» Första träningspasset på 6v

Ikväll körde jag första träningspasset på 6v och såklart startade jag med det bästa med dom bästa, Bodycombat i Farsta!! :D Det var även den nya realisen och jag tyckte den var grym, mycket ben, knä och hoppkickar :D Jag va tyvngen att ta det lugnt, men endorfinet pumpade ut i kroppen flera gånger under passet och jag kunde inte motstå att ta i några ggr:) finns verkligen inget roligare än ett riktigt tufft, hårt, energifullt bodycombat pass, ju jobbigare ju mer energi och roligare blir det!! LOVE IT!
den här gamla bilden hittade jag när jag googlade Bodycombat+sats. Den är från när Farsta fyllde 50 år så fick vi showa med bla. Bodycombat.

» Dermalogica & Jane iredale

Nu jäklar ska jag få iordning på min problem hud! Jag har köpt tabletter på hälsokost som ska vara bra mot hud och hudprodukter från Dermalogica. Jag har tidigare använt mig av Lumenes mineralfoundation, men vill även byta den. Foundation och marscara tycker jag är svåraste sminket att köpa, speciellt foundation. Jag var på KICKS förra veckan och fick jätte bra hjälp där. Fick med mig prover på foundation från Clinique och Kanebo och även puder från Clinique. Det kändes okej men inte hundra och enligt Dermalogica är det viktigt att foundation inte inehåller Alkohol, Paraffin eller parfym. Hon visade även ett märke som dom sammarbetade med, Jane Iredale, som skulle passa min hudtyp perfekt. Jag var lite fundersam eftersom det var en pressad mineralfoundation, alltså en foundation i puderform. Det skulle smälta in i huden som en foundation och vara täckande. Hon testade den på mig och jag såg en tydlig skillnad, så jag köpte ett litet startkit. Nästa fredag ska jag även till Gildaskolan för att göra en AHA-behandling, måste verkligen få iordning på huden. Men det är inte billigt! men värt det!
Dermalogica; Oil control lotion och Clearing skin wash från serien mediBac clearing
Jane iredale: Borsten The Handi, två toner av PurePressed Base foundation, dagcreme med färgton och en Longest Lash Mascara.

» Jenny+mössa=?

Usch, jag som hade vårkänslor igår, men dom försvann ju lika fort:( lånade Claes mössa som han lämnade kvar, för den behöver ju inte han i Australien! Avundsjuk? Jag? Ne inte alls;)
Jag har aldrig passat i mössa tidigare, men i denna tycker jag att jag faktiskt gör det.


» Lämnade Claes på Arlanda

Idag följde jag med Claes till Arlanda flygplats för att säga hej då till honom, för just nu sitter han på flyget på väg till Australien. Han ska tunera i en månad med sitt band Anchor, dom kommer även vara i Singapore, Thailand, Indonesien och Malaysia. Helt sjukt! Önska att det var jag och han som åkte på semester. Det var lite jobbigt och känslosamt att lämna honom på flygplatsen, blev både skatt och tårar.
Jag fick en uppgift utav honom, när jag kom hem skulle jag leta i hallen. Vad hittar jag? :) Jag hittar en skiva med Betweend earth & sky som jag jämt vill lyssna på när vi är hemma hos Claes (dom finns tyvärr inte på spotify) Skivan är otroligt bra!! Sen hittade jag ett till paket, ett par skit snygga Converse skor!!! Den nya modellen. Underbara fina Claes!

» Veggo app

Hittat en ny kanon app genom en bloggerska Selina. Appen heter Veggo och är kanon! En karta med massa veggoställen, så det är bara att ladda ner fån din Iphone och gilla på FB så får ni många bra tips! Jag och Claes har bestämt att när han kommer hem från sin turné ska vi checka av alla i Stockholm :)


» grym!! :)

Jag har blivit besatt av denna låten, den är sååå bra! Walk off the earth har gjort en cover utav Somebody that i use know-Gotye och dom är helt otroliga! rolig idé, Imponerande!

» Mission impossible

Igår var jag och Claes i deras replokal igen för andra gången och spelade, jag på trummor och Claes bas :) det är så jäkla roligt att jag knappt kan slita mig! Under dagen invigde vi även nyheten vegankorven på seveneleven, riktigt god! På kvällen gick vi o såg Mission impossible, grymt bra!!


» Tjejkväll hemma hos mig

Igår hade vi en jätte trevlig mysig tjejkväll hemma hos mig. Vi alla, Jag, Emma och Marianne slutade 18.00 och Carro var ledig, så vi möttes upp och handlade lite käk och ostar. Sedan åkte vi hem till mig och hade en super trevlig kväll!! Mer sånt! :)
Carro, Emma och Marianne
Super goda maten som Carro kockade ihop!
Två flaskor åkte lätt ner=)

» Alla hjärtansdag

Igår var det alla hjärtansdag:) både jag och Claes jobbade sent. Så jag och Claes tänkte först gå till Gullmarsplan och köpa en vegankorv som är nytt där, men det hade tagit slut direkt, kul! Då gick vi till ett ställe runt hörnet och käkade falafeltallrik;) så romantiska orkade vi vara, men det var en rolig och mysig kväll. Promenad och käk, jag fick dessutom ett par skitsnygga bra löpardojjor utav Claes! :D längtar tills jag får inviga dom.


» Jag ser inget, hör inget, säger inget, jag hmm....? :)


» Claes bas, Jenny trummor :)

Efter jobbet hängde jag med Claes till replokalen. Han spelade bas och jag trummor! Det var skit kul!!!! :) och om jag får säga det själv så var jag inte kass:) Claes tyckte jag var duktig och det sa han inte för att vara snäll! Nu blir det middag, film och chokladpudding!

 


» Det var min tjej du flirtade med

Igår på jobbet när jag gick från skrädderiet haffade en man mig som jag hade som kund tidigare under dagen. Han frågade mig vad jag rekommenderade för uteställe och om jag ville hänga på. Jag sa givetvis nej. Claes såg även att han pratade mig och han hade honom själv som kund då. När kunden kom tillbaka till Claes sa han att han hittade ett par till skor och att han även flirtade med en tjej. Claes svarade:
- jag såg det, det var min tjej du flirtade med!
Haha... Jag tyckte det var roligt. Hur ofta råkar man ut för det sammanträffandet?! :)


» Söndagens outfit

 


» En gång i Phuket

Idag efter jobbet åkte jag hem koka ihop ännu en god middag=) Ikväll blev det Italy-style. "kyckling", grädde, färsk chili och basilka och massor med vitlök :)
sen hade Claes en supprise, det var visst våran 8 månadersdag som jag oromantiskt nog inte hade en tanke på. Han hade bokat bio, En gång i Phuket. När vi var på Ica vid godiset fick jag syn på att Johan och Maja stod framför oss. Jag blev förvånad att dom också var där och smög mig på dom och skrämde dom, men det var tydligen jag som blev bortgjord:) dom sa att dom var där för att köpa godis och vi med till bion, vilket sammanträffande;) men då var det så att alla förutom jag visste planen att vi alla fyra skulle på bio :)
Jag tyckte bion var bra och roligt!!

» Härlig tjej! :)


» Back on track

Äntligen tillbaka till rutin livet!! Första dagen på jobbet, kändes väldigt skönt och roligt! Det var bra drag, 70% rea till söndag, så kom in och fynda ;) Efter jobbet åkte jag till Nexus för att säga hej och kika på träningen! jag sa att jag skulle komma förbi o kika på träningarna, men att jag snart skulle komma försiktigt igång o träna. Jag fick svar att jag fick komma och kolla, men att jag skulle snart komma tillbaka och slåss så fort jag blivit hel :) När jag kom hem från träningen lagade jag en god middag till mig och Claes. "kycklingbitar", curry, banan, ananas och cashewnötter. Sen blev det vin, choklad och gaygalan :)
image description

» Blommor till Jenny:)

Idag fick Bella åka med Claes som åkte till Gbg för att tatuera sig, men Bella fick hoppa av i Skövde där mamma hämtade upp henne. Det var tungt både för mig och Claes att Bella var tvungen att åka hem till min syster som tar hand om henne. När Claes kom hem från Gbg så kom han med blommor till mig:)


» Jenny+Belladonna

Imorgon är det dags för Belladonna att åka hem till min syster som tar hand om henne, eftersom jag inte har den möjligheten just nu. Bella har varit hos mig i två veckor nu när jag har varit hemma från jobbet. Vi har haft jätte mysigt och roligt med sköna promenader och bus. Kommer känna väldigt tomt igen utan henne :( Älskar dig min bästa vän, Belladonna!

» Vad finns i min sko som Bella så gärna vill ha?

jo Bellas leksak :)

» Kolla på serie eller städa?

Igår var jag hos Jonas och hämtade boxen "sons of anarchy" för att jag hade bestämt mig för att för första gången se klart en hel serie. Men när och hur?? Jag tänkte att det är perfekt att ligga i sängen hela dagarna nu när jag inte jobbar och försöka se en serie som alla andra gör. Men icke! Jag kan verkligen inte få ro till att ligga och glo på en serie! Absolut inte mitt på dagen, men jag ska ge ett försök igen nu innan jag ska sova. Istället så har jag städat idag igen, men också städat iordning på mitt badrumsskåp, det är mycket roligare än att glo på tv. Däremot så kan jag sitta framför datorn i flera timmar, då känner jag mig mer aktiv;)
Ikväll har jag även haft fikabesök utav finaste Camilla, alltid lika trevligt som vanligt!
Hade tyvärr ingen före bild :P
Har ni era nagellack i kylskåpet eller i badrumsskåpet?
Jag har ALLTID haft mina i kylskåpet, men har läst att de ska vara i rumstemperatur.

» Tidaholmsvägen

Min och Bellas promenad blev idag 1 1/2 timma åt andra hållet, vi var borta vid Björkhagen. Hade inte en aning vart vi gick, men sen får jag syn på en skylt, vi gick på Tidaholmsvägen, vi var hemma igen;) Tidaholm heter orteten som jag och Bella är uppväxt :) Vi var så "hemma" att en söt dam ropar på oss:
-ho ho!!
jag väntar in henne.
-Hej vännen sa hon till mig och så tittar hon ner och hälsar på Bella, Hej lilla gumman.
Jag förstår att hon tror att jag och Bella är någon annan som hon känner, så jag sträcker ut min hand och presenterar mig artigt.
Hon blev väldigt förvirrad och sa att hon trodde att jag var någon annan. Väldigt rar och söt dam =)
Sen såg jag fler skyltar som falköpingsvägen, skarabacken, Lidköpingsvägen, men sen var vi på Malmövägen. Nu var vi inte längre på hemmaplan längre... vart var vi? men vi fortsatte o gå o gå, jag vägrade fråga, jag ville orientera mig själv:) Lite senare får jag syn på Globen över ett fält som vi busade på. Yes vi var åt rätt riktning!
Vi var på "hemmaplan"
Bella-bus :)
Här fick vi syn på Globen. Syns knappt i bilden.

» I don´t care


» Promenad med Belladonna till Enskede och tillbaka

Idag var det inte lika kallt ute, kallt var det, men solen värmde skönt. Så jag och Belladonna tog en promenad till Enskede och vände ca 1 1/2 timmes promenad :) Jätte skönt! På vägen hittade vi en 20-lapp, det ska ju betyda tur att hitta pengar på marken, så nu får jag se om min önskan blir verklig=) höhö..
Jag och Bella gick på en mysig sitg, trodde jag, men plötsligt stod vi vid utkanten av en klippa och kom ingenstans, tror vi såg ut över Nynäsvägen.



» Mina bästa :)


» Middag med Johan & Maja

Trots det kalla vintervädret ca -11, tog jag och Bella en långpromenad på Gärdet/Djurgården och lekte med andra hundar medan Claes tog en löprunda. Bella var helt slut när vi kom hem och sov nästan resten av dagen. På kvällen bjöd vi hem Johan och Maja på middag och spel. Vi hade super trevligt ända in på småtimmarna =)
Förrätten: Toast
Maja & Johan
Huvudrätten: Bakpotatis med "kycling"curryröra
'
Bella blev ompysslad:)
Efterrätt: Chokladpudding
Vi spelade bl.a "Lika par, leka bäst" och otroligt nog så vann jag och Claes!! :)



» Han kan om han vill;)

Det här dök ner i mitt brevinkasst och ja, han fick en date;)

» Den ni gillade mest

Tack söta ni som röstade:) Den vinnande outfiten blev:

» Någon som gillar att snön har kommit iaf (Inte jag)

Brrrr.... Vad kallt det det är ute! Mycket snö har det också kommit, varför nu???? Men Bella plöjer snön:)
jiiiiiha se upp för här kommer Bella

» Vad blir det till lunch?

En väldig lustig blandning till sallad;)

» Vilken är den finaste jobboutfit?

Skulle vara roligt och veta vilken Du tycker är finast? :)
Första till vänster är Nr.1 osv. nedre raden börjar från vänster på Nr.6.
Klicka på bilderna för att förstora dem.