» 2 timmars promenad med Belladonna

Nu har jag och Belladonna varit på 2-timmars promenad med bus med Valter (fransk bulldog) och fotografering;)

» Jag och Belladonna i City

Nu har jag min lediga helg, ledig fredag lördag och söndag... underbart! hoppas jag får njuta mycket av solen. Det fick jag och Belladonna göra i dag iaf. Först började jag med en promenad med Bella, sen tufft Bodypump pass.

Idag har jag och Bella tillbringat eftermiddagen inne i City, men innan vi åkte in borstade jag bort så mycket av hennes vinterpäls jag kunde och därefter en ordentlig dusch och avslutningsvis när hon var torr sprayade jag balsam/glans spray så hon blev riktigt fin.
Jag och Belladonna åkte in för att köpa ett nytt halsband och koppel till henne på butiken "Häst & Hund huset". Det blev en jätte fint svart läder med guld/messing detaljer, lagom Bling bling. Därefter var vi inne på Nk och hälsade på kollegorna. Innan vi åkte hem blev det en glass i Kungsträdgården.
Nu proppmätt efter en super god middag, Rostbiff med rotfrukts gratäng och jag lyckades även denna gång med en god sås och till detta ett gott Amarone vin.
Belladonna i Kungsträdgården
Dom vackra körsbärsträden i Kungsträdgården
Nya halsbandet och kopplet (ska ta ett bättre kort på halsbandet)

» Gårdagens outfit


» Vad gör Jenny på Långfredagen?

Jag och Belladonna tog en långpromenad innan jag åkte till jobbet. Idag var det röd dag, så vi jobbade bara 12-17, men det kunde lika gärna varit stängt för det var inte mycket folk i huset. Vilket jag förstår eftersom det var underbart väder ute! Bingo Rimè var inne i Nk huset och strosade :)

När jag satt på tunnelbanan hem somnade jag och vaknade upp när jag hade åkt en station för långt, attans, men som tur är det inte långt att gå hem därifrån. När jag kom hem tog jag med mig Belladonna på en härlig löprunda i det underbara vädret.
Nu ligger jag mätt och belåten i soffan o kollar på film. Middagen som jag lagade måste jag säga blev super god. Fylld Fläskfilé med soltorkad tomater och fetaost inlindad med bacon. Stekte på den lite, sen in i ungen med en god sås gjord på balsamvinäger, honung, rödvin, grädde, vitpeppar och flingsalt som den fick puttra i. Mums!

» MYS

Belladonna somnade tungt i min famn efter våran långpromenad i går kväll.

» Lunchrast i Kungsträdgården :)


» Min plats!

Fantastiskt! Jag stessad som vanligt, sprang jag in till Sats för att köra Bodycombat. Denna gång var jag inte på dörren när Maria (vikariat) släppte in, men när jag kom in så var min zoon längst fram ledig och väntade på mig. Kändes väldigt bra, annars hade jag varit lite depp om jag inte fått stå där jag ALLTID står ;)

» Vem vinner kampen?!

Det här är MIN pinne!! Jag hittade den först, OKEJ?
NEJ! Släpp min pinne! Inte? okej då är det kamp!
Okej, jag erkänner det var en hård kamp mot dig mamma, men jag vann!! :P

» Dagens outfit

Ursäkta för kass kvalité.


» Morgon promenad

Idag har jag inte gjort mer än jobbat, men stolt nog ställde jag klockan på 7.00 för att jag skulle hinna en härligt långpromenad med Bella innan jobbet. Det var verkligen en underbar start på dagen!
Vissa tycker det är roligt med outfits bilder, andra inte, men varsågod här får ni iaf.
Min nya sjal från Åhlens

» Ja, vad har jag gjort för intressant idag?

Det blev det lite shopping i Farsta. Fyndade en jeans jacka, köpte även en sjal och lite smink.
Det var väldigt härligt väder idag så det blev även lite träning på rangen för mig och Henrik, Bella var också med. Nu har jag slagit mig till ro i soffan efter ett hårt bodypump pass, men nästa gång jag kör med Maria som instruktör så har jag lovat att lägga på lite mer på benvikterna...Puhh... Jag kör redan hårt med benen men hon vill pressa mig mer:) Innan vi skildes sa hon- Bra jobbat idag, du är grymt stark. Den bästa komplimangen man kan få efter ett bodypump pass:)
Skor: Mango
Jeans: Mango
Linne: HM (nytt)
Kofta: Mango
Jag kanske inte behöver skriva vart min kläder är köpa;)
Min nya jeans jacka från HM, endast 299Kr!! Fynd!
Köpte även nålen från unicef- "För varenda unge"

» Vill ha från ASOS...

men såklart är mina storlekar slut:( Hoppas att dom får in snart igen..
Snygga till jeans

» Ödla på våran promenad

Att vara ledig mitt i veckan tycker jag är det bästa! Helg är ju ändå helg och jag slutar då 17-18, så man har ju hela kvällen kvar. Idag har jag passat på att städat och tvättat, men också långpromenad och veckans höjdpunkt: Bodycombat :) Instruktören Marco har tråkigt nog råkat ut för en olycka och kommer vara sjukskriven i två veckor! Stackars han, stackars oss.
Inhopparen för Marco är Maria, jag brukar köra Bodypumpen som hon håller i på torsdagarna i Farsta. Hon är en liten, tuff, vältränad tjej med mycket energi- grym!
Jag och Belladonna upptäckte en lite ödla på våran promenad idag...
Men det var någon skämtare som lagt dit en leksaks ödla :)

» Träning med Emma och Amir

Efter jobbet idag tränade jag och Emma med Amir. Han håller på att utbilda sig till PT, så vi utnyttjade honom och han oss;) Han körde övningar med oss som han snart ska ha prov på, så det blev cirkelträning där vi körde mot honom. Ex. flyes där jag skulle pressa upp med hans motstånd istället för hantlar. Jag tyckte att det var bra allsidig träning som vi körde, men svår!

» Jag som frisör

Sent i går kväll fick Henrik ett ryck och ville att jag skulle klippa honom. Jag har aldrig tidigare hållit i en hårsax:) Jag frågade om han verkligen vågade att jag skulle klippa honom, då svarade han att det är ju i slutändan jag som ska tycka att det blev bra. Sant, jag skulle inte låta resultatet bli fult, då skulle rakapparaten åka fram:) Som tur var, blev resultatet riktigt bra, trodde jag inte. Imponerad över mig själv.
Före
Efter

» Tillökning i familjen

I går Fick vi tillökning i familjen :)
Henrik har haft en katt sen tidigare, Tarzan, men när han flyttade till Australien för att plugga så fick hans moster ta över vårdnaden om honom. Nu har hon och Henriks mamma Gun åkt på kryssning i tre veckor, så Tarzan ska bo hos oss tills dom kommer hem från kryssningen. Belladonna tycker det är jätte kul och hon försöker få igång honom till att leka, men Tarzan undrar vad det är för någon konstig galning:)
Obs! soffan står där tills den ska säljas :P
Okej, första natten är ok;)

» Nu är det vår!!

Vilken underbar söndag! Nästan all snö är borta och solen värmen jätte skönt, nu är det VÅR!! :)
Jag och Bella började med en långpromenad, sen hem och dricka lite vatten och hämta golf klubborna och bege oss till Ågesta golfklubb för att träna på driving rangen, hem äta lunch och sen ner till Sats och köra ett stenhårt Bodypump pass!! nu njuter jag riktigt.
Jag läste i Metro tidigare i veckan att det är många som bli vår deprimerade, men hur är det möjligt?! Jag förstår höst depression för då är det mörkt och dystert. Men vår depression? Det är ju nu som det känns som det är fler timmar på dygnet och att man får så mycket mer energi och lycka?
Även Bella har vårkänslor:)

» Norra brunn comedy club

I kväll var jag och Henrik på Norra Brunn och åt middag och såg på comedy club med Natalia och Nino. Vi hade super trevligt och roligt!! Mycket gott skratt! Jag har tidigare bara varit på en comedy club, med det är verkligen underskattad som bör göras oftare! En gott skratt förlänger livet och det kan jag lova att man får :D
Natalia och jag

» Parkour

Fredag i dag och jag har varit ledig. Idag började jag dagen med att köra Bodypump, därefter har jag myst och promenerat med Bella. Klockan 17.30 var jag på Sats i Medborgarplatsen och testade på det nya Parkour. Om ni inte har hört talas om det, så ska jag lätt förklara att det kommer ifrån Paris getton där man ex. hoppar från tak till tak. Riktigt så avancerat gjorde inte vi;) Parkour på Sats var kul, men inte så mkt mer. Vi lärde oss "kullebytter" från ståendes och slog över på en axel, hoppade "kängru hopp" från bräda till bräda och hoppa över och under häckar. Alla var nya, så det skulle vara roligare om alla kunde och hade högre tempo. Nu har jag dukat upp med chips, dipp, grönsaksstavar och choklad framför filmen, för vilken sekund som helst kommer älsklingen hem från sin träning.

» Dagens outfit

Byxor: Mango
Topp: HM
Kavaj: Mango (som vanlig)
Halsband: Från svärmor i present

» Det är inte sant!!!

Nu får jag skärpa mig!! Det är inte första gången som jag glömmer nycklarna!
Jag slutade tidigare från jobbet idag för att jag skulle hinna hem, gå ut med Bella, byta om och sedan springa ner till sats och köra två pass BC och Box. När jag är framme i Farsta tänkte jag ta fram nycklarna i väskan (trodde jag) för att göra mig redo och springa hem. I panik ringer jag svärmor som har extra nycklar hem till oss och jag får inte tag på henne heller. vad ska jag göra? Henrik är i skolan och kommer hem klockan 21.00, dessutom är jag inbokad i mina favorit pass som är försent att avboka. Jag går ner till Sats och får helt enkelt köpa en ny uppsättning av tränings outfit. Som tur kom Ina och lånade ut sina extra byxor som hon hade med och sedan köpte jag en snygg Niké topp på 40% rea, vatten flaska och en svetthandduk:) Jag fick även dela skåp med Camilla, så träningen ordnade sig. Jag kände mig naken utan mina lindor och fick några flåser på fötterna utan mina skor, men var gör man inte.
Som tur var slutade Henrik tidigare från skolan, så han kunde gå ut med stackars Bella som väntade på mig. När jag kom hem från träningspassen 2 h senare fyllde jag på med bränsle o väska och tog en timmes promenad med Bella. Det var super skönt väder (+9) och inte en kotte ute, Jag gick med musik i öronen, sjöng och busade med Bella. Nu är våren här.

» I Metro i dag :)


» Ny väska

Förra året köpte jag en väska för mina födelsedagspengar utav mamma, men förra veckan gick spännet på väskan sönder :(
Så idag på min rast gick jag och reklamerade den och fick en helt ny som jag hade spanat in. Jag fick till och med en dyrare för att jag fick för samma värde med personalrabatt :D
Min gamla väska (roligt nog så googlade jag på DKNY väskan och hittade mitt egna foto som jag lagt ut på min blogg förra året :))
Den svarta fick bli min, men den andra ska bli min nästa månad:) (snygg axelrems väska i sommar)

» Dagens outfit

Ursäkta för dålig bild.
Skor: Mango
Byxor: Mango(NYA) (Ljus rosa jeans)
Tröja: Gant (Kabelstickad, marin blå, ull tröja)

» Irland (Dublin)

Vi hade en underbar weekend i Irland! :) Det blev som planerat, golf, shopping, middagar och en massa öl. Hotellet var väldigt fint med god Irländsk frukost.
En bild säger mer än tusen ord- så varsågod ;)
Jag på Hotellrummet
Irländsk live musik
Henrik redo för golfrundan
Tempel Bar distrikt
Inne på den mysiga restaurangen The Church (omgjord från kyrka till restaurang)