» Match 9/2

Nu är det äntligen dags! Match 9/2 :) jag har fått en motståndare och vi är flera från Loyalty som har fått match, så vi åker upp gemensamt till Karlstad och kör järnet! Ska bli så jäkla kul! Nu känner jag mig riktigt taggad och redo! Dock känner jag att när vi sparras på träningen kan set vara som dag och natt. Igår gick det inte alls bra, till skillnad från idag då det gick riktigt bra! Matchvikten jag ska köra är -60 och jag låg på 63.3 för några dagar sedan, men nu har jag skippat stryketräningen och kör bara kondition och thaiträning. Dessutom har jag ganska strikt kost, så det går åt rätt håll nu:) 9/2 då smäller det!


» Middag med Tini & Tessi på La Ramblas

igår kväll mötte jag och Ali upp hans bror Tini och Tessi så gick vi till ett tapas ställe på söder, La Ramblas. Vi beställe in massor med gott och ingen gick därifrån hungrig kan jag lova :) Vi hade super trevlig och efter middagen gick vi hem till Tini och Tessi och såg på filmen, Flight. Jag somnade dock, men av det lilla jag såg så verkade den bra. 
 
Jag & Ali
Maaaat, vi beställde även in mer mat och dessert 
Tessi & Tini

» Cardio & Thai träning

Idag på förmiddagen var jag på sats och körde lite cardio. Tung cykel i 10 min. sen intervall i rodd, tempo i 2 min, aktiv vila i 20 sek med medicinboll sida till sida (jobba mage) •5 varv. Alltså sammanlagt 10 min rodd. Sen intervall på löpbandet 14 km/t 2min vila 20 sek•5 varv. Sen stretchade jag och gick hem. Käka och kopplade av, senare vid 18.30 var det thai träning. Känns så jäkla kul att vara tillbaka på Nexus, finns inget som ger mig så mycket!


» Marklyft och sparring

När jag slutade jobbet igår vid 20.00 så åkte jag direkt till Sats Globen och mötte upp Ali som redan var där. Han hade kört rygg ett tag, så vi körde marklyft sen resten light sparring. Jag har inte kört så mycket marklyft, så fortfarande nybörjare där, men nöjd ändå som tog 80kg•8reps•set :)


» En riktig söndag

Igår var verkligen en söndag! Både jag och Ali var dödströtta och sov ut länge, vi låg kvar i sängen långt in på dagen och kollade på nattens UFC. Tillslut orkade vi ta oss till gymmet. Dock vila för styrkan och tänkte köra boxning i salen som vi brukar göra. Vi tänkte köra lätt teknik och kombos på mitsar och sen väldigt light sparring. Då hade vi självklart den oturen att det var klass där resten av kvällen, men vi båda var så sjukt trötta så det var nog inte meningen:) det blev ett kort pass mage och balans pass. Kvällen avslutade vi med att käka hamburgare och kolla på film i sängen! :) haha i vanliga fall är det förbud att äta i sängen.


» Ledig hela helgen

MIn lediga helg!! Sååååå skönt. I fredags körde jag även mitt första thai pass på väldigt länge, vi har haft juluppehåll och dessutom har vi bytt lokal från Slussen till en stor fin lokal i Alvik. Kändes riktigt kul att köra igen, nu är det all in som gäller :)
Efter fredags passet 18.10-20.30 ;) så åkte jag hem käkade och sixade iordning mig, sen åkte jag in till stan och mötte upp Ali så gick vi på bio, Django. Den var faktiskt bra! 
 
Idag har vi haft en skön dag, tog en promenad in till söder och lunchade. Senare körde vi hårt på gymmet, jag började med rygg och biceps, sen körde Ali slut på mig med 3 övningar. Får se om ni förstår mig nu, med den ena var att jaghar en stång med vikter, gör marklyft, ner i gen och gör en friväning och sen ner med stången på axlarna och gör en squat. I högt tempo, 10 st, vila 1 minut och kör så i 5 varv. 10reps(1min vila)*5. Nästa övning var stång med vikter som pressar raktfram i högttempo, sen som en biceps ciurl fast vänd på händerna så handflatorna är neråt så underarmarna tränas. Alltså mina axlar brann i denna övning!! :) fyfan vad jobbig den var.
Tredje är svår och orkar inte förklara, men grym mot rygg, biceps och underarmarna.
 
Efter det passet var vi värda att frossa i kalorier ;) Det blev American pancakes med sirap, grädde, sylt, hallon och glass MUMS! ;)
 
Jag innan bion
Jag på promenaden
 
Ali på söder (Fick egentligen inte lägga upp denna, men jag gillade den :) )
Mums
Om det var gott :)
 
 
 
 
 
 
 
 

» NK Awards

I onsdags var det NK Awards, jag jobbar på Nordiska Kompaniet och en gång om året så anordnas NK Awards. Alltså bjuds det på mat och dryck och huvudpunkten är att det delas ut pris till bästa service, avdelning och Josef Sasch hederspris m.m. Super god mat och trevligt mingel, efter prisutdelningen var det dansgolvet som gällde. Jag var dock väldigt trött och skulle jobba tidigt dagen efter så det blev tidig hemgång för mig. 
 
Rebecca & Jag
Mina fina kollegor Becca & Jim
 
Prisutdelning
Becca, Emma & jag

» Jag har blivit moster :)

Den 13/1 blev jag moster!!! Min fina syster och hennes sambo Kalle fick en lite flicka :) Så himla söt tjej, jag har inte hunnit åka hem och träffa henne än, men sett jätte fina foton. Men snart måste jag åka ner och träffa lilltjejen :)
 
Här är ett jätte fint kort på min syster när hon är gravid med deras hund Daizy, tog jätte många fina bilder på familjen, men vågade inte lägga upp annat än vad hon har lagt upp själv, Ok syrran? ;)

» Fullrulle

I know, jag har varit riktigt dålig på bloggandet nu i en period, men det vill jag försvara mig med att det har inte hänt så mycket mer än att jobba, äta och sova. Jobbat sjukt mycket nu under rea perioden på Nk, bara varit ledig 1 dag på kanske 2 veckor, knappt att jag har hunnit träna. Nu är jag äntligen ledig hela helge, så skönt, bara hämta krafter och inte göra så mycket mer. Jag lägger upp lite bilder på gott och blandat vad jag har gjort under perioden som jag inte bloggat på, har verkligen inte orkat blogga när jag fått någon tid över. 
 
Märker rea varor
Köpte nya benskydd och handskar
Ali köpte hem 50 bitar sushi 
Lagat en god middag
Jag & Ali är på väg till gymmet ;)
 

» Skön dag!

Idag var min sista lediga dag på julledigheten, lyckades bli ledig en hel vecka, jobbade dock på nyårsafton men dock bara till 5. Så idag har jag haft en skön dag. Jag och Ali körde ett stenhårt triceps + bröst pass avslutade med mage. I liggande triceps-press då man ligger ner och kör stången över huvudet så körde jag på 30 kg, men Ali stod bakom och passade mig. Helt slut i kroppen gick vi hem och käkade. Senare gick jag och kopplade av i solarium och sen ett skönt bad. Nu blir det film mys.

Bilden är från ett rygg pass tidigare i veckan


» Gott slut, gott nytt!

2012 har varit ett bra år, men 2013 ska bli så mycket bättre!! :)
Jag och Ali firade in det nya året hemma hos hans bror Tini och hans sambo Tessi. Även två vänner till dom och Tessis bror Carlos var där. Vi hade super trevligt och kul. God 3-rätters, snittar, godis, Bollinger och kariokie :) 
 
Jag, Ali och fina Lola
l
Kakeokie
 
Ali & Jag
Tessi, Tini och deras fi
Ali
Ali, hans bror Tini och Lola
Gott nytt år!
 
 
 

» Annandag jul

På annandagen var jag och Ali hemma, Vi spelade Monopol och gottade oss med vin och ostbricka. Ali körde verkligen över mig på Monopol! Men det var min uppvärmning, dagen efter blev vi hembjudna till Alis bror Tini och hans sambo Tessi, även hennes bror Carlos var där. Då spelade vi Monopol till klockan 4 på morgonen, ändå spelade vi inte klart, det var jag, Ali och Tini som var kvar i spelet, men sen kom det fram att både Tini och Ali hade fuskat, så jag vann! :)