» Karusell i Varberg

Det är tidiga morgnar som gäller nu när Joline får bestämma:) strax efter vi gått upp tog jag en promenad och det var riktigt underbart! Strax efter att jag kom tillbaka åkte vi till en farm där man gick kika på djur. Det tyckte Joline var roligt, men allra roligast var när hon fick köra traktor :) 

Sen har det även blivit lite solning, fick har det varit ganska molnigt. 

På eftermiddagen tog jag på mig träningskläderna och stack ut o sprang ca 30 min. Sen gjorde jag 100 jobbiga burpees, gick till husvagnen och gjorde massa rumpöcningar med hjälp av redskap. Avslutade med 100 squats. 

Senare på eftermiddagen in mot kvällen åkte vi in till Varberg o kikade. Joline fick även åka lite karusell och sen åt vi stora glassar innan vi åkte tillbaks till campingen. Vi spelade kort och åt lite godis, men som igår så blev vi trötta och lade oss vid 23. 


Morgon promenix










Joline tyckte jag behövde lite extra energi :)



Min fina mamma <3



» Camping i Björkäng, Varberg

Idag var vi uppe lika tidigt och åkte iväg redan innan 8 mot Varberg. Mamma och hennes sambo har en stor fin husvagn där nere på björkängens camping som vi ska vara tills lördag :) jätte mysigt. När vi var framme åkte jsg och mamma o handlade lite gott, sen var vi nere med Joline och badade o byggde sandslott :) senare på eftermiddagen då tog jsg en lite löprunda och en workout bestående av:
100 burpees 
100 squat 
100 armhävningar
100 situps 
När jag var tillbaka så började vi maten, grillade lax och en god potatisgratäng o sallad till det. På kvällen blev det lite Yatzy och nu sov dags, god natt! 






» Bad & lek hos syrran

Igår var vi uppe med tuppen eftersom Joline vaknar då pass tidigt. Efter frukost då gick vi en härlig promenad i skogen och bland kossor, härligt att vara på landet! Måste erkänna att jag tycker det luktar lite gott med kossor och typiska dofter från landet :) sen var set bad och lek hela dagen. Jag tog även cykeln och åkte till närmaste Ica och handla lite till lunchen dom jag lagade. Senare på kvällen kom även mamma och då grillade vi kyckling. 






Njuter på bryggan med en iskall BCAA 

På landet tvättar man sig i sjön ;) 



» Mys hos syrran

Igår startade jag dagen med ett ryggpass innan jsg och Bella tog tåget till Skövde. Där hämtade pappa och Carina upp oss så åkte vi till min syster. Vi hade kanon väder och jätte mysigt. Jag hade längtat då efter min systerdotter Joline som jag äntligen fick träffa igen. Världens sötaste och mysigaste tjej! Vi tog även ett dopp i sjön dom har precis vid gården, fantastiskt! Sen grillade vi på kvällen och spelade spel. 
















» Middag hos Eva

I lördags var jag och Bella bjuden på middag hos Bellas dagmatte Eva. Först blev jag serverad en välkomstdrink och lite tilltugg på balkongen. Sen åt vi en god fräsch sallad och kladdkaka till efterrätt. Jätte mysig och trevligt som alltid :) mycket godhjärtad och klok kvinna, så det är både bra och kul och höra hennes historia och se bilder. Hon säger också att tiden går bara fortare o fortare så man ska njuta av livet här och nu och göra saker som man önskar. Man vill se tillbaka på tiden och känna att man är nöjd och att det inte finns något som man önskade att man hade gjort! 




Underbara Eva 

» Två fantastiska dagar ute på Eknö

I tisdags åkte jag Rebecca och hennes kille Christopher ut till Rebeccas lantställe på Eknö där också hennes föräldrar var., även Belladonna fick hänga med :) Vi åkte tidigt på morgonen så vi var där redan strax innan 11. Vi fick lite fika sendab packade vi ihop en picknick korg och tog båten ut till klipporna. Där solade o badade vi och grillade även lite korv:) senare på eftermiddagen åkte vi tillbaka för vi skulle käka middag, men innan så åkte vi lite wakeboard :) det var första gången för både mig och Christopher, men becca hon var ett pro på wakeboarden ;) det var väldigt svårt, men när man väl lyckades komma upp så var det riktigt kul! Första men absolut inte sista gången jag åkte wakeboard! Vi hade en trevlig middag på kvällen med god mat och dryck. Alltid så välkomnande och trevligt att komma ut till beccas lantställe. Känns verkligen att det är semester då och bara få njuta av det goda! Vi åkte hem vid lunchtid på onsdagen, riktigt kanon väder då också, härliga dagar! 









Christopher kom också upp :)

Proffset Becca ;) 

Yeej jag åker :)



Lite yatsy innan vi åkte 


Becca & Christopher


» Picknick på Piren följt av middag hos becca

I lördags var det kanon fint väder på morgonen så jag och Erica bestämde oss för att lägga oss på bryggan vid Piren. Vi var där vid 11-tiden och bredde ut oss med picknick och parasoll :) jag doppade mig en gång och det var främst för att jag skulle lyckas doppa Bella så hon kunde svalka sig. Erica däremot hoppade i några fler gånger :) tråkigt nog så blev det jätte molnig, men det var mysigt ändå. Vi gottade oss riktigt med fika, vin och öl, det var ju ändå lördag ;) 

Vi var kvar där ändå till 17-18 tiden och åkte sen hem till mig och gjorde iordning oss inför middag hemma hos becca. Där bjöds det på super god potatisgratäng, alltså den var såå god! Längesen jag åt potatisgratäng :) till det också en god entrecote och rödvinsås. Senare så ville dom andra gå till Gården och första gången på länge som jag inte är "tråkigt" o går hem utan istället hängde med, men det var faktiskt ganska roligt. 


Erica hugger i :)


Bella iakttog alla som badade, hon var lite sur över att hon inte kunde hoppa i också 


Becca, Julia, jag & Erica 

Den super goda middagen som becca lagade, dock är det inte ovanligt att hon lyckas i köket. En riktig wifey ;) 
Erica
Rebeccas pojkvän Christopher
Becca, Julia & jag 

» Perfekt start på semestern

Fredag och min första dag på semestern! Jag och Bella gick upp och lade oss på Gärdet och solade men det var ganska molnigt så vi tröttnade. Gick hem och käkade o städade lite istället, som om det var roligare ;) 

på eftermiddagen åkte jag in till Scandinavium nutrition och handlade lite smått o gott, men gjorde också en fett % mätning :) kul och se vart man ligger i början på dieten. 

Sen gick jag till sats Medis och körde ett kondition/magpass. Träffade även på Unni och hennes coach som gäst tränade, underbara personer! Sen var såklart dom underbara som jag träffar nästan dagligen och får så mycket motivation och energi från! Helt fantastiskt att starta ett gympass på det sättet :) 

Kvällen avslutade jag med en underbar promenad med Bella runt Djurgården. 



11 dagar på dieten 

Jag i rymdskeppet ;) 







» Axlar med Carolina

I veckan har jag jobbat mina sista dagar innan semestern och inte hunnit med så mycket mer än tränat, som vanligt:) extra roligt i onsdags då jag och Carro råkade tajma in varandra i omklädningsrummet och även samma muskelgrupp. Så jag och Carolina körde ett lite lättare axelpass blev väl mest tjatter :) jätte trevligt och kul! 


Kan ju inte låta bli att flexa när man står i en provhytt;) 

Biceps och magpass sent på måndagen 

Jag & Carro 

» Promenerade längs Strandvägen till jobbet

I måndags började jag klockan 11, så jag valde att ta en skön promenad längs Strandvägen i till jobbet, bra start på dagen! 

Jobbade till åtta och var ganska trött, men körde ett lite lättare biceps och mage på Gärdet. 



Provade några linnen på hm och alltid lite flex;) blev själv lite imponerad av utvecklingen på min rygg :)



» VM finalen på Clarion hotell

I går var det vm finalen Argentina-Tyskland. Jag och tjejerna var på Clarion hotell och såg matchen, först käkade vi där också. Var ett litet men mysig takterrass. Även min vän Anna som bor i Dubai var i Stockholm på semester, så hon och hennes kompis kom också dit :) 


Becca & Julia 



Paula & Anna 

» Pyjamasparty med Erica

Igår efter jag hade jobbat och tränat så köpte jag med mig thaimat och annat gott till mitt och Ericas pyjamasparty :) vi skulle se fotbollen men den fick vara i bakgrunden så hade vi ett jätte mysigt tjejsnack i stället. Tanken var att vi också skulle gå ut och träffa upp några som Erica ville träffa efter fotbollen. Jag som aldrig är ute och föredrar mysiga hemmakvällar var nöjd när myskläderna åkte på och vi fortsatte kvällen hemma med tjejmys istället :) 






» Ångbåtsbryggan med Erica & mickan

Vilken underbar dag igår! Bra start, bra avslut! 

Började dagen med att slakta axlar och mage med Erica innan jobbet! Vi körde bla militärpress där tryckte jag upp 40kg på tom mage, men bra energi iaf :) 

Sen hade jag önskat att jag kunde hänga med Erica till Piren och sola o bada, men än har jag inte semester. 

Det vart jobb till 20, sen sprang jag tillÅngbåtsbryggan där Erica och mickan var. Underbart väder och mycket skratt och tjejsnack :) 





Krigar prinsessan Erica! 



Mickan & Erica 



» Back attack!

Nu är det verkligen varmt på riktigt! Jag gick ut på lunch och käkade men när jag ätit klart så kunde jag inte sitta kvar, jag hade smältit bort! :) på kvällen var det back attack för hela slanten, men innan så lyckades jag äntligen hitta ett par tränings shorts, underbart! Efter ryggpasset så gick jag och Ali käkade på Amidas kolgrill, gott gott! Sen var det fotboll senare på kvällen. 

Min lunch på plattan 




Amidas kolgrill



» 2 lediga dagar med sol & träning

Åh jag har haft två helt underbara lediga dagar, mycket sol och träning! I måndags körde jag och Ali ett riktigt bra bröst pass! På bänken avslutade jag med 70kgx5repsx2set! känndes riktigt stabilt och bra! längtar tills nästa bänkfest :)
 
Igår låg jag och Bella vid Djurgården och solade hela dagen, Bella badade också. Jag hade med min lunch och super god mellis till både mig och bella. Trist nog så kan man inte ligga o gassa hela dagen, utan var tyugna att gå hemåt eftersom jag hade thai träning kl.18. Jag fick verkligen dra hem Bella, hon ville ligga kvar o gotta sig i gräset och bada haha.
 
På thai träningen körde vi armbågar på mittsar och fria kombinationer, det syns på mina armar och armbågar idag =) Vi avslutade med lätt sparring. Det var typ 200 grader inne på Nexus igår, så det var som att jag hade en dusch över mig under träningen, men det är härligt att svettas när man tränar! så ska det vara. Skön känsla att gå från träning när man känner att man gjort bra ifrån sig, kan gå i linne och shorts (inte thai shortsen) och solen fortfaranade är varm. Dricker proteindrinken, lyssnar på musik i lurarna och ett leende på läpparna på väg hem <3
 
Bra tryck efter bröst passet ;)
nanm nanm
Bästa mellis! mums
Bella är ingen badkruka som jag
Godaste Questbaren!
 

» Biccar & triccar med Erica

Som vanligt när jag och Erica tränar så blir det ett grymt pass! Vi peppar varandra till max :) i söndags körde vi armar, Började med 1 timme biceps och avslutade med 1 timme triceps. Jäklar vilket pump jag fick, kunde knappt hålla ihop armarna kändes det som hahaha underbart! 






» En välförtjänt lördagsmys

I lördags efter jobbet körde jag ett riktigt bra ben pass. Jag hade grym musik i lurarna och körde på mitt race! Hade en riktigt skön känsla och gick från sats Medis med ett leende på läpparna. Jsg gick till Ica och handlade lite gott som jag unnade mig själv på kvällen och såg en film som gick på teven. 







» Pizza, öl & fotboll

I fredags hade vi en riktig super kväll, hemmabakade pizzor, öl och fotboll! :) jag gick direkt efter jag hade stängt butiken, vi var hemma hos beccas kille Christopher så det blev både beccas tjejer och Christophers killar. Mycket trevlig kväll! 






» Mys pys med bästa tjejen

Igår blev det också en härlig ledig dag, för mig gör det inget om det är lite "mys-pys" väder, mindre stress att man måste njuta av vädret. Jag och Bella är iaf ute oavsett väder, till o med bättre om det inte är för varm för hennes del. Fast ibland kan hon vara svår att få med när vädret inte passar henne. Blev en sväng in till MMSports så jag kunde fylla på godisskåpet ;) lite snabb kvällsträning på Gärdet, baksida lår och vader. 


Bella har fått försig att kräva överallt 

Myspys med bästa tjejen

Fyllt på godisskåpet


» Bröstpass med Erica

Igår startade vi dagen med en god frukost och en långpromenad på Gärdet/Djurgården. Tog en liten tupplur senare efter lunchen och laddade upp batterierna med en riktigt lyxmellis! Bodyscience XLNT amino med smak fresch apple, riskakor med kanel och det bästa av allt! Bodyscience Choklad casein och jordgubbskvarj! Mumma!! :) sen åkte jag till sats Zenit och köttade boobisar med Erica! På bänken avslutade vi även med droppset. 
Jag körde 50kg*10, 40kg*10, 30kg*15 utan vila, endast när Erica bytte vikterna åt mig. Erica gjorde också ett grymt jobb igår! Roligt att köra med någon som krigar på :) 



Warrior face ;)

Lyx mellis ;)

» Stekta ägg & choklad casien pudding

Mitt nya favvo kvällsmål, det är såååå gott! Stekta ägg och bodyscience choklad casein. Låter kanske konstigt, men testa såå jäkla gott! 
Så här gör jag min choklad pudding för att få den extra god. 
1 dl mjölk
1/2 dl äggvita 
1 dl bodyscience double rich chocolate casein
Vispa samman allt och låt stå i kylen medans du steker äggen. Ät o njut! :) 


Vill inte att det ska ta slut!! :/