas ;)
 
 
 
 
 

» Veckan före min 30års fest

{"editor":"mobile_publishme","post":[{"type":"text","attrs":{"value":"Veckan före min 30års fest var det mycket att stå i, det var både stress med att sy klart en bikin till en tävlande, jobba på sis rebecka, träna och rutiner inför min tävlingssatsning och dessutom fixa o trixa inför festen :) Jag gillar dock att ha många bollar i luften, men jobbigt när det blir tidspressat.","style":""}},{"type":"text","attrs":{"value":"Under veckan har det varit några vändor på stan för att shoppa och leta efter rekvesita och pyssel inför festen. Även endel bakandet, vilket jag tycker är kul men slipper gärna tidspressen. ","style":""}},{"type":"text","attrs":{"value":"Jag mötte upp mamma efter jag slutat jobbet så åkte vi direkt hem o bytte om och körde körde ett pass på Sats Gärdet.","style":""}},{"type":"text","attrs":{"value":"Mamma kom på onsdag kvällen och hjälpte mig lite med sista pysslet, jag satte henne i lite arbete o måla ;) bästa mamma som alltid ställer upp. Hon hjälpte även till att städa lite här hemma, alltid skönt att få komma hem till nystädat hem när man varit bortrest.","style":""}},{"type":"text","attrs":{"value":"Det blev något fel, bilder kommer imorgon kväll 3/4.","style":""}}]}