» Top case på garantin

I morse följde jag mamma till tåget innan jag skulle iväg o jobba. Jag och mamma har haft jätte mysiga och roliga dagar tillsammans! Vi har även hunnit med otroligt mycket på den så korta tiden! Tack mamma för att du kom på besök=)
Idag fick jag äntligen hem min älskling, min dator;) lämnade in den i onsdags för repration. Jag hade en spricka på tagentbordet och det var tydligen ett känt fel som täcktes av garantin inom 5 år sa dom när jag var inne med den för att få ut DVD skivan. Så nu har jag nytt och fin tagentbord och plasten runt skärmen, helt gratis=) Kanon ju! Hade jag inte fått om inte DVD hade fastnat, men den sitter fortfarande i. Det skulle kosta flera tusen för att montera ut den, så jag måste gå till ICA och säga att dom inte får tillbaka sin film.
Ikväll är min snygging i Milano med sitt band, Anchor. Saknar honom här hemma!! men nu är det inte många dagar kvar tills han kommer hem, 10 Oktober.

» 6 timmars promenad på Djurgården

På torsdagen när vi vaknade skippade vi frukosten som planerat för att ta en skön promenad längs Djurgården och pausa promenaden med en brunch på Flickorna Helin & Voltarie. Det var kanon väder hela dagen och vi gick i 6 timmar=) Vi gick vidare och kikade vid museerna och impulsivt gick vi in på Skansen och strosade runt där i två timmar, men vi tyckte synd om stackars djuren som var instängda. Därefter promenerade vi vidare till strandvägen och tog en mjukglassen och dinglade med fötterna utför bryggan. Trötta i fötter och ben gick vi hem igen och kopplade av en lite stund. Hoppade in i duschen och fixade iordning oss för middag på stan. Jag hade först planerat att vi skulle äta på Grill, men det var fullbokat, så det blev Bistro Bohém. Mycket gott och trevligt! Vi avslutade den härliga dagen med ett glas vitt och en strawberry Daiquiri =)
Utsikten från Flickorna Helin & Voltarie
Jag och kossera [kossära] på Skansen
Mamma på Restaurang Bistro Bohem
Avslutade kvällen på TGI Friday´s Stureplan

» Globen Skyview

Igår strosade vi på stan hela dagen, jag lämnade in min dator för repration på mac store. Känns jobbigt att vara utan dator, men bra läge nu när mamma är här. Mamma shoppade både jeans, blus och skor:) trötta av all shopping åkte vi till Globen och åkte Skyview :) därefter fick jag lov att träna bodycombat ute i farsta medan mamma väntade på mig. Då fick jag tillbaka all energi!! Finns inget bättre än energin på bc i farsta;) vi åkte hem o myste med mat och glass.
Jag och Mamma i Globen Skyveiw

» Mamsen på besök

Efter jobbet idag sprang jag ner till Sats Regeringsgatan och körde Bodypump, skippade stretchen och sprang till tågstationen för att möta upp mamse som ska besöka mig tills fredag förmiddag=)
Vi åkte "hem till mig" jag lagade vegansk mat till oss, vilket mamma tycker var gott. Jag hoppade snabbt in i duschen, sedan gick vi till Restaurang Gärdet och tog några glas vin och hade det väldigt trevligt!!

» Lägenhetsvisning på Gärdet

Idag började jag dagen med att gå på en lägenhetsvisning här på Gärdet, älskade den i första ögonkastet, mer än så säger jag inte, vill inte att det ska gå åt skogen....
vad har jag mer gjort? handlat mat, tvättat, städat... mysiga söndags sysslor;) Vanligtvis brukar jag och Anki köra Box på fridhemsplan, men hon är fortfarande sjuk. Så jag körde egen träning biceps+ övre rygg på Sats Gärdet.
Sent på kvällen åkte jag till Trångsund där jag har mitt förråd på Shurgard. Jag lämnade lite sommar skor och en jacka som jag inte använder, men precis när jag skulle låsa upp blev jag akut kissnödig! Jag försökte hålla mig men det skulle inte gå! Jag slängde in grejerna igen och sprang ut och kissade i mörka skogen som var precis utanför, som tur var jag själv där ute vid Shurgard! =)
Bjuder på lite löjliga spännis bilder från dagens träning;)
Lite svårt att fota sin egen rygg;)

» Saknar min Claes!

Fan vad jag saknar dig!
Saknar att busa med dig!
Saknar att mysa med dig!
Saknar att kyssas med dig!
Saknar min Claes!
Claes har åkte ut på Turné i Europa med sitt band, Anchor igen. Han har varit borta lite mer än en vecka och kommer hem 10 oktober.

» booooooring

Hela gårdagen var helt underbart, men när jag laddat upp med choklad och sätter i filmen i min dator så får jag inte igång filmen och jag fick heller inte ut skivan. Jag är fruktansvärt envis och kan inte ge upp, men när klockan var 02.00 insåg jag att jag var tvungen att ge upp!
Idag innan jag tränade Bodypump på Stureplan kl.12.00 gick jag in på Mac store och kolla om dom kunde hjälpa mig, men dom kunde inte heller få ut skivan. Så jag ska komma tillbaka på måndag när teknikern är där. Jag var väldigt tidig så jag var även inne hos Stefan på Oscar Jacobson och pratade lite innan träningen.
Träningen gick inte så bra idag, vet inte varför, men jag hade inte samma energi eller styrka :(
Underbart väder var det och jag gick hem. På kvällen var det planerat att jag skulle hem till Camilla och laga mat och kolla på film, men hon hade fått tillbaka sin feber. Så idag har jag varit fruktansvärt uttråkad, var så laddad för film mys, mer nu när jag inte kan se på film hemma!
Varning för otäck bild! men den har ni nog redan sett oavsett ni ville eller inte ;)
Efter gårdagens thai träning, syns inte hur grön och svullen jag är =) tur att det inte är sommar, för värre blir det, på både ben o armar =)
äntligen fick jag bort nageln. Jag tror att det är mina träningsskor som har varit försmå. Att jag stött i och fått blåmärke på nageln hela tiden och att den aldrig hunnit läka. Snyggt? inga pumps med öppen tå för min del, men nu är det höst så jag klarar mig;)

» Bästa dagen på länge

Idag har jag haft min bästa dag på länge tror jag. Vaknade tidigt, men låg kvar en timme till. Åt en ordentlig frukost och myste en stund i soffan, sen hoppade jag in i duschen och fixade mig lite lätt och tog bussen in till city. Fick en underbar känsla när jag stod och lutade mig mot busskuren med solen i ansiktet, frisk luft och med musik i öronen, så underbart! Sen strosade jag runt i stan själv, älskar att vara för mig själv när jag shoppar. Lite egoistiskt;) men då kan jag gå vart jag vill, vela i butikerna hur länge jag vill och behöver inta prata med någon, bara ha min lilla egen tid, love it! Riktigt nöjd med min shoppingrunda åkte jag hem, åt och förberedde mig för kvällens Muay Thai träning. Dom två sista träningarna är det smalbenen som fått ta smällarna! Idag körde vi ingen fys utan bara matade kombinationer mot mitsar och motpartnern, det var riktigt kul!! Vi alla fick hemläxa på att öva sidekickar, det ska vi öva hemma och mata hela tiden, så vi får in höftrörelsen. Jag ska göra det varje kväll innan jag går o lägger mig :) Nu ligger jag i soffan med en stor godis skål med choklad och ska se filmen The Lincoln lawyer.
Lite av vad jag shoppade idag. super nöjd med dessa!!
snyggt set med örhängen och ring från Marc by Marc Jacobs

» NK Mankväll

Igår jobbade jag 09.50-23.00, men tiden sprang iväg!! Vi hade fullt upp hela dagen med att putsa upp butiken och ta hand om leveransen som vi fick. Jag hann bara ta min timmes lunchrast, så jag var riktigt hungrig vid åtta då jag snabbt skulle byta om och slänga i mig min andra matlåda som städerskorna hade slängt!! Jag glömde att dom alltid tömmer kylskåpen på torsdagar efter Kl.18. Som tur bad jag Danne köpa med sallad till mig från Mc Dolnads (OJ bjöd på mat därifrån, men passar inte damen;)) sen hade jag även med mig min proteinshake och banan. Klockan 20.30 öppnades NK dörrarna för alla inbjudna männen för "NK Mankväll". Det bjöds på snittar, öl, vin, whisky provning, massage och självklart huvudpunkten shopping =) Det var en super trevligt och rolig kväll!! När vi hade stängt vid 23.00 gick jag och Camilla till TGI Kungsan för AW, gott att avsluta denna långa härliga dagen med ett glas rött, sen blev det sängen. Snodde några bilder från NK.
Endast plan 2 (herrplanet) och gatuplan var öppet.
Männen stod i kö för att få lite massage;)
Alkoholen tog slut... :)
Jens Lapidus (författaren till Snabba casch)

» Har ett fint minne till denna låten! (2.46-3.28 är bästa delen)


» Korvstroganoff med sojakorv :)

Idag har jag jobbat och tränat Muay Thai, inte hunnit med så mycket mer förutom att jag har handlat lite mat och lagat morgondagens lunch. I kväll var jag inte sugen på någon middag, det fick bli en super god yoghurt med vaniljsmak blandat med keso, kesellla, blåbär, kanel, torkade dadlar och fikon..super gott!! knäckebröd med tartexpastej med oliv smak.
Jag tycker det är väldigt gott med korvstroganoff, men det är så vidrigt onyttig med bara slagg rester i korv. Tur att det finns ett nyttigt alternativ som smakar minst lika gott!, sojakorv =) Så till lunch i morgon blir det korvstroganoff med sojakorv, svampar, gullök, vitlök, oregano, bönmix, buljong, krossade tomater och senap.

» Promenad på Djurgården med Stefan

Jag vaknade kl.9 av mig själv, men myste kvar i sängen till 10, underbart! Jag har varit väldigt pigg och flitig i dag. tvättade och städade innan Stefan kom och vi tog en härlig höst promenad på Djurgården och stannade vid cafét Flickorna Helin & Voltaire och åt lunch. Super gott!! Det var den godaste, matigaste "mackan" jag ätit. Jag åt en med chevré och någon nötblandning, dom snålade verkligen inte på chevrén!! :) Den ska ner i magen fler gånger. Vi delade på en smarrig efterrätt också, såklart! Sedan fick både jag och stefan lite brådis, jag hann inte gå hela vägen hem om jag skulle hinna till mitt träningspass. Jag hade heller inte mitt SL kort med mig så jag hoppade över spärrarna (har inte lärt mig knepet med spärrarna) och tjuv åkte en station....busigt;) onödigt ifall det skulle kommit kontrollanter där, men jag hade inte hunnit annars. Sprang hem bytte om, sprang tillbaka (hade endast 2 minuter på mig hemifrån) till tunnelbana, hoppade över spärrarna i farten. (Det var ju kul;))
Tränade Bodypump på Hötorget, men det var det tråkigaste passet, ingen energi alls från varken instruktionen eller medlemmarna, men jag fick min träning. Hem, handla, äta, duscha och redan vid 21 ligger jag i soffan och myser med datorn och naturgodis. Underbar dag!
Stefan
Efterrätten
Jag

» "kräftskiva" hos Alexander

Igår efter jobbet var det "kräftskiva" hemma hos Alexander, men det blev bara jag, Carro, Pelle och Alex som åt och det var endast Pelle som hade kräftor=) Men det blev super mysigt och gott iaf. Jag och Carro handlade och hon lagade en god lax och spenat paj, till det hade vi även en tomat och mozarella sallad och rökt makrill... mums! Senare kom Marianne, Emma, Andreas och Fredrik, då blev det fest av det hela. Vi körde några "sprit lekar" med kort och jag fick lov att dricka vatten ändå;) Sen blev det dans och när festen, enligt mig spårade ut åkte jag hem. När några blir riktigt fulla, några ramlar och slår sig blodigt och får stor svullnad i ansiktet, ja då räckte det för mig och fick en tidigt och en god natts sömn =)
Pelle, Alex och Carro
Pelle, Emma, Andreas och Marianne dansar loss :)

» Hipp hipp hurra hurra hurra...Grattis till min Belladonna!

Idag fyllde min lilla älskling 4 år! Tiden går såååå fort, för fort! Saknar min lilla buse otroligt mycket, önskar att jag kunde leka och mysa med henne idag på hennes dag! Stort grattis till min Belladonna! =)
Första gången jag träffade henne och jag fastnade för henne direkt!
Kärlek =)

» trött...

Igår jobbade jag till klockan 18.00, sprang till Sats Regeringsgatan, kom försent, men det var okej ändå som tur var. Körde nya realisen för bodypump, gick riktigt bra, därefter körde jag box i 75 min. Jag körde ihop med en tjej som hade tränat kickboxning innan, så vi körde på som f*n :) grymt kul!!! vi fick respons på det också.
i måndags tränade jag Muay thai och efter det och boxningen i går har jag blåmärken och bort skavd hud över mina armar och händer, ser inte fint ut. så på jobbet måste jag gå med långärmat! Men det är så kul att det är värt varenda blåmärke! Idag var jag dock helt slut i kroppen efter den hårda träningen och dålig sömn, kände att kroppen inte var så sugen på BC i dag, men när jag väl stod där var det bortglömt. Andra gången jag körde nya realisen för BC och nu tycker jag att den är grym!
Middagen igår:
tofu med lite smått o gott, broccoli, kikärtor, keso och hommos.

» Jägarna 2

I går efter jobbet gick jag och Claes på bio, vi såg Jägarna 2. Den var grymt bra!! spännande och väldigt tagande film! filmen började 21 och vi slutade 17, så vi strosade inne på Åhlens tills dom stände och sedan gick vi och åt mat i Kungshallen och sedan köpte vi godis=)
Idag har vi också haft en mysig ledig dag, då vi strosat på stan, gjort några ärenden och ätit mat. kl.18.10 var det dags för Muay Thai och nu börjar det hända grejer! inte lika mycket snack, utan idag fick vi kämpa :) vi fick även hemläxa på low kicks =) öva öva öva.
Innan bion

» En kluring;)

"Du hitta en tröja för 97kr men du har inga pengar!
Så du lånar 50kr av din farsa 50kr av din morsa
50+50=100 
du köper tröjan och får 3kr
du ger 1kr till din farsa och 1kr till din morsa så du har 1kr själv
du är skyldig din farsa 49kr och din morsa 49kr
49 + 49 = 98 + din krona = 99kr
Vart fan är den resterande kronan?"

» Dagens lunch

Det lättaste som finns att göra är väl ändå spagetti och köttfärsås, men i mitt fall sojafärs och råris.
Brukar i vanliga fall ha spagetti, men idag var jag sugen på ris till det.
jag har bara kokat ihop sojafärs, gullök, purjolök, paprika, rivna morötter, krossade tomater, gröna linser, grönsaksbuljong, soja, havre grädde och lite kryddor på det.
Efterrätt:) Tofulines mjölkfria vaniljglass med blåbär, hallon och mjölkfria chokladsås... Mums!!

» Vegansk/vegetarisk kost

Många dömer och tror att jag har slutat äta kött på grund av att Claes är vegan, vilket är sant! Först var jag själv väldigt skeptiskt, men nyfiken på vegansk kost, vad äter man då?? :) Claes sa att han kommer alltid vara vegan och jag får äta vad jag vill. När Claes åkte på turné med sitt band, såg jag det som en utmaning och intressant att äta vegansk kost när han var bortrest. Ville testa och jag fastnade för den kosten.


I början var min mage kraschad, eftersom det var en chock för magen med en snabb kostförändring. Jag kommer ihåg att det kändes som kramp efter jag hade ätit, vilket berodde på att magen arbetade lika hårt som tidigare för att bryta ner det animaliska, gifterna och onyttiga fettet som finns i kött, vilket den inte behöver när man inte äter kött.
Nu när jag inte ätit kött på över 3 månader så känner jag att kroppen mår så mycket bättre, mer energi och starkare än någonsin!


När jag själv lagar mat väljer jag att utesluta kött, mjölk och ägg, istället väljer jag andra rena proteinkällor och havre mjölk/grädde. Men när jag äter på restaurang eller blir bort bjuden på middag, så äter jag fisk och skaldjur, mjölk och ägg. Hemma äter jag även keso, kesella och även mitt proteinpulver innehåller även mjölk. Därför kallar jag mig inte vegan/vegetarian eftersom jag inte helt utesluter vad det innebär att vara vegan. Däremot trivs jag med den kosten och jag vill inte äta för mycket kolesterol och "skit" eftersom jag känner att jag fungerar mycket bättre utan det och dessutom har jag mycket hjärt-och kärlsjukdomar inom min familj.
Även om jag och Claes inte skulle fortsätta att leva tillsammans, så kommer jag fortsätta med denna kosten. Jag är glad över att han väckte intresset för den vegetariska kosten! Jag säger inte att jag aldrig mer kommer äta kött, men jag tror inte att jag kommer vilja äta kött någon mer gång i mitt liv. Jag har ingen regel, äter det jag VILL äta och nu finns inte kött med på listan!

Jag kommer skriva och lägga upp lite bilder oftare på vad jag äter ibland. Kan vara någon mer som vill äta hälsosammare kost och vill ha tips?;)

» stress

Idag var det egentligen min lediga dag, onsdag och torsdag, men igår erbjöd jag mig att jobba idag eftersom jag insåg att det verkligen behövdes! Vi har fått närmare 700 häng som ska roddas upp och i ordning på lagret, vilket jag gjorde idag. Dessutom var det Jims andra dag (killen som ska ersätta Stefan, verkar vara en bra kille!) så jag var med honom i butiken när Danne var på lunch. Jag stressade som tusan för att hinna klart på lagret det sista och någon rast mer än lunchrasten var inte ens på tanken. Ville verkligen få klart. Vilket jag nästan fick, bara en grej kvar.
Stressad sprang jag till tunnelbanan, svetten rann :) Hungrig var jag och det jag hade var min proteindrink som jag gjorde i ordning och drack på tåget. Sen var det dags för Muay thai, ja jag hoppade faktiskt BC i Farsta, men Marco kör även på det nyöppnade centret i Huddinge i morgon som jag ersätter det med för denna gången. Lite ångest hade jag allt och jag var heller inte nöjd med träningen! Det är fortfarande väldigt mycket prat och lite action. När jag kom hem hade jag inte funnit lugnet utan var fortfarande taggad på träning, efter jag hade gjort över 200 push-ups (armhävningar) och ätit middag var jag nöjd=)

» träna träna träna träna träna.... vila?!

Sliten i kroppen är bara förnamnet. Förr förra veckan hade jag örohinneinflamation, visserligen är det fortfarande inte bra. Hämtade ut nytt recept idag, men förr förra veckan så vilade jag från träningen. Nu däremot har det varit väldigt intensivt på grund av att jag har börjat Muay Thai och kör fortfarande även på sats, vilket jag ALLTID kommer att göra. Sats i mitt hjärta;)

Söndag 28/8 - BOX
Måndag- Muay thai
Tisdag- Sats styrketräning
Onsdag- Bodycombat
Torsdag- MMA "prova-på" (Dock inställt)
Fredag- Muay thai
Lördag- Bodycomat
Söndag- Box
Måndag- Muay Thai
Tisdag- Bodypump+Box (Danne, min chef, ville byta så jag skulle stänga, vilket innebär att jag inte kan köra passen. Men det kände skönt att han frågade, nog meningen att jag ska vila!)
Onsdag-Muay Thai
Torsdag- Bodycombat
Fredag- VILA!!
Lördag- VILA?
Söndag-Box
OSV..... =)
Det jobbiga är att jag kör samma sorts träning och anstränger samma muskler som inte hinner vila. Så det känns i musklerna direkt under uppvärmningen. Så det är viktigt med streatch, vilket jag är kass på, men också kost och sömn!

» Grillfest hos Stefan

Igår var det grillfest hos Stefan, vi var några stycken från NK, men också några nya ansikten. Jätte trevligt!
När dom andra skulle festa vidare inne i stan, gick jag och Claes hem. Tyvärr inga bilder från festen, bara en massa på mig;)
Lite accessoarer på Jenny, vad tycks? (varför frågar jag? ingen som vågar svara iaf.)
Ja, klockan är 02.15 på natten:) sen var det dags att dyka ner i sängen.

» Nexus fighting center

Nu har jag bestämt mig för att börja Muay Thai på Nexus fighting center trots att det är så dyrt, men det kan det vara värt. Jag gick dit utan Anki denna gången och körde kl.19.20, på fredagar kör tydligen både nybörjare och fortsättarna, så vi var säkert 40 pers! men vi blev självklart uppdelade nybörjare och fortsättarna. Även denna gången var det mycket teknikträning och fys träning på slutet, men jag hoppas att vi kommer igång ganska snabbt.
När jag kom hem tillagade jag filéerna och gjode rotfrukter i ugnen med mozzarella mums gott! =)
dagens middag


» Höst färger på sminket

inhandlade även nagellack från mitt nya favorit märke Essie, finns jätte många fina färger!! Jag har tidigare varit tråkig med färg på naglarna, bara haft antingen fransk manikyr eller bara skimmer. Nu tycker jag att det är fint med lite färg, beror lite också på att jag inte längre kan ha långa fina naglar. Köpte även en ögonskugga med lila toner, sist köpte jag en med gröna toner. Så nu vågar jag även köra annat än bruna färger på ögonskuggorna. Har dock inte provat den den nya, men gillar den gröna!

» Goodstore

Efter jag varit och tagit röntgenbilder åkte jag till slussen för att hitta till Goodstore, en matbutik med bara ekologisk och vegetarisk mat. Finns massa roligt att handla där, men otur nog så var "laxen" och "tigerräkorna" slut =( men lite smått o gott hittade jag! Tog mig dock 10 år innan jag hittade dit, trots att jag och Claes varit där en gång tidigare=)
Allt veganskt=) grytbitar, korv, mozarella, filéer, Tzay ("Kycklingspett") och pannkaks mix =)
Kolla in näringsvärdet;) 64g protein

» läkarbesök med min axel/nyckelben

I morse var jag hos läkaren, men denna gången för min högra axel/nyckelben. Jag har haft problem med den sendan februari, inget som kom plötsligt, men i vissa övningar så hoppar nyckelbenet och det har gjort att jag har ständigt ont och stel i hela axelpartiet. Till en början hade jag mest problem när jag tränade, men nu är det ständigt. Läkaren såg och kände problemet och skickade en remiss till Odenplans läkarhus där jag var idag och tog några röntgenbilder, får svar på måndag. På ca en veckas tid har jag varit på läkarbesök så ofta att jag nu fått ett frikort, behöver alltså inte betala för läkarbesök på ett år =)