» God helg

Helgerna är alltid lika underbara! Felix jobbade dock kväll/natt på Novis, men då fick jag också mycket gjort! Sydde klart en bikini och planerade inför min kommande 30års fest 😃 fredagkvällen höll jag mig duktigt till mitt casein pudding med Add icecream. 


Formcheck på lördagmorgonen och det visade 64,6kg på vågen, allt går enligt planen! 


Både fredag och lördag hade jag min vilodag, men jag kör alltid min morgon cardio 45-60min. 

Lördagen shoppade jag loss på stan inför min kommande 30 års fest. Felix kom in till stan och lunchade med mig och tog med sig mina kassar som jag hade fått ihop då 😅

När jag kom hem gjorde jag en super god blåbärspaj, inspirerad av Lisette 😃👍 Felix han ta en bit innan han var tvungen att åka till jobbet, jag satt kvar och åt upp resten 😂


Kvällen höll jag med nyttig med en god torsksallad med alger och casein pudding, blev dock en god kvällsmacka också.


Söndagen hade jag och Felix en super mysig dag! Vi tog en härlig morgon promenad på Djurgården och kom hem o käkade en god frukost av det vi hade hemma. 


Jag gjorde en lättare lunch till oss, zucchini och keso ungspannkaka, riktigt gott som jag mixade ihop på fantasin😃


På eftermiddagen fick vi till ett riktigt bra och roligt armpass. Vi avslutade med en curl battle, behöver jag säga att jag vann? 😜

Vi hade samma vikt fast Felix gjorde 15 reps och jag 10, så fort man hade gjort klart fick den andra ta över stången och göra sina reps, fortsätter tills någon inte pallar mer 😅😃💪

Till middag lyxade vi till den med Chili con carne dom vi planerat några dagar, sååå gott! Både med vanlig långfranska och vitlöksbaugetter😍 till soff myset blev det choklad och naturgodis! Lyx söndag! 



» Team Better Bodies

Jag har haft två riktigt fantastiska år tillsammans med Heléne Ahlsons team Forever Fit By Better Bodies. Det har gett mig såå mycket med min satsning på bodyfitness. Bara att få stolt bära Better Bodies kläder och vara endel av Swedish Fitness är en stor motivation, men också resorna och alla fantastiska människor och atleter som jag träffat och lärt känna.


Resorna, teamträffar och möten är minnen för livet, speciellt resorna till Destination, TX Dallas och FIBO mässan. Sååå kul, kommer aldrig glömma det!

Nu har jag fått äran att kliva upp i det stora teamet, vilket känns fantastisk kul!! Är det något team jag har velat vara med i så är det Better Bodies, kan inte tänka mig något annat. Jag är så glad för denna möjligheten och här vill jag stanna! ❤


» Pizzakväll med Felix, Lisette & Daniel

Denna helgen har jag jobbat och även haft sovande jour på jobbet, dock fick jag lördagkvällen fri. 

Jag ställde klockan tidigare så jag hade möjlighet att gå till jobbets gym och köra min morgon cardio innan mitt nästa pass började (9-16.30) och innan tjejerna vaknade. 


Felix hämtade mig när jag hade slutat, så åkte vi o handlade inför kvällen. Lisette och Daniel kom till oss och då bakade vi pizzor. Jag gjorde en "nyttig" variant påblomkålsbotten och Lisette o Daniel hade med sig så vi kunde göra "vanliga" pizzor också. Pizza knytis ;) det blev en riktig succé, alla pizzorna blev super goda! 


Till efterrätt hade vi naturgodis, en supergod nyttigare variant av hallon/blåbärs paj som Lisette hade förberett och gjorde klar hos oss. Till den hade vi såklart Add icecream, gott!! 



» Disturbed & Avenged Sevenfold 🤘

Vilken super torsdag! Startade morgonen med cardio i vanlig ordning, 45 min på cykel. Hem snabbt, äts min gröt som inte är någon stor portion, har även tagit bort äggvitan som jag kokade den med, blir så fluffig o god med äggvitan. Har istället ersätt med chiafrön och psyliumfrön, blir lite tjockare iaf :) 


Hann inte så mycket mer än duscha och äta förrän det var dags att byta om och åka till Micke för formkoll. Kl.12 skulle jag vara där, mitt i lunchen och jag planerade att träna direkt efter när jag ändå var på Gymmet. Så jag swishade på lunchen med mellanmålen o käkade det innan jag åkte, så fick det bli en sen lunch istället. 

Fettmätning var positiv då jag förbättrat markant sen sist 😃💪 och vikten går sakta ner som den ska, inte för fort 🙂

Efter mätningen körde jag triceps och axlar, när Micke hade käkat kom han ner och pushade mig lite extra, så det var kul! Därefter körde jag lite snabb posering och sen ställde jag mig på trappan i 40min. Tiden gick snabbt då Linn kom o höll mig sällskap innan hon skulle träna. Sen kom även Micke efter han haft klient och ökade på cardion. Jag svettades som en tok haha


Kvällen var här som vi längtat så efter, vi skulle på konsert! Jag, Felix, Micke och hans son Joachim skulle se Disturbed och Avenged Sevenfold. 

Vi satte oss på Blue innan och käkade burgare, riktigt gott!! Sen gick vi tvärsöver till Globen arenan och njöt av en grym konsert!! Det var främst Disturbed vi ville se men jag vill också se Sevenfold som jag också måste erkänna att jag tyckte var bäst. De var huvudbandet och hade mest show, grymt bra live uppträdande av dom båda!


Disturbed
Sevenfold

Blev ett härligt pass i morse i min nya Sevenfold tisha 😜🤘



» Mys & ledig hela helgen

Mys och ledig hela helgen från jobb. Fredagen kom Jossan hem till mig på taco-kväll, Felix jobbade kväll/natt på nobis, så vi hade en mysig tjejkväll😃🌮


Lördagen startade jag med i vanlig ordning med cardio. När Felix hade vaknat hämtade han upp mig så åkte vi och handlade frukost, bla hans favorit bröd som nu är även mitt! Hasselnötter o aprikos i det, mums! 


På eftermiddagen åkte vi till sats Odenplan och fick till ett riktigt gött pass bröst och triceps. Känner mig stark och mkt energi samtidigt som formen börjar ta sig mer o mer. Kul! Direkt efter passet gick vi till ett Thai hak precis bredvid, sen skjutsade Felix hem mig och han åkte till jobbet.

Jag var så sugen på glass när jag kom hem och tog resten av brownie som jag hade fryst in sen förra söndagen. Alltså den är himmelsk!!


på kvällen var jag bjuden på Linn Strands födelsedags middag. Vi käkade på Gute, jag tog lamm rostbiff med tillbehör, det var gott! Väldigt trevligt hade vi också med massa skratt! 


Söndagen morgonen körde vi cardio både jag o Felix, när vi kom hem käkade vi i soffan framför en film och hade en super mysig söndag! Träning på kvällen och god mat fick också avsluta denna sköna helgen! 


Nöjd med kvällens rodd efter styrkan

» Min nya Gaston Luga väska

Hur snygg är inte min nya väska! Vågade mig på en rosa, tyckte den såg elegant och feminin ut med det svarta och guldiga detaljerna. Riktigt snygg!! 


Lite historia bakom väskan: 
Under en resa till en annan kontinent skedde ett spontant möte med fransmannen Gaston Luga. Gaston övertygade Carl om att ryggsäcken är den ultimata resekompanjonen men att det finns alldeles för få snygga sådana i världen. Efter en del efterforskning beslöt sig Carl för att skapa ett eget ryggsäcksmärke, döpt efter sin inspiratör och med snygg & elegant design som grundsten. Produkterna skulle utmärka sig med detaljer som passficka, metallfötter och de mångfärgade läderadresslapparna. 

Resan har precis börjat och det återstår att se hur många platser Gaston Lugaväskorna kommer att få uppleva, just därför har vi skapat hashtagen #GLwashere för att se vart de tar vägen och vad de får se!  

Features:
13-tums laptopfack
Smidig och säker passficka på ryggen
Starkt och fylligt canvas för bättre livslängd och känsla

Hashtag: #GLwashere



Ryggsäck

» 9 weeks out

9 veckor kvar till EM och allt känns jätte bra! Kändes att det började släppa förra veckan och hungern är inte alls lika stark. Jag krigar på med cardio varje dag ca. 1 1/2h och 1 1/2h styrketräning och ligger på ca. 2200+ kcal med 1-2 fria dagar med kosten, men hyfsat cleant. Har även vilodagar två dagar i veckan som jag lägger efter varandra och helst lördag och söndag. 


I tisdags var jag på välbehövlig behandling hos Micke, långt i från skön! Fy fan säger jag bara, mådde till o med illa! 😅🙈 har haft "träningsvärk" i tre dagar i ryggen och skuldrorna som han behandlade! 


På kvällen körde jag ett pass triceps/axlar och avslutade med 30min intervaller med Lisa som jag träffade på där 😃


» Min & Felix 1års dag

26 februari firade jag och Felix 1år tillsammans, det sägs att tiden går fort när man har roligt😃❤ haft ett underbart år tillsammans med Felix och ser framemot många fler! 


Vi båda är på diet så vi kunde inte slå på stort när det gäller kcal intaget 🙈 men en väldigt mysig dag som började med cardio på sats Odenplan, därefter hem och äta en god brunch. Fösta gången jsg gjorde spansk tortilla ä, riktigt gott! 

Jag hade redan handlat och förberett middagen och dessutom tränade vi ganska tidigt så att middagen inte skulle bli så sen. 


Jag hade köpt riktiga planksteks brädor som jag använde när jag gjorde lax plankstek. Blev super gott! 

Felix överraskade med ett paket, jag fick ett par snygga addidas skor till våren 😍


Jag visade tavlan som jag hade målat i "smyg" när Felix har jobbat kvällar/nätter. Den symboliserar våran kärlek när vi blev tillsammans. Det var gulligt nog på en brygga i Rättvik som Felix frågade mig som en pojke till en flicka, är vi tillsammans nu? O mitt svar ja med ett leende ☺️❤


Jag hade även gjort en efterrätt, den goda brownie gjord på bla. svarta bönor och chiaftön. Alltdå den är verkligen super god!!