» Dagen innan dagen D!

Jag hade jätte svårt för att sova på tordagnatten sprang på toa hela tiden och ville börja äta mitt första mål. Kl. 7 beslöt jag att gå upp och käka, Erica vaknade strax efter och vi hade en mysig morgon och gjorde klart all packning och sen tog vi tåget mot Gbg! :) vi hade en skön tågresa och jag åt min mini laddnings mat var 3.e timme, vilket var riktigt gott varje mål men gjorde också att jag var konstant hungrig och frusen! 

Erica därimot kunde äta sin goda pastasallad och nötter haha :) 

När vi kom fram till hotellet så var det mycket formcheck, ladda mat 3.e timme och det var riktigt kul och se hur kroppen utvecklar sig på kolhydrater. 

Ser tydligt att sista vätskan driver ur o jag blir torrare och hårdare. 

När vi packat upp så var det dags för invigningen. Jag och Erica åkte ner till registreringen som var på vårt hotell. Då fick jag sätta på mig min bikini, gå in i ett rum och få mina skor och bikinin bedömd, även mätas och få min tävlingsbricka. Dock sa en av domarna att min trosa var förliten då den måste täcka halva glutes, men då frågade jag om det räckte att jag limmade ut den. Hon var tveksam och sa att dom var hårda i år men jag fick iaf tävla. Det gjorde mig väldigt orolig och stressad, men jag pratade med Emma som sytt den så hon lugnade ner mig.  

Elyn och hennes coach Micke bodde också på Scandic Opalen, han är även domare annars också och han sa också att vi fick limma ut den bara. 

På kvällen var det dags för första lagret färg. Vi satt där och väntade med alla andra tjejer. Denna gången var det uppdelat tjejer och killar så man slapp stå helt naken bland killar haha. Jag åt fortfarande var tredje timme, så matlådan var med mig :) 

Simon & Daniella med orimlig energi :)
Elyn & jag orkade inte ens stå upp

Erica hade några vänner i Gbg som hon hängde med på kvällen. När jag och Elyn hade lagt vårt lager färg gick vi också dricka lite vin ;) torrt vitt vin innan vi skulle strypa vattnet för att det skulle hjälpa att driva ut vätska. Vi låg på hennes hotellrum kollade på idol, laddade med riskakor och vitt vin. Det smakade så gott och vi hade såå mysigt! En halv flaska slank ner och lite goa o glada blev vi allt ;) 




Senare kom även Micke och då övade vi lite posering så han kunde hjälpa att korrigera. Jag har varit sne i höften som både Emma Melin som jag poserat med, men också min massör sagt. Micke är inte bara PT, coach, domare utan han knäcker också :) så han fixade till min höft, rygg, nacke och poseringen blev mycket bättre! Innan jag gick tillbaka till mitt rum för att sova så grundade vi håret med lite volym ;) 

Haha vilka snyggingar

Nu var vattnet strypt och det var att knapra riskakor. Erica hade också kommit hem från sin kväll med sina tjejer. Hon samarbetade med att äta riskakor, men den jökeln hade nutella på sina ;) 


Galet tryck på kvällen 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo