» Chili blomma

Igår var jag ledig och jag var såå trött! Helt slut, jobba många dagar i rad. Jag sov länge och hade en skön förmiddag. Sen städade jag lägenheten innan jag åkte till Medis och handlade lite fint till lägenheten och även mat. Jag hade planerat att göra middag till Ali. Jag förberedde maten och sedan åkte jag och mötte upp Ali på sats Medis och körde lite lätt. För jag kände att jag var sliten och väldigt trött. Vi åkte hem och Ali fick koppla av medan jag lagade maten :)

Rotfrukter med fylldfläskfilé med soltorkade tomater och fetaost, whiskeysås

Hallonkessella med krossade degistivekex i botten med riven choklad på toppen


» Morgon och kvällspass på sats Medis

Igår började jag dagen med att möta upp Erica 7.30 på sats Medis så körde vi ett bra ryggpass. Sen var det iväg och jobba till 19, därefter var jag tillbaka på sats Medis och körde rumpa och lite mage med Steph och Emma :)


» Gröna Lund

I söndags efter jobbet åkte jag och Ali till Gröna Lund och njöt av sista sommarvärmen. Vi åkte en berg o dalbana, resten spelade vi och åt gott :) vi vann verkligen ingenting, men har man inte tur i spel, har man tur i kärlek ;) ❤


» Thaiboxning + styrketräning = mitt liv

I tisdags började thaiboxningen igen, körde även i torsdags. Älskar't, men jag saknar många som har slutat. Det var grymt när vi körde i Slussen, då var vi som en familj och så peppade. Hoppas att det blir samma feeling igen. En kombination med styrke träning och thaiboxning, det kan ju bara inte bli bättre. Mitt livHär är gamla bilder från thaiboxningen och en bild på mig före och efter ett års intensiv gym träning ;)


» UFC

I fredags körde jag och Ali ett hårt benpass. En riktig bra övning för rumpan är den ni ser på bilden nedan, damn.
Efter träningen duschade jag på Sats och sen gick jag direkt till Rebecca så hade vi en jätte trevlig tjej middag.

Jag hände inte med ut, utan jag åkte istället hem och kollade på UFC med Ali. Den höll på ända till 5 på morgonen. Grymt kort med många bra fighters, dock riktigt tråkigt att Alistair blev knockad.
Juste, när vi låg i sängen och kollade på UFC så hoppade en gräshoppa ner i ansiktet på mig, usch :)


» Girl power

Idag klockan 07.30 på Sats Medborgarplatsen hade jag och Erica bestämt dejt, även Rebecca och Emma ville haka på. Det blev rygg och mage. Tur var det inte mycket folk på gymmet idag så vi kunde bre ut oss :) lite svårt att köra så många, men vi körde super set. Ex. Tre övningar på samma muskel grupp som man går från den ena direkt till nästa då fjärde stället var vila, så bara en fick vila åt gången.

Sen var det snabbt in i duschen och därefter åka till jobbet. När jag slutade mötte jag upp Ali så var det dags för träna axlar! :)


» Ben som stockar

Igår efter jobbet körde jag och Ali ett grymt ben+ rump pass. Fick bra kontakt och pump direkt, låren kändes som stora stockar :)
Testade även en ny rumpövning som på bilden, grym övning. Jag var visserligen redan helt slut i ben och rumpa när jag gjorde den, så den var tung.

Idag körde vi biceps+triceps och det var ett grymt pass. Körde på riktigt bra med biceps!


» Grillkväll

Igår jobbade jag till klockan 5, sen snabbt hem så hämtade David och Eleine oss, så åkte vi och handlade massa gott. Vi åkte hem till Eleines syster Catrin och Linus. Vi grillade och sedan spelade vi spel och hade det jätte trevligt.


» Elysium

I fredags efter jobbet körde jag och Ali ett bra ryggpass, duschade på gymmet. Sedan gick vi och käkade en sallad på Panini och sen var det bio mys med filmen Elysium. Den var riktigt bra, huvudrollen hade Matt Damon och även Jodie Foster var med.


» Morgonträning

Jag har tidigare aldrig gillat att träna styrke träning på morgonen, men igår körde jag ett bröst pass och det gick väldigt bra, men dock inte det lilla extra som jag har på kvällen. Då har man ju peppat sig hela dagen och det är bra tryck på gymmet så man blir taggad. Dock är det skönt att komma igång på morgonen också.

Idag kl.7.30 körde jag och Emma axlar+ lite mage, sen åkte vi hem till henne och gjorde iordning oss för jobbet. Jag fick en smarrig smoothie när jag kom ut ur duschen :)

Ikväll blir det hårt pass med älsklingen och sen bio. Fredags fys och mys!! <3

 


» Äntligen är min älskling hemma

Igår kom min älskling hem från en grabbresa utomlands, men min stackare var sjukt nästan hela resan. Blev sängliggandes med feber och magproblem.

Sent igår vid midnatt landade dom och jag och Bella överraskade med att vänta in honom på Arlanda. Vi var där 1 1/2 timme innan dom kom och jag kände mig nervös. Pirrade riktigt i magen :)
Han blev glatt överraskad när vi stod där och Belladonna dansade av lycka, jag med;) skönt att ha han hemma igen.

Jag fick även fin gåva utav Ali, doft produkter och en nessisär från Victoria Secret :) <3


» Lunch och gym med Emma

Idag på förmiddagen cyklade jag ner till Hornstull strand där Emma var. Vi låg en stund på klipporna där och snacka skit, sen gick vi till Vurma och käkade lunch. Emma skulle iväg på ett ärende då jag cyklade hem sen efter lunchen. Klockan 4 så hade vi en ny dejt, fast på gymmet och idag blev det ett ryggpass. Skön dag! Om ca 1 timme landar Ali på Arlanda :) jag och Bella längtar!


» Bus & lek

Idag har jag och Bella hälsat på både hos pappa och hos Therese i Karlsborg. Hos pappa är det alltid nya projekt som är både klara och nystartade som att bygga in en braskamin, jacuzzi eller göra om i trädgården. Inne garaget är det alltid jobb, nu är han inne på sin fjärde amerikanare och andra husvagnen som han bygger helt från grunden. Stolt över min duktiga far :)

Hos Therese idag var det mycket bus och lek. Jätte kul att träffa min syster dotter, önskade att jag bodde närmre så jag kunde träffa henne, Joline oftare. Sötaste tjejen!
Jag, Therese och Bella rodde ut med båten i sjön idag och jag tog även ett dopp, men det var lite läskigt ryckte jag :)

Grillade en hamburgare lite snabbt innan vi var tvungna att åka till Skövde för att ta tåget hem till Stockholm igen.


» Rock'n'roll

Igår var det inte lika fint väder, det regnade och blåste en del, men då är det jätte mysigt att sitta i förtältet och lyssna på regnet som smattrar på tältet. Jag började läsa en bok men somnade efter några sidor som vanligt. En skön avkopplande dag. På kvällen gick vi till Lanternan, restaurangen på campingen och lyssnade på trubaduren som körde goa rock covers. Vid midnatt så tog vi bilen enligt planen och körde hem till Tidaholm. Mamma körde och vi andra sov :)


» Sol & bad

Igår var det riktigt kanon väder här i Varberg! Så det blev sol och bad hela dagen, vi kastade boll och spelade beach racket i vattnet, riktig sommar känsla :) vi åt lite lunch på restaurangen på campingen, där hade dom även en hundmeny som Bella kunde välja vad hon ville ha ;)

Senare innan vi skulle grilla tog jag en kort löprunda och gjorde några styrkeövningar som burpeece och utfallssteg mm. Därefter iväg och duscha, sen var det grilldags.

Efter maten tog vi en härlig strandpromenad och hann precis se den vackra solnedgången.

Senare på kvällen satt vi i förtältet och åt upp ostarna som var kvar från gårdagen. Även två grannar kom in och tjattrade lite.


» Västkustens havskräftor

Det var en lång tågresa med ett byte i Göteborg för att åka vidare mot Varberg. Resan gick jätte bra, jag kollade på film och Bella sov hela resan, förutom när vi tog tåget mot Varberg så ville hon sitta i mitt knä och titta ut :)

När vi var framme i Varberg hämtade mamma upp oss och vi åkte till campingen i Björkäng där mamma och Fredrik ligger säsong. Idag var dom hundvakt till en greyhound och en valp whippet, så söta.

Senare var det middag och inte vilken som helst, vi åt färska havskräftor och räkor från västkusten, super duper gott! 2 kilo havskräftor och 1/2 kilo räkor gick ner på 3 pers ;) mums


» Saknar min älskling! <3

I måndags åkte Ali utomlands med sina killkompisar och det har känts väldigt tomt utan han hemma, både jag och Bellish saknar honom väldigt mycket! Som tur så kan vi nå varandra på mobilerna, så man kan få en godnatt och god morgon puss genom telefonen iaf <3
För att inte tiden ska gå alldeles för långsamt passade jag och Bella på att åka ner till mamma i Varberg. Så nu sitter jag och Bella på tåget ner, precis kollat klart på Man of Steel (Stålmannen) lite mysigt faktiskt :)


» Mysig pratstund med Eva

I går gjorde jag inte så mycket, var på gymmet i två timmar och körde bröst och mage så jag var helt slut sen :) härlig känsla. När jag kom hem gick jag och Bella in till Eva och hjälpte henne med att lägga ut hennes ny kemtvättade mattor. Sen hade vi en lång mysig pratstund, det blev sent så jag och Bella gick in till oss och lade oss.