» Finns det något roligare än... BODYCOMBAT!!

Låt nummer 6 i BC 45 :)

» Lördags mys

Idag har jag stor städat, bland annat rensat ur städskrubben! väldig oreda där inne, dessutom en massa gamla mediciner och tabletter som jag slängde i en påse som jag ska lämna in till apoteket i morgon. Plus poäng till mig.

Var även på Bodycombat idag då Inka instruerade tillsammans med en kille hon kände som höll på med taekwondo. Han var duktig med väldigt mycket energi. Han hoppade ner framför mig så jag fick kicka honom högt i sidan på honom, men jag markerade bara :) Kul pass som vanligt och jobbigt såklart.
.
Nu har jag och Bella myst i soffan och kollar på Melodifestivalen, mannen jobbar i kväll också :(
Jag tycke att det var många bidrag som var bra denna gången! bäst var Linda Bengtzing-E det fel på mej, Linda Pritchard-Alive och Nick Borg-Homeland. När andra röstningen skulle göras, så röstade jag faktiskt, något som jag i vanliga fall aldrig gör. Jag röstade på Linda P och Nicke.

» Middag med OJ gänget -gamla som nya :)

I går var det fredag kväll, jag var ledig och Henrik jobbade kväll. Jag och Belladonna åkte till st:Eriksplan för middag hos kollegan Stefan, där var även Sussi som jobbar extra hos oss och Pelle som jobbade på OJ innan mig. Det är hans tjänst som jag har fått, så det är han jag först ska tacka:) Trevligt och gott hade vi! Även Bella trivdes.
Sussi, Pelle och Stefan
Pelle och Bella busar

» Hur kan det vara så svårt att bestämma sig?!

Hur kan det vara så svårt att bestämma sig?!
Jag och Henrik har hittade en jätte fin soffa, eller Henrik gjorde det. Vi har nu tre soffor, så hans krav på soffan är att den måste vara 3 m med både schäslong och divan. alla måste ju få plats!
Jaja.... jag tycker också att soffan är fin, men sen kommer ett problem... TYGET! Usch, hur kan det vara så svårt att bestämma sig. Vi vill ha en grå soffa, men det finns ju så många nyanser av grått och det är svårt att veta hur det kommer att se ut här hemma sen. Henrik hittade en fin grå, men det är en lite nyans av lila i vissa ljus tycker jag. Tydligen ska Haninge Mio ha det tyget på soffan, så vi ska åka dit och kolla på soffan med det tyget.
Vi gjorde i alla fall ett köp idag, en "klädstege" som vi ska ha i sovrummet, till Henriks kläder. Han måste tydligen ha ha det :) Den ser finare ut i verkligheten än på bilden.
Liverpool soffan som vi vill ha, men med det svarta tyget.
Klädstegen från EM som vi har beställt, får den kanske nästa vecka.

» Champagne utav en kund som tack

I dag blev jag alldeles varm i hjärtat när jag fick en flaska champagne utav en kund som tack för hjälpen! Han var inne förra veckan med hans snart blivande fru och provade ut en smoking. Den satt inte helt korrekt, men han ville ta den till hans skräddare och kolla med honom om han kunde fixa den. Skräddaren trodde inte att den skulle bli bra, så vi beställde hem en smoking i en mindre storlek. Han kom in idag och hämtade den nya smokingen med två olika extra byxor. När han sedan kom tillbaka från hans skräddare och lämnade tillbaka den andre smokingen, var han väldigt nöjd och tacksam för min service, så jag fick en flaska champagne utav honom! jag tackade så hjärtligt. Så fint av honom, jag gjorde ju bara mitt jobb :)


» Ingen bodycombat idag:(

Idag var det onsdag som i vanliga fall betyder Bodycombat på Sats, men idag kunde jag inte sluta tidigare:( Så det blev inget idag, men jag får ta igen det på lördag. Känner att jag börjar få ont i halsen, men det har jag inte tid med, för nu är jag upp bokad på några pass:)

» Kommer jag bli intervjuad? :P

För ett tag sedan hjälpte jag en kund, tydligen miljonär, som är från Hjo som ligger 3 mil från min hemort Tidaholm. Vi pratade en del och jag kallar honom Hjobo när han är inne hos oss. Idag var han inne för att bara säga att han hade blivit intervjuad av Fredrik Lindström som håller i programmet på spårtet. om dialekter? om jag fattade rätt. Vilket fall så sa han att hade uppgett mig till honom, att jag var en trevlig tjej med dialekt hahah.... vi får se om han dyker upp på jobbet;)
Hade även en skådespelare med hans regissör och stylist som kund idag. Han köpte en tweed blazer som han ska ha i filmen Hamilton.

» Överrasknings brunch för Oscar 30 år

I Söndags var jag och Henrik i Villa talliden på överrasknings brunch för Henriks bästa vän Oscar som fyllde 30 år. Vi och alla Oscars vänner och familj var där och inväntade honom och hans fru Martina som hade styrt upp det hela. Oscar blev glatt överraskad av att vi alla sjöng för honom när han kom innanför dörren :)
Trevlig brunch och mycket gott! Stor buffé med allt från omelett, lax, viltfärsbullar till olika pajer och choklad desserter.
Hipp hipp hurra hurra hurrra!!
Oscar & Martina
grabbarna

» Alla hjärtans dag i Mariefred

I Måndags var det ju "alla hjärtansdag" och både jag och Henrik var lediga, Kors i taket! Vi hade bokat en övernattning i Mariefred på ett fint värdshus. Mycket romantiskt och mysigt, lite rokoko stil i inredningen. Vi kom dit vid 15-tiden, tog en macka som start. Klockan 17.00 hade vi tid för spa-behandling, massage och skönt bad med inbyggd massage. Innan spa-behandlingen satte vi oss och bastade en stund. Spa- behandlingen var helt underbar och serverades Mumm champagne och frukt :) När vi kom upp på rummet och fixade iordning oss fortsatte vi med champagne, fruk och choklad. Klockan 20.00 väntades en underbar tre rätters middag med ett vinpaket med utvalda viner till varje rätt. Renkalvsinnanlår som var till huvudrätt var utan tvekan det godaste kött jag någonsin ätit! 10 poängare, helt klart! vi avslutade kvällen med biljard och öl.

» Klipptid som terapeut

Jag har varit ledig två dagar nu, onsdag och torsdag. Igår var det så klart Bodycombat med Marco i Farsta! Det har blivit så populärt att man måste boka i tid för att komma med på passet! Vi är ett gäng på 6 pers som alltid kör bodycombat på onsdagar i Farsta och vi har våra platser! Igår när vi stod och snackade lite skit, som vi alltid gör vid dörren, var det en "ny" tjej som också stod vid oss.
Camilla sa: Vi får skynda oss in nu så vi får våra platser.
Den nya tjejen: Har ni egna platser?
Camilla: Ja, vi står längst fram.
Nya tjejen: Okej, men då står jag bakom er.
Anki: Det låter så löjlig när vi säger så, men, JA, det är faktiskt så! :)
Haha... det var ett grymt pass som vanligt!
.
Idag har jag kört Bodypump och efter tog jag och Belladonna en promenad i den oskottade snön. När vi gick uppför backen med ishalt underlag och tung snö så kan jag säga att det kittlades gott i benmusklerna!
Var även duktig som skottade framför porten till våran lägenhet;)
.
På dagen var jag iväg och klippte av mitt långa stripiga hår, så nu känns det bra, friskt och tjockt hår. Dock kortare, men fint! Frisören talade ut om sina kärleksbekymmer med mig, så jag fick leka terapeut. Han skulle träffa sitt ex som det hade varit slut med i 7 år, men nu hade han gått vidare och träffat en annan. Men min frisör hade inte gjort det, efter 7 år, stackare.

» Julafton i februari

I helgen var jag först i Karlsborg hos min syster och hennes sambo. Även pappa och Carina var där, vi blev bjudna på god mat och hade det trevligt. Jag var även i Tidaholm och fikade på gamla Julius med min vänner och deras små sötnosar:) På kvällen var jag hemma hos mamma och firade julafton, Ja julafton, har tyvärr inte hunnit hem tidigare. Mamma bjöd på super god mat, förrätt, huvudrätt och efterrätt. Efterrätten blev jag väldigt imponerad av, det var hemmagjord glass och garnerat med florsockar, kakao och ett äggskal med conjac i. Man skulle sedan hälla i conjac och blanda samma allt ihop, super gott!!
Thereses hund Daisy och min Belladonna:)
Pappa & Carina
Therese & Calle
Belladonna: -Calle, nu är det min tur! :)
Therese, jag & pappa
Clara & jag
Marie med hennes sötnos, Vilgot
Annica
Ellen med hennes söta Isabell (Ellen ville att jag skulle censurera Issa, då hon inte vill ha bilder på henne på internet)
Clara, Jag med Vilgot och Marie
Camilla med hennes sötnos Måns
Lille Vilgot :)
Den smarriga efterrätten

» Mot skövde

I förmiddags körde jag ett pass bodypump, det var länge sen sist. Jobbigt var det och varje muskel skakade på väg hem, härligt:) jag hade varit duktig som hade packat och fixat i ording för dagen. Det var bara att hoppa in i duschen och sen i väg till centralen för att ta tåget till Skövde för att hälsa på familjen. På tunnelbanan på väg till centralen slumrade jag till, men vaknade av en fylle gubbe som satt bakom mig och hosta och dömde ut mig utan anledning. Sa att jag såg ut som skit och att jag hade en ful väska. Han dömde på alla i vagnen, så dom flesta flyttade sig. Ja man ska väl inte bara få ros;) när ja beställde en god sallad med kyckling, getost, rödbetor och coscos träffar jag på pernilla som också skulle hem till Tidaholm, så jag fick lite bärhjälp och sällskap till stationen. Efter träningen hade jag bara hunnit få i mig en protein drink, så på tåget skakade jag som ett asplöv och vräkte i mig maten. Snart framme, ska bli en mysig kväll hemma hos syrran.

» Utelåst ännu en gång!

Många kanske förknippar Oscar Jacobson med att det är ett "gubb-märke", förr var den äldre mannen den största kunden, men nu vill OJ att kunden ska vara normalbygd 35 årig man. Vilket syns på den nya designen och att hälfter av våra kunder är just yngre män. Idag hade jag till exempel Andreas Weise som kund och han handlade! Han är ju knappast en tjock gubbe. Igår hade jag även en yngre man som provade ut en kostym som han sedan vill hänga undan. Idag ringde han och frågade om han fick reservera den ytterligare en dag, vilket han fick. Blygsamt fortsatte han samtalet med att säga att jag var väldigt trevlig och sympatisk igår och skulle vilja bjuda mig på en fika. Jag svarade att det var smickrande, men att jag har pojkvän. Han upprepade och sa att det var synd för jag verkade vara en sympatisk person och att min pojkvän ska vara lycklig:) Det var smickrande och imponerande av han och ringa och fråga om en dejt:P
Läs en liten artikel om Oscar Jacobson Här ur King magazine.

Idag när jag kom hem efter jobbet, hade jag gjort om mitt misstag!! Mina nycklar låg inne i lägenheten. Denna gången var våran dörr till lägenheten upplåst, men porten var låst!! Henrik var i Globen på "Årets kok" så jag kunde inte åka till honom och hämta hans nycklar heller. Jag fick vänta på att någon av mina grannar skulle dyka upp. Som tur var behövde jag inte vänta så länge :) Kommer jag göra en tredje gång gillt?


Ena annan sak som jag vill dela med mig till er är att jag är med i Sats personal tidning :) Det är en bild på från när vi uppträde med BC i Farsta centrum när Farsta fyllde 50 år.

» Mercedes-Benz fashion week Stockholm

Jag och Stefan bestämde att vi skulle åka in till jobbet tidigare och klä dockorna och fixa i ordning i butiken, för idag kom alla från huvudkontoret i Borås och kikade. Nöjda blev vi :)
Vid 13.00 var det dags för Mercedes-Benz fashion week Stockholm, då Oscar Jacobson ägde showen :D Mycket snyggt kommer till hösten 2011! Det var verkligen jätte kul och intressant att se på catwalken vad som skall komma. Efter var det lite mingel och Stefan presenterade mig för många nya "viktiga" ansikten. Jag såg även Anders Timell, Mando Diao, Erik Gadd och några fler jag inte kommer ihåg namnet (Känner inte till dom heller). Det var 500 personer som var inbjudna till OJ mode show. När vi kom tillbaka till jobbet för att fortsätta jobba, var vi ganska trötta efter allt intryck.
Efter jobbet var det mingel, jazz musik och ännu en visning av kläderna för inköparna på vårt showroom. Men jag hade redan min kväll uppbokad till Bodycombat, det finns inget som går för det;)
En artikel om Oscar Jacobson i King magazin
Lite bätter bilder hittar ni Här ;)
Fin ett fel :)
Sussi & Stefan

» NK- Ett varuhus i världsklass, med service i världsklass

Idag var jag och 15 andra på kurs om NK. Ny på NK heter kursen och hölls utav biträdande varuhus chefen. Vi fick veta allt från att Nk grundades utav Josef Sachs 1902 och fick sitt namn Nordiska kompaniet. Josef Sachs ville att NK skulle vara ett varuhus som hade det lilla extra som ex. PUB (som finns idag ) inte hade. NK skulle vara bäst på allt, från att importera varor till att sälja, men det höll inte och var nära på konkurs. Sachs kom på iden att hyra in dom som var bäst på ett område som till exempel. dom som var bäst på kosmetik fick hyra in sig och göra det som dom var bäst på, Kosmetik.

NK lyfter fram nya trender, lanseringar och premiärer. Exempelvis var det NK som först introducerade djupfrysta grönsaker, barbie-dockan, jeans och rulltrappan.

NK vision: NK ska vara ett varuhus i världsklass som utvecklas i takt med omvärlden, med NK-avdelningar -sortiment, service och miljö i världsklass.
Varuhuset i Stockholm har 9,2 miljoner besökare årligen och Nordiska Kompaniets webbsida har ca. 12 000 besökare dagligen, inte lätt att slå ;)