» Bra energi, bra ryggpass

Igår efter jag slutat kl.20 så åkte jag direkt till Globen och mötte upp Ali där. Vi körde hårt ryggpass. Jag hade riktigt bra vilja och energi, var riktigt kul! Körde 80 kg i ryggmaskinen på bilden ;)


» Squats, I girls best friend

Jag tränar ganska hårt, men nu jävlar ska rumpa och ben tränas hårt! Två ggr i veckan fram till sommaren ;) efter jobbet idag tränade jag och Emma på Sats regeringsgatan. Hon vill också fokusera på rumpa, så jag pressade henne hårt idag. Imorgon ska hon inte kunna gå ;)


» Skön söndag

Igår var jag ledig, vi hade en skön dag. Ali hade en PT- kund på morgonen, när han kom hem kollade vi på UFC huvudmatchen var mellan Ronda Rousey och Liz Carmouch. Jag hoppades på att Liz hade tagit hem det men Rousey tog henne i hennes specialite armbar. Så jäkla tråkigt! Jag hade hoppas på en lång och tuff match.

Sen käkade vi och åkte och tränade på Sats Medis, det blev ett hårt biceps pass, lite annat smått också och avslutade på säck.

Efter träningen gick vi till "Nya strykjärnet" och käkade från deras söndagsmeny, riktigt gott. På vägen hem hyrde vi "Skyfall" och köpte lite godis.


» Estetiskt & djupt

Ikväll har jag och Ali haft en mysig kväll med god mat, det blev biffstrogarnof och sen käkade vi godis, ost och drack ett gott vin till det. Sen spelade vi lite spel "lika par leka bäst" vem som kände vem bäst;) sen målade vi en tavla tillsammans. Estetiskt och djupt ;)


» Säckträning

Idag missade jag min träning pga att jag jobbade sent, men efter jobbet mötte jag upp Ali på Sats Medis och körde lite bröst, triceps och sen körde vi resten på säck. Börjar gilla köra på säck :)


» Blod svett & tårar

Det är verkligen underbart att börjat grymma igen. I söndags körde jag och Ali axlar på Sats Medis, jävlar vilka biffar det var där;) bland annat den asiatiska tjej gladiatorn, hon var stark! Igår körde jag triceps på förmiddagen sen på kvällen körde jag thai. Känns så skönt i kroppen när man styrke tränar, känner sig stark. Däremot efter thai pass känns det som man går sönder mer för varje pass. Nu har jag två väskefyllda knän, värker hela tiden :/ det är väldigt lätt att man slår knä mot knä under sparring som har hänt med mig. Så med ömma knän körde vi ett sett 100 knän på säck som förvärrade mina knän. Man kan undra varför man utsätter sig själv för denna hårda och fysiska träningen, men det är värd all smärta, det hör till ;) Blod, svett och tårar


» Alla hjärtans dag

Igår hade jag en underbar alla hjärtansdag med Ali:) först åkte vi in till city och tränade, där på Sats har din även en pool och jacuzzi, jätte fint och mysigt. Simmade några längder sen relaxing i jacuzzin, underbart. Vrålhungriga som vi var åkte vi till det bästa sushi stället i stan, Akio. Vi käkade där, sen hade vi planerat att vi skulle ta varsin thai massage, men det var bara en som jobbade där så vi kunde inte få samtidigt, så vi skippade det och åkte hem o myste istället. Lite senare fixade vi iordning oss och åkte in till Söder för vi hade bokat bord på Shanti. Vi har varit där en gång innan, första middagen när vi dejtade;) dom har super god mat där! Vi tog även varsin Cobra (indisk öl) dagen kunde knappast blivit bättre ❤


» Min första D-match!

Igår hade jag min första match! D-match, då har man alltså både magplatta, hjälm och benskydd. Vi åkte redan klockan 05.00 på morgonen och var framme vid 8-9 tiden. Jag hade varken druckit vatten eller ätit på 24 timmar så jag var så törstig och utsvulten, så när vi kom fram var det invägning direkt, jag vägde till och med in med jeans och linne på 59,5 kg så det var hel lugnt för mig. Direkt efter drack vi vatten med resorb (vätskeersättning som återställer kroppens salt- och vätskebalans) och käkade. Shane hade med sig sjukt mycket mat och massa gott, hahah längtat ;) 
 
Vi alla var väldigt trötta, dålig sömn och energi, så vi vilade en stund. Senare var det läkarkontroll, då fick man träffa en läkare som ställde frågor om man nyligen varit sjuk eller skadad etc. Han kollade även pulsen och blodtrycket, fick även göra 20 st upphopp med knäböj och sedan kolla återhämtningspulsen, så man inte har någon inflamation i kroppen som gör att man inte har lika bra återhämtning. 
 
Jag var nummer 13 i ordningen från matchstaten som gick kl.12. Vi var 4 stycken från min klubb som gick match. 
Shane som gick sin andra C-match (då har man inte västen) han vann på TKO!! alltså han knockade ut sin motståndare i 3.e ronden :) grym match av Shane. 
Ina vann sin första D-match, Erik förlorarde tyvärr sin första D-match.
Min match slutade lika, men jag vet inte om jag håller med det dommarbeslutet, jag tyckte att jag vann den :) Jag kommer lägga upp matchen så får ni själva döma ;) Hur som helst så var det riktigt kul!!
 
Innan matchen värmde jag upp, lyssnade på min musik och skuggboxades, sen blev jag masserad med linement över hela kroppen, sen fick jag lite uppvärmning med mitsar. Sen var det dags! :) Jag fick på mig alla skydden och en tröja över mig så jag inte skulle bli kall, sen ropade dom upp mitt namn och jag fick kliva in i ringen, sen när min motståndare också var i ringer gick vi ett varv runt ringen som man gör för att visa sin respekt till den thailändska sporten. Sen var det fight!! 
Jag var dock så sjukt nervös att jag glömde bort all min teknik, jobbade bara boxning, knappt några sparkar, knän eller förflyttningar. Även i clinchen så glömde jag tekniken och försökte bara kasta ner henne med min kraft, glömde knän och svepningarna. I slutet fick jag in några knän. Men sån härlig känsla när boxningen sitter så bra i nyllet att hon börjar blöda haha =) men som sakt min teknik fanns inte där, jag ville bara mosa henne. Men i min nästa match som är 2/3 så ska jag jobba snyggt med både teknik och kraft, inte ladda från Kina ;)
När jag kom hem efter en långdag vid 21-tiden hade Ali gjort det jätte mysigt med massa tänta ljus och dukat upp massa gott och korkat upp en flaska rött, kunde inte varit bättre <3
 
Maaaat :)
 
Alla fighters samlade
Fightcard
Här går vi runt ringen för att visa respekt till den thailändska sporten
Jag är tjejen i blå hjälm som laddar ända från Kina ;)
Clinch
 
Sliten men glad tjej:)
 
 

» Mot Karlstad Muay thai

Nu är klockan 05.00 och vi alla fighters och coaches är samlade och bilar ner till Karlstad för att gå thaiboxning. Innan jag gick hemifrån vägde jag 59.6 kg och jag har inte druckit vatten eller ätit sen 12 igår vid lunch. Sjukt vad man utsätter din kropp för, men lite kul är det, för man måste ha bra disciplin och vilja :) nu kör vi!!


» 59.7 kg

Nu är det inte många dagar kvar till match:) 4 dagar! Jag ligger väldigt bra till i min vikt också, igår morse vägde jag 59.7 kg och jag ska köra -60 kg så det är perfekt. Efter jobbet igår mötte jag upp Ali på sats Globen så lånade vi salen där som vi brukar göra. Jobbade först lite fotarbete med konor och sen körde vi sparring. Det gick riktigt bra tyckte jag, visst Ali är 100 ggr bättre än mig givetvis, men jag gjorde bra ifrån mig :) nu känner jag att jag är redo och taggad till match!