» Middag på Texas Longhorn

Igår kväll mötte jag och Ali upp mamma och Fredrik, vi gick sen till Texas Longhorn på Östermalm och käkade jätte god middag! Jätte trevligt och jag blev även firad med presenter :) haft två fina födelsedags kvällar! <3


» Fyller jag 26 eller 36?! ;)

Igår var det ingen vanlig dag för det var min födelsedag:) först jobbade jag 12-17, sen åkte jag hem och fick den finaste uppvaktning utav mina älsklingar! Vi åt massa gott som Ali hade lagat, han hade följt temat italienskt och det var fantastiskt gott! Vilken man ;) dock var han väldigt stressad när han skrev kortet så i det ögonblicket trodde han att jag fyllde 36?! Haha jag trodde han skämtade först men han visste inte om det själv att han hade skrivit fel hahaha.
bästa födelsedagen!


» Två sköna lediga dagar

Jag har haft två sköna lediga dagar med underbart vår väder! Igår gjorde jag ett fint påsk blomster arrangemang, hemtrevligt och mysigt med blommor. Idag var jag och Bella ute och busade i nästan två timmar, jätte härligt. Självklart har det blivit lite träning också, thai träning och styrke träning, bl.a. Ben och rumpa. Ökade ben pressen till 287 ;)


» Min andra thaimatch

I fredags kväll gick jag min andra thaiboxnings match! :) Den här gången behövde jag iaf inte banta ner mig, vilket kändes riktigt skönt. Jag skulle egentligen gått -60kg, men min motståndare låg runt -62 som jag så vi skulle köra på det. Väl på plats hade dom rört om liget i grytan, pga avanmälningar och skador, så jag fick en ny motståndare på -63. men det gjorde inte mig något, ska börja köra den klassen nu eftersom det är där jag ligger och jag har ingen lust att gå ner i vikt när jag styrketränar utan snarer gå upp :) 
 
Det är riktigt roligt att gå match mycker spänningar och nerver i luften, sparna in vem som kan vara motståndaren och lyssnar på musik och fokuserar. Det är invägning först, sen får man käka och sen är det läkarkontroll. När det börjar närma sig match börjar man med att byta om och masserar in hela kroppen med linnement, därefter är den uppvärmning och sen pepp pepp pepp. När man hör sitt namn ropas upp gå man tillsammans med coacherna till ringen. I ringen går man ett varv rnt ringen och om man vill/kan gör man thaidansen :) sen är det FIGHT! :)
Dock förlorade jag denna matchen, men jag tycker jag gjorde en bra match och fick in mer boxning, men det var sparkarna och frontarnas som jag skulle gjort mycket bättre. Men riktigt kul var det!
 
 
 
 
 
 

» Sjuklingar

I helgen har både jag och Ali varit sjuka, han blev sjuk tidigare i veckan och otur nog drabbades jag i helgen. Så ingen träning och bara tagit det lugnt. I söndags gick vi en lång härlig promenad iaf. Jag har fortfarande ont i halsen, men hoppas det försvinner under dagen. För ikväll måste jag träna för jag har match på fredag!! :)


» Läkarn med knät

Jäkla skit ben, nu när mins smalben har blivit bättre så ska jag åka på en svullnad/inflammation i knät. Var hos läkarn och han gav mig samma tabletter som sist, som ska ta bort inflammationen. Sen ska jag linda knät i emellanåt och vila:( men jag har match den 22/3 så kan bli svårt att vila. Får träna på boxningen och vila benen.fuck.


» Lördagsmys med 267 kg i benpress ;)

Lördags myset började först med grym ben fys på Sats Medis. Jag börjar tycka att det är riktigt roligt att träna ben och rumpa nu, roligt när man kan ta så tungt. Det är ju största muskeln man jobbar med. Igår tog jag 267 kg i ben press!! :) när vi hade kört slut på ben/rumpa åkte vi hem och käkade tacos, men vi hade glömt brödet! Haha men som tur var hade vi köpt natco chips så det blev lite nyttigare och väldigt gott ändå :) haha


» The impossible

Efter jobbet mötte jag upp Ali så gick vi och köpte lite godis för vi skulle gå på bio. Vi såg på The impossible, den handlar om en familj som blev drabbade av tsunami katastrofen i Thailand. Den var riktigt bra! Rekommenderar starkt.


» Ännu en städdag

Ännu en riktig städ dag, men idag var det ordning på papper och lådor. Innan gick vi alla tre ännu en skön långpromenad i vårsolen, men det var dock riktigt kallt i luften på förmiddagen. När vi kom hem åt vi en stor god välförtjänt frukost:) provade något nytt som Ali brukade äta, havregrynsgröt med jordnötsmör, sylt, honung och sen skulle det även vara lite proteinpulver i, super gott! Efter städningen och lunchen tog vi alla tre en mysig powernap. Nu sitter jag på tåget mot Alvik för att träna thai.


» Min & Alis målning

Varsågod Annica, du ville se tavlan på håll:) så här ser den ut. Gillar den stark om jag själv får säga det ;)


» Vårkänslor

Idag tog vi en riktigt lång och skön promenad med Belladonna i vår vädret, underbart! Sen har jag verkligen storstädat hela dagen, frostat av frysen och dammtorkat varje litet vrå och köksluckorna, lite vår städning :) sen var det dags att tagga till för thai träning. Skön ledig dag!


» 200 kg benpress

Igår körde jag och Ali det första tunga benpasset tillsammans, kan erkänna att jag var lite nervös innan. Han ska alltid pressa mig till max och det gjorde han igår också. Jag körde bl.a. 80 kg squats i smithmaskinen och 200 kg i benpressen med lösa vikter!! Sen gjorde vi massa andra övningar också som körde slut på ben och rumpan!


» Underbara Belladonna

Nu är vi hemma igen och även min älskade Belladonna är med oss hem :) märks att hon trivdes direkt, mycket att nosa på och hon visste vart vi bodde, efter den korta stunden hon hälsade på mig förra vintern. Hon är underbar, mysig och väldigt lekfull, dock snarkar hon som en gubbe, men även det är mysigt bara för att det är hon.


» Träffade söta Joline

Söndags vaknade vi upp hos mamma och hade en trevlig förmiddag där, sen åkte vi hem till pappa dit Therese och Calle även skulle komma med deras lilla Joline. Vi käkade jätte god mat som Carina hade lagat och hade det trevligt. Lite husvandring blev det också, för det är alltid något nytt projekt som pappa fixat som jacuzzi, men denna gången var det även en husvagn och bil som pappa bygger upp från grunden. Han är galen :) bilder kommer...


» Fest i Skövde

När vi kom fram med tåget till Skövde i lördags gick vi till Victor som hade fest. Där även min bästa vän Lotta och Jonas var mfl. Vi drack, yes även jag släppte loss ;) sedan drog vi vidare till Bogrens, vilket var evigheters evighet jag var sist. Skoj hade vi och på natten var mamma snäll som hämtade oss så vi fick sova hos henne.


» Fight club

Vilken dag, vilken stress! Gick upp i rimlig tid tvätta och gjorde rent avloppet och annat skoj;) sen packa väskan och duscha, sen snabbt till fight club galan där två från min club skulle köra Maggans första match som hon tyvärr förlorade, sen vann shane sin tredje C-match! Klockan 17.25 gick även vårt tåg till Skövde och matcherna slutade 17.10 så vi sprang hela vägen till tåget. Vi hann precis! Nu sitter vi iaf på tåg :)


» IKEA

Jag och Ali vaknade tidigt och åkte till Ikea i förmiddags, det blev nya sängkläder, kuddar, matlåder, ljus och annat som behövdes. Vi gick även till Citygross i närheten och storhandlade mat. Det tog ett tag och jag missade min thai träning, men istället körde vi ett sent gym pass. Blev lite axlar, frivändningar och biceps. När vi kom hem lagade vi gourmé middag med oxkött, hasselbakspotstis, egen gjord rödvinssås och sallad :)