» Gårdagens outfit



» Muay thai

Igår efter jobbet mötte jag upp Anki utanför Nexus fighting center i slussen för att vi skulle prova på Muay Thai. Jag är sååå sugen på att börja träna Muay thai!! Vi provade på deras nybörjargrupp, men jag blev faktiskt besviken. Det var mycket basic övningar som hur man står och håller en guard etc. och mycket snack. Men o andra sidan så är det ett måste om man är helt ny och sen hoppas jag och tror att dom går vidare ganska snabbt och att det blir mycket fys och praktiskt och mindre teori. Dock är det väldigt dyrt, tyckte hon i receptionen sa att det kostar 2500 för en termin, alltså tom. december. Jag ska kolla på fler center, för jag ska börja på Muay thai, verkar så jäkla kul och bra träning, frågan är bara vart.

http://www.nexusfightcenter.se/index.php/thai


» Pizza utflykt

Lördags mys med Claes efter jobbet. Det var jätte fint väder här i Stockholm, så när vi kom hem gick vi och köpte pizza och satte oss på en bänk på Gärdet och åt, Super mysigt!! =) myste lite på bänken, spanade in en fladdermus och sedan kastade vi lite frisbee. Claes har tävlat i frisbee golf, så han är grym;) visste faktisk inte att det var en sport.

» Stilbrott på NK

Just nu har NK en höst kampanj som heter Stilbrott och detta är från modevisningen från igår. SNYGGT!
Snygg BH!

» Norra brunn, Magnus Betnér

I fredags efter jobbet gick jag och Claes till Norra Brunn för att se Magnus Betnér och två okända stand up komiker. Borden var redan fullbokade, men vi fick stå vid baren. Vi som alla andra fick oss ett gott skratt, alla tre var grymma. Riktigt roligt, att man inte går på stand up comedy oftare?!
Kass bild, men det är Magnus Betnér.

» Invigning Oscar Jacobson, Birger Jarlsgatan

Igår var det invigning för nya Oscar Jacobson butiken på Birger Jarlsgatan 6. Stefan min gamla kära kollega har blivit butikschef för den butiken. Detta var då i går, onsdag, alltså då jag i vanliga fall kör BC i Farsta, men eftersom jag både var sjuk och skulle på invigningen så kunde jag inte gå på den. Jag hade så fruktansvärd ångest när jag avbokade klassen!! Hade inte invigningen varit så hade jag nog gått även fast jag var sjuk, men tur var väl att det var två hinder.
Vi hade jätte trevligt på invigningen och det blev succé! Butiken var super fin. Det bjöds på mat, dryck och liveband. vi var kvar en stund efter alla gått och sedan gick vi till Richie, men jag avvek strax därefter.
Butikschefen på Oscar Jacobson Birgerjarlsgatan 6, STEFAN!! :)
Stefan, Sören och jag
Anton

» Öroninflammation

Natten som jag hade bomullslindan kunde jag inte sova, jag hade så fruktansvärt ont. Dagen efter var jag på återbesök hos läkaren och det var inte längre så svullet med det var inflammerat och jag fick recept på örondroppar och en ny tid. Jag var där idag och det var mycket bättre, men dom sa att det var inte riktigt anatomiskt rätt i mitt öra och var så pass inflammerat att jag fick en akut tid hos öronspecialist på Karolinska sjukhuset nästa torsdag, brukar ta månader innan man får tid där.
Trots min öron inflammation så har jag jobbat, men dagen efter jag hade varit hos läkarn första gången, hade jag så fruktansvärt ont och trött så jag fick lov att vara på lager och jobba. Kände att jag hade lite svårt att vara trevlig =)

» Tid hos öronläkaren

Under min semester bokade jag tid hos läkaren för att göra en kontroll för mitt örat. Jag har opererat tre ggr i mitt öra, bla. bytt ut trumhinnan och borrat en extra "ficka" i örat. Så jag måste gå på kontroller en gång i halvåret för att kolla så allt är bra, men nu var det jätte länge sedan. Jag hade tid idag klockan 11 och bra tajmat så fick jag ont i örat igår och idag var det tydligen så svullet att hon inte kunde se tillräckligt i örat mer än att det var inflammerat. Jag fick en bomullslinda nerdränkt i alsol sprit in i örat för att svullnaden skulle läggas. Tidigt i morgon bitti innan jobbet ska jag dit och dra ut den och läkaren ska kika igen.
Jag har känt mig kass länge nu, men idag var jag verkligen såååå trött, när jag kom hem igen vid 12 åt lite lunch och gick o lade mig igen och tvingade mig upp igen vid 15.00!!! För att äta ingen och sedan möta upp Anki för att vi hade bestämt att vi skulle till Nexus fighting center för att prova Muay Thai. Otur nog hade dom inte startat igång än och vi skulle komma tillbaka nästa vecka. Kanske var tur också för min del, eftersom jag inte mått så bra idag.

» Fika med Leyla, bio på kvällen

i Lördags var det först jobb, men det var inte många som var shopping sugna inne på NK. Efter jobbet träffade jag Leyla, vi satte oss på ett mysigt fik och pratade om allt nytt som har hänt:)
Senare på kvällen gick jag och Claes på bio med Maja, Johan, Calle, Alex. Vi såg Tropa de elite 2, Icke godkänd från min sida!


» Tjejkväll hemma hos Marianne

Igår efter jobbet var jag, Emma, Carro och hennes kompis Sara hemma hos Marianne på tjejkväll. Jätte mysigt med vin, ostar, frukt och choklad. Senare kom Saras killkompisar och joinade oss, då kom även shotsen fram och det blev fest av tjejkvällen, men jag åkte hem strax därefter, skulle även upp o jobba tidigt dagen efter.
Carro, Marianne, Emma och Sara
Här kommer shotsen in
Jag, Emma och Marianne

» Claes+Hermans=mys

I kväll var jag och Claes och käkade på Hermans, vårt favorit ställe=) God buffé med vegetariskt/vegansk där man får äta hur mycket man vill. Det blir några tallrikar kan jag medge ;) Super gott. Sen får man inte missa den belgiska choklad tårtan!! det är den absolut godaste dessert jag ätit!
=Super mysig kväll!
Vid Hermans
Kolla in våra tallrikar;)

» Kämpa för varenda unge!

Jag hoppas att DU går in på UNICEFs hemsida och beslutar dig för att skänka minst 100 kr/månaden. Tänkt själv om alla kunde skänka minst 100 kr! vad betyder 100 kr för dig?! om du drog av 100 kr från din lön, skulle du märka något? eller skippa en godis påse i månaden för att istället rädda världen?! låter orealistiskt, men det är sant! Så gör det nu!
Kämpa för varenda unge!

Varje dag, året om kränks och utnyttjas barn medan omvärlden tittar på – eller bort. Så skulle det inte behöva vara. Alla har vi ett val. Antingen gör du ingenting – eller så gör du någonting. Tillsammans kan vi förändra förutsättningarna för miljontals barn världen över.

Det går att skydda barn mot våld, övergrepp och exploatering. Det går att ge dem trygghet, utbildning och mat för dagen. Och det går att befria barn från ett liv som soldat, gatubarn eller prostituerad.

UNICEF, världens ledande barnrättsorganisation, finns på plats i regeringskorridorer, slumområden, flyktingläger och avlägsna byar och arbetar dygnet runt för att ALLA barn ska få den barndom som de har rätt till. Det handlar om så självklara saker som till exempel rent vatten, vaccin mot dödliga sjukdomar, bra hälsovård, skola och skydd mot våld, övergrepp och diskriminering.

På unicef.se kan du vara med och kämpa för varenda unge, eller sprid budskapet du också genom att blogga, twittra eller" facebooka" om barns rättigheter.

Vi kanske inte kan förändra världen idag, men allt stort börjar med något litet. 
Du kan göra större skillnad än du tror.


» Grymt BC Pass

Igår var jag ledig, igen =) men igår hade jag att göra. Jag städade, handlade, lagade mat och åt. Efter maten dog jag och vilade 30 minuter innan jag åkte iväg till Trångsund med mina sommarkläder och hämta mina höstkläder. Jag var sååå trött hela dagen, men när jag kom till SATS i Farsta för att köra BC, då får man tillbaka sin energi automatiskt. Igår var det grymt! Marco hade även lagt till gamla godingar. Det kändes som att jag gjorde mitt bästa pass någonsin! Jag tog i mer än vad jag hade kraft och ork till, men som Marco säger: Det handlar om vilja och ta fram den inre kraften! Det gjorde jag och det fanns ingen gräns!! efter att vi hade körde en grymming och stannade till med låten i två sekunder, vi stod helt stilla, hjärtat pumpade och jag kände all energi och jag rös i hela kroppen, laddade om med ny energi och booom vi körde igen! Underbar känsla!! obeskrivligt hur mycket jag älskar´t! Efter att jag hade kommit hem, ätit och duschat så dog jag igen! Jag var HELT slut i varje muskel och huvudet var extra tungt.
Här körde vi(Sats) en uppvisning med BC förra året när Farsta fyllde 50 år.
Coola vi är;)

» Back on track

Äntligen tillbaka till jobb och rutin efter två veckors semester! Ja två veckor räckte mer än väl, första veckan var underbar med sol! badade dock bara en gång. Andra veckan så var det redan höst och alla andra jobbade, så det enda roliga jag gjorde var att träna. Men nu är vi back on track. Känns jätte kul att vara tillbaka till jobbet då vi har mycket att göra med att skicka tillbaka det som blev kvar från rean och in med höstens nyheter.
Efter jobbet körde jag box på regeringsgatan med Johan (Claes vän & granne, även min kompis och granne=))

» Nya handskar

Idag körde jag box med Anki på Fridhemsplan och jag invigde mina nya handskar. Det har nog aldrig gått så bra tidigare, kändes som jag knappt hade några handskar på mig och slagen kändes hårdare. Dessutom vet jag inte vart jag fick min energin i från om det var handskarna tro;) Jag var helt och då menar jag helt genom svettig, till och med Anki kommenterade mig och sa -fy fan vad svettig du är=) När passet på 75 minuter var slut hade jag mer att ge, hur är det möjligt?=) Dock kände jag och såg efteråt att jag var röd och blå om mina knogar, kan vara för att handskarna var lite hårda, men kommer formas efter mig snart. Min shopping från Jabb är nog den bästa shopping på länge, skönare och bättre träning=)
Nu blir det mys med mannen min med filmkväll igen, idag blir det Stone.

» The Town

Igår när Claes kom hem från jobbet, sin första dag som butikschef för NK Street =) Han är jätte nöjd och glad för sitt nya arbete. Det första han säger när han är hemma är att han inte ville gå hem. Känns ju kul o höra när man är hemma och väntar på sin man;)
Vi gick en lite promenad ner till ICA köpte lite nötter, choklad och hyrde en film, The Town. Jag tyckte att filmen var bra, men inte mer än så. Claes stod för maten och det blev som alltid super gott!
En gryta av morötter, Stjälkselleri, squash, lök, tofu, kokosmjölk, buljong och mammas handplockade kantareller:)
Och råris till det.

» Utvecklar träningen med nya shorts;)

Igår var jag, Camilla och Johan på butiken Jabb. vi shoppade både MMA shorts och handskar=) Jag kunde inte vänta längre än tills idag och körde BC på regeringsgatan. Dom var helt underbart sköna och det kändes som jag kunde kicka ännu högre;) Det går att lura sig själv och göra ännu bättre ifrån sig! grymt var det. Imorgon ska jag och Anki boxas och då ska jag ha mina nya handskar också=) längtar.
Posar i mina nya shorts;)

» Stockholm Fashion Week

I går kväll var jag med Stefan, Emma, Marianne och Carro. Först satt vi på en uteservering och drack ett glas skumpa, sedan begav vi oss på shopping night. Det är Fashion week här nu, så vi var inne och minglade/shoppade på Marc Jacobs och Tiger.
Det har tydligen sina fördelar med att var tjej, nykter och jobba på Oscar Jacobson;) Före i kön, gratis och Fashion week partaj på Berns. Först var vi på Richie, där var även OJ ligan och då bjöds det på Champagne, men jag tog bara ett glas sen blev det tranbärsjucie resen av kvällen för min del. Min nya favvo drink;) Jag, Stefan och Victor (Jobbar på Oscar Jacobson Åhléns) fortsatte kvällen på Berns. Jag och Stefan tog "fylle käk" på Falafel kungen innan vi skildes åt för sängen. Kul kväll!
Stefan på Marc Jacobs
Emma på Tiger
Emma, Carro, jag och Marianne på Tiger
Stefan & Jag på Richie
Jag & Stefan inne på Berns

» Blogg under renovering

Ursäkta röran! Blogg under renovering!
Men nu orkar jag inte pilla mer, bara krånglar och jag blir inte klok på detta... Jag vill ha tillbaka min blogg:(

» Den sista måltiden

Kan vara den sista frukosten som jag ätit utomhus för i år.. trist! Kändes att det var kallt och fuktigt i luften, men skönt och mysigt var det.
Min nästintill standard frukost.
Gröt: fiberberikade havregryn, boveteflingor, blåbär, linfrö, pumpakärnor, solrosfrön, kanel och havremjölk.
knäckebröd med tartex.
Färskpressad apelsin jucie.

» Bodypump+Box

Idag körde jag två blå dubbel pass, först Bodypump och direkt efter box. Jag har gjort det en gång tidigare och det är tufft!!
Det gick otroligt bra både på BP och Box! Det var bara jag och instruktören som tog 20 kg på utfall. (Rekomenderas triceps vikter) (låter kanske inte så mycket men det är uthållighet och övningar som man inte gör i gymmet) När vi var klara skakade jag loss och såg en man stirra förvånat på mig =) Love it!
Jag var kvar i salen och redo köra box. Jag stod och linda in mina händer medan vi parades ihop. Jag var där själv och en annan tjej som också blev själv som var nybörjare. Hon blev rädd när han sa att vi skulle köra, men då sa han till henne.
-Lung, hon är grym, men hon hjälper dig och visar.
Ännu en egoboost =)
När vi skulle sätta i gång och köra sprang jag ut och fyllde på min vattenflaska, så då fick en annan kille hoppa upp med mitsarna och visa med instruktören som jag brukar göra. När vi skulle visa nästa omgång pekade han upp mig och ville istället ha min hjälp.. Egoboost.

» Restaurangmiddag med Claes

Igår mötte jag upp Claes efter att han hade slutat, först satte vi oss på Fridays stureplan och tog ett glas. Därefter gick vi till en mysig restaurang på Sveavägen. Toppen kväll och god mat o vin:)
Otur nog så gick min klack av på vägen till restaurangen, men det gick ändå :P
Claes med våran förrätt, sushi.. mums!
Min klack som gick av =(

» Löprunda på Djurgården

Idag har det regnat hela dagen och åskade även lite på förmiddagen... Mysigt! Så det har varit en perfekt städ- och tvätt dag! skulle åkt till Farsta och tränat Bodypump med Inka kl.16.00 men det skulle förstöra min städ dag och jag kände mig inte så taggad för BP med Inka, för det måste man! För då är det all kraft och vilja som gäller. Hon ser allt;) Iställlet gick jag ner till Sats Gärdet när tvätten var klar. Jag körde rygg och triceps, när jag kom hem lämnade jag bara väskan och begav mig lite impulsivt ut på en löprunda. Jag tänkte först bara jogga en liten bit, men jag joggade ner till Djurgården (sjön) och sen tog jag varvet runt sjön, hade ingen aning om hur långt det skulle bli.. 5 km? 1 mil? 2 mil? Esch gillar utmaningar, jag kör och så satte jag i gång=) Fick en underbar känsla när jag såg strandvägen och sprang upp på Djurgårdsbron, Vet att dom få gångerna som jag varit där och sett andra springa där blivit avundsjuk och tänkt "Jag vill också bo här i närheten och ta en löprunda på Djurgården!" Så då tänkte jag "Du gör det just nu, så NJUT!" lite svårt att inte göra det! =)

» Riktig mysig filmkväll med Linn

Kvällen spenderade jag hos Linn i Danderyd, vi såg på film och åt MASSOR med godis!! Min mage expanderades så det såg ut som jag var gravid! aj aj aj... men nu känns det bättre :)
Filmen, Never let me go, som vi såg var vi överens om att det inte var någon höjdare!

» Pride paraden

Idag var jag inne i city för att se Pride paraden, men jag tycke inte alls att den var lika bra som sist! Men snygga var dom! :) Även poliserna var med i tåget, alltså inte i tjänst. Såg kvinnan som var min grupp ledare när jag gjorde fystestet.

» Black Swan

Så otroligt vacker film!!! samtidigt väldigt spännande och psykologisk. Filmen handlade om Natalie Portman som är balettdansös och kämpar för att få rollen som svandrottningen. Rollen innebär också att hon inte bara måste vara den vita svanen utan även tvillingsvanen den svarta svanen. Nina (Natalie Portman) är väldigt skör och graciös och passar perfekt in som den vita svanen, men får jobba hårt för att släppa på sin perfektionism och bli den svarta svanen. Jag satt på hel spänd genom HELA filmen!! Sista scenen var så otroligt vacker, man dansa med och jag hade gråten i halsen och var genom svettig när filmen var slut! En film som MÅSTE ses! Natalie Portman var helt otroligt grym i sin roll!!

» Blå lagunen

Idag tog jag mitt första dopp för i år!! =) åhh så härligt det var! Vi åkte till Blå Lagunen på Ekerö som jag hade blivit rekommenderad. Vattnet var jätte fint, nästan turkost och stilla! Syns inte så bra på bild. När jag väl hade kommit i ville jag inte gå upp igen utan simmade fram och tillbaka tvärs över "sjön", Pelle hakade också på. Fick man lite skön träning på köpet;)
När jag kom hem satte jag mig utanför på våran trädgårdsbänk och åt middag och glass till efterrätt. Satte mig i stolen ute och läste lite filosofi;)
När jag kom upp dog jag i sängen en stund, sen hade jag tre alternativ,
1- hänga med Camilla och hennes kompis ut till Golden hits
2- hänga med Maja och Johan o fler till Vitabergsparken och sen utgång
3- Vara hemma o äta nötter o choklad och se på hyrfilm (Black swan).
Den blev alternativet 3 =)

» Jennys-lyx-egen-tid

En underbar dag för mig själv. Toppen väder idag med, så jag har legat på Gärdet och solat hela dagen, sen hem och äta, i väg och träna Bodypump på Stureplan. Nu har jag nyligen varit på Ica och handlat hem lite godsaker. Mannen min är ute på en lite turné i helgen, så nu blir det "Jennys-lyx-egen-tids" Ost, naturgodis, vin och min dator =)

» Kommentera mera!!

Ni är riktigt dåliga på att kommentera!! Vill ju få någon ris eller ros =)

» Vinkväll med Linn

Igår låg jag hela dagen o solade, vilket resulterade till att jag brände mig totalt på framsidan. Idag var jag inte så mycket smartare, utan bränd upp mig på baksidan. Aj aj aj.
I går kväll träffade jag Linn, vi satte oss först på Utecompaniet och sedan gick vi över gatan till East. Mycket trevlig kväll!!
Idag var det BC som det alltid ska vara.. Marco var tillbaka från sin semester och vi körde stenhårt! så jäkla grymt kul! Efter passet var jag helt slut körd och solfrossa på det!
Snygga Linn!
Me

» Pole dance fitness

I måndags var min första semester dag... wiiee.. och i två veckor fram. Än så länge har jag haft jätte tur med vädret! I måndags flyttade jag alla mina saker som jag hade hos Henrik till ett förråd i Trångsund, Shurguard. Det gick jätte smidigt och vi blev klara på bara några få timmar. Senare mötte jag upp Anki (träffat henne genom Sats Farsta) Vi skulle nämligen prova på Pole dance fitness =) Det ska ju vara grymt bra träning, uthållighet, smidig och spänst! Det var riktigt roligt och vi bestämde oss för att kolla upp om det finns någon mer stans. Jag tyckte inte att lokalen kändes helt hundra.
Nordic Pole dance fitness