» Ett glas jucie på söder

Idag låg jag och solade vid mitt på ett stor grönt fält. Jätte skönt, sen gick jag in och fixade lite. Senare på kvällen träffade jag en kompis från thaiboxningen, vi satte oss på söder och tog ett glas, ingen alkohol, vi körde jucie :) Han hade haft en hård helg och det hade jag också i fredags. Vi hade jätte trevligt, snackade kärleksproblem och thai/mma =)
 
 
Gammal bild på några av Loyalty Muay thai gänget
 
 
 

» Båten ut till klipporna

Idag kunde det inte blivit bättre!! Vaknade tidigt, åt frukost ute på trädgården och därefter tog vi båten och åkte ut o solade på klipporna! Så underbart! Jag tog även mitt första dopp i år, men det var kallt!! Jag hade även lite problem med att ta mig upp på klipporna igen ;) Vid 17-tiden åkte vi hem till Stockholm igen. Hoppas det är lika fint här i veckan! 
 
Becca laddar båten :)
Becca
Jag
 
jag har lite problem;)
 
 
 

» Jag & Becca till hennes landställe i skärgården

Igår åkte jag och Becca buss bakfulla till hennes sommar hus ute i skärgården. Jätte fint och mysigt ställe! Vi lade oss i solstorlarna och däckade :) på kvällen grillade vi, drack vin, spela Yatzy och ostar.


» Richie, Obaren, utecompaniet & Spybar

Fredags hade jag och Becca en kanon kväll! Först grillade vi o hade det trevligt på Becca föräldrars balkong. Där efter gick vi tvärs över gatan till Sandra i Co. Jag och Becca checkade av Richie, Obaren, utecompaniet och Spybar. Grym kväll! :)


» Solade med Patrik o Roger i Tantolunden

Äntligen sol! Riktigt fint till klockan 16, mer kan man ju inte begära ;) Jag mötte upp en vän till mig, Patrik och hans vän Roger. Vi lade oss i Tantolunden och solade.


» Sov bort hela dagen

I torsdags så mådde jag inte alls bra, sov bort hela dagen och sedan åkte jag o träna Thaiboxning, men jag körde ingen explosiv träning utan mest teknik. Kvällen kände jag mig bättre. Tog med några öl o nötter och cyklade ner till Rebecca. Vi hade en super mysig kväll på hennes balkong!


» Kristineberg & Loopen

Idag skulle det varit en riktigt var sommardag med 26 grader, men icke! lite sol på förmiddagen, men sen vart det vit himmel! fy fan för svensk sommar! buuuu
Jag var iaf i Kristineberg och försökte få lite färg, super mysigt ställe!
 
På kvällen käkade jag middag med Rebecca, Jim och Jocke på Loopen som ligger i Hornstull. Härligt ställe, dock stängde det redan klockan 22, så vi gick vidare till strand. 
 
Mot solen!
Middag på Loopen med kollegorna på Oscar Jacobson
Becca & Jocke
Jag & Jim
På väg hem i regnet! 
 
 
 
 

» 30 burpees i straff

Nu har jag semester!! Min första dag började egentligen igår, men var inne på jobbet o fixade lite först. Även ett eget ärende, Peter hjälpte mig så jag fick kopiera en bild, han visade mig även taket. Stod högst upp på Nk nästan vid klockan! Jätte fin utsikt. Nu är jag ledig i 3 veckor!! weeii nu hoppas jag bara på sol!
 
Idag var jag i Långholmen, men det var fint tills jag kom fram, sen var hela himlen täckt med moln. Jag låg kvar där iaf o myste lite :) sen promenerad jag hem. Åt lite mellis sen åkte jag till träningen.
 
Jag var konstig o orolig i magen och hade jobbig luft i bröstet, så jag små rapade och var illamående hela passet. Träningen gick ändå riktigt bra och den var TUNG! :) vi fick straff på 30 burpees pga av att några slöade och inte lyssnade när vi skulle byta mitsar och visa en ny kombo. Men jag gillar´t! Staff ska vi ha =) haha älskar Muay thai! finns inget roligare! 
 
Mina handskar :)
 
 

» Vin med Leyla

Efter jobbet igår mötte jag upp Leyla och hennes fina hund Akilles. Vi satte oss i Kungsträdgården och tog ett glas rose. Var länge sedan vi träffades, så vi hade en del att prata om:) På kvällen åkte jag hem till Becca där även Julia var, vi drack vin och snacka skit. Planen var att vi skulle gå ut, men det blev sent så vi struntade i det.


» AW på Mosebacke

Igår körde vi på NK en AW på Mosebacke. Super fin utsikt!!! senare så gick vi ner till dansgolvet och dansade till reggae live musik! kul kväll! 

» Invigde mina nya shorts

Fy F*N säger jag för den här skit sommaren! När ska vi få en sommar o sol? Dagen började fint, jag satt på balkongen för första gången i bikini och solade. Jag tvättade samtidig, men när jag var klar med tvätten vid 13-tiden så cyklade jag bort till ett stort gräsfält där det var ganska många som låg o solade. Jag hann sola i max en halvtimma, sen försvann solen bakom stora regn moln. Jag cyklade till ICA och när jag kom hem började det hagla och oska som bara attan! 
 
Kvällen hade jag thai träning och då invigde jag mina nya shorts som jag har fått utav Claes från när han var i Thailand. Träningen kändes som den gick extra bra! shortsen var grymma ;)
 

» En helg med familj & vänner

Nu ligger jag hemma i min egna säng. Jag har verkligen hunnit med mycket på denna lediga helg! fredag hos mamma i varberg, lördag hos Lotta i fridene, söndag hos therese & min hund Bella i Karlsborg och idag har jag träffat Camilla, Annica och deras kids. Även träffat pappa och Carina idag. Bra helg!! :) 
 
Jag & Holley
Gullungarna Holley & Måns
Annica & hennes Holley
Therese & mysiga Daisy kopplar av ;)
Jag & Bella busar
Pappa i sin nya Oscar Jacobson piké som han fick utav mig :)
 
 
 
 

» Hemma hos syrran

Igår åkte jag och mamma hem till Therese (min syster) och Calle. Även min underbara Belladonna bor där hos min syster tillsammans med deras hund Daisy och katterna. Vi hade en mysig dag med sol och vin, grillat och ostar på kvällen. 
 
Therese med sin katt. Katter är lömska och opålitliga, syns på blicken ;)
 

» Nostalgi kväll med dom bästa!

Igår blev det äntligen fint väder. Jag fick med mig mamma på en kort joggning runda och lite fys övningar. Sen la jag mig en stund och solade, sen var jag tvungen att slita mig från solen för att åka hem till Lotta o Jonas. Vi hade en jätte trevlig kväll! Även Victor var där. Vi grillade och Lotta hade även bakat en super god äpple kaka:) vi hade lite nostalgi kväll, kollade på jätte gamla kort från när alla vi fyra träffades, lyssnade på 90-tals musik och hade jätte trevligt!


» Hos mamma o Fredrik i Varberg

Igår var jag hos mamma och Fredrik i Varberg, jätte mysigt o avslappnande! Vi grillade, gick ner till stranden o kikade på solnedgången, satt i förtältet o åt ostar o drack vin. Vi avslutade kvällen på campingens

Mamma & Fredrik

Jag på Björkängs stand

Min fina mamma


» Mitt tåg inställt!

Igår vart det en lång dag! Dagen innan kom jag hem kl 2 på natten och packade min väska. Kl.07.20 var jag på Centralstationen och skulle ta tåget till Göteborg för sen vidare till Varberg. Men då var mitt tåg inställt! Det var kaos! Kl.10.10 fick jag åka med tåget som ersatt mitt. Vid 15-tiden var jag framme i Varberg hos mamma o Fredrik.


»

Igår var det riktigt härligt sommar väder! Satt en snabbis på min balkong och åt frukost samtidigt som jag njöt av solen. Sen var det dags att åka o jobba, efter jobbet hade jag thaiträning. Riktigt bra o rolig, med nya blåmärken idag! snabbt, duscha käka och sen snabbt till Becca för lite balkonghäng med henne och Anders. Vi gick vidare till Ljungrens, men jag var tvungen att käka en falafel på vägen. Avslutade kvällen på Malmen. Två glas rött hemma hos Becca, Tranbärsjucie och redbull resten av kvällen :) Trevlig kväll!!


» Bröst+triceps

Idag gick jag till Sats Regeringsgatan när jag slutat jobbet kl. 20.00. Det blev bröst och triceps. När jag kom hem invigde jag min nya mixer. MUMS!! :) Nu ska det mixas!! Hommus, sommar smothies och proteindrinkar! :)
 

» Backträning uppför Hammarbybacken

Riktig beslutsångest över vad jag skulle göra efter jobbet, alternativen var, AW med några kollegor lite spontant, gymträning eller köra backträning uppför Hammarbybcken. Eftersom det var hyfsat fint väder, inte perfekt så blev det backtränig. 5 ggr körde jag uppför Hammarbybacken och sen sprang jag hem. Det gick hysat, inte den roligaste träningen direkt ;)
Träffade även Bambi, När jag hör låttexten börjar med go! och jag tittar upp och ska springa. Då står hon stod ca. 5 meter famför mig och stirrade på mig. Jätte fin!
 
Träffade Bambi :)
 

» Lunch med Stefan

Jag och Stefan lunchade på TGI Friday´s idag. Underbart väder! Riktig ångest att gå in och ställa sig inne på NK och jobba igen :/
 
 
 

» Intervallträning

Jag började min söndag med intervallträning innan jobbet. Jag sprang en sträcka på 6 km på 30 min, dock innan frukost, vilket inte var någon höjdare! tom mage, ingen kraft och håll!
 
Efter jobbet åkte jag hem och myste till med rosé, jordgubbar och naturgodis en lien stund på balkongen. Sen blev det ett gott skratt till Solsidan :D Igenkänningshumor! 
 
OBS! med filter! skulle aldrig i livet röka! det är för töntar ;) 
Bara en cool effekt på bilden!
 

» Fredags mys efter fys :)

Super härlig fredag, efter jobbet sprang jag till Nexus för Thai träning, vill ju inte få 30 burpees i straff ;) bra träning! Hem och mysa! Ett glas vin, lite choklad, musik och tecknade nästan klart min bild! Snart får ni se den ;)


» Inomhus när det är så fint väder

Idag har det verkligen varit toppen väder!! Men inte fick man njuta av det, bara en snabbis på lunchen. Jag slutade klockan 18 idag, men då gick jag in till Sats regeringsgatan istället, haha :) Jag körde rygg och biceps, gick väldigt bra! :)
På vägen hem köpte en ny ram som jag har ett foto på min älskade Belladonna i. Det blev en vit så det passar fint med det andra som jag gjort om i  mitt fönstret.

» Aj aj aj

Aj Aj Aj... jag håller på att tappa min tånagel. I Vintras tappade jag min stortånagel, men det märkte jag knappt. Nu däremot pulserar hela tån och hela nagelbandet är svullet och efter träningen var den blodfylld. Känns som min nagel kryper ut.
Idag på Träningen körde vi Clinch sparring det sista, därför kläm och "brännmärken" på armen, syns kanske inte så tydligt. A man blir inte snyggare av att träna Thai ;) Men det är det värt!!

» Gym sen löpning

Bra dag! Började dagen med frukost och städning, sen gick jag ner till Sats Globen och körde axlar, triceps och även lite biceps. Protein drink och handlade mat på vägen hem. Jag åt lite lätt, en skål med lite keso, kesella och bär. Sen var det dags för att byta om till löpar kläderna :) Enligt min app runmeter sprang jag 2,1 mil på 1 timme och 11 min, men jag vet inte om jag tror på det! Det är jävligt bra i så fall. Trist att jag inte kan lita på min app, kul o veta vad man springer på! Det var egentligen meningen att jag skulle hitta ett bra spår på 1 mil, men även denna gången sprang jag så jag inte visste vart jag var.
Running outfit
Dagens löprunda
Ett hinder på vägen, vågade knappt springa förbi när dom iaktog mig =)
Fin utsikt på Västerbron
Love forever

» Spanien-Italien EM final 2012

Grattis Spanien!!! :)
Spanien vann EM finalen mot Italien... överlägset! 4-0!
Jag och Becca gick till Norra bantorget/Gården efter jobbet och kollade på finalen. Det var en go stämning med öl och burgare dessutom. Härlig sommarkväll!

» Mysig tjejkväll

Idag hade vi, jag, Erica, Becca och hennes syster Julia och hennes kompis en härlig lugnt tjejkväll. Vi åt massa gott och snackade skit, det var planerat att vi skulle spela spel, men det verkade för kompliserat för oss idag ;)