» Marklyft och frivändningar

Underbar skön ledig dag. Vaknade rimlig tid, åt frukost och kollade på nyhetsmorgon. Lite senare vid lunchtid gick jag ner till Sats Globen och körde tungt pass med marklyft, frivändningar och lite biceps. Jag är ny på den fronten med att köra så tungt marklyft och frivändningar, men det var riktigt skoj. Jag testade och fick upp 90 kg i marklyft, dock ingen perfekt ;) men nästa gång sitter den fint! Efter passet var jag verkligen död i ryggen och lite baksidalår+rumpa. Efter träningen käkade jag och sen lade mig i solariumet och deckade. Skön slappar dag hemma och klockan 19.20 var det dags för thaiträning. Kändes tungt måste jag erkänna, min rygg var verkligen död, men det blev ett hårt pass med Luis som dessutom körde slut på oss med 20 min extra ;) Nu ska jag sova riktigt skönt och tungt, god natt! 
 
Från gårdagens utomhus sparring :)
 
 

» All in

Efter att jag har legat hemma uttråkad och sjuk i en vecka så är jag äntligen på banan igen! All in nu igen, både styrke träning och thaiträningen, love!! Nu hoppas jag inte att jag blir sjuk något mer i år, det räcker för mig nu 😊


» kasst immunförsvar

I måndags gick jag hem från jobbet för att jag inte mådde bra. Jag brukar ALDRIG vara hemma från jobbet! Men jag kände mig tung i huvudet, yrsel, lite halsont och illamående. Var hemma igår med, men blir så sjukt rastlös och får ångest av att inte göra något, så jag tvättade och sov mellan tvättarna. På kvällen kände jag mig mycket bättre så jag sa till min chef att jag skulle jobba dagen där på, alltså idag. När jag kom till jobbet kände jag att jag fortfarande inte var bra, så jag ringde in Rebecca, så fick jag vända hem igen :( 
I morgon funderar jag på att gå till vårdcentralen och kolla upp mig eftersom jag känner att jag har så dåligt immunförsvar och är krasslig aldelles för ofta. Fick så dåligt bemötande där sist men får ge dom en andra chans. 
 

» Thaiträning med svensk mästare Danny Carlsson

Klockan 9 åkte jag och Michaela från Skärmarbrink till Tumba för att vara med på thaiboxnings seminariet. Det var den svenska mästaren Danny Carlsson som höll i det. Vi körde första passet kl.10-12, sen åkte vi alla och käkade thai mat och tog en liten fika. Sen var det dags för andra passet 15-17. Vi fick lära oss mycket tips och knep. Mycket svepningar och fintar :) sista av allt skulle vi ta ut den sista energin som fanns. Danny höll mits för mig och jag fick verkligen kötta på! Tillslut kollade alla på mig och sen sa Danny till dom andra och undra varför dom tittade på och inte körde själva. Han körde slut på mig, men det var riktigt skoj! Dock riktigt svullen och ont i smalbenen nu:(


» Hårt träningspass med Ali

Igår efter jag slutat jobbet vid 20.00 mötte jag upp Ali, en kompis från Nexus. Vi gick till Sats Globen och körde hårt styrke pass. Känns så jäkla skönt att kommit igång och tränat styrka igen, så kul!!! VI körde bla.Först biceps curl med stång 10 reps, vila 30 sec, bänkpress 10 reps, vila 30 sek, hantel curl 10 reps, vila 1 minut. Vi körde den samtidigt 3 varv. Därefter körde vi friväningar och sen tungt axlar med stång.
 
Här kör Ali axlar. Den jäveln lyfter 160 Kg med axlarna!! Haha
 

» Skyfall

I tisdags efter jag slutat jobbet klockan 18, åkte jag faktiskt inte till Nexus och körde thaiboxning. Tisdagar är inte lika viktiga, då det inte är för tävlingsgruppen, så vill man vila en dag så är det den dagen. Jag bestämde mig då för att köra styrke träning på sats, som jag inte gort på evigheter, det blev axlar. Sen mötte jag upp en kompis för att se på nya Bond filmen Skyfall. Den var riktigt bra! Rekomenderar starkt att se om ni inte redan gjort det :)
Nu är jag även såld på soundtracket Skyfall :)

» Vilat och gottat mig hela helgen

Det blev som sagt ingen match för mig i lördags :( så istället har jag gottat mig riktigt! Drack till och med något glas vin i fredags, åt massa choklad och tacos :) ingen träning på hela helgen, bara vilat och gottat mig med trevligt sällskap!

Igår var det träning och avslutade med sparring. Fick en klockren smocka så jag blödde näsblod :) mamma och pappa, det ser värre ut än vad det är ;) jag blöder väldigt lätt näsblod!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1281058/images/2012/pic_509907b1e087c3254217a8c5.jpg" class="image">


» Kritiserad av läkaren

I förmiddags var jag på vårdcentralen på Gullmarsplan för att kolla upp vänster sidan vid revbenet om det var ev. var en spricka. Jag fick riktigt dåligt bemötande. Hon bad mig ta av mig allt på överkroppen och det första hon säger är med en nedlåtade ton är om jag har förstorat brösten, vilket hon varken har med att göra om jag gjort det eller inte, eftersom det inte har något samband med min skada. Sen när jag betättade läget att jag tränar thaiboxning och har haft ont i 2 1/2 veckor efter att jag fick ett hårt knä mot vänster revben. Då frågade hon mig varför jag höll på med dom dumheterna och sa att hon förbjudit sina barn det. Jag sa att jag tyckter det är kul och det är en bra träningsform. Jag hörde inte riktigt vad hon sa men hon sa något med att det är lika dåligt som trafikolyckor. Jag satt där i bar överkropp och kände mig ganska blottad och kritiserad, sen lyssnade hon iaf på mina lungor och dom lät bra sa hon. Hon tryckte runt området och jag fick säga vart det gjorde ont. Hon sa att det inte var någon fraktur, eftersom jag kunde ta djupa andetag utan att ge mig smärtstillande sa hon. Dessutom skickar dom inte patienter på röntgen om inte lugnorna har blivit skadade och mina lät fullt friska. Hon sa att det kunde vara en gjutning i muskeln, vilket jag inte fattar vad det betyder. Men tydligen så har muskeln fått sig en smäll och när jag tränar och får en smäll där så känns det i muskeln och speciellt när jag andas, då vidjas lungorna och då gör det ont i muskeln. Hon sa att hon tyckte inte att jag skulle träna thaiboxning alls utan träna något annat, men annnars ska jag ta voltaren 3 ggr per dag och vila en vecka från thaiträningen och träna annat. Jag blev lite irriterad på henne, men inte förbannad, för jag kände att det var hon som var en idiot som kritisera utan att veta vad hon snackade om, dessutom var hon jävligt oprofessionell.
 
Sen cyklade jag hem och lagade mat o käkade. Sen gick jag hem till Michaela som jag känner genom thaiboxningen, även hon bor i Skärmarbrink :) Vi drack te och snackade i några timmar, jätte trevligt! Sen var det dags för oss båda att äta och ladda inför kvällens träning, så jag gick hem och käkade och laddade om batterierna. Träningen idag gick riktigt bra idag, fick ingen smäll på vänster sida så det kändes riktigt bra, förutom smalbenen som fortfarande är väldigt ömma även fast jag både har linnement och extra skydd. Vi körde bra övningar med förflyttningar och sparring resten av passet.

» Några roliga klipp som vi såg

 
Kolla in kaxiga katten i slutet :D
 
 
Roliga matchande röster :)
 
 
En flicka som står i korridoren på ett hotell som skrämmer gästerna, men läskigast är ändå städerskan som inte blir rädd utan själv verkar lite psyko :)
 
 
¨
Killen som tror han har vunnit och ber sin chef, fru och sin kompis att dra åt helvete bara för han vunnit, men som visar sig vara en fejk lott :D
 
Hahha... Killen tror att det hela händer på riktigt, att alla på mötet blir nerskjutna och han är givetvis livrädd :)

» Nya vänner

Älskar Nexus och Loyalty!! Alla är så snälla och famijära, även fast vi ska byta lokal till en i Alvik och det kommer bli längre resor för många så är det ingen som sviker. Vi är ett team, en familj nu :) Jag trivs så jäkla bra och jag har fått många nya vänner. Ex har jag börjat umgås med en kille från mma, vi har verkligen klickat som vänner! känns som jag kännt han väldigt länge, avslappnat och många gemensamma intressen, en vän för livet :)
Efter min träning igår kom han hem till mig och fixade värsta goda salladen med röktlax, chevréost, valnötter, jordgubbar och massa gott! Sen planerade vi en Thailändsresa som vi tänkt åka till i slutet av januari och stanna i tre veckor. Vi ska åka dit för att träna thaiboxning :) Vi kommer köra på två camp, bo där och träna morgon, ibland styrka vid lunch och sen ett thai pass till på kvällen. Därimellan äta, sova, sola och bada. Sista veckan turista. Peppad!! :) Det blev väldigt sent och vi båda slocknade hos mig, så idag har vi haft en riktig slappardag!! kollat på massa roliga youtube klipp och käkat thaimat som ligger precis vid mig. tog en powernap och sen var det dags för mig att åka till Nexus. 
 
Idag körde vi "Gubben i lådan" nästan hela passet (en person som sparras mot alla i turordning, dom andra tittar på och väntar på sin tur. Idag hade jag både liniment och skydd under mina benskydd, så det känndes mycket bättre. Däremot min vänstra sida ev.rebenet kände jag av redan på uppvärmningen och när jag hade kört klart "gubben i lådan" kändes det som jag inte kunde andas. Blir så ledsen av att jag inte kan var hel och köra järnet utan att ha ont. Imorgon ska jag till läkarn och kolla upp det. Fick även redan på att det inte blir någon match på lördag :( Det var bara 1 av 5 som fick match och det krävdes att 3 skulle få för att vi skulle åka upp. Jätte tråkigt när man slitit så inför det, jag lyckades även komma ner till min match vikt. Gått från ca 61 till 57, men som jag känner nu så var det bäst att det inte blev någon match pga. skada, så på lördag ska jag äta choklad :) hahah