» Sushi picknick med Lotta

I lördags efter jobbet åkte hag hem till min Lotta. Vi tog på oss promenad skorna o gick från Björkhagen till hammarbysjöstad. Kanon väder så en promenad var en självklarhet :) 
Vi gick till bästa sushi stället tezukuri och köpte en stor sushi mix, satte oss på klipporna med underbar utsikt över vatten. Solen värmde jätte skönt trots att klockan var runt 20-tiden. Super härligt och gott! Blev även lite vitt vin till ;) Vi promenerade tillbaka hem till Lotta och kollade på Eurovision. Underbar kväll! » Baksida lår & rumpa

Gårdagens pass blev bra kontakt i baksidalår och rumpa.

5set 10" Bulgarien split squat
4set 10" enbent mark i smithen
4set 15" hipstrust
5set 15"+15" (super set) legcurl
Done! 
» K.O efter en behandling hos Micke

Måndags började jag med sovmorgon och en skål med gröt i sängen till efter tio med Malou. Bästa starten!
Vid 12-tiden vad jag på gymmet och köttade armar, biceps o triceps.

14-tiden var jag klar och skyndade mig hem, käkade och hoppa in i duschen. 
Torsk, ris, sparris och sockerfri sweetchili 👌

Stressad hoppade jag på cykeln och cyklade ner till Strandvägen där Micke Grenberg har sin klinik. Det var dags för min rygg att få en omgång. Jäklar vad han knäckte och fixade, trode han skulle bryta nacken av mig haha men värst var när han tryckte o knådade vingarna som också tydligen var boven till att jag fått så ont i bröstryggen. Dom är alldeles för tajta och kompakta, måste börja hänga ut latsen och rulla på triggerpoint med gå på behandling oftare! Jag är verkligen i trygga händer hos Micke, riktigt duktig, känns nästan som trolleri när han håller på och hittar massa fel och vrider knäcker och trycker. Till och med i käken, shit vad det kändes. När jag hade legat en bra stund på magen och skulle vända mig om så kände jag mig totalt knockad. Ansiktet köndes jätte svullet, snoret rann och kunde knappt öppna ögonen haha. Efteråt kändes det jätte bra och jag cyklade hem igen.

På kvällen drack jag massor med vatten och fixade hemma. Det var jätte fint väder så jag tig mig en härlig promenad längs Djurgården. 

» Hejjarklack till Felicias fotbollsmatch

I onsdags startade jag dagen med en bcaa drink och en långpromenad med Bella runt Djurgården. 
När jag kom hem käkade jag en god portion gröt. 

Vid lunchtid cyklade jag till Micke som har sin klinik på Strandvägen, skulle dit för att knäcka rätt ryggen. När jag kom dit så var han tydligen sjuk, men hans kollega var snäll som tog hand om mig lite snabbt innan hans klient som också hade tid kl.13. Han var dock massage terapeut men knäckte en del och knådade ryggen. Fanns mkt skit där, framförallt satt det mycket i vänstra sätes muskeln som vandrat upp till ländryggen och sen i bröstryggen där jag har ständigt värk i nu. Jag gick en ny tid hos Micke på måndag då han får knäcka mig och sen tog jag en tid veckan efter hos han som hjälpte mig så får han knåda mig, så hoppas hag att jag får ordning på kroppen :) 

På kvällen hängde jag med Felicia till Farsta och kollade när hon spelade fotbollsmatch. Det var jag, Linnea och ullis man som stod för en bra hejjarklack :) Både ullis och Felicia briljerade på planen och resulterade till vinst. Det blev 4-2 varav 3 mål stod Felicia för :)


Felicia & Ullis


» Helg med familjen

I helgen åkte jag hem och hälsade på familjen. Therese med barnen mötte upp mig i Skövde så åkte vi till Skövdes badhus och lekte :) varken Joline eller Charlie var blyga för mig utan vi lekte och hade jätte kul! 

På kvällen kom även pappa och Carina hem till Therese. Det blev att inviga grillen, jätte gott och mysig kväll.

Kl. 06 kom hela familjen ner och Joline försökte väcka mig men jag fick knappt upp ögonen. Therese sa att jag vakna, pratade lite och snarkade i nästa sekund haha. 

Tillslut vaknade jag till och käkade frukost med familjen, Kalle tog barnen och hunden på promenad, så jag och Therese kunde åka o träna :) Vi åkte till Karlsborgs Stridshinderbana och lekte. Det var svårare än vad jag trodde, men idagsläget är jag några kilo tyngre också haha. Märkte också att jag var ganska höjdrädd. 


Vid lunchtid åkte vi hem till mamma och sedan vidare till Falköping och gick på någon farm med djur och lekplats o lekte. 
På kvällen myste vi med god middag och lite gott. Vi alla var riktigt trötta och somnade före 23, det var länge sedan jag gjorde det. 

Söndag morgonen startade redan 5.30, enligt mig mitt i natten haha men var inte lika trött eftersom vi somnade så tidigt dagen innan. Efter frukosten väckte vi pappa o Carina och tog med dom ut på promenad runt ringleden. Vid lunch var det dags för mig att åka hem till Stockholm igen och jag var helt slut 😅 men haft en jätte mysig helg med familjen och träffat mina små söta kottar Joline och Charlie ❤️

» Nu startar dieten och resan mot SM

I måndags startade jag min tävlingsdiet och resan mot SM. Det är blandade känslor, grymt taggad på att se vad som döljer sig under offseason formen och efter allt slit denna säsongen. Jag har kört på riktigt hårt och jag har tillåtit mig äta mkt så jag har lagt på mig en offseason form för att kunna utvecklas. Samtidigt så är det lite nerver och press från mig själv. Jag har aldrig tidigare lagt på mig så här mkt tidigare, ligger på en vikt runt 70kg. Så det finns en hel del att skala av denna gången och min förra diet var otroligt tuff, men denna gången kommer jag vara "snällare" mot mig själv och tillåta mig påfyllnadsdsgar varje lördag och ett fritt mål på söndagen ända fram till en månad in på diet, sen beror ju allt lite på hur formen ser ut under resans gång. Även denna gången kör jag utan coach och lägger mitt egna kostschema och litar på att jag känner mitt kropp bäst och har pålitliga och kunniga vänner som jag kan ventilera mig med när jag får mina hjärnspöken. Har dock en mental coach denna gången som kommer vara till stor fördel och ett nytt grymt team, Team Forever Fit By Better Bodies som kommer stötta mig. 

Även denna gången är siktet mot guld och denna gången krävs ännu mer av mig, för nu är det SM som gäller! Jag ska bli svensk mästarinna i bodyfitness -168cm!! Jäkligt nervöst när jag tänker på det, men för mig är det allt eller inget som gäller, det är så jag fungerar. Jag kan inte sikta på något annat än att vinna om jag ska prestera mitt bästa, sen är det upp till vad domarna tycker, men jag har mitt mål och jag ska göra mitt bästa! Nu köööör vi! 

Min form vid dietstart