» Promenad med Carro & sen fredags mys på Sats

I fredags hade jag en riktigt skön dag, jag och min Bellish åkte hem till Carro och var där en stund. Sen tog vi en härlig promenad i Årsta, hon hade även någon konstig app där man skulle leta zoner när man var ute på promenad och vi lyckades hitta en haha:) rolig app, som ett verkligt tv-spel.
Tre små grisar på promenad :)
Vi hittade en zone ;) 

När jag och Bella åkte hem så öppnade himmeln och vi blev dyngsura, när vi kom in så myste jag och Bella i sängen medan regnet öste ner:) jag gjorde sedan ett supergott mellanmål. 
Bella däckade direkt :) 
Mellanmålet:
Vispa ihop:
1dl äggvita
1/2dl mjölk
1dl vanilla icecream bodyscience casein 
Blanda i:
Lite kallt kokat vitt ris
Jordnötssmör
Ställ i kylen i ca10 min toppa med lite valnötter.

På kvällen var det dags för att kötta ben och rumpisen :) träffade på alla mina tjejer på Medis också, så det blev en riktigt toppen kväll med mycket energi på Medis :) 
Roya, Victoria, jag & Linn 
En bra övning för hamstring, glutes och balans :) 

» Gym dejt med Linn

I onsdags efter jobbet hade jag och fina Linn en gym dejt ;) vi körde triceps och mage sen gick vi in till salen och körde lite poserings träning. Min allra första, för ja, jag ska tävla i slutet i november :) Luciapokalen here i com!! 😃🏆👙 
Jag har velat om jag ska ställa upp överhuvudtaget, men jag känner att jsg är i min bästa form och vill utmana mig till max för att se hur jag tar mig an detta. Sen har jag också velat mycket om jag ska ställa upp i bikinifitness eller i bodyfitness, men eftersom jsg själv aldrig varit på någon fitnessgala eller ens kollat på youtube så har jag lyssnat på vad folk sagt. Alla är överens om bodyfitness eftersom jag har för mkt volym för bikini och en bra rygg för bodyfitness, så det blir bodyfitness:) känns roligare och som en större utmaning. Poseringen känns dock lite läskig, men efter bikini prinsessan Linn puschat mig känns det bättre ;) 

Snygga Linn! 
Jag in action ;) 


» Ledig tisdag, men extra jobb som PT :)

I tisdags var jag ledig för att jag jobbade söndagen, vilket passade mig bättre. Jsg gick upp redan strax efter åtta och började städa, färga håret, lagade mat och även tvättade. Kl.14 var jag vid sats Globen och tränade min "klient" :) han fick köra efter sitt önskemål biceps och mage. Han krigar på hårt och jag pressar honom, riktigt kul! Jag tror faktiskt att jag skulle trivas att jobba som PT på halvtid, gillar att pressa andra till max och sen se hur nöjda dom är med sig själva. När vi var klara åkte jag in till stan, hittade den nylanserade protein glassen Lohilo, köpte den med belgisk choklad, jätte god! :) sen åkte jag även in till mmsports och köpte en burk aminosyror. 

När jag kom hem packade jag väskan till första thaipasset för terminen. Innan det åkte jag till min finaste vän Lotta som äntligen flyttat hit till Stockholm. Blev ett snabbt besök, för jag skulle hinna till träningen, men så underbart att träffa henne. 


Protein glass i stora lass :) 

God kombo! Proteinglass och kalorifri chokladsås 

Done! 
(En gammal bild)

» Backattack med Erica

I söndags jobbade jag extra, men söndagar jobbar vi bara 11-17, så det går snabbt. Erica kom till mitt jobb när jag hade slutat så åkte vi till sats Medis och körde ett rygg pass. Så roligt att se min egna utveckling och även ericas där det också hänt mycket! :) 





Jag tog 30 kg i hantelrodd utan remmar!! Nöjd! :) 



En av mina favorit rygg övningar


» Legday & lördagsmys med Erica

Vid 17.00 kom Erica som planerat till mig på jobbet så gick vi direkt till Sats Medis och körde som vanligt ett riktigt bra pass! Igår blev det ben och rumpa! Love it! Körde benpressen på 250kg efter jag redan dödat benen med många set o reps på 60kg böj. Sen körde vi andra godbitar med fokus på rumpan. Erica körde på riktigt bra och ogillade mig i vissa stunder när jag pressade henne till max ;) 
Efter träningen gick vi och handlade fajitas och godis som vi gottade med oss på kvällen. 


Ska ta en selfie och får en endorfin speedad Erica i bakgrunden ;)






» Årets första kräftskiva

Även igår fick jag en trevlig lunchdejt :) finaste Erica hälsade på mig på jobbet och lagom tajmad så gick vi till MOOD gallerian och käkade lunch. Ett jätte bra ställe där man fick välja basen, ex nudlar, ris eller som jag tog strimlad zucchini och grönsaker. Sen fick man välja proteinet kyckling, lax eller nötkött, man kunde också köpa till extra protein för 20:- riktigt bra! Sen fick man också välja en passande sås. Super gott! 

Fina Erica! 


På kvällen blev jag med bjuden hem till Erica som skulle ha kräftskiva med hennes föräldrar och med underbara Mickan. Vi hade jätte trevligt och deg var super gott! Första kräftskivan för i år! 



» Tjejkväll hos Carro

I torsdag blev det oplanerad men välbehövlig vilodag. Jag tog lite form bilder för att checka läget ;) sen promenerad jag till jobbet. Jag jobbade fram till åtta, sen blev jag hem bjuden till Carolina som jag lunchade med i tisdags. Vi käkade och hade jätte trevlig tjej kväll! Vi hade så trevligt att jsg var kvar där så länge att tunnelbana slutade gå. Så jag var inte i sängs förrän efter 02! Haha tiden går fort när man har kul! 



» Fightplay

I veckan fick jag även snygg tischa utan fightplay, riktigt snögg som jag köttade axlar med på gymmet :) 


I onsdags tränade jag även teknik i clean & squat inte det lättaste, men kul. Både tungt och man kommer upp i hög puls! 

 


» Lunchdejt med Carro

Tisdag var min första dag efter semestern och det kändes bra att vara tillbaka! Onsdagen då kändes det som vanligt igen med alla rutiner, hade även en väldigt trevlig lunch dejt med fina underbara Carolina. Vi käkade på Kalori,  jag gillar maten där, men däremot gillar jag inte hur han som äger det kommer fram när jag o Carro sitter och äter. Han försökte prata om att han vill göra någon deal med NK och det är inte första gången han gjort det med mig. Men efter ett tag förstod han attvi tyckte han störde oss och då gick han. 

Fina Carolina & jag 

På kvällen körde jag ett grymt ryggpass, först var jag väldigt opeppad o trött, men träffade Linn där som gav mig energi och blev ett riktigt bra pass:) 
Backattack 


» Leker PT

På måndag morgonen så hade jag bokat in min första klient haha jag fick testa på att leka PT på riktigt, då jag bara fokuserade på honom och inte tränade själv. Det var han själv som kontaktar mig då vi är bekanta. Han ville köra ben och det blev ett grymt pass att han kunde knappt gå, precis att han kom upp på bandet för att gå loss benen lite :) det var verkligen jätte kul! Vi ska köra en gång i veckan med olika muskelgrupper. 
Min klient & jag :) 

» En mysig helg med Erica

Semestern är slut och vardagen är här, jag tycker iofs att det är väldigt skönt! Älskar rutiner och ser framemot en mysig höst! Bästa årstiden :) helgen spenderade jag med underbara Erica, först kollade bi en stund på Ninja Warriors när dom körde inspelningen. Sen åkte vi till sats Medis och körde ett brutalt ben pass. Mycket tunga övningar som böj, press, raka mark och legcurls. Efter träningen handlade vi tacos och hade pyjamas party hos mig. 

Lördag morgon gick vi upp och åkte till sats zenit och körde bodycombat. Alltid kul! Sen åkte jag hem, käkade och vilade en stund. Senare på kvällen mötte jag upp Erica o vi satte oss och drack lite vin o pizza :) kollade även på midnattsloppet. 

Här gör Jenny kitsune en grym insats! 
Raka mark, där fokuset ligger på baksidalår och rumpa.
Tacosmys med Erica 
Å en massa choklad
En selfie innan jag mötte upp Erica ;)

» Mina sista semester veckor i Sthlm

Nu börjar semestern närma dig sitt slut. Dom två senaste veckorna har jag spenderat här hemma i Stockholm med min Bellish. Vi har promenerat väldigt mycket, oftast morgon promenad runt Djurgården, men också timmar för att hitta den bästa badplatsen haha :) träningen har fått mycket fokus också, vilket känns bra! Jag har nog inte badat så mycket som jag gjort denna sommaren, varit jätte skönt i vattnet dom senaste två veckorna, ca. 24 grader. 






Här hade vi gått en lång bit och äntligen hittade vi en plats där vi kunde doppa oss. Jag kände mig lite som en skogsmulle som slängde av mig kläderna till bikini och tig ett dopp, simmade lite och sen på med kläderna och fortsatte jackten på den perfekta badplatsen för oss. Vi var uppe redan vid 8 och gick :) 

Ca. 2.5-3 timmar senare fick den utvalda platsen tillslut bli vid Tantolunden :) 




Bella gillar också att sola o bada :) 


Fick ett ryck o färgade håret, syns dock inte så bra på bild men gjorde en liten nyansering i längderna, lite ljusare och mörkare i botten. Jätte nöjd :) 


Verkligen varit underbart att bo på Gärdet under sommaren, så nära till fältet där Bella kan springa fritt och till den fina promenaden runt Djurgården. 


Bella försöker ta sig ner haha och halkade i. 


Kikat och blivit sugen på att tävla i bikini eller bodyfitness, dags att bestämma sig snart ;) 



» Fotade fina kort på min gravida syster

Idag som hela veckan var vi uppe tidigt och jag tog en promenad :) jätte skönt att starta dagen med en tidig pw. Idag var vi i och badade flera gånger, börjar bli lite kallare i både vattnet och i vinden, men fortfarande skönt. 

På eftermiddagen var det dags för min workout:) idag sprang jag en runda på ca. 5 km med en slutsträcka längs stranden, tunga löpar steg! Sen körde jag även rygg och axlar med hjälp av gummibandet dom jag köpte inför semestern här. Riktigt bra faktiskt! 

På kvällen käkade vi hemmagjorda hamburgare och sen gick vi ut och fotade lite :) 

Vi satte oss sedan ute och myste med lite nötter och tända ljus. Sen gick vi in och fortsatte myset med lite kortspel. 


Joline & jag på väg ner till stranden

Min svettiga löprunda





Min fina gravida syster <3



Puss <3