» Nästan 3 timmars promenad

Igår tog jag och Bella en lång promenad, nästan 3 timmar! Bi gick till kärrtorp och där fanns det flera spår man kunde springa eller gå. Vi tog elljusspåret som skulle vara 1,3 mil. Vi kom lite vilse en gång och hittade en jätte fin badplats. Jag kände även på vattnet och det var faktiskt skönt. Vi gick tillbaka och hittade rätt igen. Jätte fin och härlig promenad. När vi var vid mål linjen gick vi hemåt igen, men vi gick nog några omvägar hem tills vi slutligen var hemma. Jag var iaf helt slut i benen och även i axlarna efter det grymma axelpasset på gymmet dagen innan.

Trött som jag var satte jag ändå igång med att tvätta och städa, skönt att få det gjort. Jag hann inte ens vila på dagen utan blev klar med allt lagom tills Ali slutade så mötte jag upp honom så körde vi armar på gymmet, men inte så hårt för jag var trött och helt slut i armarna efter hårt pass axlar och rygg dagarna innan.


» Fast and the furious 6

Även en underbar söndag, dock inte lika fint väder. På morgonen var det fint och jag trodde det skulle bli en soldag, så jag slängde på mig bikini och var redo. Jag hann inte komma ut förrän det blåste som attan och mulnade igen :( men jag, Ali och Bellis hade en mysig dag på stan. Vi käkade först lunch inne i skrapan, sen kikade vi lite i butiker, käkade glass och hade det bra. När vi kom hem var vi trötta och tog en liten powernap, sen åkte vi in till stan igen. Vi käkade grymma hamburgare på Texas, dock fick vi stressa lite för vi skulle gå på bio och se fast and the furious 6. Den var sååå grym, favorit skådespelarna gör mycket! En film med både komedi, action och ögongodis ;)


» Bästa dagen <3

Jag har haft en underbar ledig helg med Ali. Vi vaknade 8.40 både lördag och söndag lustigt nog och lagt oss sent båda dagarna, så två långa härliga dagar som vi har njutit av.

Lördagen började vi med en härlig promenad med Bellish, sen lämnade vi henne till dagmatten Eva så vi fick lite egen tid till varandra. Vi åkte in till stan och njöt av det underbara vädret. Vi började med att käka lunch på en uteservering inne i MOOD gallerian, sen kikade lite i butiker, men inte mycket för vi ville passa på och vara i solen. Så det blev glass i stora lass ;) vi satte oss även på cocktail på TGI Friday's i Kungsträdgården och drack drinkar och käkade, super mysigt! Vi avslutade kvällen hemma med att dricka skumpa och äta choklad :) underbar lördag.


» Sushi RAW

Min underbara vän Lotta är här över helgen och hälsar på sin Jonas, så igår träffades vi upp. Vi käkade på Sushi RAW och det var kittlandes gott :) jag och Ali delade på en Sumo för tre och det var inga problem. Senare på kvällen skildes vi åt, jag och Ali åkte till söder, Ljunggrens och träffade upp Rebecca och Erica mfl.


» Loyalty Muay Thai <3

Det är många som redan valt att ta sommar uppehåll från thaiboxningen, även jag. Jag har fokuserat mer på styrketräningen som jag tycker är väldigt roligt, men thaiboxningen älskar jag! Dock är det en timmas restid för mig till Nexus där jag kör Thai och nu när det fina vädret är här, då vill jag inte sitta på tbanan.
Igår dock var saknaden förstor så jag åkte dit och körde. Jag mår alltid så jäkla bra efter jag kört Thai. La familja Loyalty! Dock saknade jag många där. Jag och Amelie körde på bra tillsammans :)


» Inte alltid lätt

Ibland är inte allt lätt, det märks att alla är trötta nu. Vi behöver sol och värme! Men snart kommer det förhoppningsvis. Om man som tjej dessutom har PMS under en trött period, ja då är det inte lätt, inte heller för nära och kära :)
Ja jag har haft en sån period nu och igår var det droppen när jag i all stress gjorde i ordning mig inför jobbet. Jag kände att jag redan var lite sen, hade gjort i ordning min morgon smoothie och skulle bara ut med Bella en snabbis innan hon skulle till Eva, dagmatten. Då i all stress välter jag ut shaken med all smoothie så det kom över hela köket. Först skrattade jag och tog kort på det och skulle skicka det till Ali, men då när jag insåg hur jobbigt det blev bröt jag ihop :) jag ringde Ali så han fick stötta mig för att klara det haha. Eva tog Bella och jag fick torka upp och skura golvet så det inte skulle stelna. Jag hörde av mig till jobbet och blev 40 min sen. Verkligen inte min dag igår, totalt utmattad hela dagen. Inte alltid lätt ;) kan skratta åt det nu och idag det en ny dag med nya möjligheter.


» Helgen gick för fort

Helgen gick väldigt fort och nu är det måndag igen. I fredags var det grill premiär, det var jag, Ali, David och Elaine som grillade nära där vi bor. Tyvärr så hann det bli mörkt och kallt ganska fort.

I lördags var jag och Emma hemma hos Rebecca och såg på Eurovision och åt massa gott. Super mysig kväll.

I söndags var det vårstädning på våran gård som jag var med och hjälpte till. På kvällen blev det hockey och såg Sverige ta VM-guld!! :)


» Super set bröst & triceps

Igår körde jag och Ali ett bra bröst och triceps pass på Sats Regeringsgatan. Vi körde super set på både bröst och triceps, alltså högt tempo, flera set utan vila och att man går upp eller ner i vikt. Ex. I bänk, 60*12, direkt efter 40*12, 20*minst 12 reps


» Invigt bikinin

Igår var jag ledig och det var dessutom fint väder, så jag försökte fånga varje sekund utav solen. Jag och Bella var ute hela dagen, gick bara in för att äta. Vi lade oss med en filt o solade och busade med andra hundar nära där vi bor.
På kvällen träffade jag upp Ali så tränade vi rygg.


» Blommor & choklad

Igår när jag kom hem när Ali jobbade med sin PT-kund, stod en stor kruka med rosor och choklad på bordet och även ett fint kort :) jag blev så glad, jätte fin handgjord choklad med torkade hallon på. Mums! Underbara Ali och Bella, det var tydligen Bella som valde rosorna ;)


» Heron city med Ali, David & Eleine

Igår efter jobbet åkte jag direkt till sats Medis och mötte upp Ali. Vi körde lite benböj och baksida axlar.

Sen gick vi och satte oss på uteserveringen Medis och käkade. Senare mötte vi upp David och Eleine så åkte vi till Heron city och spelade lite :) avslutade med en öl.

 


» Vin kväll hos Eva

På dagarna då jag och Ali jobbar tar Eva, grannen hand om Bella. Det kan verkligen inte bli bättre, bra för allas del.
Igår var jag och Ali inbjudna till Eva, vi hade jätte trevligt! Fick en smarrig macka med rökt lax och ett gott rose vin till det. Faktiskt mitt första glas rose för i år. Jätte trevlig fredag kväll!


» Sommaren är här

Äntligen är värmen här, dock älskar jag våren, men i år fick vi ingen vår utan det blev sommar direkt istället. Jag och Ali har invigt balkongen med härlig frukost i morgon solen, vi har också suttit på balkongen på kvällen och druckit lite vin. Igår var vi båda lediga så vi käkade lunch ute på bakgården, underbart härligt och även Bella hade det bra som kunde springa runt där.


» Brunch med Rebecca på Hornstull strand

En underbar dag igår i det underbara vädret med underbara Rebecca och Bella :) vi tog en promenad längs vattnet vid Hornstull och vi satte oss vid Hornstull strand där dom serverade mexikansk brunch. Det var lite för starkt för min smak, men kanon läge nära vattnet och uteservering. Vi var ute i flera timmar och njöt av solen, äntligen. På kvällen körde jag och Ali ben/rump pass vi båda har varit sjuka och bar fortfarande lite krassliga, så det vart inte så hårt pass. Men vi körde på bra med benböjen, jag tog 80kg*12 reps.


» Shanti sen Mama

Igår fick jag hoppa in och jobba 4 timmar på min lediga helg, det är iaf 100% så det känns ok. På kvällen träffade jag och Ali upp hans vänner. Vi käkade på Alis favorit ställe:) Shanti, jätte trevligt och gott. Efter middagen tog vi en sen bio och kollade på Mama, en skräckis. Dock tyckte jag att den var sisådär, lite seg, hände samma grej hela tiden. Den får 3 av 5 :)


» Protein pannkakor

Vi har fått hem en burk med protein pulver som man ska steka som pannkakor. Vi var lite skeptiska till om det verkligen skulle vara gott, men jag testade det i fredags och det smakar som pannkakor!! :) jätte gott och nyttigt! 48 g protein per 100g och knappt något socker. Perfekt som mellan mål och gott med glass till helgen :) gjorde pannkakorna två gånger på fredagen


» Middag med Natalia på Friday's

Igår mötte jag upp Natalia vid 17-tiden, vi gick till Friday's i Kungsträdgården och käkade. Vi hade jätte trevligt, dock var vi missnöjda med maten. Jag har jobbat där och är van vid att man brukar få mycket mat, men igår blev varken jag eller Natalia mätta. Vi var tvungna att ta efterrätt ;) vi satt på uteserveringen, jätte härligt, äntligen :)


» Middag på Zink med dom bästa

I går vaknade jag upp med en hemsk förkylning, skönt nog så jobbade vi som en söndag 11-17. Efter jobbet åkte jag och hem o vilade lite. Lotta var uppe här och hälsade på sin Jonas, så vi hade bokat bord på Zink. Jag kände mig som tur var lite bättre efter att jag hade vilat. Lotta och Jonas kom hem till oss först så drack vi två flaskor skumpa och åt lite choklad och nötter. Sen åkte vi in till Zink och åt en fantastisk middag! Omöjligt att beskriva hur gott och trevligt vi hade! :)


» Valborg

Igår stängde vi NK klockan 18, så jag mötte upp Ali som också slutat jobbet. Vi åkte till Sats Medis och körde ett rygg pass. Jag trodde först att vi skulle vara nästan själva när det var Valborg, men icke det var ganska mycket folk där. Sen köpte vi hem sushi och myste till det hemma. Jag var inne på systemet i går och såg en cool vin flaska, köpte den enbart för utseendet haha :) det var faktiskt riktig god också. Det är ju egentligen insidan som räknas ;)