» Casein pannkaka

Casein pannkaka
Kcal 148g, 31g protein, 5g kolhydrater, 1g fett

🔸2dl äggvita
🔸1dl bodyscience casien (valfri smak)
🔸 ev. 30g Frysta hallon 

Vispa med elvisp till skum, inte hårt. Vispa även samman med casein och ev smaksättare som ex. Kanel, kakao, pepparkakskryddor. Blanda sist i ev. Frysta hallon. Servera med bär och kalorifri chokladsås eller nutella om msn inte är på diet ;) 



» Cardio och vilodag

Jag började min dag med att ta mig upp ur sängen, sippade på min BCAA från bodyscience och tog mig till gymmet. Körde 10 min crosstrainern, 30 min cykel och avslutade med 20 min intervaller. När jag kom hem lagade jag mig en protein pannkaka, mums! Hade även fått hem en gåva från happyplugs:) lurar och skal till min iPhone, blev jätte glad! 
Sen var det dags för jobb 11-20 och idag var det min vilodag och det passade bra, för jag var väldigt trött när jag kom hem och ätit, så passade jag på att färga håret, mörk i botten och ljusare i topparna, jätte enkelt och lätt! :) 


Nöjd med resultatet :) 




» Posering med Elyn & Felix

I måndags efter jobbet åkte jag direkt till sats Odenplan och mötte upp bästa Elyn och Felix för poseringsträning. Elyn ska också köra bodyfitness fast i den långs klassen +168cm och Felix ska köra Classic bodybuilding. Efter vårat posteringspass så köttade jag lite axlar innan jag åkte hem :) 

Elyn, Felix & jag :) 




» Blomkålspizza

Även denna lördag gjorde jag pizza, så jäkla gott!! :)

Pizza deg på blomkål:

🔸5 dl riven färsk blomkål
🔸2,5dl mozarella
🔸1 dl äggvita
🔸1 msk fiberhusk
🔸 salt, peppar & oregano

Blanda allt samman och bred över på en plåt och in i ugnen o förgrädda i ca 15 min i 225 grader. 

Lägg på önskad fyllning och in i ugnen tills den ser klar ut. Jag hade passerade tomater, rökt kalkon, champinjoner, squash, lök, paprika, stekt skivad kyckling, ruccola, mozzarella och oregano. 

Såsen gjorde jag på kvarg, lite mjölk och kalorifrisås 

Innan degen förgräddas i ugnen




» Team träff med MMSports

Lördagen startade jag som vanligt med min favorit gröt, kan nog vara det bästa på hela veckan! Sen bar det åt till Sats Sjöstad där vi hade team träff med MMSports, jätte kul och mycket lärorikt! Vi fick två riktigt bra föreläsningar, den första var om mental träning som Daniel Ekstam höll i, riktigt intressant! Mycket om att vi ska bli omedvetet vetande och att sätta mål och vad som händer efter målet. Att vi också ska lära om att bli bättre på att hantera känslor och tankar som vi gör med kroppen, annars är vi inte 100% 
Lördags frullen
Daniel Ekstam föreläser om mental träning 

Andra föreläsningen handlade om kost, tävlings diet, tömma & ladda, men också vad man ska tänka på efter dieten. 

Efter föreläsningarna så körde vi lite poseringsträning och fettmätning :) 
Jsg fick bra siffror, kommer inte ihåg exakt men något på 9% :) 




» Långsamma högreps i ben

I onsdags hade jag en av dom bästa ben passen! Jag körde långsamma högreps, 15x4. Riktigt kämpigt, men med bra musik i lurarna och njöt av smärtan samtidigt som jag drömde mig bort och såg mig själv på scenen så var det en fantastisk känsla. 
Så här såg mitt upplägg ut: 
15x4 benpress
15x4 vadpress
15x4 kettlebells squat med frysläge i botten på en låg bänk
15x4 back kick i maskin
15x4 leg extension 
15x4 gynstolen insida
15x4 gynstolen utsida


 


» Bästa måndagen

Måndags var jag ledig och hade en super härlig dag utan stress. Jag gick upp redan vid 08.00 för att slippa stressen och ha en skön morgon. Jag och Bella tog våran härliga promenad vid Djurgården på morgonen. 
När vi kom hem gjorde jag hemmasysslor som tvätta, städa och lagade flera matlådor. 


Mammas handplockade kantareller var nog godast på tallriken :)
Jag bakade även lite nyttig fika som jag käkade som mellanmål innan träningen. Det blev blåbärspaj med blomkålsbotten och jaaa det var jätte gott!! Recept kommer! Gjorde även äggvitefluff i ugnen med smak av citron toppad med chokladcasein och kalorifri chokladsås och hallon 👌

Blåbärspaj med blomkålsbotten
 
Äggvitefluff

Påbörjade även att pärla min tävlingbikini som Emma Melin har sytt till mig. Riktigt ovilligt och kul! 

Kvällen avslutade jag med ett riktigt bra pass axlar och mage! 




» Tacomys med Carro

I söndags efter jobbet träffade jag underbara Carro, hon skulle köra rygg och jag ben. Därefter gick vi till Ica och köpte kyckling taco, diet deluxe ;) jag åkte först och hämtade Bella hos dagmatte och sen gick vi till Carro som bor 10 min ifrån. Maten blev jätte god och vi hade som vanligt super mysigt! Carro bjöd även på protein glass, gjort på vispade frysta hallon och proteinpulver och lite vatten. 







» Back attack

 
Från Lördagens ryggbygge ;) en av mina favoriter att avsluta med många reps.

» Inskaffat en bänkspis

Lördag, favorit dagen på veckan då jag ökar på med kolhydrater och startar dagen på bästa sätt med gröt!! :) jag gör alltid min gröt på fiberberikade havregryn, vatten och vaniljcasein. Topping hade hallon, blåbär, kanel, pepparkakskrydda och kalorifri chokladsås från Green valley, så jäkla gott!! 


Efter jobbet blev det ett ryggpass på Sats Odenplan och sen snabbt hem o gjorde pizza på blomkål! Jätte gott och ja jag åt upp hela pizzan! Kändes som min mage skulle spricka. 


Receptet kommer, men jag hade en fyllning på passerade tomater, rökt kalkon, squash, paprika, mozzarella, ruccola och lite salami. Såsen gjorde jag på 0,3% kvarg, lite mjölk och Green valley bbq sås, mums! 
Har precis skaffat mig en bänkskiva, så nu har jag äntligen en ugn och den fick invigas på bästa sätt med pizza :) 

» Morgon pass & bio på kvällen

Min helg har varit fantastisk, även fast jag jobbat så har jag hunnit med mkt skoj. Började fredagen med ett tidigt morgon pass innan jag åkte o lämna Bella hos dagmatte och sen vidare till jobbet. På kvällen bjöd Ali mig på bio, vi såg esqulaiser och den var riktigt bra! Jag köpte med mig mat från kalori och käkade istället för godis, men potatis och kyckling smakar som godis just nu :) 
 




» Poserings träning med Elyn

En skön höstpromenad runt Djurgården fick starta min och Belladonnas dag, dock små regnade det hela promenaden, så lite små frusna var vi när vi kom hem.
Några måsten under dagen checkade jag av. Lyckades dessutom komma ihåg att djuraffären öppnade 12.00, så denna gången fick jag äntligen med mig mat hem till Bella :) hämtade även ut ett paket från mamma, en massa kantareller! Bästa mamma! 
Som alltid på lediga dagar blir det att laga några matlådor för kommande dagar och det blev även två sorters protein glass.  


Så det fick bli lyx mellis med äggvitapannkaka med vanilj & hallon protein glass innan träningen. Idag körde jag först en timmes bröstpass och sen körde jag och Elyn poseringsträning en timme. Vi lärde känna varandra på instagram och bestämde oss för att träna posering tillsammans då vi båda ska köra bodyfitness nu i vinter. Jätte härlig tjej och vi klickade direkt! :) 
Jag & Elyn 


» Crossfit Medis med Steph

Igår efter lunch åkte jag till Steph på crossfit Medis och tog crossfit oskulden haha. Först körde vi teknik clean, men det blev en massa babbel också;) så nästa gång får vi ta en längre crossfit dejt. Sen körde vi en wod på marklyft, boxjump och burpeece. Första gången jag gjorde en wod och det var intensivt jobbigt men kul! 

Jag & grymma Steph
När jag kom hem så lagade jag mig lite mastigare mellanmål, tonfisk creps. 
Pannkakan gjord på äggvita och whey-100 vanilj. Stekte den och gjorde fyllningen på tonfisk, keso, gurka och champinjoner. 

Kopplade av lite och blev dödstrött men lyckades senare vid 20-tiden ta mig till sats Gärdet och körde lite lätt ben, rumpa och vader. 

» Hallon & saltlakrits protein glass

Hallon & saltlakrits glass

🔸 2dl äggvita
🔸2dl frysta hallon
🔸1dl bodyscience vanilj casein 
🔸1msk saltlakris
🔸1krm vaniljarom

Vispa äggvitan hårt, vänd ner vanilj casein, saltlakris, vaniljarom. Häll i dom frysta hallonen och vispa allt samman. Ställ i frysen en stund, ca.10 min. Ta ut och vispa igen, sen njut! ☺️👌 


» Posering på sats Stureplan

Tisdags efter jobbet gick jag till Sats Stureplan o hälsade på Linn som precis börjat jobba där. Sen körde jag lite mage och invigde mina nya tävlingskor med posering. Lånade en sal och körde, kändes faktiskt riktigt bra o bekvämt :) efter jag hade tränat klart och hämtat Bella, käkade jag mat och sen testade jag att göra glass. Super gott!! 
Glassen blev super god! 

» Mat & träning hela helgen

Ledig hela helgen och känns inte som jag gjort annat än ätit mat och tränat, vilket är det bästa jag vet, så med andra ord en fantastisk helg :) fyllt på glykogenet i musklerna vilket resulterade till att jag kännde mig starkare och mer energi. Blev grymt ryggbygge i lördags och igår var det ben och rumpa som fick ett stenhårt pass på sats Odenplan. 

Bästa av allt var nog lördagsfrukosten 
Posering efter ryggbygge
Till lunch testade jag något nytt, marinerade kycklingen med bodysciense kokosolja, saffran och kanel. Till det gjorde jag även en sås på kvarg, lite mjölk, saffran och kanel, så gott! 

Grymt bra benpass! 
Till middag gjorde jag hamburgare gjort på kycklingfärs till det hade jag stekt potatis och en dressing gjord på kvarg, mjölk och kalorifria såsen Green valley bbq sås, super gott!!☺️👌
Hittade även på ännu en god efterrätt :) god på äggvita, casein och smaksatt med araksarom.

» Poseringsträning och fredagsmys med Erica & Bella

Kl.05.45 i fredags ringde klockan och det var dags att ta sig ur sängen och åka till Sats Odenplan för att träna posering med Emma Melin och tjejerna. Det är andra passet jag kör med dom och känns redan som jag har lärt mig mycket och det är även ett härligt tjej gäng, så kul! Efter passet stannade jag kvar och körde två timmar biccar och triccar. 

Bodysciense BCAA Berry på vägen till Odenplan 
Mysig morgon

Efter jag varit på gymmet tänkte jag att det var lika bra att åka till Hornstull och köpa Bellas mat för sist jag åkte dit var jag där en timme innan dom öppnade. Jag var nu säker på att dom öppnade klockan 11.00 och jag var framme halv 11 och gick långsamt mot affären, men neeej det var 12.00 dom öppnade! Så det var bara att åka hem igen. Hur kunde jag göra om samma misstag?! 

Kom hem hungrig och lagom till lunch, sen blev det en skön promenad med Bella. På kvällen hade jsg och Bella dejt med Erica. Jag gjorde även en efterrätt som jag tog med mig till Erica. 
Choklad kaka med vanilj & pepparkakskryddor :)
Myskläder på & redo för myskväll hos Erica 
Erica bjöd på jätte god lax med rotfrukter och avokadoröra. Tog även ett glas torrtvin som jag hört ska vara okej under diet ;) sen såg vi lite lätt på snygg, sexig, singel samtidigt dom vi bla googlade nutella haha 
Fina Erica
Gott! Åt lite för mkt av det goda



» Sats Regeringsgatan morgon o kväll

Igår började jag dagen med att träffa upp Martin på sats Regeringsgatan, dock var han en halvtimme sen, så då fick jag lägga om upplägget och han fick kötta mage i 30 min istället för benpass. Men det blev ett intensivt och bra pass för honom iaf! 
Martin & jag 
Efter jag slutade jobbet kl.20.00 sprang jag ner till sats Regeringsgatan och köttade baksidalår och rumpa :) blev ett riktigt bra pass. 
Svettig o go efter passet 

» Extra motiverad efter sm Västerås

Efter att varit på sm i Västerås och sett alla vackra inspirerande tävlande, har jag blivit ännu mer taggad! Jag bli så otroligt spännande, resan har visserligen redan börjat. Vissa dagar har jag hjärnspöken och undrar vad jag har gett mig in på, men lika snabbt får jag upp leendet och njuter av resan. Ska bli sååå kul! Håller också på och försöker få inspiration till hur jag ska blinga min tävlingsbikini och jag tror jag har bestämt mig nu :) 

Dagen efter sm Västerås, extra peppad! 



» SM Västerås

I söndags ställde jag klockan på 05.00 för jag skulle ta tåget 06.03 och möta upp Carro o Nicklas på T-centralen och sen mot östertälje där Simon väntade på oss med bilen som skulle ta oss till sm i Västerås. Dock försov jag mig och som tur hade jag redan lagt fram kläder mm så jag sprang till tbanan och fick ta tåget efter och sminka mig på tåget till östertälje. Det var riktigt kul och inspirerande fitnessgala och man fick träffa många kända ansikten som man "känner" via instagram. Vi käkade lunch på Jensens böfhouse, där fanns det även mat som passade min diet. Dock fick jag hålla fingrarna ifrån alla provsmakar som fanns på mässan, fick endast provsmaka olika BCAA :) 
Min vackra vän Linn tävlade i bikinifitness, dock blev det ingen pallplats för henne och hon var inte nöjd, men hon var otroligt vacker i mina ögon! 

Fördel med tidiga morgnar att det är lugnt och skönt. 
Vinnarna i mens physique 

Vinnarna i bikinifitness
Så underbart att se glädjen 
Vinnaren i bikini overall 
Vinnarna i Bodybuilding 

Vinnarna i womens physique 

Min lunch smakade riktigt gott
Simon & Niklas 
Carro & jag
Fina Linn, blonda tjejen längst fram i rosa bikini

» UFC Stockholm -14

I lördag var jag på sats Medis när dom öppnade kl.08 för att hinna med ett pass innan jobbet 10-17, för efter jobbet åkte jag direkt till Globen. Ali bjöd med mig till att se UFC :) weeeiii riktigt skoj var det! Dock en stor besvikelse att det var så många av svenskarna som förlorade. Nico och Magnus (jycken) vann iaf, men måste poängtera att Tor har den bästa intro låten! Raised fist! Tråkigaste förslusten var stackars Niklas Bäckström, tyckte så synd om honom när han blev knockad och det tog lång tid för honom innan han insåg sin förlust. Efter galan var det raka vägen hem o sova. 








» Protein kanelbullar

kanelbullensdag och så här på diet så får man vara lite extra kreativ ;) jag gjorde jätte goda protein kanelbullar på eget påhitt, dom smakar verkligen som kanelbullar! 

Protein kanelbulle
324kcal, 19g kolhydrater, 51g protein, 3g fett

🔸2dl äggvita
🔸1dl bodyscience whey-100 vanilla
🔸1msk stevia socker
🔸1/2 msk kanel
🔸0,75dl äggvita
🔸0,75dl mjölk
🔸1dl bodyscience casein vanilla ice cream

Vispa samman 2dl äggvita och 1dl whey-100 med elvisp. Stek sedan smeten till en pannkaka i bodyscience kokosolja. Blanda stevia socker och kanel och strö över en del på Pankakan under tillagning. Under tiden vispa samman casein krämen för hand, 0,75fl äggvita, 0,75dl mjölk, 1dl casein och önskad mängd kanel. Ställ i kylen. Efter Pankakan är tillagad på båda sidorna flytta över den på skärbräda, lägg ett tunt lager av casein krämen på pannkakan, rulla i hop. Låt svalna lite innan du snittar upp den i önskad storlek. Sen är det bara att njuta med gott samvet! ☺️👌 

Protein kanelbullar