» känns väldigt tungt!

Efter jobbet pratade jag med Kim (min chef på friday´s) och berättade att jag hade fått ett jobb erbjudande och att jag har tackat ja till det. Usch det kändes jätte tungt när jag pratade med honom, nära att jag fällde en tår. Gillar ju Friday´s, personalen och arbetet, men jag ser ingen framtid där. Jag hoppas verkligen att jag kommer trivas lika bra på Mango och att jag kommer jobba mig uppåt och nå mitt mål. Men jag har inte sagt upp mig helt på Friday´s utan jag är bara inte schema lagd mer från den 15.e, utan står som extra. 
På väg hem så var jag verkligen i drömmarnas värld, satte mig på tåget och glömde bort att hoppa av :) åkte visst lite för långt... hahah... fick vänta på nästa tåg och när jag kommer fram i sumpan går jag åt helt fel och får vända och gå hela vägen tillbaka till den rätta uppgången :) 
I morse sprang jag in på Buttericks och köpte min utklädnad, för i kväll blir det fest! 

» Försov mig!

Hjälp! jag har försovit mig. Klokan var 10.00 när jag vaknade och 10 minuter senare gick jag hemifrån. Jag tog med mig sminket och sminkade mig på jobbet, så jag hann :) bra gjort, men jag var som en zombie hela dagen på jobbet.

Idag ringde Marianne från Mango och sa att jag hade fått jobbet, så runt den 15.e så börjar jag jobba på Mango i Kista galleria. Det roliga är att Mango öppnar butiken den 25.e och alla vi som ska jobba på Mango i Kista är helt nya, helt nytt team som ska ta emot alla varor och packa upp o få iordning i butiken.

Nu sitter jag hemma hos Elin dricker vin, äter godis och ser på Idol. Senare kanske vi avslutar kvällen på stureplan.

» Dirty dirty

Igår efter jobbet åkte jag och Henrik hem till honom. Sjuklingen lade sig på soffan och vilade medan jag kilade ner till affären och köpte en massa godis och lite mat som jag lagade lasagne av. Sen väckte jag Henke när maten var klar och vi myste hela kvällen. 
Idag var jag på den andra intervjun med Marianne från Mango och även denna gången gick jätte bra!! Hon sa att hon skulle ringa mig i mitten av nästa vecka och berätta om jag har fått jobbet. Men hon berättade om löneavtalet, sa att jag skulle få 40 tim/v och efter den 15.e kommer jag inte att hinna med att jobba för Friday´s. Hon sa även att Mango har öppet Julafton så jag får räkna med att jag inte kan åka hem till Tidaholm :( känns lite nervöst att byta arbetsmiljö. Trivs väldigt bra på Friday´s med arbetskompisarna, servera lite salongsberusade gäster och dricksen ;) Men hon berättade att visar jag framfötterna och har potential så kommer jag att klättra uppåt i branschen som jag vill. 
Jag precis tränar Steamy Window på Sats, vilket är att man dansar dirty med en käpp :) det var riktigt kul! dom första movesen kände jag mig lite fånig, men sen släppte jag loss och slängde med håret och höfterna ;)
Nu ska jag åka till Elin och gå ut och rasta lilla söta Lia.

» Dåligt humör!!

idag har det varit en lååång dag på jobbet, började väldigt segt och sen tappade jag humöret totalt, knappt att jag kunde hålla mitt falska leende. Det enda positiva var att jag fick över 700 kronor i dricks och det är riktigt bra för att jobbat lunch!! Jag hade med mig min träningsbag för att jag skulle träna efter att jag hade jobbat, men jag var på alldeles för dålig humör så det blev afterwork och sen köpte jag mig naturgodis. Eftersom jag inte har någon tv så tänkte jag se på "Svenska Hollywood fruar" på webben nu :)

» Dirty dancing


» Marianne från Mango ringde igen!

Excuse moi! Det finns en viss likhet med träning och bloggandet, har man hoppat över en dag eller två, så är det lätt att hoppa över en tredje...
Intervjun på Mango gick JÄTTE bra, gick därifrån med ett stort leende. Jag hade väldigt lätt att prata gott om mig på ett lättsamt och seriöst sätt ;) och jag sa även bra paralleller mellan butikssäljare och servitris, ex. att man måste kunna läsa gästen/kunden för att göra en bra service. Vissa vill bara vara för sig själva och få en god service medan andra vill ha mer uppmärksamhet och då kan man vara lite mer skämtsam etc. Marianne från Mango sa att om jag får komma på en andra intervju så ringer hon annars får jag ett mejl -Men du kan ha mobilen i fickan för jag tycker redan bra om dig! Sa hon. Vilket jag hade och idag ringde hon, så på Torsdag kl 15.00 ska jag träffa henne. Så nu ska jag läsa på lite om Mangos historia etc. 

» Musik
» 091019

Inget direkt spännande har hänt idag. Varit varit ledig och fått ganska mycket gjort. Började dagen med ett hårt bodypump pass och solade. Sedan åkte jag hem lagade mat, tvättade och städade mitt rum ;) 
Nu ska jag bara koppla av och ha en mysig kväll. 

» Blog Awards 2009

Igår var det fest! Jag, Elin, Jossan, Paolo och två av hans italienska vänner var hos Paolo och Elin. Sedan åkte vi in till Café opera, där det var Blog awards. Man kom bara in ifall man stod på listan och det var Paolo som hade fixat det :P Där inne dansade vi som aldrig förr! jag hade jätte skoj. Jordin Spark och Kesha uppträde i början av natten. 
Årets Blogg: Anchisa “Foki” Wallström
Årets Nykomling: Anchisa “Foki” Wallström
Årets kändisblogg: Magdalena Graaf
Årets mest originella: Anchisa “Foki” Wallström
Årets veteran: Stina-Lee Berg
Årets blogginspiratör: Isabella ”Blondinbella” Löwengrip
Kaxigast i bloggvärlden: Alexandra” Kissie” Nilsson
Årets manliga: Calle Schulman
Årets fashionista: Lisa “Lisaplace” Olsson
Årets foto/design: Elin “Nevnarien” Kero
Årets Guldpenna: Sanna Lundell
Idag vaknade jag någorlunda pigg och klockan 18.00 skulle jag på Street dans på sats Odenplan. Det blev väldigt stressig och när jag var framme och gick till receptionen sa jag att jag skulle till street dance passet. Då sa hon att det inte var någon street utan Satsflow. Då hade jag bokat in mig på Sats Stureplan och jag hade för mig att det var på Odenplan! Jag som var såååå taggad för street dance, men som tur var kunde dom avboka mig från Stureplan och boka in mig på Satsflow. Jag hade aldrig provat Satsflow tidigare, men det var riktigt kul! Ett pass med inspiration från Thai chi, yoga och pilates. Det var hårda konkreta rörelser med mycket fokusering på kropp, teknik och känsla. Under Thai chi rörelserna var det agressiva rörelser där man fick känslan att man var ute i krig och stridade :) riktigt skoj.
Jag & Elin
Jossan & Jag

» Marianne från Mango ringde!

Idag ringde Marianne från butiken Mango och sa att hon hade läst mitt cv och frågade om jag ville komma på intervju på Torsdag, självklart ville jag det! skoj skoj :)
Under dagen har jag inte gjort så mycket, fortsatt på min målning och sedan åkte jag hem till Henrik. Han jobbar ikväll, men jag har myst med ett skönt bad med vin och choklad :) och nu ska jag fortsätta gotta mig framför Idol som har temat: King of pop.... MICHAEL JACKSON
» Tåget kör på barnvagnen!

Usch!! vilken rysare. Tänk att bara efter några sekunder så kan ditt liv har förändrats till en mardröm. Man kan bara föreställa den fruktansvärda känslan som går i kroppen på mamman när hon ser sin barnvagn med sitt barn i rullar ner framför tåget. Vilken panik att bara se på när tåget kör på barnvagnen! Det hon gjorde var att hon bara skulle rätta till sina kläder och kollade efter tåget och det kan ha orsakat till hennes värsta mardröm. Men med ett mirakel klarade sig pojken med endas någon bula.
 

» Grönt för majja? ;)

Haha... dom som möttes av denna ljussignalen blev nog ganska snopna :) 
http://www.aftonbladet.se/bil/article5960428.ab

» Musik» Jazz

Idag har jag varit ledig, så hela förmiddagen/dagen ägnade jag min tid med att gottat mig framför tv:en. På kvällen åkte jag och dansade Jazz, vilket var skoj. Det var dock deras andra gång som dom dansade just den koreografin, så dom gick igenom lite väl snabbt tyckte jag. Men jag hängde med bra ändå, tack vare att jag har dansat jazz förut så jag kunde vissa kombinationer ex. kickballchange etc.  

» Svergie är ur VM

Jobbat idag.... sedan åkte jag hem till Henke och lagade mig enchilladas och en god fruktsallade med glass lagom till fotbollen började. Matchen slutade 4-1 till Sverige och Mellberg gjorde två mål vilket var roligt. Marcus Berg utmärkte sig extra och gjorde dessutom ett fränt mål :) även Svensson. Men nu är vi tyvärr ur VM eftersom Malta förlorade mot Portugal med 4-0. 
I morgon ska jag dansa Jazz på sats. Det var nog tre år sedan sist jag dansade Jazz, men det ska bli kul hoppas jag.

  


» Fick ett jobberbjudande!

På jobbet idag var det inte alls mycket att göra, en lugn tisdag kväll. Jag slutade klockan 21 och när jag hade tagit betalt utav det sista sällskapet, dukat bort dom sista glasen, ursäktade tjejen i sällskapet och sa att hon och dom andra hade diskuterat om mig och tyckte att jag var väldigt trevlig. Hon sa att dom skulle öppna en Mango butik i Kistagalleria och undra om jag var intresserad av att börja jobba där. Jag svarade att jag var väldigt intresserad, så hon gav mig en e-post adress som jag skulle skicka mitt cv till. Jag blev jätte glad, behöver verkligen ett extra jobb och dessutom så vill jag prova att jobba i en klädbutik. Så imorgon efter jobbet ska jag skicka mitt cv och hoppas att dom ringer snarast :)    


» Sanna Nielsen- Empty room

Mycket fin låt

» Linné gatan 27E Stockholm (Tidaholm)

Idag har jag på börjat på min tavla, det är så svårt att sluta när man väl har börjat. Jag tror att den kommer bli riktigt bra, har använt mig av en annan teknik/stil än vad jag har gjort tidigare, väldigt kul. Ni får se när den är klar.
Nyligen ringde en Stockholms mäklare och frågade om jag vill ha min lägenhet på Linné gatan värderad :) hahah... det vore nice om det var så att jag hade en lägenhet på Linné gatan i Stockholm. Sanningen är att jag tidigare bodde på Linné gatan i Tidaholm och stod tydligen kvar på den adressen fast Stockholm. 
I kväll ska jag jobba, fast bara till 21. 

» Jihde på Sats

Idag har jag haft en underbar ledig dag. Vaknade någorlunda tidigt, åkte sedan in till stan och kikade. Jag köpte bland annat två stycket uppspända dukar och jag vet ungefär hur tavlorna ska se ut. Ska börja med den ena i morgon förmiddag innan jobbet. 
Jag har även tränat Satsdance på Odenplan och det var super kul! det var på en hyfsad bra nivå, men man får tänka att det är ju inte någon danskurs direkt. Såg även Peter Jihde inne på sats, dock inte på passet :) 
Senare var jag o solade och nu har jag precis ätit upp en mango, fikon och Lindt choklad med mintsmak som var super god!

» Fame

Efter jobbet idag så gick jag, Henrik, Donna och Skarvall till kungshallarna och käkade sushi, eller rättare sagt, Donna och henke åt. Därefter gick vi på bio och såg "Fame" och den får 4 av 5 stjärnor utav mig. Jag tyckte den var väldigt bra, men jag hade velat se mer dans. Det började verkligen pirra i benen under filmen, jag vill verkligen börja dansa igen! jag ska även ta tag i mitt målande. Esteten i mig har kommit fram igen :) Det finns bara några få pass på sats som har dans och jag har haft den oturen att jag jobbar då, men i morgon ska jag faktiskt prova satsdance, ska bli väldigt spännande att se vilken nivå det ligger på och om det är kul.   

» Vilken besvikelse

Nu har jag precis kommit hem från ett skönt "shape" pass, ska strax äta resterna från igår och sedan kolla om det finns någon ledig tvättid. Ingen mer spännande inplanerat på schemat idag och det var ungefär lika spännande igår. Vilken besvikelse! När jag, Elin och Paolo kom till "Sthlm fashion market" igår så fick vi först vänta en timme för att få komma in för att att alla "kändisar" (Magdalena graaf, Gustav Skarskård, Blondinbella, veckorevyns chefredaktör m.m.) skulle komma in och bli intervjuade. När vi sedan fick komma in såg vi att en efter en kom ut med en besvikelse. Jag frågade till och med en tjej om det var något att ha där inne och hon svarade att det inte var det, väldigt oorganiserat och inte alls som förväntan. Så vi vände på klacken och gick, usch vilken besvikelse! Istället åkte jag hem till Henrik och myste. 

» Herregud, vart är jag??!

Jag började dagen med att jag åkte till Karolinska för jag hade tid hos öronläkaren klockan nio. Andra gången dom tjatar om att jag måste vara skriven här för att få undersökning, tydligen kostar det 3000 kr för mitt landsting varje undersökning. Min läkare sa även ifall det blir operation så måste du skriva dig här... operation? tydligen tyckte förra läkaren att det kanske skulle behövas men det tyckte inte denna läkaren. 
När jag kom hem lagade jag mig lite lunch, senare gick jag ner till Sats och tränade core. Efter passet ställde jag mig på löpbandet och sprang 15 min sen slog tanken, varför springer jag på ett löpband när det är jätte fint väder och mycket roligare att springa ute. Jag gick hem lämnade sakerna och sprang åt vänster :) Jag sprang intervallöpning, jag fick några leenden och andra som säkert tyckte jag var galen. Det var helt underbart, men sedan var jag ute på stora vägen och på andra sidan låg solvalla bromma.... herregud vart är jag??! Jag svängde av och fortsatte springa, jag hade nu hamnat Bromma centrum och jag som inte är från Stockholm hade inte en aning om hur långt ifrån Sundbyberg jag var. Tillslut hamnade jag i ett industriområde, då var jag tvungen att stanna upp och tänka till, shit vart ska jag? Jag fortsatte i rask takt och tillslut var jag i Sundbyberg och hemma :) 
Jag kollade upp på eniro ungefär vart jag hade varit och det blev ungefär 1 mil. Nu vet jag det till nästa gång :) 
I kväll har jag fått med mig Elin och Paolo till Sthlm fashion market, det är någon galapremiär idag med modevisningar, fotoutställningar, konstinstallationer, klubbkollektiv och utförsäljning av kläder allt från Versace, Valentino till Fillipa K, Judit second hand. Det kommer säkerligen bli jätte skoj om vi kommer in, för det är bara bjudna gäster och sedan först till kval av platserna. 

» För eller emot?

Lille hulken kallas han tydligen för.... 5 år och beroende av träning! Vad har ni för åsikter om detta? Bra eller dåligt? Jag tycker det är sinnessjukt! Låt barn vara barn! det känns som att barn börjas utnyttjas mer och mer av sina föräldrar för att uppnå famous och pengar. Barn ska inte utsättas för press redan som små, jag kan ibland tänka vad skönt det skulle vara att få vara ett barn igen, inga problem bara lek och glädje. Men nu utsätts barn för press alldeles för tidigt, betyg i lägre åldrar, toppade lagsporter, idealmodet och popularitet. 

    » Slaktade får i Tidaholms pizzerias källare!

Vad har hänt i lilla tidaholm?!!
Tidaholms pizzeria Venezia har stängt pga av ett vittne såg fyra levande får föras ner till pizzerians källare. när polisen kom dit 1 1/2 timme senare hade dom redan slaktat ett av dom fyra. Dom andra fåren stod på ett halt, kaklat golv med blod och slaktrester. När polisen kontrollerade den andra lokalen fann dom flera stora plastsäckar med kött. fy f*n vad vidrigt, men det roliga med det är att säljaren av fåren var Kullsviks fru!!! hahhah... han är polischef i Tidaholm!! men tydligen hade affären skett helt korrekt. 
Läs mer på Aftonbladets eller Expressens sida.
http://www.gt.se/nyheter/1.1732455/restaurang-hade-far-i-kallaren
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5911814.ab

» Massor med roliga youtube klipp

Sååå söta! älskar den brittiska dialekten på pojken, låter så vuxen när han säger till Charlie :) hahah...

"Ebba" är bäst... hahhah


» Först shopping sen soapbar

Tisdagen började jag och Lotta dagen med en lång shopping dag, vi gick säkerligen flera mil! under shoppingturen så lunchade vi god ceasar sallad på friday´s med var sitt glas vitt ute på terassen, underbart. Jag har nyligen shoppat, så för min del blev det bara en jacka, en svart trench coat från hm. Lotta däremot shoppade loss ordentligt. Hon köpte jacka, stövlar, handskar, byxor m.m. riktigt höstshopping med andra ord. När vi hade shoppat klart skulle vi ta en fika på "The book cook café", ni vet den kända receptboken "två systras söta" deras café. Vi gick runt över hela östermalm och gick in på två second hand butiker på vägen. När vi sedan kom fram till adressen så hade dom stängt ner cafét!! vilken osis. Då tog vi tunnelbanan tillbaka hem.
När vi var hemma åt vi lite mat, sedan korkade vi upp champagne och kollade på en massa gamla foton och åt lite gott, naturgodis, choklad, oliver och vindruvor. när klockan blev närmare 23-00 så gjorde vi i ordning oss lite lätt och åkte in till Soapbar och satte oss. Några arbetskollegor kom också dit och gjorde oss sällskap.
Onsdag åkte Lotta hem och jag åkte in till stan och jobbade kvällspasset. Det var två underbara dagar tillsammans med min vän Lotta. Tack gumman, saknar dig redan.

 

Lotta

Carro, Jag, Jesper