» Myskväll med Bellan

Idag jobbade jag ett "långpass" 11-19, 100% OB så det är 14 timmar i lön.. Låter väl bra? oja :)
Nu efter jobbet har jag tagit en promenad med Bella, lagat mat som jag ska ha med mig till jobbet i morgon och nu ligger vi och myser i soffan. Det finns dock inget på tv:en så jag ska rota igenom Henriks filmer nu. Min Henrik jobbar tyvärr kväll så det blir jag och Bella som får mysa själva.
Jag
Bellan

» Ljus- och blomster arrangemang

Det känns som att jag har fått väldigt mycket gjort på min lediga dag. Jag och Bella började dagen med en lång promenad, den som Henrik och Bella brukar ta. Den är kanon, en "skogsstig" där Bella kan springa lös och jaga snöbollar :) Idag dog jag av skratt när Bella hoppa över en snövall och försvann rakt ner i snön! Hon var alldeles vit när hon tittade upp och såg väldigt chockad ut. Jag vek mig av skratt och sedan var jag tvungen att hjälpa henne upp :)
När jag kom hem åt jag lite frukost innan jag gick ner och tränade lite själv i gymmet. När jag kom hem var det dags att tvätta, äta lunch och sedan gjorde jag i ordning mig för att åka med Henrik in till stan. Där mötte jag upp Elin som hängde med mig när jag letade efter lite nya blommor för att byta ut mina jularrangemang. Hem och vika tvätten, handlade hem lite naturgodis, pysslade med ljus-och blomster arrangemang och nu så här dags efter kl. 00 ligger jag och Bella o myser i soffan.
Visst blev mitt hantverk fint?

» Jag, Bella, Elin & Lia på lång promenad

Idag kom Elin och Lea till mig och Bella så tog vi en lång promenad i snövädret. Bella och Lia kom väldigt bra överens och busade non-stop. Nu ligger jag och Bella i soffan och myser efter mitt lilla 4 timmars pass på Mango.
Lia & Bella

» ...

There comes a point in your life when you realize who matters, who never did, who won't anymore, and who always will. So don't worry about people from your past, there's a reason why they didn't make it to your future...

» En underbar dag tillsammans med Henrik

Det var väldigt länge sedan som både jag och Henrik varit ledig samtidigt, så idag har vi verkligen utnyttjat den. Jag gick ner till Sats och tränade lite innan vi startade våran dag. Vi myste långt in på förmiddagen, men sedan åkte vi till Barkarby så Henrik fick lämna in sin golf-resebag, den hade gått söder under resan till Egypten så han fick en ny. Därefter åkte vi till min lägenhet i Sundbyberg och hämtade några av mina saker. Sen åkte vi till en djuraffär här i Farsta och köpte ett nytt bra foder till älsklingen. Hem och rastade Bella och gjorde henne sällskap en liten stund. Det som var next på våran planering var Middag på Oxid och sedan Bio, Sherlock Holmes. Summering av dagen= UNDERBAR :)
Jag på Oxid
Henrik

» Långpromenad och pannkakor

Igår när jag slutade vi 15-tiden, shoppade jag loss lite på Mango innan jag åkte hem :) Jag köpte en beige kofta, jeans, en t-shirt och ett par skit snygga mocka pumps i grått. Jag kanske lägger upp någon bild snart på det. Henrik var ledig så när jag kom hem tog vi en lång promenad med Bella och lekte på isen. När vi kom in från kylan stekte vi pannkakor och åt dom med glass och sylt, såå länge sedan. sedan fortsatte vi vår mysiga kväll med godis och två filmer.
Henrik & Bella busar

» Bodycombat

Idag provade jag Bodycombat på Sats för första gången och det var SUPER kul!! Det var ett tufft pass med inspiration från boxning och karate m.m. Hon hoppade ner ibland så man fick slå mot hennes händer, till mig sa hon att jag hade härlig styrka ;) (skryter lite) Nu efteråt har jag ont i foten igen :( men det får det vara värt, för det var verkligen super kul!
Nu håller jag på med en god middag till mig och min darling som snart kommer hem från jobbet. Det blir en god köttgryta med delikatess potatis :D

» Bowlingkväll med Mangosarna

Igår var första gemensamma kvällen med Mango, vi hade super kul! vi var på Ballbreaker, först började vi med middag och vin, där var även Mattias från Room service. Dom var ett stort grabbgäng, tydligen var det en kille som fyllde år av dom. En annan kille från gänget kom fram till oss och var lite överlägsen och tyckte att vi skulle sjunga och "smöra upp" han som fyllde år. Varför skulle vi göra det? visst det kan väl vara en kul grej, men det kändes mer nervärderande för oss, precis som att vi skulle tycka att det vara super kul att dom frågade oss, eftersom Roomeservic-Mattias satt där. När vi sedan hade ätit klart och skulle fortsätta kvällen med disco-bowling ropade killen efter oss -Kom till pappa. Så det var tur att vi inte gjorde det för moppsar :)
Bowlingen gick väldigt fort! vi var uppdelade i tre lag, Mitt lag vann :) men jag var kass i början, men i slutet fick jag in tricket och fick trippel strike :) vi vann en drink i baren och biobiljetter. Vi avslutade kvällen med bilrace och det var absolut roligast:) Annelie vann två ggr och jag en.
Mangosarna :)
The boss, Marianne
Therese & Jag
Marianne & Maria

» Vakna med the voice

God morgon! ledig idag men sitter redan uppe och myser med frukost och vakna med the voice :) Jag har fortfarande jätte ont i foten!!! :( jag som skulle träna klockan 11 och i kväll ska jag till Ballbreaker och bowla med Mangosarna, hur skall detta gå??

» Trend möte

Idag pallade jag mig upp klockan 06 och det är inte vanligt tidigt för min del :) men det var riktigt mysigt, åt frukost i lugn och ro framför tven med en väldigt trött Bella till sällskap. Vi hade nämligen möte på Mango om säkerhet och vårens trender. I vår är trenderna väldigt diffusa, men det är mycket Militär, 50-tal med safari inspiration, mycket jeans och blommigt och marin inspirerat så klart. Efter mötet strosade jag och Leila runt i gallerian innan jag åkte hem till Bella och tog en långpromenad med henne. Därefter lagade jag lasagne och chillade vid datorn innan jag gick ner till Sats och körde järnet på Satscorepuls. Jag kände inget under passet, men när vi stretchade så kände jag att väldig smärta i foten. Nu ligger jag här hemma med svullen fot och tycker synd om mig själv. Vet inte vad jag har gjort, men jag har väldigt ont i hålfoten. Jag har haft lite små ont där ett tag, men nu kan jag inte gå på foten :( hoppas det blir bättre i morgon.

» Hon var värdelös!

Efter jobbet idag bestämde jag och Natalia oss för att träna step här i Farsta, men det var det värsta jag varit med om! jag är inte en negativ person, men instruktören var värdelös!! Jag förstår inte hur hon kunde få jobbet där. Inte för att vara sån, men hon var inte alls tränad, hon tog pauser hela tiden, tappa koreografin säker 13 gånger utan att överdriva och några gånger skyllde hon på att dom längst fram störde henne....säger man så??? inte nog med det så bytte hon skiva och tog om låtar och körde samma koreografi hela tiden, ingen utveckling alls! Både jag och Natalia var väldigt besvikna och det var inte bara vi, en annan kvinna i omklädningsrummet höll med oss! Ne nu orkar jag inte gnälla mera. Efter passet hämtade vi Bella så gick vi hem till Natalia en liten kort stund. Nu sitter jag i soffan med Henrik och hans kompis Oskar som kollar på handbollen, Bella myser med Oskar :)

» Mjölksyra i hela kroppen

En stund efter jobbet gick jag ner till sats som ligger ett stenkast härifrån, perfekt :) Jag tränade bodypump vilket jag inte har gjort på evigheter och jag körde TOTALT slut på mig själv! mjölksyra i hela kroppen och jag kunde inte lyfta mina armar efteråt, men så underbart :) Därefter tog jag med mig lilla Bellis ut på en promenad, gjorde mig en god quinoasallad med tonfisk och nu ligger jag i soffan med Bella efter en skön lång dusch.

» Belladonna och tre andra hundar

Idag var Henrik hundvakt åt John och Amys hund Troy. Han bestämde även träff med hans kusin och hennes kille som har två hundar, boxern Alfons och den amerikanska bulldogen Lea. Så idag har Bella busat och lekt ute i snön i några timmar med dom andra hundarna :) Jag jobbade tråkigt nog och efter jobbet städade jag bort hela julen.

» Mina favoriter

Nu har jag äntligen båda mina favoriter i min närhet :)
Igår var Henrik ute med Bella över en timme  i ett "skogsområde" och busat. Det märks att dom båda gillar varandra, Bella stor trivs här och lyder Henrik bra.
När jag kom hem från jobbet igår fick jag ta ett bad medan Henrik kockade i köket. Det bjöds på riktigt god mat och vin och en mysig kväll med familjen :) det var underbart.

» Vin, spel och gott sällskap

Igår började vi dagen mysigt med en film. sedan åkte vi in till city och strosade, Bella var också med :) Vi åt lunch inne i Sturegallerian, mkt gott.
Senare på kvällen kom Natalia och Lyanna, vi drack vin åt snacks och spela spel. Vi hade jätte trevlig och fortsatte natten på Berns.
Dagarna som Lotta varit här har varit jätte trevligt! Jag har saknat att dricka vin och prata våra djupa samtal tillsammans :) Tack gumman.

» Efter 7 timmar....

Nu ligger vi och myser i soffan, men snart är det sov dags. Lotta Och Bella skulle egentligen varit framme klockan 17, men efter förseningar och elände så kom dom äntligen efter 7 timmars färd. För min del var det lite tur, för annars hade jag aldrig hunnit jobba, åka till Sumpan o hämtat saker, hem till Farsta, fixa, handla, slå in lottas present, städa och tillslut möta mina älsklingar på stationen.
När vi kom hem bjöd jag på god middag och vin, vi hade jätte mysigt och fortsatte kvällen med vin och naturgodis. Bella fick överbliven kassler och myst i soffan med oss.

» Kvinnan i luckan

Idag har det varit en väldigt händelserik dag. Jag har jobbat, som vanligt, känns som att jag jobbar jämt :) men jobb=pengar och det gillar vi :)
Efter jobbet skyndade jag mig till Sundbyberg och hämtade krukor m.m det var väldigt jobbit och jag tappade humöret flera gånger på vägen. Mest irriterande var när jag bar på en jätte väska med krukor och händerna fulla av kassar, så skulle jag igen spärrarna i Farsta strand till Farsta och jag ber kvinnan i luckan öppna åt mig i den speciella spärren och hon ber mig visa kortet!! det behövde jag minsann inte i Sundbyberg. Jag suckade åt henne och svar fick jag -det är därför vi sitter här. (att visa kortet) jag tänkte för mig själv - säger ni det till dom som plankar också????

» Stress

Idag skulle jag egentligen jobbat 11-17, men vi hade så otroligt mycket att göra på lagret. Vi har fått 8 pallar med varor som skulle in på lagret och det är en process i sig. Marianne frågade mig om jag kunde stanna kvar, men jag sa att bara en timme för jag hade massor att göra hemma. Jag skulle till min lägenhet i sundbyberg och hämta lite krukor m.m för att göra det lite fint efter julpyntet, sedan skulle jag även städa och handla till Lotta kommer imorgon kl 17. Det slutade med att jag var snäll och lät jobbet gå före :) jag jobbade 11-21.30, med bara en snabb lunch :) Synd att det inte var söndag, då hade jag fått 20 timmar i betalt, hade inte varit fel:) skulle egentligen varit ledig i morgon också, men ska jobba 10-14 innan Lotta och Bella kommer, så jag får se vad jag hinner med i morgon efter jobbet. God natt!

» What a lovely day!

Idag vaknade jag pigg vid nio och åt frukost i lugn och ro (som att jag inte brukar få göra det;)) innan jag gick ner till Sats och körde lite egen träning. Där var det en väldigt irriterande man som log och sa några små kommentarer och följde efter mig hela tiden! väldigt irriterande!
Sen gick jag hem och plockade lite, lagade mat och sedan åkte i väg till jobbet, utan att stressa. En underbar dag som jag har hunnit med mycket på.
Men det bästa av allt.... Henrik ringde mig nyligen :D Jag saknar honom jätte mycket, så det var underbart att få prata med honom! Han har det underbart där nere, han bor på det finaste hotellet han har upplevt, all inclusive, golf och sol o bad! Miss you babe!
Henrik :)

» Lotta+Belladonna=Tisdag

På tisdag kommer mina två älsklingar!!! :D Lotta kommer för att hälsa på och hon tar med sig min hund Belladonna som ska stanna! Hon ska bo här med mig och Henrik. Wiiii. Jag längtar. Så när Henrik kommer hem, så har vi blivit en "liten familj" :) hihih.
Lotta & Belladonna

» Stockholm är inte så stort ändå!

Igår på step passet var även en gammal Tidaholmare där och jag såg en annan Tidaholmare på väg hem från jobbet idag, men ingen av dom har jag någon bra connection med! Nästan varje gång jag jobbar kommer Filip som är ordningsvakt i Kistagalleria in och kikar så allt är bra. Filip är ett ex till en av mina närmsta vänner, så honom känner jag ganska väl. Han kommer också från mina hemtrakter. Igår när jag var på väg in till jobbet träffade jag på Göran, Han träffade jag och mina kompisar när vi var i Bulgarien för 3-4 år sedan. I dag kom Natalia in och kikade när jag jobbade, hon berättade bla att hon har flyttat tillbaka till Farsta, där jag bor. KUL! Vi träffades på Berns (ett uteställe här i Stockholm) och har lärt känna varandra efter det.
Man träffar på folk hela tiden...

» Lite orättvist;)

Idag har jag tränat Step på Sats för första gången och det var riktigt kul! Sen har jag inte gjort så mycket mer än jobbat. Det gamla vanliga för oss här hemma, medan Henrik är i Egypten och spelat golf och ätit god middag i härliga 25 grader :)

» Hur tänkte han här? :)

Trodde han att målet skulle räknas om han gjorde mår?! :) Hahha...

» Realisation på NK

Jag åkte in till stan och kikade inne på NKs realisation :) Det fanns några guldkorn, men för min del blev det bara en snygg skjorta från Gant. Nu är det mys i soffan med naturgodis och "Victoria secret fashion show 2009" sen är det filmen "the break-up". Så mysfaktorn är hög med det hade varit ännu mysigare om min darling hade varit här nu.

» Min Henrik har åkt:(

Till klockan 05 i morse var jag vaken med min Henrik och sa hej då, för att han skulle åka till Egypten med hans familj! Så nu ska jag vara utan honom i en veckan:( men min väninna kommer hit och stanna i tre dagar, så det ser jag fram emot!
Idag är min enda lediga dag denna veckan, så jag ska bara njuta av ledigheten! det enda som jag har i planeringen är att åka in till stan för att kolla in NKs rea.

» Blev kompis med en tjej på tunnelbanan

Idag på jobbet kom det in en mamma med sin dotter som letade efter en klänning till hennes mans 50-års fest. Hon hittade en klänning som hon visade mig och frågade om hon kunde ha den även fast hon inte kunde ha "normal" BH, för att hon hade genomgått någon operation. Dom gick in i provhytten och jag gick dit för att kolla hur det gick. Hon var alldeles tårögd och sa att hon var så deprimerad och mycket berodde på att hon hade gått upp så mycket i vikt. Jag blev alldeles hjärtskärad och hämtade några klänningar som jag trodde att hon skulle gilla. Jag var länge hos henne och fick henne att trivas i två klänningar. Hon var jätte nöjd och tackade flera gånger för min hjälpsamhet.

När jag satt på tunnelbanan på väg hem till Farsta satte sig en tjej snett framför mig. Jag såg att hon satt och tittade på mig hela tiden och jag visste knappt var jag skulle titta. Tillslut sa hon - Excuse me, but you look so familiare. Are you working in a store or something? Jag berättade att jag jobbar på Mango i Kista och då dök det upp ett ljus för henne. Hon hade varit inne för några dagar sedan och köpt en blus som jag hade hjälpt henne med. Efter att hon hade beskrivit vilken blus det var osv så kom jag ihåg henne. Vi satt och pratade hela vägen till Farsta dit hon också skulle, vi tog varandras namn och blev nu vänner på Facebook... hahha :) Roligt med sociala och impulsiva människor.

» Trevlig tjej

Jag jobbade 13-21 på mango idag, för mig är det ett långt pass:) I början var det inte så mycket att göra, men i slutet så var jag och Marianne själva och då rullade det på. Jag hjälpte en tjej med att hitta en del kläder, hon var lite speciell. Hon sa att hon jobbade på G-star i Kisa galleria och tycke att jag var väldigt duktig och ärlig. Hon frågade hur länge jag hade jobbat här och vi kom fram till att vi båda var ganska nya i branschen. Vi fick en bra connection. Hon frågade vad jag hette och presenterade sig själv och sa att hon är väldigt social av sig. (Nehe?:))Det var en liten märklig situation:) Trevlig tjej i vilket fall och vi sa att vi förmodligen skulle ses igen.

» Nyårsdagen

På nyårsdagen åkte jag in till stan för att träffa min väninna Lotta, Jonas, Alexander och hans tjej kompis. Vi åt middag och drack vin o drinkar på mitt förra jobb TGI Friday´s, vilket var väldigt trevligt. Det var jätte länge sedan jag träffade Lotta, eftersom hon bor i Skövde och jag har inte varit hemma på ett tag nu. Men jag hoppas att hon och Jonas flyttar hit snart :) det vore super kul! Saknar dig gumman, men vi ses nästa vecka när du kommer hit. Passar på när Henrik åker till Egypten :)

» Vad är ditt nyårslöfte?

Har DU något nyårslöfte? i så fall våga skriva det här i "kommentarer" jag vill veta :)

» Nyårsafton

Nyårsafton firad jag och Henrik tillsammans med John och Amy hos dom. Vi hade jätte trevlig, blev bjudna på god mat och jag hade med mig mitt spel "Lika par, leka bäst", vilket var riktigt skoj. När klockan slog 12 hade vi bara hunnit några steg utanför porten, men vi gick ner till Stureplan och kikade lite. Men vi gick ganska snabbt tillbaka efter att vi hade skjutit iväg några ynkliga raketer som John hade köpt :) Det var en väldigt trevlig kväll och det resulterade i att klockan hann rinna iväg till 06 på morgonen innan vi åkte hem.
Jag och Henrik
Amy, John och Henrik
Familjen Hafverkorn/Åkesson
Jag och Amy
Amy och John
John och Henrik