» Kroppen har fått vila i 6 dagar

Idag har jag varit ledig. Hunnit sätta upp några tavlor, en lampa och dekorerat lite =)
I kväll var första träningen på 6 dagar!!! Jag har varit sjuk och sen har jag haft fullt upp med flytten, men jag måste säga att min kropp behövde den vilan. Kände mig stark och hel i kroppen, i vanliga fall brukar jag få mjölksyra direkt och ont i musklerna. I kväll körde jag Muay thai, bra träning, riktigt roliga och bra kombinationer!!

» Julgranen är pyntad =)

Jag vet att jag är tidig som redan har tagit fram och julpyntat julgranen, men det är ju så mysigt=) Eftersom jag har plastgran så kommer den stå sig fram till jul, men även fast det är plastgran så barrar den;)
Claes fick bestämma om den skulle vara silver och vitt, eller guld och rött. Rätt val, för fin blev den! =)

» NK julskyltning

NK är ju kända för sin julskyltning, men i år var det verkligen ingen märkvärdigt!! :( Jag tycker faktiskt att den var riktigt trist!!


» 125 unika besökare :)

Jätte roligt att se så många unika besökare och kommentarer! Vet inte var ifrån ni dök upp så där plötsligt! Men tack söta ni, alltid kul att få lite respons! 11 kommentarer på ett inlägg och 125 unika besökare på en dag är nytt rekord ;)

» Idag lärde jag mig att knyta fluga

img_2591 (MMS)

Idag lärde min kollega Albin mig att knyta fluga:) Det känns som det är ett måste att kunna det som säljare. Snart är det även dags för fluga nu när det närmar sig nyår.


» Invigning av köket

På söndags kvällen när jag var klar i lägenheten, kom Claes över på middag och lite glass till efterrätt =)
Det var första gången som jag använde det nya köket med mina nya köksredskap. Kändes riktigt bra.
Jag hade verkligen tur att jag fick flytta in nu när jag hade min lediga helg!! så nu har jag sovit i mitt nya hem i två nätter och jag trivs jätte bra! Jag har även saknat min underbara säng, så jag har sovit som en prinsessa dom här två nätterna =)
tönten ;)

» ICA och IKEA

Jag åkte från Claes till lägenheten strax efter 8 och höll på till 03!! :) Jag fick i ordning på allt jag hade, till och med julgranen fick åka upp=) Det jobbigaste var att få i ordning på alla kläder, men jag fick ihop 1 1/2 sopsäck med kläder och skor som ska slängas.
Jag och Camilla hann inte riktigt klart i går, vi hade en vända till som vi hämtade klart i lördags. Vi åkte även till Ica maxi i Haninge och stor handlade, allt från salt till toapapper.
Söndagen blev det även en tripp till IKEA med Camilla och hennes mamma =) Ja, det är inte billigt att flytta när man inte har något, varken mat eller stekpanna. Så jag gjorde av med några tusen på ICA och IKEA i helgen.

» Camilla hjälpte mig med flytten

Idag vid 13-tiden skrev jag på kontraktet och fick nycklarna till lägenheten:) känns så jäkla bra!!! När bästa Camilla slutade jobbet, kom hon och hämtade mig med hennes pappas mega stora bil. Hon hjälpte mig att flytta alla mina grejor som jag hade i förrådet i trångsund shurgard. Vi pausade med lite mat på värdshuset i trångsund. Allt gick jätte smidigt! :)
En paus med middag i Trångsund
Packat bilen väl organiserat =)

» Bästa dagen!

Idag pratade jag med killen som jag ska hyra lägenheten utav. Det har varit lite oklart på grund av att vi var lite oeniga om hyran. Han ville ha 5000 kr och jag ville inte ge mer än 4000 kr, så nu kom vi överens om 4500 kr =) vilket känns mycket rimligare och bättre. 500 kr gör faktiskt skillnad. Så på onsdag kväll ska vi skriva på pappren.

Idag på Muay thai träningen när vi körde sparring avbröt Louis (tränaren/ägaren av stället) mig och sa att han ville prata med mig efter träningen. Vad har jag gjort nu, var min första tanke=)
Han sa att det syntes att jag hade talang, glöd i ögonen, orädd och att jag hittade luckor. Därför ville han bjuda in mig på tisdagsträningarna då vi kommer vara en liten grupp på kanske 5 pers som han fokuserar lite extra på som tränas för att tävla. Jag blev riktigt glad för att få så bra feedback eftersom jag vill satsa på Muay thai och bli riktigt duktig och vinna matcher:)

» Utgång med Carro och Andreas

Igår på jobbet kände jag med fortfarande inte helt hundra, lite febrig och ont i kroppen. Claes med bandet skulle spela i Sandviken, så jag planerade att jag skulle ha en lite skön tycka synd om mig kväll:) Jag köpte mig ett Zinfandel vin som skulle passa bra till choklad som jag skulle köpa vid Hötorget där dom säljer "fin choklad" i lösvikt. Köpte även kex som passade utmärkt till Chevre ost som jag också köpte. Istället för den planerade myskvällen, åkte jag hem lämnade kassen och åkte tillbaka in till stan och mötte upp Carolina och Andreas ( båda jobbar i grannbutiken Marc o polo). Vi satt på TGI Fridays på Stureplan, SUPER trevlig kväll. Sedan gick vi vidare till Golden Hits där Andreas även mötte upp sina vänner. Men i kön beslutade jag och Carolina att gå över till andra sidan gatan till Ambasadur. Där inne var det väldigt smått, men vi stannade kvar och dansa loss. När vi tröttnade på det gick vi vidare till Soap bar, men innan vi gick ut sa jag till hon i kassan att vi inte var nöjda, så vi fick pengarna (180kr) tillbaka =) har aldrig gjort det förut, men tänkte testa och det gick ju=) Nice!
När vi kom till Soap bar så var det en mils kö, då var jag lite fräck där också=) Jag sa till vakten att det ser ut som att kön står ganska stilla;) Så då fick vi gå före alla... Även i gaderoben var det fullt, men fjäskade lite för tjejen så fick vi lämna in våra saker där. Hon fick lite 10 kr i dricks för det;) haha...
Kvällen började super trevligt med Carro och Andreas och avslutades super kul på dansgolvet med Carro!! :D
Carro, Jag och Andreas

» Anchor

Idag kändes det inte så mycket bättre med mig, trött, tung och ont i huvudet och lite i bihålorna. men ingen ro för det, fullt upp.
Hade däremot en trevligt lunchdejt med Johanna som jobbar i grannbutiken Marco o polo, Vi åt på mitt favorit lunchstället Kalori =)
Ja full fart idag, jobbade över 40 minuter sen var det träning på Nexus och efter träningen var det snabbt in i duschen för att sedan åka till Hornstull, Claes med bandet Anchor spelade ikväll. Såklart var dom grymma!! Nu är det även fullt hus här med Anchor-boysen på våra 22 kvm.
Min Claes;)
Bilderna är inte från ikväll.

» Sjuk?! :(

Under dagen har jag mått skit :( Ont i magen som vi tjejer får en gång i månaden, ont i ryggen som jag haft i en veckas tid och jag tror jag vet vad det kommer ifrån. När jag låg stel i soffan visade Claes att han hade en "hjul" som man tränar bål styrka med och jag ska självklar bevisa hur stark jag är;P Stel och soffliggandes går jag upp och ska bevisa och det smäller till i ryggen. sedan dess har jag haft ont :( Idag hade jag även väldigt ont i höger sida axeln som jag har problem med. Verk i huvudet, kroppen och känt mig febrig.. Usch... Kvällen väntades ett grymt BC pass med Marco i Huddinge, men jag kunde verkligen inte träna, men det tog verkligen emot att avboka passet och jag velade hela dagen fram o tillbaka. Med ångest över att jag missat BC denna veckan, men också nöjd över att jag beslutade mig för att köpa godis och mysa i soffan i kväll. Första gången på evigheter som jag åker hem direkt efter jobbet när jag slutar 18, men det tog lite längre tid att komma hem idag. Jag sitter o dagdrömmer på tåget och åker till slutstationen Ropsten, trött man blir på sig själv ibland. Dessutom gick jag till andra sidan och väntar på att det ska komma ett tåg från andra hållet, men det är ju slutstation pucko, så jag var nära på att missa att hoppa på tåget jag kom dit med som skulle åka tillbaka:P Nu har jag haft hela kvällen att bara koppla av på, underbart! dessutom helt för mig själv. Claes han är i GBG och repar med sitt band. Men det hade så klart varit mysigt att ha honom här också;)
Mys med godis i soffan

» Började dagen med en borttappad plånbok

Usch vilken dag! Det börjar med att jag kände mig dålig och kom knappt inte upp ur sängen, znoosade i en halvtimma, så länge jag kunde. När jag sedan skulle springa iväg till tåget mot jobbet, hittar jag inte min plånbok och heller inte mitt "jobbkort". Jag blir tvungen att springa iväg ialf. Jag tog med mig träningsväskan ifall jag skulle bli piggare. Vid spärrarna stod jag och fipplade och försökte smita igenom (mitt SL-kort ligger i plånboken) men jag lyckades inte och jag kunde heller inte hoppa med min väska. stressad frågade jag efter SL numret till sms biljett. Jag hann med tåget. I går efter jag hade tränat Muay Thai åkte jag hem och väntade in Claes och sedan hängde jag med honom till gymmet. Vi var där till stängning och det var senast jag hade min plånbok, så jag ringde Sats Gärdet, men dom hittade den inte. När jag kom till jobbet och rotade fram mitt lås i träningsväskan hittar jag även min plånbok =)

» Versace for HM

När jag var på väg hem från jobbet kikade jag in på HM för att se kollektionen Versace for HM. Men uuuussch vad skit der var!! Visserligen var det hästar (klädstänger) som var tomma, där kanske det hade hängt något fint. Men det är jag även tveksam till. Usch o blä.
Vad tycker ni?

» J*vla grannar!

Grannarna ovanför oss spelar ofta störande högmusik och när dom går där uppe låter det som en flock elefanter! I måndags natt spelade dom hög musik in på småtimmarna. Jag var så arg och frustrerad att jag var nära på att gå upp och säga till dom! Tillslut stängde dom av musiken men vredens inom mig hade inte gått över, jag kunde inte sova och låg o hoppades på att dom skulle sätta på musiken igen så jag kunde gå upp o få ur mig ilskan. Dagen efter var det samma visa, men innan jag hann bli arg gick jag upp och knackade på försiktigt.. Ingen öppnade, knackade igen, ingen öppnade... knackade riktigt hårt och en man frågade innanför dörren.
-Vem är det?
-Jenny heter jag och jag bor i lägenheten under dig, kan du öppna?
En yngre man öppnade dörren samtidigt som han knäppte byxorna. Då hörde jag ingen musik från honom och sa.
-Det är tydligen inte här inne det spelas hög musik, jag ber så mycket om ursäkt.
-Det är ingen fara, men däremot är det dom bredvid mig som spelar hög musik...
-Okej tack då ska jag säga till dom
Men när jag stod utanför deras dörr så kunde jag inte avgöra om det verkligen kom därifrån eller någon annanstans, så då vågade jag inte göra om samma misstag :) så jag gick ner igen.
Igår spelades det inte någon musik, men nästa gång gör jag ett nytt försök! Så j*vla respektlöst mot sina grannar att spela hög musik klockan 2-3 på natten!
Payback time kanske? Nee mognare än så är vi väl Claes? ;)

» Min underbara fina Belladonna!!

Saknar dig jätte mycket!! Frågan är när ska du få komma och bo hos mig igen... Jag hoppas på en lösning snart och att du snart är hos mig! Saknar promenaderna, myset och buset!! Älskar dig!

» Träffade Claes mamma för första gången

I lördags jobbade jag. Claes var däremot ledig och hade fin besök utav sin kära mor. Dom hade en heldag på stan och besökte favvo restaurangen Hermans. Senare när jag hade slutat möttes vi upp och jag var hungrig, så dom sällskapade med mig medan jag åt. Vi tänkte gå på bio efter jag hade ätit, men vi hittade ingen bra bio. Så vi satt kvar en stund och hade det väldigt trevligt! Mycket trevligare än att gå på bio.
Vid 22-tiden när jag och Claes var hemma, ville Claes plötsligt ta en promenad på Djurgården. Det var jätte mysigt, vi tog en promenad till en brygga som vi gick ut på, vi myste och njöt av lugnet och den fina utsikten.. Lite romantik;)
Invigde min nya vinter jacka från Barbour.
Ingen aning om vad jag gör, flummar som vanligt;)

» Fin skyltning på HM

Kanske inte den bästa bilden, men skyltningen på Hm tycker jag är fin:)

» En skål med vad då?

Igår blev det vanilj och chokladglass med valnötter och delicatoboll, det var super gott!! Idag blev den en skål med yoghurt, kesella, keso och massa bär, frön och nötter, även det är gott! :)

» Kroppsslag+slag mot ansikte

Det var riktigt skoj i går på träningen (Muay Thai) vi tränade kroppsslag och slag mot ansikte då vi även tränade på att blocka dom. Oskar (tränaren) sa att vi skulle våga ta i på kroppslagen, minst en skulle tappa luften:) och i dag känns det i magmusklerna! vi skulle däremot ta det lugnt med slag mot ansiktet eftersom dom flesta ( dom funtade som Oskar uttrycke sig) tycker det är obehagligt. Det sista körde vi sparring och det är skoj, men blir även roligare när vi lär oss nya kombinationer, för ibland tappar man fantasin o mata samma kombo.

» Svart NK-nyckel kort

Frågan är om man ska bli glad eller ej. När man blir ersätt med ett svart NK-nyckel kort betyder det att man har handlat väldigt mycket på NK, men man får också några förmånliga erbjudanden. Svart NK-nyckel kort till mig!

» The Ledge

Tisdag- jag tränade Bodypump och box efter jobbet, roligt nog var mannen där (tidigare sm boxare) som jag körde med sist. Så vi körde ett hårt pass. Jag var helt slut i kroppen efter två hårda pass. På kvällen hade jag och Claes en super mysig kväll. Vi hyrde filmen Ledge och den var riktigt bra!!! Vi syndade även med lite chokladglass ;)
Claes lagade även en god middag innan filmen.
Rotfrukter, "kebab bitar" och egen sås gjord på yoghurt, örter m.m.

» BODYPUMP

Idag har jag varit helt slut, såååå trött och på det lite träningsverk från igår. Jag körde då ett riktigt bra bodypump pass! Jag stod som alltid längst fram och runt mig hade jag några bitiga killar. Jag hörde när dom plockade vikter att den ena killen var ny och visste inte hur mkt han skulle ta, dom kände även instruktören. När passet var slut och det var bara jag, killarna och instruktören kvar som plockade ihop. Då sa den nya bitiga killen till mig:
-Jag måste bara säga att jag är riktigt imponerad över hur vältränad du är.
dom andra skrattade lite åt honom :) Vi stannade kvar en stund och pratade träning. Jag sa även att jag tycker det är så kul när bitiga killar som du (riktade till den nya) kommer och ska köra bodypump första gången och tror att man kan lasta på en massa som på gymmet =) Vi skrattade och han svarade att han hade redan dåligt självförtroende när han fick ta mindre och tappade det helt när han även blev slagen av mig =)

» Invasionen

När matcherna på Nexus var slut mötte jag upp Claes så gick vi till Debaser på Medborgarplatsen för att möta upp Johan och Maja mfl. för att se bandet Invasionen Riktigt bra.
Maja, Johan, Calle och sen har vi Claes som tittar fram bakom Johan :P

» Matcher på Nexus fighting center

I lördag var jag egentligen ledig, men valde att jobba och tjäna lite extra cash. Efter jobbet åkte jag bort till Nexus fighting center där jag tränar Muay Thai för där var det matcher i MMA och Shootfighting. Kul att se hur det går till in action i live. Det var 42 matcher men såg dom sista 2-3 timmarna.

» Lotta & Jonas ska flytta till Sthlm! :D

I fredags fick jag en stort nyhet:) min bästa vän Lotta och hennes sambo Jonas ska flytta upp till Stockholm! Det kom som en stor överraskning, dom bor nämligen i hus i närheten av Skövde, men nyligen fick Jonas reda på att han har kommit in på polishögskolan!!:D jätte glad för hans skull! Så i januari har jag mina godo har här i Stockholm!! Weii. Är det någon som har en lägenhet att hyra ut till dom så kontakta min på min mejl. [email protected]
Lotta, Jag & Jonas :)

» Köpt muay thai skydd på Budo & Fitness

Nu har det blivit obligatoriskt att ha skydd på träningarna, så idag var jag på Budo & Fitness och köpte skydd =)
Sen var det dags att inviga dom på träningen. Idag var det riktigt skoj och det kändes väldigt bra med skydden. Det sista vi gjorde på träningen var sparring. Det var även upp monterat en riktigt fighting ring pga av det är matcher där i morgon.  På fredagar kör vi både nybörjare, fortsättarna och med dom som tävlar, vilket jag tycker är skoj, högre tempo och mer folk. När vi körde sparring idag fick två vara i ringen och köra medan vi andra var på golvet. Nybörjarna och dom som ville hålla ett lägre tempo fick vara på andra sidan salen och dom som ville köra tufft fick vara vid ringen. Jag och hon som jag körde sparringen med ställde oss i mitten. Sen ropade Luis (Tränaren) in oss i ringen =) Det var riktigt skoj, kändes att pulsen gick upp lite extra när vi körde i ringen och han stod bredvid och pusha på =)
Benskydd, handskar, susp, tandskydd och lindor.

» Kalori med Carolina :)

Det blev lunch på Kalori även idag, denna gång lockade jag med mig Carolina som jobbar i grannbutiken Marc o polo. Även hon gillade det starkt! När vi kom dit kände ägaren igen mig från gårdagen och blev glad att jag tagit med mig en ny kompis :) Jag sa att jag har nog blivit stamis och han började prata idé med oss och frågade vad vi tyckte med att köra 10% rabatt efter klockan 13 eller något slags rabatt kort. Om vi som jobbar på Nk visste om man kunde göra reklam via utropen som görs på NK m.m. =) Gillar Kalori starkt, bra koncept och grym service.
http://www.kalori.se/

» Rolf Bergs tomtar

img_2201 (MMS)

Tiden går så jäkla snabbt!! Det är redan november och ändå behöver man inte någon vinterjacka som förra året, vilket jag tycker är härligt! Det är lång tid nog med snö. Med detta ville jag även säga att det inte är långt kvar till 1 advent, JULPYNT:) Jag tycker att Rolf Bergs porslin är så fint. Har några tomtar av honom. Så mamma Jag tycker att dessa på bilden var väldigt söta, önskar mig någon till jul:)


» BC+BOX i Farsta

I kväll körde Marco både BC + Boxen, så det var ju bara att haka på ;) Först riktigt bra ös på BC och sedan körde jag och Camilla järnet på boxen! Nu när jag kom hem efter två tuffa träningspass var jag helt slut, efter jag hade ätit somnade jag nästan sittandes. Efter en lång härlig dusch nu så ska jag hoppa i säng och sova riktigt skönt! Natti natti.

» Lunch dejt med Camilla på Kalori

img_1183 (MMS)

Idag hade jag en trevlig lunch dejt med finaste Camilla. Vi blev tipsade om restaurangen Kalori, vilket var en succé! Grymt koncept, bara hälsomat och smoothie, man kunde till och med beställa protein drinkar. Fanns även en hylla med protein och shakes mm :) me like! så många lunch dejter på kalori!!


» Höstpromenad med Claes på Djurgården

Söndag - både jag och Claes var lediga. Jag tog med Claes på en promenad på Djurgården och stannade så klart vid cafét flickorna Thelin och voltarie. Vi satt på deras uteservering och njöt av höstvädret med goda mackor och te. Vi fortsatte promenaden in mot stan och gjorde några ärenden. Vi avslutade promenaden med att Claes gick till deras spellokal och repade medan jag fick ett ryck som sprang hela vägen hem, hade iaf löpar dojjorna på;)
På kvällen lagade vi hemma gjord pizza, super gott blev det!! Det blev även film och godis:)
Jag med det fina "höstträdet"
Våran smarriga pizza med tomatsås, timjan, tofu, kronhjärtskocka, rödlök, vegan mozzarella och ruccola.