» Julhelgen

Jag har haft en super mysig jul med mina kära och nära. Jag och Felix åkte ner till Tidaholm på fredagen (uppesittar kvällen) efter Felix slutat jobbet. Vi kom fram vid 21-tiden och köpte med oss kebab till mamma och myste där tills pappa och Carina kom hem julmys med Tobbe (carinas son) och hans tjej. 


Tidigt på julaftons morgon har jag och Carina som tradition att träna, denna gången hängde även pappa på :) Felix hade dock fått halsont under natten och fick ligga kvar o sova.

Vi fick till ett riktigt bra pass axlar, både pappa och Carina krigade på ordentligt! 
Pappa han krigade på hårt för att hänga på mina vikter haha 😜💪 ser vart jag har fått min "jävlaranammar" ifrån 😃

Julafton firade vi hos min syster Therese & Calle, vi var hela familjen och även calles familj, jätte mysigt och med massa gott! 


Jag och Therese hade bakat en hel del julgodis som vi dukade fram efter maten, det var inte mycket som var kvar mot kvällens slut 😅😂


Klockan 15 var vi bänkade framför kalle-anka som nästan hela Sveriges befolkning 😃 därefter kom tomten till oss och delade ut julklappar till dom barn som varit snälla, jag fick också julklappar 😜


Jag och pappa har även en egen battle då vi kör armbrytning, haha han vann första gången, men jag vann förra året så det stod 1-1. Han sa efter den omgången att han skulle börja träna ordentligt och slå mig denna gången, det han glömde är att jag också tränar ganska hårt;) jag vann med 16 sekunder så 2-1 till mig 😜💪 däremot testade vi vänstern och då vann han haha. Kommer klipp på detta.


Jag höll mig till endast en snappa tidigare vi lunch så jag fick vara chaufför. Jag och Felix sov hos pappa och Carina även julafton. Jag fick med mig både pappa och Carina tidigt på juldagen också för ett träningspass. Riktigt bra pass bröst och triceps, sen satt frukosten extra fint i kistan. 

Innan vi åkte vidare till Felix familj i Rättvik så stannade vi till hos Therese och Calle, lekte lite med barnen och käkade rester :) 


Vi kom upp till Felix mamma vid 20-tiden och myste lite innan läggdags.

Annandagen kände sig Felix lite bättre, så vi åkte o tränade efter frukosten, även Elisabeth hans mamma hängde med, men körde sitt race. 
Dock kände inte jag mig bra, hade smärta i armbågarna efter armbrytningarna, så jag ställde mig på cardio maskinen en stund istället.

På kvällen spelade vi bowling med Elisabeth, Felix bror Aleksander och hans fru o son Eli. 
Det var väldigt längesen jag spelade bowling, en väldigt rolig aktivitet som vi avslutade med burgare på restaurangen bredvid. 


På tisdagen tog vi en skön sovmorgon innan mysig frukost. Vi hade riktigt sköna mysiga dagar i Rättvik då vi bara kopplade av utan några måsten.


Vi tog även en promenad med Felix pappas hund vid lunch, sen åkte jag även och körde cardio på gymmet för att delvis hålla igång förbränningen, men också för att få ut lite energi då jag lätt blir rastlös av att bara mysa trots att jag tycker det är väldigt skönt. 


på kvällen samlades alla hemma hos Elisabeth. Alexander fixade maten medan vi andra drack cava, lekte med Eli men hjälpte till lite också givetvis 😊

Det blev älgfile, rotfrukter och en super god sås som jag måste få receptet på.

Onsdagen hade vi en tidig pannkaksfrukost då även Alexander och Eli sov kvar. Efter frukosten åkte jag och Felix hemåt till Stockholm. 

Kort sammanfattning, en riktigt mysig julhelgens dom käraste! ❤


» Min SM bikini till salu (Bodyfitness)

Säljer nu min tävlingsbikini som jag själv har gjort och använt endast en gång. Hade den på sm 2016 och då jag tog hem första plats och därmed svensk mästarinna 😃💃

Kontakta mig på min mejl vid intresse, [email protected] 


» En helg med mycket fys & mys

Helgerna går väldigt fort och denna kändes som den gick fortare än vanligt! Super mysig med mycket fys och mys!


Vi fick till riktigt bra träningspass och goda middagar! Fredags efter träningen var vi så hungriga att vi inte orkade laga mat, så vi stannade till på en indisk restaurang vid Karlaplan. När vi kom hem fixade jag en sockerfri snickers variant. Recept kommer senare😃

Lördags jobbade jag dagspasset, Felix kom och hämtade mig ute på Ekerö där jag jobbar så åkte vi och handlade inför middagen. Felix skulle fixa middagen och jag efterrätten. Han överraskade med Gordon Ramsay spicy black beans som var riktigt gott! Måste vi definitivt äta fler gånger. 


Jag fortsatte på teamat svarta bönor och gjorde en brownie på svarta bönor. Aldrig gjort det tidigare, men jäklar vad gott det var! Hade nog kunnat lita vem som helsvart det var en helt vanlig brownie med socker😜 serverade den med Add icecream som toppade det! Recept kommer.


Söndag sov vi ut till 9 vilket vi båda behövde, efter frukosten åkte vi till sats Odenplan och köttade ett riktigt bra rygg-bygge! 

Kl.17 hämtade vi upp Becca och Christopher, vi skulle till hovet och se på en julshow tillsammans med beccas familj o några fler. Jätte mysig show, This is Christmas. 
När showen var slut var vi så hungriga att vi gick till ett Thai hak precis jämte, gott!!


» Insektsmjöl från Qvicket

Häromdagen fick jag hem ett paket från Qvicket med deras syrsmjöl, ja alltså ett mjöl gjort på syrsor, insekt😅👍 syrsor är besläktade med skaldjur så innehåller alltså en hel del protein. Kommer blir väldigt populärt attbörja äta mer insekter, jag tror iaf på det 😃💪 

Receptet hittar ni i tidigare inlägg.



» Spelning i Fryshuset

När jag fick reda på att Amity skulle spela i Fryshuset frågade jag Felix omhan ville hänga med mig dit. Han var dock väldigt tveksam till det och det var heller ingen annan som ville hänga med heller, så jag la det åt sidan. 


Underbar som Felix är så överraskade han mig en dag och hade köpt biljetter till oss😃❤️

Förra tisdagen rockade vi loss i fryshuset och såg först ut, Wage war, vilket jag tyckte var bäst för kvällen! Hälsade även på sångaren och köpte deras tisha 😃🤘

Wage war

Därefter var det något band som jag inte kände till, men helt okej.

Sen kom Northlane, ett band jag gillar. 

Northlane

Därefter var vi uppvärmda till huvudbandet The Amity affliction. Riktigt jäkla bra band!! Vi hade såååå kul! Jag kunde inte stå still under hela spelningen och leende på läpparna kom då och då. Tack igen älskling! ❤️

The Amity Affliction

» Bars på Qvickets syrsmjöl

Sockerfria proteinbars gjorda på syrsmjöl, alltså insekts mjöl 😃🐜 syrsan är besläktad med skaldjurs så innehåller alltså mycket protein.



10st Bars:


38g #Qvicket syrsmjöl


40g havregryn 


30g riven kokos


100g kärnfria dadlar


30g kakao (Jag använder cancao från Canderel)


1 msk vatten 


Mixa allt tillsammans utom havregryn, därefter blanda i havregrynen.



Topping:


80 g Nutri-Nick sockerfria choklad 


25g hasselnötter




1 bars:


142kcal


13g kolhydrater


4,7g protein 


7,5g fett


» Julbord med TFFBB

I söndags var jag på avslutnings middag med Team Forever Fit, kontraktet är för ett år och jag fick äran att stanna kvar ett år ytterligare förra året. Jag har alltså tillhört Heléne Ahlsons team TFFBB i två år och är otroligt tacksam och stolt över det! Jag hade aldrig ens kunnat drömma om den här fantastiska utveckling och minnen jag skapat tillsammans med TFFBB. 


Vi var några som möttes upp på Gymmet Sthlm för ett träningspass innan julbordet. Jag, Heléne och Rosanna körde ett armpass. 


Kl.13-17 hade vi bord på Mr.french, julbords buffe som var fantastiskt gott! Vi tog god tid på oss så jag blev inte sådär äckligt mätt haha 😂😂👍 ser dock att jag missade att fota den godaste tallriken med det varma med bla. Köttbullar, renskavsgryts, prinskorv mm. 



» Gluten- & sockerfri pepparkaks cheesecake

Kommer inte riktigt ihåg hur jag gjorde min gluten- och sockerfria cheesecake. Till botten använde jag mig av glutenfria pepparkakor som jag mixade i matberedare med kokosfett och tryckte ut i en form. 

Fyllningen gjorde jag som en klassisk fryst cheesecake, men bytte ut vita sockret mot sötströ. Valde en Philadelphia med låg fetthalt. Bytte ut vispgrädden mot kokosgrädde då jag bara använde ca. 4 msk av det vita fastan av kokosgrädden. 

Jag ska göra en ny snart och då anteckna hur jag gjorde 😉


» Sudio Sweden

Mina grymma lurar från Sudio Sweden använder jag ofta under mina träningspass. Dom är snygga, bra ljud men framförallt väldigt smidiga då dom är trådlösa med bluetooth 😃👍 

Vill du också ha ett par eller varför inte köpa den perfekta julklappen.
Ange "jennylicious15" så får du dessutom 15% rabatt. Pass på! http://www.sudiosweden.com/se/horlurar/vasa-bla-white

Sudio Sweden hemsida

» Träningsdejt med Felix, Lisette & Daniel, middagsdejt med Micke & Elyn

Super härlig lördag dom började med att jag och Felix mötte upp Lisette och Daniel på Gymmet Sthlm för ett axelpass och avslutade med lite posering, jätte kul! 


Efter passet var vi riktigt hungriga och åkte in till stan för att käka. Vi ville gärna ha buffe eller brunch vilket var svårt att hitta, hungriga och på gränser till att tålamodet sprack så fick vi tillslut bord på Berns asiatiska julbord ☺️ då kändes det värt väntan. Såååå gott!! Dock var jag då hungrig stt jag fick kramp i magen när jag åt


Därefter skiljdes vi åt, Felix skulle jobba kvällen/natten och jag hade en middagsdejt med Elyn och Micke. 

Dick var jsg fortfarande mätt när jag mötte upp Elyn på Ica för att handla inför middagen 🙈

Jag och Elyn hade jätte mysigt när vi lagade middagen, att laga mat är nästan lika mysigt som att äts den, bara nästan 😉

När Micke kom dukade vi fram och hade super trevlig middag! ❤️


» Torsdags mys med Becca & Julia

Jätte länge sen jag träffade systrarna Eineljung, vi hade en jätte mysig kväll. Dom hade gjort en god, fräsh sallad med kycklingspett och tillbehör. Jag hade bakat glutenfritt och sockerfritt godis och pepparkaks cheesecake. 


Vi hade en super härlig kväll och blev inte då sent heller då vi alla skulle hobba dagen efter. 


» Sockerfritt julgodis

Super enkla och gott sockerfritt julgodis. 

Mixa ihop till en smet:
2dl havregryn
150g torkade, kärnfria dadlar
1/2 tsk kanel
1 kryddmått flingsalt 
2 msk vatten 

Forma till små bollar och rulla i valfritt, ex. Kakao och kanel. 
Riktigt goda! 



» En skam för Sverige 2

Lite vardags lyx tyckte Felix att vi var värda och hade köpt biljetter till En skam för Sverige 2 med Soran och Magnus Betnér. 


Jag var ledig så jag fick min träning och morgoncardio gjord. Känner mig riktigt stark och full av energi, så det är riktigt roligt att träna just nu! :) 

Vi valde att ha lite mys och käka hemma innan föreställningen, så jag lagade maten lagom till Felix kom hem. Rotfrukter i ugnen, kyckling och två röror gjorda på kvarg och pesto, riktigt gott! 


Föreställningen var på China teatern och den var riktigt bra!! Det är inte ofta jag går på föreställningar, men varje gång tänkte jag att hellre skippa två bio och gå på föreställning lite oftare. Så mycket trevligare och roligt! En skam för Sverige var verkligen bra. Roliga som dom är men också väldigt allmänbildade och tar upp viktiga samtal på ett komiskt sätt! 



» Kvalitets tid med familjen

I helgen var jag hemma hos min familj och hälsade på. Jag och Therese hade planerat sen september när mamma fyllde år att vi skulle fira och skämma bort mamma på relax med oss. Mor och döttrar kvalitets tid :)

Jag kom till Falköping vid lunch tid och mamma, Therese och barnen hämtade upp mig så åkte vi till Falbygdens Osterian. Ett buffe bord med massa ostar och tillbehör, super gott och jag o mamma unnade även oss ett glas rött. Finns ju inget bättre än ost o vin, fattades bara choklad också ;)

Fredagkvällen fortsatte vi vårt mys hemma hos mamma och vi alla sov över där. Mamma bjöd på lite julmat och nubbe 😜
Till idol gottade vi oss med choklad och sen fick jag o mamma ett ryck med att jag skulle visa henne lite övningar som hon kunde träna hemma :)

Joline visar mig vad hon önskar sf i julklapp
Mys till idol
Vanlig glass med choklad 🙈😍
Syskonkärlek

Lördag morgonen startade jag med en joggingrunda runt ringleden innan frukosten, vilken kändes väldigt härligt. Mötte inte en kotte på vägen och mörkret lystes upp med gatulampor, underbart!

Nöjd över en löprunda runt ringleden

Efter frukosten åkte jag och Therese hem till henne och lämnade barnen s Calle. Därefter åkte vi till Skövde och mötte upp mamma. Vi hade en jätte mysig dag på Skövde arena. Började med ett träningspass på Artic, ett booty pass ;)

Therese och mamma bygger rumpa 😜

Relax avdelningen var uppbyggd med flera olika rum, flera olika bastu som ångbastu med någon "doft" tror det var kamomill som skulle ge en lugnande effekt. Det fanns även pool och utomhuspool, hammarsten som var varm o skön som man fick lägga sig på. Olika duschar, en som känndes som man var i en regnskog med ljus- och ljudeffekter. Även en dusch som var en hink som man skulle tömma över sig genom att dra i repet. Jag ställde mig under den och drog i repet, som tur missade jag precis, den tömdes mitt framför mig så jag fick bara lite på mig och det var iskallt vatten! 😂🙈
Bästa var nogrummet med solljus, man fick först välja vad man ville ha för ljus, vi valde dagssol i Miami och lade oss i solstolarna. Underbart skönt och vi slumrade till alla tre.
Dom hade också ett litet fik/restaurang som vi gottade i oss varsin räkmacka :)

Mor o döttrar kvalitetstid

När vi kände oss klara oss med relax åkte mamma hem till sitt, jag och Therese fortsatte vårt mys hemma hos henne med barnen och Calle. Vi handlade hem lite tacos och naturgodis, men naturgodiset hann vi äta upp på väge n hem så vi var duktiga och gjorde oss lite casein fluff och proteinglass :)

Joline gillar att flexa och bli fotat 😂💪
Tacos mys
Proteinglass

Söndagsmorgon väckte söta Joline mig 05.30, så vi låg o myste till resten av familjen vaknade. Jag och Therese tog en promenad md Daisy innan frukosten.

Morgonpromenad med Therese o Daisy

Därefter hade. Vi ett riktigt söndags mys och andra advent med julbak. Jag och Joline åkte själva till Ica och handlade tillbehören sen bakade vi och gottade oss kanske lite för mycket 🙈

Söta Joline som spindelmannen
Jag o Joline handlar julgodis på ica
Julbak
Joline fotar och säger till oss att spänna oss

Söndagkvällen åkte jag hem till pappa och Carina, vi hade trevligt med lite kvällsmat som risgrynsgröt och mackor, såå gott!! sen myste vi framför tven med lite naturgodis och caseinfluff som jag gjorde.

måndag morgon skulle både pappa och Carina jobba. Carina började tidigare, men jag gick upp med pappa strax efter 06 och sälkskapade honom till frukosten. Jag käkade dock frukost efter jag tog promenad runt ringleden, då smakade det extra fint! :)

9.30 gick tåget till Stockholm och jag var hemma strax efter lunch. Underbar helg en med familjen och speciellt lite extra tid med min syster och barnen. Joline är verkligen helt underbar, ibland beter hon sig lite lillgammal och säger ord och meningar så man inte kan hålla sig för skratt eller smälta. Ex så sa hon till mig att sätta på repeat på cd-spelaren och hon är inte blyg med att säga vas hon tycker. Hon säger ofta -jag älskar dig, även på engelska säger hon det. Älskar båda mina syskonbarn Joline och Charlie, det är mina absoluta favoriter! Dom får mig tanken och viljan att ev en dag skaffa egna barn med Felix 🙈😍❤️


» Hittade ett youtube video som någon klippt ihop


» Fitnessfestivalen & avslutade kvällen med årets första julbord

Söndagmorgon skjutsade Felix mig till scandic hotell som låg precis intill mässan. Jag skulle jobba i montern hela söndagen och vi började med ett mysig morgon möte med frukost. När jag kom upp med min bricka tappade alla hakorna och frågade om jag skulle få i mig allt det där. Haha jag tycker inte det var så märkvärdigt mycket, älskar hotell frukost och då får man ju passa på ;)

Kl.10 öppnades mässan och det var full rulle till 17.00, dock var det inte lika mycket folk som i lördags. Man blir väldigt trött att stå på mässor då det är väldigt högljutt och även lite ansträngande att vara social 🙈 dock tycker jag det är väldigt roligt att så många känner igen mig och kommer fram och pratar. Känns fortfarande väldigt ovant när folk kommer fram och säger stt jag är en stor inspiration för dom och vill även ta kort med mig, både killar och tjejer! Tusen tack till alla er, ni motiverar mig lika mycket!

Jag & Linnea är taggade på att jobba 😂
Alltid lek i nocco montern 😜
Vi TFFBB blev bjudna på lunch av njie
Träffade Candice som är proffs i figure/bodyfitness
Groupie hos add icecream

Direkt när mässan var slut hämtade Felix mig så åkte vi hem. Jag bytte om och vi hoppade in i bilen igen, hämtade upp Jossan sen åkte vi till Enskede värdshus och åt vårt första julbord. Det var fantastiskt gott!
+5kg pluss efter denna helgen men det var det värt! 😜💪