» Dokumentären om Tyson

Ikväll efter jobbet kom en kompis från min clubb hem till mig. Jag lagade linssoppa och han hade fixat med sig dokumentären om Tyson som vi kollade på. Eller det var snarare jag som kollade, för han somnade efter halva filmen :) haha det brukar vanligvis vara jag som somnar till filmer. Den var intressant! Den berättade att fokus och psyket är A och O i träningen om man vill komma någonstans.. All in :) 
 

Tyson_unified.jpg


» Myssöndag med Leila

Åhhh en riktigt härlig helg och avslutade med en super mysig söndag! Jag vaknade av mig själv redan vid 8, försökte somna om, men kände att jag var pigg så jag gick upp istället och njöt av en mysig morgon. Åt frukost och kollade på nyhetsmorgon, sen åkte jag in till stan innan affärerna ens hade öppnat :) Jag hade en grym shoppingdag och hittade allt som jag sökte. 
På kvällen åkte jag hem till Leyla, hon bjöd på en supergod sallad. Det var längesedan vi sågs sist, så vi hade en hel del att prata om och sen såg vi även på Solsidan.
 
 
 

» teorimöte

Lördag kl.11 hade vi i tävlingsgruppen ett teori möte om match, vad som sker innan, under och efter match. Vi kollade även på klipp på andra som gått matcher, vilket visar tydligt att nervositeten och psyket spelar en stor roll. En grym fighter på träningen kan tappa all sin fokus och teknik i ringen. Jag hoppas verkligen att jag kommer vinna min match, jag måste! ;)
Efter mötet ringde jag jobbet som var en man förlite och kollade om dom behövde förstärkning. Det gjorde dom så jag gick dit och jobbade till 18. Direkt efter jobbet åkte jag till en kompis och blev bjuden på middag och film, vi såg på Safehouse. Den var bra! kul att det var svenska skådespelare med i den.
 
 

» Sparring med Gabriella

Klockan 10.00 idag var jag på Nexus och körde med Luis, vi avslutade med en planerad sparring med Gabriella. Hon är en grym tjej som vunnit SM i mma. Så hon var ett tufft motstånd, men det gick fakiskt bra :) Rolig och mycket bra träning. Däremot hade jag redan ont i smalbenen och vänstra sidan (förmodligen en liten spricka i revrenet) men när jag kom hem kändes det inte bättre. Jag lindade smalbenen och vilade hela dagen. Kände mig väldigt trött och sliten, fick tvätten gjord men det var allt :) Klockan 18 var det dags för täning igen. Shane höll i passet idag, men jag, Irini och Michaela som ska matcha fick köra sparring första tiden, även Oscar och Jesper. Vi körde gubben i lådan, att det är en person som kör hela tiden och så hoppar det in nytt motstånd efter varje rond. Mina ben var fortfarande svullna så det kändes som dom brann, så jag körde endast boxningssparring för att inte förvärra smalbenen. 
 
Jag och Gabbi
 
Den högra bilden är ändå innan morgon sparringen 

» Sushi och fights

Igår hade jag en super trevlig kväll med en kompis som kör elit MMA på Nexus där jag tränar Thaiboxning. Jag jobbade till 20, så han kom hem till mig lite senare med lite mat och så skulle vi kolla på fights. Han hade köpt med sig 28 bitar sushi!! hahah.. Det var super gott, men 8 bitar räckte för mig. Vi hade jätte trevligt och pratade om allt mellan himmel och jord, så det blev sent och inte så mycket fights.
 

» Sparring

I måndags tränade jag första gången på 4 dagar som jag varit sjuk, äntligen. Har fortfarande lite rassel ihalsen, men jag känner mig pigg till 100%. På träningen körde vi endast sparring, vilket jag tyckte var bra. Sista tiden fick jag och Irini som ska matcha köra matchliknande sparring mot två grymma killar. Vi fick även ha både hjälm och västen på oss och jäklar vad varmt det blir med västen! puuh.. 
Först var det jag som körde mot Stefano i två min och dom andra stod runt som dom var ringen, det kändes väldigt ovant och kände mig instängs. Kunde inte förflytta mig lika mycket, vilket gjorde att jag tappade fokusen. Så det gick inte bra mot Stefano och heller inte mot Soheil som jag körde 30 sec efter i 2 min och  sen Irini i 2 min. Därefter var det Irinis tur att göra samma sak 2 min, 30 sec vila 3 ronder. Jag och Irini avslutade med sparring och hon hade västen och inte jag. Hon fick säkert in 4 st knän i magen på mig så jag tappade luften, vilket var bra träning att kunna återhämta andningen under fighten ;)
 
Såhär såg mina ben ut dagen efter sparringen och jag har ändå haft benskydd på mig! Jag har förmodligen väldigt lätt för att få blåmärken.
 
 

» Panik ångest!

Igår var jag ledig och vaknade strax innan 8 på morgonen och kunde inte sova. Hade ångest och panik över att jag kände mig ännu värre, kände mig febrig till och med. Jag hade egentligen träning kl.12, men var tvyngen att så över den. Jag gick upp och åt frukost kände efter och velade fram o tillbaka, ÅNGEST! Ska ju gå min första match snart! När jag fick bestämt för mig att jag inte skulle träna, så somnade jag om och sov till 12.30!! :) vilket var skönt. Jag låg kvar i sängen hela dagen med datorn, kollade på Kickboxer och en massa youtubeklipp på thaiboxning :) Tillslut gick jag upp ur sängen och tog en härlig promenad i den fina underbara höstvädret, älskar hösten! Sen var det så klart Solsidan och Beck. Dagen började med total panik ångest, men avslutade väldigt härligt! 
 
 
 
Fotade lite på min härliga promenad :)
 
 
 
 
 
 

» Hemma och kurerar mig

Igår vaknade jag med halsont, snuvig och tung i huvudet!! Dagen efter jag slutat med Kan jang, alltså funkade det inte för mig! jävla skit! Jag kan inte vara sjuk nu, måste träna träna och träna eftersom jag har match om 2 veckor. Igår jobbade jag till 8 så missade thai träninge i vilket fall, men skippade även styrke träningen som jag hade planerat. I morse tog jag med mig thai tränings väskan till jobbet i hopp om att jag skulle bli bättre under dagen, men näe, så jag tog ett klokt beslut och vilade från träningen idag också. Riktig ångest över att jag missar fredags träningen idag och dessutom skulle jag på födelsedagsmiddag direkt efter träningen. Istället kröp jag ner i sängen direkt efter jobbet med en stor fruktsallad och kollade på Xfactor och lite youtube klipp på Gina Carano. Hon är grym!! 
 
Jag på jobbet
Hemma och kurerar mig
Gina Carano 
 
 

» Fight 3/11!!!! :)

En underbar ledig dag!! All tid till thaiboxning :) Klockan ringde 08.30 åt frukost och chillade i sängen framför nyhetsmorgon. Klockan 10.30 var jag på Nexus och tränade med Luis. Vi körde nya kombos och lite tips och knep. Det sista körde vi light sparring, jag och Luis alltså haha!! jag hade ju inte mycket att säga till om ;) nästan 2m lång, 90 kg och lång erfarenhet. Så ja! han lekte med mig, men jag fick in några träffa iaf ;)
 
Hem, duscha och äta, sen mötte jag upp Michaela vid budo&fitness så köpte vi varsin hjälm så vi kan köra hårdare sparring på träningarna :) 
 
Kl.19.20 var det dags att åka till Nexus igen :D Idag körde vi två uppvärmnings övningar, sen körde vi sparring resten av träningen. Riktigt bra och rolig träning! Körde även med hjälmen, gick bra, men lite bökigt med den och varmt, men smällaran känndes knappt ;)
 
Fick reda på idag att jag har match den 3/11!!!!! I Falun. Ska bli så skoj, men nervöst!! Så nu blir det inga mer frossardagar för min del. Väger 60-61 nu och ska ner till 57 för att kunna gå antingen -57 eller -60 
 
Jag och min tränare Luis
 
Lunchen idag blev en egen gjord pyttipanna med potatis, morötter, rödbetor och sojakött mums :)
 

» Foton från onsdagspasset

Ja ni ser själva, jag duckar för en "krok"
Jag och Michaela 
Jag läggen in en höger side. Dock för dåligt kraft från höften och stödjer benet ska vridas mer så hälen pekar inåt mot michaela. 
 
Här blockar jag Amelies sidekick

» Supremacy rising med la familia

Igår efter jobbet mötte jag upp Elias och Irini så åkte vi till Erik där även Suzi och Amelie var. Dom hade baka kladdklaka, äppelpaj och harve kakor som vi gottade i oss och även annat gott som godis, chips och glass. Lördag är ju ätar dag och då får man ju ta igen hela veckan haha
Vi hade super trevligt! Vi kollade på Supermacy rising K1 (kickboxnings gala) sen kollade vi även på en film och en massa youtube klipp på bla. när fighters får ben avslagna :) Klockan sprang verkligen iväg, jag var hemma efter 02!! :) 
 
Elias, Irini, Ameli och jag
Erik, Elias, Irini, Amelie och Suzi
c
Så här mycket fanns det kvar när 6 fighters har haft sin ätardag ;)
 
 
 
 
 
 
 

» slappardag!!!

Igår var jag riktigtig trött hela dagen efter mitt första träningspass och lyckades aldrig vakna till. Idag var det ännu värre!! Somnade igår vid 23-tiden och vaknade idag vid 08, men somnade om till och från hela dagen. gick upp strax efter 09, åt frukost och kollade på nyhetsmorgon. När Malou efter tio var slut somnade jag om igen. Så höll jag på hela dagen. åt, kollade massa youtube klipp på thaimatcher, sov lite till. Jag tillbringa hela min dag i sängen med datorn! Det enda jag gjorde var lagade mat och raw proteinbars :)
 
Usch, jag känner att jag är sliten i kroppen och börjar bli sjuk :( Jag hade planerat att styketräna på dagen, men kände att det var viktigt att vila. Vet inte när jag sist hade en sån slappar dag, men det var behövligt. dricker Kan Jang nu 2 ggr om dagen, inne på min 3.e dag, hoppas verkligen att det funkar, får inte bli sjuk! 
 
Under gårdagens pass kände jag att jag fick ont i min vänstra axel, känns i framsidan och strålar ner till biceps :(
Kände inget under dagen idag med efter uppvärmningen när vi hade gjort 100 pushups (armhävningar) kändes det värre än gårdagen. Tog linnement på den och det kändes lite bättre iaf.
 
Efter uppvärmningen körde vi mycket teknik med krokar, uppercut och kroppslag. Avslutade med sparring med endast kroppslag. Efter träningen var vi några som stannade kvar och körde light fullsparring. Oscar, tränaren, vart lite orolig när han skulle gå och sa att vi inte fick skada oss, för ansvaret låg på honom, så upp med guarden sa han innan han gick :) 
 
 

» La familia

kl.10.00 var jag på Nexus och körde thai träning med luis. Det gick riktigt bra idag och jag fick även testa med hjälm och västen som man har på D-klass matcherna. Trodde det skulle vara jätte klumpigt, men det var lugnt. Vi körde mycket mits träning och även med lite sparringsform, avslutade med att blockera och snabbt lägga in ett kraftigt knä i fult tempo i 3 min x 5 ronder tror jag det var.
 
När jag kom hem käkade jag min andra frukost, duschade och fixade lite. Sen käkade jag lunch kl.13.00 och kollade på Solsidan som jag missade i söndag. Jag slocknade och sov en stund, riktigt trött hela dagen. 
 
Käkade lite mellis vid 16-tiden och mötte upp Emma för en fika, super trevligt.
 
Kl.18 var det dags för thaiträning igen, men med gruppen :)
 
Emma :)
 
La familia <3
 
 
 

» Fy fan för att bli utlåst och vänta i nästan 2 timmar!!

MIn söndag hade kunnat vara den bästa, men nej. Jag börjar med det positiva, jag gick upp vid kl.06.00, jag en söndagmorgon ;) För kl. 07.30-10.00 hade vi i tävlingsgruppen träning. Det var ett tungt pass!! Vi körde först mitsträning, sen sparring och resten av passet körde vi fys träning! 
 
Klockan 16.30 hade jag bokat in en ryggmassage, vilket kändes riktigt bra! Jag är spänd i hela ryggen och har fult at knutar i hela övre delen av ryggen. Efter massagen var jag helt död! ville bara hem till sängen och mysa ner. 
 
Nu kommer vi till det negativa, jag åker hem trött och sliten med min stora tunga väska. När jag står utanför min dörr så hittar jag inte min nyckel. Kollar säker i nyckelknippan 10 ggr, den var inte där. Claes hade tagit den för han trode det var hans nyckel som jag hade lånat. Jag blir arg bara jag tänker på det. Självklart hade min mobil dött också. Jag får alltså åka till Claes igen, jag vet att han inte är hemma för han skulle till en kompis, men visste att han skulle vara hemma runt 7,för då skulle Johan och Maja komma över på en fika. Jag köpte lite tilltugg för jag var hungrig och visste att jag skulle få vänta, men inte att jag skulle få vänta i nästan 2 timmar. Jag satt utanför Claes dörr, åt lite, sov lite, sen gick jag ner och frågade vad klockan var och fick även låna en mobil och sökte fram Majas nummer. Ringde henne och kollade om dom var på väg. Sen kom dom alltihopa, men jag var helt utmattad av träning, massage och hunger. Fy fan!! Tack Claes!!
 
 

» Hundvakt åt söta Otto

Oj har det gått en vecka sen sist jag bloggade, sorry ;) 
I fredags hade vi ett riktigt monsterpass, vi kör i 2 1/2 timma varje fredag och det är alltid jobbigt, men nu var det nära döden upplevelse! Fruktansvärt jobbigt, men riktigt kul! 
 
på lördagen, min vilodag, var det riktit mysig. Jag hjälpte till att vara hundvakt åt söta Otto :) Vi gick en skön höstpromenad ute vid Hornstull. 
 
På kvällen åkte jag och Irini hem till Erik för att käka gott och kolla på UFC. Vi hade supertrevligt!
 
 
 

» Super söndag!

Började dagen med en mysig morgon, senare vid lunch tid mötte jag upp Irini, en kompis från thai boxningen. Vi gick till "trappan" som ligger mellan fotografiska och Hermans på söder. Det är 113 st trappsteg och vi sprang upp och ner sammalagt 11 varv alltså 1243 st step uppåt, inte räknat med nedför ;)
 
Senare vid 18-tiden mötte jag upp Rebecca på söder, så körde vi en match i biljard :) Jag vann 2-0. Riktigt kul var det! Sen bjöd hon hem mig på linssoppa och så såg vi på Xfactor och åt godis. Super mysigt söndag, bästa på länge! 
 
Jag :)
Irini
GO!
jej
Becca
Mums!