» Kräftskiva på Värmdö

Igår hade vi en super trevlig kräftskiva hemma hos John och Amy. Även Rebecca och Michel var där. Vi åt och åt och åt :) pausade lite i mellan med Guitar Hero och sedan spelade vi även Alias :) Vi alla övernattade där så vi var upp långt in på morgonkvisten. Några timmars sömn, sedan åkte vi hem för att jobba.


» I kväll blir det kräftskiva

*Långpromenad med Bella -Check
*Borstat Bella -Check
*Styrke tränat -Check
*Städat -Check
*Handlat -Check
*Lagat räkpaj och Västerbottenpaj -Check
*Tonat håret (hemma) -Check
*Tränat golf -not check :(
Nu ska jag strax hoppa in i duschen för strax efter klockan 5 ska jag och Bella åka in till stan och möta Henrik. För i kväll blir det kräftskiva hemma hos John och Amy ute på Värmdö :)

» Middag

Igår åkte jag och Henrik till en driving range för att jag ville visa vad jag hade lärt mig. Givetvis gick det skit dåligt! Jag var förmodligen alldeles för stressad och nervös.  På kvällen var vi bjudna på familjemiddag hos Susanna för att hon flyttar till Köpenhamn för att studera i ett år. Vi hade jätte trevligt!

Vi båda var även lediga idag, Henrik åkte iväg med John och spelade 18 + 9 hålBro-bålsta GK. Jag åkte in till stan för att kolla om City akuten gjorde audio hörsel test, men nej. Istället kikade jag lite på stan och köpte golfskor från Niké.

När jag kom hem tog jag med mig Bella till Ågesta GK, men först gick vi åt helt fel håll, så det blev även en långpromenad;) På rangen idag gick det lite bättre, men inte alls som på kursen...why?!
Kom hem, handlade, städade och lagade mat. Sedan hade jag och Henrik en mysig middag, det blev en asiatisk kycklinggryta och hof till det :)

» Blåsor i vänster handen

Nu är jag helt slut efter en intensiv helg med golf. Mycket information, blåsor i vänster handen och i morgon kommer jag nog ha träningsverk! Men det har varit riktigt roligt, så golf är definitivt något som jag kommer fortsätta med. I morgon ska jag köpa första investeringen, en golf handske så jag slipper blåsor. I morgon blir det jobba 13-21.30, men på tisdag ska jag och Henrik åka till en golf driving range så ska jag visa vad jag har lärt mig :)
När jag kom hem från kursen vid 17-tiden tog jag en promenad med Bella, handlade, lagade en laxpasta, städade, tvättade och nu ligger jag ny duschad och kopplar av i soffan.

» Golfkurs

Min underbara Henrik bjöd mig på en golfkurs som är i helgen, idag och i morgon kl.09-15 på Brollsta GK. Idag hade jag jätte skoj och kändes att jag lärde mig en hel del! Vi fick lära oss puttning, chipputt och pitching. Våran instruktör Ola, riktigt duktigt golf spelare och pedagogisk! Så jag har en stor press hos mig själv nu känner jag! Dels för att jag väldigt gärna vill få grönt kort nu innan säsongen är över så jag kan gå ut och spela direkt när nästa säsong börjar. Sen också för att jag fick den dyra golfkursen utav Henrik så vill jag visa honom att jag ger det helhjärtat och att det har gett resultat! :) När kursen var slut kom Henrik och hämtade mig. Jag var helt slut i huvudet efter 6 timmar med koncentration och en massa information, Men när jag kom hem vilade jag lite, sedan tog jag med mig Bella till ett stort grönområde och övade på pitchning. Jag hade med mig 3 bollar, men kom hem med 13;) hur är det möjligt? Det var en snäll kille som med en påse med 10 bollar varav 3 var Titliest (dyra bollar) Han sa att han tyckte synd om mig som fick gå och hämta hela tiden. Jag tackade så mycket och tog i mot, väldigt generöst utav honom! Nu myser jag och Bella i soffan och jag längtar till morgondagen :D
Ola

» Fredags mys

Idag har jag jobbat, men fick sluta tidigare för att det var så lite folk. Henrik var ledig och var hemma, så då kändes det skönt att få komma hem tidigare. Henrik hade varit flitig som hade hunnit med att tvätta, städa och tvätta bilen :) När jag kom hem vid 18.30 åkte han i väg och tränade medan jag gick iväg och handlade lite till kvällen, tog en löprunda med Bella och förberedde maten. Det blev en super god räkpaj och till det hade vi lite plock med baguette, räkor, aioli och även ostar (brie, gorgonzola) kex och fikonmarmelad. Super mysig kväll! :D

» Köttgryta till middag

Idag jobbade jag ett kort pass 12-17, otroligt skönt. Jobba och ändå ha en fridtid kvar efter jobbet. Jag kom hem strax efter 18, rastade Bella och sedan sprang jag ner till ICA för att handla. Lagade en höstig köttgryta med kantareller till Susanna (Henriks syster), Henrik och mig. Det blev en impulsiv, men väldig mysig middag!!

» Inception

I går var jag ledig och hade en jätte skön dag, hann med väldigt mycket. Började med en 1.5 timmes promenad med Bella i skogsdungen i Farsta. När vi kom hem åt jag frukost, strök tvätten och sen gick jag iväg och körde första tränings passet på 2 månader!!! :) känns idag kan jag lova. Efter träningen städade jag, duschade, åt, sprang ner till Farsta centrum för att handla lite och även kollade synen. Sedan gick jag en till promenad med Bella innan jag åkte in till Henrik som slutade jobbet. Vi satte oss på ett fik innan vi gick på bio och såg Inception. Den var RIKTIGT BRA!!! Ett måste att se om ni gillar psykologisk thrillers.

» Är det sommar eller höst?

Det är verkligen växlande mellan strålande sol i närmare 30 grader och ösregn med kalla vindar. Alla säger att denna sommaren har varit den bästa på flera år, men jag har aldrig varit så blek som denna sommaren. Vilket beror på att jag har haft oturen och jobbat hela perioden som det har varit fint! Det sägs att det ska komma en till liten sommar period och den ser jag fram emot, men jag längtar faktiskt efter den mysiga hösten också. Nu är det många som tycker- Nej, usch.. mörkt, trist och bara regn. Jag tycker det är mysigt, ingen stress, bara mysigt med hemma kvällar, middagar, levande ljus och hemma pyssel :)
Mini familjen :)

» Tidaholm

Sent i går kom jag och Henrik hem från semestern. Vi åkte först till Tidaholm för att hämta upp Bella, men även träffa mina föräldrar. Det blev även en sitesing för Henrik i Tidaholm, tog ungefär en timme ;) Fika hos pappa och middag hos mamma, sen var det 3 timmar hem. Nu när vi har fått smak av lite avkoppling och semester känns det lite extra tungt att gå till jobbet i dag, speciellt nu när solen är tillbaka lagom till vi börjar jobba igen!

» Ostron, minigolf och film

Nu sitter jag och Henrik i bilen på väg till Tidaholm efter underbara dagar i Varberg. I Onsdags åkte vi in till Varberg och köpte med oss krabba, ostron och gottade oss med tillsammans med lite kex och ostar. Det var en väldigt mysig och romantisk kväll ;)
Igår blev det en promenad bland stugorna och vid stranden, sen blev den minigolf. Då bestämde vi att den som förlorar bjuder på middag :) Jag förlorade med 7 poäng! Vi avslutade kvällen med film i husvagnen.












» Semester i Varberg

I Måndags fick jag och Henrik semester, vi åkte först till Therese (min syster) och Calle i Karlsborg. Vi var där på fika och för att lämna Bella under semester veckan. Vid 21-tiden åkte vi vidare till Varberg, Mamma och Fredrik har en husvagn stående på en camping hela sommar säsongen som vi fick bo i nu när dom har börjat jobba igen.
.
Jag som har åkt och varit i Varberg väldigt många gånger, till och med åkt ner själv, men ändå så åkte jag och älskling fel flera gånger!! :) När vi kom fram så tog vi några glas vin och njöt av att vi var framme.
.
Igår hade vi en underbar dag! Solen sken och vi åkte ut till en golfbana i Falkenberg som Henrik hade kollat upp. Jag har fortfarande inte lärt mig spela, så igår fick jag vara hans sekreterare och njuta av solen och den fina miljön. Efter 4 timmars golf åkte vi in till Varberg och satte oss på Harrys och åt. Därefter gick vi till Bodega och tog några glas och lyssnade på live musik.










» Mannen provade klänningen, otacksam tjej, larm i kallingarna

Idag fick jag skjuts utav Henrik till jobbet och jag började även en timmes senare. Kändes som att tiden gick mkt fortare på grund av det. Fast det klart, hände lite roliga saker på jobbet som fördrev tiden :) Jag hjälpte en äldre man som verkade lite efterbliven, han sökte efter en klänning till sin fru. Jag tog fram en klänning som han var nöjd med och sen frågade han var provrummet låg. Jag gick till proven strax därefter och då ser jag att han står i provrummet med byxor och kallingarna nere och försöker få på sig klänningen. Han är kvar där länge, jag frågar sedan hur det går med klänningen. Han svarar att det går bra och försöker få på sig den. Han kommer sedan ut och säger att den inte passade.

Det var en tjej och en kille som var på Mango, jag hjälpte dom och hon provad allt från klänningar till jackor. Slutade med att kille köpte allt för nästan 5 000 kr till henne. Han nämner något om att hans konto är nog rensat nu och då frågar hon vad han har köpt? Han säger att han hade köpt något till henne... Till mig säger hon och lägger handen på bröstet, sen kläcker hon lite drygt -Är jag sååå dyr? Han fick inte ens ett tack och sen säger hon även drygt att han även ska bära den stora kassen... otacksam dryga brud!!
.
När en man gick igenom våra larmbågar så började det pipa, jag var snabbt där. Det var inte hans påse, utan hans kalsonger som hade kvar en larm remsa som man måste klippa bort innan man använder plagget. Det var inte jag som rotade fram larmet, utan han själv hittade det, men jag fick klippa bort det. ååå vad vi skrattade!! :)

» Filmkväll

Idag jobbade jag öppning, brukar tycka att det går jätte fort, men idag var jag sååååå trött fast än jag somnade 20.00 igår!! Direkt efter jobbet åkte jag till salongen för att få mina naglar fixade. Jag sprang fån salongen till tunnelbanan när jag var klar, dels för att det spöregnade och för att jag ville hinna med tåget hem... shjwoooop och jag for i backen :) det var riktig halt! Nu ligger jag och Bella o myser i soffan. Jag ligger i min nya "pyjamas" från Twilfit/Calvin Klein och äter mörk choklad, cili nötter och ett glas rött till det:) ska strax sätta på en film.



» Utgång med Lotta

Nu har Lotta åkt hem till Skövde igen, tråkigt nog, men det har varit en värdefull tid att fått ha sin bästa vän här. I går satt vi hemma och gottade oss riktigt på balkongen och sedan blev det utgång. Först Friday´s sen Utecompagniet och avslutningsvis Sturecompagniet. Jag hade skit kul!!!

» Min kära vän på besök

Igår mötte jag upp min vän Lotta på perrongen direkt efter jobbet. Vi satte oss på Radisson och tog ett glas rött medan vi väntade på att Henrik skulle hämta oss. När vi kom hem drack vi lite rödvin jag, lotta och Henrik. Idag började vi med en timmas promenad med Bella i Farstanäset, därefter åkte vi in till stan och kikade runt. höjdpunkten var när vi satt på Mälarpaviljongen med var sitt glas rosé och ceasarsallad med räkor i solen!!!! :D Nu ska vi njuta här hemma med skumpa, ost, choklad, nötter och frukt.

» Längtan är stor

På onsdag kommer min älskade Lotta och hälsar på mig:) jag längtar så mycket!! saknar våra kvällar då vi dricker vin och äter något gott till och pratar deeptalk :) Ses snart vännen!!

» Rast med datorn och choklad:)

Just nu ligger jag i soffan i vårt personalrum med min älskade mac i knät och äter choklad :) Jag ska börja ta med mig min dator till jobbet numera, har alltid en timmas rast och äter på tio sen är jag uttråkad om jag inte tar en power nap. Att jag inte kommit på den här goda idén tidigare:)
Igår jobbade både jag och Henrik 9-17 så då fick Bella hänga med mig till jobbet. Två civilpoliser kom även och undrade lite om rånet och ville se inspelningen, jag pratade med dom och sa att dom fick hänga med upp till kontoret och kolla på den. När vi gick in på lagret fick jag tanken att dom behöver inte alls vara poliser, utan kan vara kompanjoner till rånarna som vill radera inspelningen. Jag stannade upp och sa -Ursäkta mig, men kan jag få se på era legitimationer. Dom sa givetvis och bad om ursäkt att dom inte hade visat upp det. När jag hade slutat åkte vi till Kungsan och mötte upp Henrik, sen gick vi till Östermalmstorg, åt och drack gott ute i kvälls solen på ett mysigt stället som heter Lisa på Torget. Därefter åkte vi hem och fortsatte o mysa med filmen Cop out.