» Rockbjörnen

Tidigt var vi inne i city och kikade i butiker, jag köpte en riktigt fin kappa!! mamma och Therese vart också nöjda med shoppingen. Vi tog även en glass i Kungsträdgården. När vi kom hem var vi jätte trötta och kopplade av, sen lagade vi mat, pasta med räkor, spenat och rysk youghurt. Min syster fyllde år den 11 Augusti och mamma fyller den 4 september, så efter maten firade jag dom båda. Therese som är gravid :) 5 månaden! jag har knappt fattat den än, men iaf, hon fick mamma kläder utav mig och mamma fick två formar från serien Le creuset. 
 
Senare på kvällen åkte vi in till Gröna lund och kika, det var tydligen Rockbjörnen där på scenen. Inget som vi visste, men det var lite extra skoj.
 
 

Jag & Therese i Kungsträdgården
Mamma
Jag & gravida syrran ;)


Rockbjörnen på Gröna lund
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» Mamma & syster på besök

Idag kom min mamma och syster för att stanna här tills på torsdag :) Dom var fram i stockholm med tåget klockan 19, men jag hade thaiträning kl.19.20 så dom skulle handla lite och sen vänta på mig. Så när jag kom hem från träningen stod dom utanför min dörr :) Vi hade en mysig kväll då vi åt lite godis och tittade på film.
 
Hårt knä rätt in i solar plexus ;)
 

» Söndag med Snabba cash

Söndag var verkligen en söndag! Regnet öste ner hela dagen, mysigt!! :) Jag tvättade lite på förmiddagen och sen efter lunch åkte jag till Claes så såg vi på Snabba Cash I och senare på kvällen såg vi på Snabba Cash II. JAg tyckte att den var riktigt bra, dessutom var det väldigt skoj att se min tränare i filmen, han hade rollen som Jorges polare =) Han var grym såklart! 
Fick även en Anchor tröja utav Claes, älskar den redan, jätte fin och super skön! favvo tröjan. 
Coaches :)
Jag i min nya hoodie från Claes (Anchor)

» Gay kväll med Andreas

I lördag efter öppet hus på Nexus åkte jag hem och gjorde iordning mig för att träffa min vän Andreas. Vi hade planerat in en "gay-runda" :) Först gick vi till ett litet och fint ställe i Gamla stan, "Torget" hette det. Vi tog ett glas där och hade jätte trevligt sedan gick vi vidare till Roxy som vigger vid Nytorget, där käkade vi och delade på en flaska vin. Jag åt en super god vegoburgare! Vi avslutade kvällen på Star, där det är gaykväll på lördagar. Det vi dock inte visste var att det var väldigt ugnt folk!! :) Men vi hade kul ändå, men nästa gång blir det något annat ställe.
 


MIn outfit
Andreas på Torget i gamla stan
Jag på Roxy
Andreas :)
Gay modell show på Star
 
 

» Öppethus på Nexus

Idag hade vi öppet hus på Nexus. Vi visade hur det kan se ut när vi tränar, först ut var crossfit, sedan Sthlmshoot  med bl.a. Alexander Gustavsson och sist men inte minst ;) Loyalty Muay thai!! där jag var med och "visade". Dock fick vi bara värma upp i 5 minuter, lite minus att vara stressade och inte kommit in i andra flåset, men vi körde mitsteknink, lite fys övningar och light sparring. Lite små nervös också med allt folk som var där och kikade. men det gick hyffat ändå, framförallt var det riktigt skoj :)  
 

» Söndags mys

Riktigt trött och sliten efter denna helgen! Även fast jag bara druckit två glas vin både fredagen och lördagen. Så idag även fast det varit fint väder valde jag att åka hem och ysa med datorn och även sett solsidan. det fina vädret varade inte så länge utan sen öppnades himlen, super mysigt!!! Nu tittar jag på någon ny riktigt dålig serie, Komisarien och havet. verkligen kass, men tittar ändå. snart sova. 
Mys!!!
 
Hahahhah!! På väg in till jobbet såg jag en personal gå in med en hårborste i håret!! What??! 
 
 
 
 

» Mini kräftskiva hemma hos mig med brudarna

Igår var jag trött efter allt strul och få timmars sömn på en soffa, men vi hade planerat in en kräftmiddag hemma hos mig. Så jag åkte hem fixade iordning lite, sedan kom brudarna. Vi hade en jätte trevlig kväll!! Det vart en lugn kväll för alla, men dom andra tog även ett glas på söder, jag valde dock att stanna hemma och sova, blev väldigt sent iaf. 
 
Jag väntar in brudarna
Kräft middagen med brudarna
Anna ;)
Linn
Jag & Anna 
Annelie & Linn
 

» Middag på Rose, sen utelåst! Drama!

I fredags efter jobbet gick jag, Emma och Hanna direkt till middagen på rose. Det är var en fest som festfixaren  Fredrika fixat, hon som även anordnade midsommar festen på Grand hotel i Saltis :) Vi var över 150 pers som var på middagen, god mat och dryck. sen vart det fest och annat folk strömade in. Senare vill Emma och Hanna dra vidare till Richie, ett ställe som alla tycks gilla, förutom jag :) så jäkla trångt jämt och inget dansgolv.
 
 
På väg hem och till tbanan slog tanken att mina hemnycklar kunde vara i min andra väska som är kvar på jobbet, Nk. Jag letade igenom väskan jag hade och ja, så var det! Mina nycklar var inlåsta inne på NK!!! Rebecca har min extra nyckel och bor två stationer ifrån mig. Jag ringer henne flera gånger, men hon sover som en stock och svarar inte! Panik. Claes var i Tyskland med sitt band, men jag skickade sms till en gemensam kompis som har hans extra nyckel och tänkte att jag kunde få den och sova hos Claes även fast han inte var hemma. Men jag fick inget svar där heller.
Då sms:ar Andreas, en kollega från NK. Han var också ute med sitt gäng och vi hade haft kontakt under kvällen, han frågade om vi var kvar på rose. Jag berättade min story och han sa att jag fick sova på hans soffa hemma hos han och hans tjej. Tack o lov! :) Vi möttes upp och gick till donken först, jag försökte beställa en kycklingsallad som han i kassan sa att det fanns, men icke. Då kom en annan tjej och frågade mig vad jag ville ha istället för pengarna som jag betalat. Efter krångel så fick jag en kycklingwrap, morötter, annans och äpple. I allt det här trasslet så välter hon även ut Andreas fanta på honom, kortapparaten och golvet :) Hahahha...
 
När vi kom hem till honom käkade vi och kollade på en film, men vi båda somnade nästan direkt! :)
Sen var det så också att jag skulle jobba kl.11.00. Jag kunde ju inte gå till jobbet med gammalt smink, samma kläder som dagen innan och allmänt ofräsch. Alltså åker jag från Andreas som bor på Östermalm till NK hämtar mina nycklar, kl. 09.50 möter jag Jocke som jag ska jobba med, säger till han att jag blir lite sen. Åker hem till Skärmarbrink, duschar, byter kläder, gör iordning en stadig smothie som jag dricker på vägen tillbaka till jobbet. Jag är på jobbet 11.10!!! endast 10 minuter sen! wiiihooo :) Jenny=snabb som blixten :P
 
Hanna
 
Jag
 
 
Emma & Hanna
Jag & Hanna
Min natt mat, Skippade brödet och gjorde en egen kombinerad kycklingsallad
 
 
 
 

» 06.30 gick alarmet för att springa milen :)

Efter jag slutade jobbet igår gick jag till sats Regeringsgatan och körde rygg och biceps. Sen hem och fixa, var i sängs redan strax efter 23. Jag ville sova ordentligt eftersom jag hade satt klockan på 6.30 för att springa milen. Alla i tävlingsgruppen har fått en sträcka som vi måste springa någon gång under dagen och då fick det bli innan jobbet för mig. Föredrar inte att springa på morgonen innan ordentlig frukost, men det gick bra ändå.


» Fightplan

Slutade egentligen 18.00 och träningen börja 19.30, så därför valde jag att inte ta med träningsväskan. Istället kom jag iväg 18.30 och fick tokbrådis!! köpte mellanmål bestående av banan, keso och cashewnötter som jag åt på tunnelbanan på vägen hem. Snabbt bytte jag om hemma och sprang till tunnelbanan igen till träningen. Idag var det även tävlingsgruppen, då godtas inga sena ankomster, så jag skickade ett sms till coach ifall att jag skulle bli sen. Jag lindade händerna på tunnelbanan för hinna, var knappt någon på tåget som tur ;) 
 
Träningen var hårt och bra!! vi körde mitsträning bla. med en egna kombinationer som vi själva gillar att köra under sparring för att träna in en "fightplan". det sista körde vi "gubben i lådan" en kör sparringen hela tiden och dom andra turas om att köra mot henne/honom. Det förstår ju vem som helst att det är jobbigt att köra hela tiden, medan dom andra hämtar andan och kraft :) Tappa luften och näsblod är en del av träningen! ;)
 
Vi skulle även haft med ett papper idag där vi skrivit vår motivation, mål, bra och dåliga sidor etc. I min stress så glömde jag tyvärr det, men tar med det nästa gång. Det är kul att alla har höga mål som vi tillsammans ska nå =) Vi körde träning till 22-tiden, men sista 15 min stretchade vi och pratade högt om vad var och en var bra på ochvad vi jobba bättre på..
 
 

» Tillbaka till verkligheten

Då var man back on track igen, tillbaka till jobb och rutin livet. Måste säga att det känns väldigt bra! Så nu är hösten välkommen, längtar till höstkläderna och riktig hårdträning =)
 
Idag efter jobbet kikade jag efter ett par nya stövlar, tror jag har hittat dom jag vill ha! Handlade även mat på vägen. Mycket nötter och nyttigheter som jag ska göra proteinbars utav när jag får tid till det. Senare körde jag axlar och triceps på Sats Globen. Gick riktigt bra! var även ett "gym monster" som körde tricepspress som bad mig att hjälpa han att passa på hans sista set :) Alltså är man inte i vägen när man står och kör på pumparnas område :P
 
 
Mot Sats Globen för att köra axlar+triceps
Tricepspress

» Nya tävlingsgruppen i Thaiboxningen -Leva Thai! :)

Igår träffade jag Emma, som jag har lärt känna från Thaiboxningen, nu har hon dock inte tränat på kanske ett halv år, men nu är det dags att komma tillbaka =) Vi satte oss på ett fik på söder som hade uteservering, får ju passa på nu för det börjar det bli kallt ute.
 
 
Klockan 17.45 var det möte för oss som ska börja i den nya gruppen, tävlingsgruppen :) Vi pratade om att det är nu det drar igång på allvar! Blodigt allvar med regler som ska följas-Leva thai! lätta grejjer som inga sena ankomster, ingen dricker vatten utan att bli tillsagda, men även utanför Nexus gäller regler, dom som röker ska sluta, ingen alkohol, bra kost och sömn! jag är taggad!! =) Egentligen är det uppehåll nästa vecka, men inte för oss i tävlingsgruppen. Vi ska köra träning både på Nexus, utomhus och vi ska dessutom åka till Bosön. Bosön är tydligen ett ställe där man kan göra allt möjligt innom träning, kul! bra träning och för att vi ska komma varandra ännu närmre i gruppen! Vi är ett team nu! 
När vi körde igång träningen när dom andra kom, så delades vi upp tävlingsgruppen och fortsättargruppen. Vi i tävlingsgruppen körde sparring i olika former i 1 1/2 timma, boxningssparring, bensparring och sen full sparring. Hård och bra träning! :)
 
Efter träningen hoppade jag in i duschen och skyndade mig till middagen med tjejerna på Patricia. Har inte träffat dom på hela sommaren, så det var väldigt trevligt! När dom andra gick vidare så åkte jag hem. Nya regler, men också väldigt trött efter träningen. Bara för att jag ska sats allt på thaien nu, så självklart kommer jag att ut o festa med vännerna också, men man kan festa utan alkohol! Ett glas rött till maten är helt okej och/eller till chokladen ;) 
 
Jag, Emma, Carro, Marianne & Hanna
 
 
 
 
 

» fika med Leyla efter 2 timmar styrketräning

igår, alltså onsdags körde jag egen träning på sats Globen, det blev 2 timmar rygg, biceps och mage =) 
jag föredrar att träna på kvällen då man kan äta, hoppa in i duschen och sen lägga sig i sängen. För jag blir alltig så trött efter träning, men det är ju även roligt att kunna vara lite social på kvällen när man ändå är ledig på dagen. Senare efter jag tränat och fixat mig så åkte jag in till stan och tog en fika med Leyla. Vi gick även o strosade i lite affärer, men jag köpte inget, förutom "måste ha" gerjer som hudkräm och smink som på väg o ta slut. Dyra tråkiga utgifter. 
 
Leyla

» Lunch på Muggen Götbacken

Vid lunch cyklade jag ner till Muggen på Götbacken för att käka lunch med Becca och Julia. riktigt god mat där, jag tod en hälsotallrik med lax. 
 
Sen cyklade jag vidare till Gymgrosisten och handlade aminosyror och snabba kolhydrater. Körde Xtrend med vattenmelon smak som jag kört tidigare, det tar jag innan och underträning. Köpte också snabba kolhydrater i pulver form som jag ska blandra tillsammans med whey-80 direkt efter träning. Jag har även Kre-Alkalyn hardcore i tablett form som jag tar en halvtimma innna träning som är ett kreatin som är prestations höjande, styrkeökning, explosivitet och uthållighet :) 
 
Avslutade kvällen med hård thai träning och nu är det snart dags för sängen, så trött!
 
Min mat från Muggen
Becca & Jag
Julia
Min shopping idag
Redo för träningen
 

» Bodycombat på Sats Odenplan med Erica & Sandra

I eftermiddags cyklade jag till Tantolunden till Rebecca och Julia, vi låg på en brygga och solade. Dom badade även, inte jag! Senare cyklade vi in till Skanstull och tog en mjukglass. Jag passade även på att handla när jag var vid ica innan jag cyklade hem igen. Matdags och senare körde jag Bodycombat med Erica och Sandra på Sats Odenplan, bra ös ;) Nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och se på Wallander.
 
julia o becca badar, Jag solar :)
Min lunch bestående av råris, cornprotein, champinjoner, squach och Ajvar.
 
 
 
 
 
 
 
 

» Först chill med brudarna, sen mys med Claes

Igår var en bra dag! Cyklade ner till Thaibåten som ligger i Skanstull för att träffa tjejerna. Vi satt där i solstolarna och chillade :) underbart! vi köpte även lite thai mat o gottade oss. 
Lite senare cyklade jag och mötte Claes vid Djurgårdsbron, han kom nämligen hem i lördags natt från sin 5 veckors europa turné med sitt band Anchor. Vi cyklade och lade oss på en filt vid vattnet på Djurgårn, jätte mysigt. Vi låg där ett tag, sen cyklade vidare och hyrde film och köpte mat. Vi hade även en mysig filmkväll hemma hos mig.
 
Erica & Sandra
 
Kristin & Rebecca
Jag på Djurgårn med Claes
Jag gjorde goda onyttiga smoothies till mig o Claes.
Soyamjölk, banan, mjölkfri jordgubbsglass, hallon, mörk choklad med mintsmak. MUMS! ;)

» Stockholm Pride parade 2012

Jag och Sandra hade verkligen en heldag igår. Vi började med frulle på Bagel street på söder, sedan gick vi till Hornstull till Bagel street där och hälsade på Erica som jobbade där och även för att se Pride paraden. Alltid lika kul att se den, sån glädje och fest, good feelings! :) 
Därefter gick vi till Tantolunden där paraden avslutades och samlades. Vi satt där med några kompisar till Sandra. Vi satt där en stund och drack lite rosé i solen, underbart. Sen åkte jag hem till mitt och Sandra till sitt för att fixa iordning oss för kvällen. Jag och Sandra var hemma hos henne, käkade, drack rosé och hade härligt tjejsnack, kvällen avslutades på Trädgården där Pride festen skulle hålla till. Sjukt mycket folk, men också stort ställe så man slapp trängas! Bra dag!! :)
 
 
 
Pride paraden
Sandra
Tantolunden, Sandra och Malin co.
jag
Fina Sandra
Sandra
Trädgårdn
träffade även på Emil där
a shower ;)
 

» F12

Så få som vi var på träningen igår har vi aldrig varit förut, det var jag och fem killar :) men det var kul o bra träning iaf! Efter träningen var det snabbt hem o dusch för att göra sig redo och möta upp tjejerna + Anders på ljunggrens terassen. Vi avslutade kvällen på F12 och där var vi INTE ensamma, lite för mycket folk.


» Middag och vin mys med Natalia

Igår på thai träningen körde vi mycket teknik på lowkicks, blocka lowkicks och sidekicks. Mycket bra träning som jag känner jag behöver öva på. 
Efter träningen var det snabbt hem och duscha för att möta upp Natalia. Vi gick till ett hak som ligger bredvid mitt och köpte mat. Vi var hemma hos mig käkade, drack vin, åt lite snacks och hade trevligt tjejsnack :) 
 
Fina Natalia