» Erbjudande på Essie nagellack

idag lunchade jag med Stefan, min gamla kollega, fast vi båda jobbar fortfarande inom Oscar Jacobson. Vi var på Pytt i panna i Kungshallen, alltid lika trevligt:)
På vägen hem blev det lite impulsköp av nagellack från Essie :)
Det var erbjudande nu på Kiks, 2 stycken för 179:-

» RÖTT

Gillar mitt nya läppstift starkt! Jag är väldigt ovan med att ha läppstift, har knappt läppglans, men nu trivs jag väldigt bra i detta läppstiftet! Rött läppstift från Loréal nr. 297 "Red passion"
Passar perfekt till min nya nagellack från Essie Nr. 656 "Forever young"

» Julafton

God jul!! hoppas att ni haft en underbar jul! Nu sitter jag hemma hos mor med Bella, medan dom andra har åkt hem till sina respektives föräldrar för att fortsätta fira julafton. Själv skulle jag egentligen åkt till min vän Lotta för att lämna julklapp och present till henne, men jag blev så trött att jag orkade inte. Nu myser jag julaftonskväll med den jag älskar mest av allt, Belladonna =) Tidigare idag firade vi jul här hos mamma och Fredrik. Vi hade jätte mysigt och god jul mat.
Ida (Carls tjej) Carl (min plast bror) Jag med Bella i knät och Calle
Mamma fick vara jultomten:)
mamma, Ebba (min plast syster) Fredrik (mammas sambo) Ida och Carl
Bella älskar att öppna presenter och klappar=)
Calle (Thereses sambo) Therese (min syster)
Daisy ville gärna sitta på mamma=)
Lite avundsjuk på mammas fina vitrinskåp med alla Rolf Berg tomtar!

» Uppesittarkvällen

Uppesittar kvällen och julafton med pappa, Carina, Therese, Calle och hundarna =) Först på dagen tog jag och Therese en skogspromenad med hundarna, sen var det dags att fixa med maten. Efter vi hade ätit julbordet var vi alla proppmätta, men då var det dags för bingolotto och julgodis. Även julklapps utdelning.

Mycket bus i stugan=)
Therese tappade hela Paradis asken=)
Bingolotto time
När vi delar ut julklapparna så har Bella i smyg hämtat sin julklapp från mig och öppnat den i sin bädd, sen kom hon och satte sig framför oss och visa upp sin julklapp=) Det är min buse det! Helt otroligt att hon hittade sin julklapp bland alla andra.
bus!!

» Mysig morgon!

Nu har vi nyligen ätit frukost och busat lite. Snart ska vi ta en härlig promenad med doggarna:)


» Hos min Belladonna

Nu myser vi i soffan hemma hos Therese och kollar på film, eller det är bara jag som är vaken. Therese och Calle ligger och snarkar ikapp i soffan och alla djuren i huset verkar också sova:) till och med Bella har gått o lagt sig nu. Jag och hon ska dela säng i natt:D myyys.. Har saknat henne otroligt mycket!!


» Tåget till Skövde!

Nu sitter jag på tåget mot Skövde! Snart får jag träffa min älskade Belladonna!!:D längtar även till att få fira jul med min familj som jag inte gjort på två år nu! Glad tjej!


» Fika och presentöppning med Camilla

Direkt efter jobbet skyndade jag mig hem för att jag skulle få fin besök utav Camilla. Jag bjöd hem henne på lite julfika och dessutom fick hon en liten present utav mig för att hon nyligen fyllt år:) Vi hade super trevligt och klockan bara rusade iväg! Något annat har jag inte gjort idag och nu ligger jag o myser i sängen med både datorn och tven på=)


» Trött tjej!

Nu är jag trött, jobbat några extra dagar och även till 21 nu när NK har förlängt öppetiderna till 21 fram till jul. Nu ska jag dyka ner i sängen o titta på tv:)


» Julklappstips från Oscar Jacobson

Tänkte bjuda på ett litet julklappstips från mitt jobb. En liten fin julklapp till kanske pappa, bror eller till mannen? Fina halsdukar från Oscar Jacobson från 599:-


» Alla julklappar inhandlade!

Igår var jag lite sliten från julbordet, men jag fick mycket gjort iaf! Jag hade en heldag inne i stan, klippte mig och köpte klart alla julklappar! Nöjd! på kvällen bjöd jag hem min Claes på middag och tv mys:)


» Julbord med Oscar Jacobson

I går var det julbord med jobbet, nästan hela Oscar Jacobson ligan :) Vi var på Oscar Jacobson showroom och vi hade super trevligt! Allt från trevliga samtal till allsång och dans ändå till små timmarna. Klockan 3 tog jag taxi hem till Claes utan att säga något till honom;) När jag låser upp och tänker smyga in och lägga mig i sängen möter jag ett skrik!! Han blev livrädd och trodde att han fick inbrott:D Jag fick mig en liten utskällning att jag aldrig fick göra om det. Sorry=)
Magnus gjorde en tuttepåse;)
Allsång

» Fina ljus från Partylite i julklapp/inflyttningspresent utav Camilla

Idag har det inte varit någon speciell dag, jobb och sen träning. Rutin livet som jag gillar. Men nu känns det lite segt och trist och om lite mer än en vecka är det julafton!! Det känns som långt ifrån jul. Kan inte snön och julstämningen komma? På tal om jul så fick jag en tv i tidigt julklapp utav far och måste säga att det är väldigt mysig att krypa ner i sängen och se på tv efter jobb och träning =)
Idag innan träningen fick jag en inflyttnings present/julklapp utav finaste Camilla! :) Jag fick jätte fina doft ljus från Partylite. Jag ska köpa ett fint fat till det, så får ni se ett fin foto när dom är tända. Dom är speciellt fina när dom är tända för dom lyser igenom hela blockljuset. Dom ljusen kommer jag endast tända vid speciella tillfällen :)
Tack gumman, du är underbar!
Såhär hårt jobbar man på Marc o polo Nk ;) (Carolina)
Min fina julklapp/inflyttningspresent utav finaste Camilla

» Min och Claes 6 månaders dag

Igår var det min och Claes 6 månaders dag! Jag jobbade till 5, sen åkte jag hem och fixade iordning mig. Vi hade en super mysig kväll. Började med att äta vegetarisk sushi på Kokyo och avslutade kvällen med bio! Claes fick även en liten present utav mig:) kallingar med ett foto på oss på rumpen:)


» Middag med Claes, pappa och Carina

När Claes slutade jobbet kl 16 i lördag, mötte jag upp honom och vi gick till Nexus där jag tränar, för att se Thai matcher. Bra matcher och det var roligt att se en tjej match! Därefter åkte vi hem och jag förberedde maten. Pappa och Carina kom över och vi hade jätte trevligt!! Jag bjöd på vegan mat och glass som blev godkänt :) Claes hade fruktansvärt ont i ryggen hela dagen och kvällen, men stod ut och led för att vara med på middagen, men när pappa och Carina åkte hem, så åkte vi in till Danderyds akutmottagning. Han fick smärtstillande och även en spruta i arslet;)


» Min nya tv med 3D :)

Igår var jag med pappa och Carina på stan medan Claes jobbade. Vi strosade runt, åt lunch och köpte en tv till mig som en tidig julklapp. Jag valde att lägga lite själv också så jag fick en värsting TV med 3D!! :) man kan trycka på en knapp så ställs det om till 3D. Så man kan se 3D med glasögon på vilket program/film som går på tven! :)


» Träffa pappa och Carina inne i stan

Nu är jag på väg in till stan för att möta upp pappa och Carina för att strosa runt på stan. I morse invigde jag mitt nya matbord med en lång mysig frukost med tända ljus och fin utsikt över Stockholm:)


» IKEA på 10 min

Hahah... I made it!!! =) bussen som jag åkte till Ikea med det var den sista som skulle tillbaka, så på 10 minuter sprang jag in plockade duschdrapperi fick tag på plock numret till matgruppen, sprang dit hittade en tom vagn i närheten. Betalade i självscanning och sprang tillbaka till bussen! Jävlar vad snabb jag var och jag har inte ens sett hur matgruppen ser ut:)

Innan jag steg på bussen fick jag reda på utav den sura buss chauffören att det var sista vändan han gjorde alltså skulle jag bara ha 10 minuter på mig. Jag frågade honom också om han ville hjälpa mig med att få in matgruppen till bussen om jag hann, han svarade inte på frågan utan istället sa han
- Ska du säga till den med barnvagn att flytta på sig, om det är någon med på hemvägen?  Jag blev irriterad och sprang iväg och gjort den rekordsnabba shopping. När jag såg bussen och att jag hann, blev jag så glad att jag sprang med vagnen med ett leende och sa till busschauffören:
-Jag hann!! :D alla i bussen tittade på mig och trodde nog att jag var galen. En snäll kvinna hjälpte mig in med paketet.
.
Bussen stannade utanför centralstationen och jag bar det själv ner till mitt tåg. En kille frågade mig om jag vill ha hjälp och jag svarade tydligt Nej! =) Jag älskar verkligen utmaningar och spänningen. Visste inte om jag skulle hinna bussen och bli ståendes med matgruppen ute i Kungens kurva, visste heller inte om jag skulle fixa att frakta det själv. Som tur var Claes snäll som kom till perrongen när han hade slutat och hjälpte mig att bära det från tunnelbanan hem till mig.
Nu har jag monterat ihop det, nu är det bara den vita färgen som ska målas, en duk och dynor ska på.
Gjorde även ett fint jul arrangemang.

» Dagens outfit

 


» Tisdagsträning

Idag körde jag tisdagsträningen Muay Thai, då vi bara är en liten grupp med få utvalda som har blivit tillfrågade för att satsa lite extra. Det är bara jag och en till från nybörjargruppen resten är fortsättare och avancerade :) Det märktes att träningen var på en högre nivå, speciellt när vi körde sparring. Det var riktigt skoj och definitivt lärorikt, lär mig mycket mer av att sparras med en duktig, då man kan man lära och sno lite kombos =) Men det går fort och det är hårdare/tuffare. Mina benskydd är kassa, antingen är dom förstora eller så har dom bara inte format sig ännu, tror jag ska börja tejpa fast benskydden. Fick en riktig smäll på smalbenet, det ilade till i hela kroppen, men det finns inget annat än att bita i hop och fortsätta =)
Nu är det riktigt ömt och svullet, i morgon lär det vara ett stort blåmärke.

» Födelsedags barnet Maja

Idag fyllde Maja år och jag kunde tyvärr inte vara med på hennes födelsedags middag då jag hade Muay Thai träning, men direkt efter träningen och jag hade slängt i mig lite mat, mötte jag upp Claes, Johan och födelsedags barnet Maja för att gå på bio. Det blev Hysteria och den var rolig och bra! Nu sitter jag i soffan bredvid Claes som stämmer sin gitarr.


» Söndagsmys efter bodypump

Nu är jag på väg hem till Claes för att ha söndagsmys med pizza eller tacos och film:) det är jag förtjänad av efter en jobbdag och bodypump träning. Det var nya realisen för bodypump och den var grym!! Det fanns utmaningar i den! Jäklar vilket axelpass!! Även sista benpasset, ojoj ska bli skoj att anta den utmaningen med att maxa;)

» Veggo

Jag gjorde det igen...!! Köpte en flaska rött utan skruvkork och glömt min vinöppnare hos Claes! :( Knackade på grannarna och tänkte presentera mig samtidigt få låna en vinöppnare, men ingen öpnnade, ser jag så farlig ut?;)
Nu har jag ätit lördagsmiddag utan vin och utan sällskap :( Trist!
men gott var det i alla fall. vegetariskt/veganskt alternativ till kyckling och som dessutom innehåller MER protein än kyckling! :) mycket bättre och nyttigare=)
Äter du vegetariskt minst en gång i veckan?
"Kyckling" lök, paprika, pumpafrön, buljong, lingon, grädde och kryddor tillsammans med ris.

» Mot jobbet

img_7652 (MMS)

Har kommit på att jag kan mobil blogga;) ska försöka blogga oftare. Nu sitter jag på tunnelbanan på väg in till jobbet:)


» BC 50

På min lilla shoppingrunda hittade jag vad jag sökte, en handduks hängare som man har över dörren och även blommor till mitt blomsterarrangemang. Hälsade även på fina Leyla på hennes jobb :)
Idag körde jag nya BC 50 för första gången och den var grym!! Kommer bli riktigt jobbig och rolig när man kan lyssna på musiken och gå in i sig själv utan att fokusera allt på tekniken. Brukar få ge det 2 gånger sen sitter det.

» Helkropps spegel

Nu har jag äntligen en helkropps spegel, så nu blir det outfits bilder;)
På väg in till stan för att göra lite småärenden, så då blev det "slappar/sport" stilen. Converse, Levis jeans och långärmad piké från Gant.