» En helg med så mycket kärlek

Fredags morse gick jag upp vid 05 och tog mig morgon promenad för kl.08 gick tåget till Skövde. Jag skulle nämligen åka hem till min kära syster. 


Även mamma var där, vi fick sova i deras husvagn som stod på gården, jätte mysigt :) 
Fredagen åkte jag, Therese, Calle med barnen till en gymnastik hall och tränade lite hinderbana inför Toughest som vi ska springa om två helger 😅🙈











Efter vi hade tränat var det fredagsmys med tacos. Vi hade även köpt 1,5 kg godis som vi skulle ha på lördagen, men skulle bara ta några bitar. Det gick väl sådär 🙈😂



Jag och Therese gick ut på morgon promenad 06.30 både lördag och söndagmorgonen i skogen, jätte skönt! 

På dagarna blev det mycket bus o lek med barnen, dom är verkligen super goa, bästa! Joline är helt underbar, hon pratar väldigt mycket och säger så roliga kommentarer, lite Lill-gammal ibland :) när jag skulle duscha ville hon hjälpa mig så jag satt ner i badkaret och hon tvålade in mig och schamponerade mitt hår :)


Bästa tjejen jag vet❤️

Jag och Therese åkte in till Karlsborg efter lunchen och körde hinderbana på riktigt. Dock måste man värma upp bättre, jag fick så sjukt ont i mina armbågar, förmodligen för jag är så tung just nu också 😂😂 direkt efter åkte vi även till gymmet, jag hade dock alldeles för ont, men pushade syrran lite :) 



När vi kom hem hade mamma lagat super god potatisgratäng med kyckling och sen myste vi till framför en film, men jag och Therese somnade redan strax efter 21 haha 



Söndag blev det axlar på gymmet istället för hinderbana, det var vi alldeles för slitna för haha 




På eftermiddagen kom även pappa och Carina. Blev super fint väder så då tog vi lilla båten och åkte ut till en ö och fikade. Verkligen oslagbart att komma ut till Therese och landet o göra sånna saker! 












Saknar er redan!! ❤️❤️❤️


» Fitnessgalan

Glömde skriva om fitnessgalan som jag jobbade på för två helger sedan. Var där med Better Bodies givetvis och hade såklart även super kul som vanligt med "familjen" även kul att så många kom förbi montern och snackade o fotade. Måste erkänna att jag är väldigt ovan vi att folk vet vem jag är och kommer fram och vill ta kort med mig🙈 vilket är jätte kul! Efter vi hade jobbat klart på lördagen så var vi några av oss som gick o käkade på Gnarlys burger, super gott!! 














» Födelsedag middag för mig med bästa Lotta

I fredags efter jobbet möttes jag upp av Lotta så bjöd hon ut mig på sen födelsedagsmiddag på restaurangen RAW. Vi satt först på deras uteservering och tog ett glas rosé. När vi fick vårt bord beställde vi in 48 bitar sushi, magiskt gott!! 


Där efter åkte vi hem till mig o köpte med oss lite gott och hade pyjamas party :) Lotta sov över och vi flummade med någon photo app Lotta hade :) 


Hahaha 😂😂👍
När vi vaknade på morgonen startade vi dagen med en härlig promenad vid Djurgården innan vi åkte till våra jobb



» Besök av fina Jenny & bikini pyssel

Jag fick en snabb beställning på en bikini veckan innan fitnessgalan, utav Jenny som jag sydde till tyngre, så hon skickade upp den så kag kunde ta måtten av den. Så hela onsdagen så satt jag med den, ställde till och med klockan för att sätta igång direkt. Dessutom var jag tvungen att flytta tillbaka till min lgh som har renoverats så det var ett stress moment i sig. Tack o lov så hjälpte Felix mig att flytta det värsta kvällen innan, så det gick ganska smidigt. 

Torsdagen var jag också ledig, på morgonen kom Jenny som skulle ha bikinin. Hon skulle komma till mig så hon kunde prova av bikinin så jag kunde göra klart den, för på fredagen skulle hon ha den 😅

Jenny har jag bara träffat några ggr i samband med att jag gjort hennes bikinis och träffat henne på senaste tävlingen. Känns dock som jag känt henne längre än så, super härlig tjej! 

Vi hade en mysig torsdag, vi åkte även till gymmet Sthlm och körde ett lagom anpassat pass efter Jenny, ett tömnings pass.

Det var super fint väder och jennys mat alarm ringde, hon skulle få börja äta sina  sötpotatisar. 

Obeskrivlig känsla, sol och första kolhydraterna efter en tömning 😉

När vi kom hem fick jag käka och sen gjorde jag klart bikinin medan Jenny myste med min hund Bella. 
Blev väldigt nöjd över bikinin

Jenny sov över hos mig som vi planerat och morgonen efter startade vi med en super härlig promenad med Bella runt Djurgården. Därefter var det dags för mig att jobba och Jenny skulle checka in på hotellet och ladda inför lördag då hon skulle tävla. 



» 1 maj, diet start


1 maj startade jag dieten och satsningen mot SM, ska bli sjukt kul att skala av och se vad som finns där under. Start viken låg på 73kg. Ett kilo mindre än förra året, men hoppas på lite mer kvalité på denna kroppen i år efter allt slit 😃💪
Diet start nu (2016) vs diet start 2015

Liten skillnad är det va? 🙈

» Limited edition Galaxy tights


Limited edition Galaxy tights är absolut mina nya favoriter. Nr.150 är mina 😃🙌 finns endast 300 exemplar