» Black & Gold



» Första AW utomhus

Igår blev der AW med Rebecca och Erica! Först var vi på Utecompaniet, första AW utomhus! och det är slutet av Juni... inte ok!
Sedan skulle vi fortsätta på Fridays´s Kungsträdgården, mitt gamla jobb, men diskmaskinen hade pajjat, vilken händer ofta där! :) Så vi cyklade istället till Söder till Och himlan därtill, Super fin utsikt!! Flera våningar upp i en skyskrapa! Såg ut över hela Stockholm, jätte vackert!

» Shoppade inredning på Söder

I morse när jag vaknade kunde jag knappt gå på benen! Känndes ordentligt i låren och i mina knän! Eftersom jag hade Thai träning ikväll så var jag tvungen att ut o gå, få upp blodcirkulationen. Så jag tog två flugor i en smäll, gick till söder och shoppade lite inredning. Det blev en tvättkorg, gardinstång, gardiner, fönsterlampa och fina ljushållare med sugkoppar som man kan sätta fast på kaklet i badrummet :) inte riktigt klar med fönstret, så ni får ingen bild på det än ;)
Thai träningen var tung för låren, men den gick bra ändå! Jag hade hoppas på att det skulle vara mycket boxning eller clinch, men givetvis var det benpass! mitsträning med sidekicks. Lucky me!

» 2,4 mils löpning

Måndagar och onsdagar ska jag nu köra löpning och på tis, tors och fredag är det thai träning som gäller. Jag har inte hittat något bra spår som man kan springa på, men jag har sett att många springer vid Eriksdalsbadet, där utegymmet ligger. Jätte fint område som ligger vid vattnet.

Jag bestämde mig igår att jag slulle springa runt vattnet, även om det var 5 km eller 2 mil. Så jag valde att springa ett lugnt tempo eftersom jag inte visste hur långt det var. Det blev 2,4 mil!!! :) helt sjuk, har aldrig sprungit så långt tidigare. När jag var i mål kunde jag knappt stanna, mina lår och knän känndes dubbelt så stora och nästan krampade.
.
Löprundan var helt underbar, jätte vacker utsikt. Jag sprang vid vatten nästan hela tiden, men blev även stats löpning och bergsklättring vid fredhällsklipporna =) Eftersom jag höll ett lugnt och jämt tempo hela vägen var det inte alls jobbigt konditionsmässigt, men det känndes i låren :) Men jag hade bestämt mig! Sen underlättade det med den fina utsikten och Soilwork i lurarna.
Min löprunda
mina underbara pjucks Asics Gel Kayano 18 :)

» Hermans med Claes

Igår var det faktiskt fint väder på kvällen, så jag och Claes cyklade till Hermans och käkade på deras underbara uteservering. Fantastisk vegetarisk mat och det bästa av allt.. det är buffé, man får alltså äta tills man blir proppmätt :D Vi blev så mätta att vi inte orkade deras super goda efterrätt, men då köpte vi med oss hem istället;) Vi hyrde även en film på vägen hem.
1:a tallriken och inte sista vill jag lova! :)

» Midsommar Grand hotel Saltsjöbaden

Igår var det en hejdundrans fest! Jag var på Grand Hotel, Saltsjöbaden och firade midsommar. Hela Grand hotel var abonnerat för oss, det bjöds på drinkar, rose, både lunch och middag. Båtarna stod parkerade som det även festades vilt på kvällen.


» Ingen energi kvar...

trött trött och åter trött... Nu är jag äntligen ledig fre, lördag och söndag. Sist jag var ledig var en dag och det var förra måndagen. Dessutom har jag jobbat två 13-timmars pass och NK rea. Varit sjuk på det och både tränat och sovit dåligt. Idag var det Thai träning och jag har aldrig gjort en så dålig träning, verkligen ingen energi eller pepp alls. Vi körde mits träning o clinch, tur att vi inte körde sparring, då hade jag åkt på stryk med min dåliga energi o kraft :P
När jag kom hem tog jag en skön dusch, på med myskläder och avnjöt något glas rosé och natur godis.
Jag fick en väldigt mysig frukost ute på min balkong idag, underbart väder!

» Död

Idag har jag varit helt död! Jag har jobbat sen förra måndagen och på det har det varit långa dagar då vi förberett inför rean och kört stressig NK rea. Krasslig och dålig sömn på det, men jag är ledig hela helgen, ska bli väldigt skönt! Nu ligger jag o myser i Claes soffa och precis sett ännu en bra match utav Sverige! Så jävla synd att dom inte kunde visa samma rätta Sverige i matchen mot Ukraina.


» Utomhusgym, Eriksdalsbadet med Becca

I vanliga fall så brukar jag ALLTID köra Bodycombat på sats i Farsta kl.18.30, men Marco, så var våran instruktör har ett uppehåll! Då känner jag att det är inte detsamma längre :( Så jag ska köra egen träning istället, mycket löpning och styrka. Idag var jag och Becca på ett utomhus vid Eriksdalsbadet, låg jätte fint vid vattnet, dock var det mycket folk. Men där kommer jag köra när det är fint väder, annars blir det Sats :)
Fint väder hade vi på kvällen, så det var riktigt härligt att vara utomhus o träna!
Jag kör latsdrag
Becca kör bänkpress :)
Rebecca tränar mage

» Picknick på Skinnarviksberg med Claes

underbar ledig dag tillsammans med Claes. Vi cyklade till Skinnarviksberget och hade en mysig picknick och sedan avslutade vi dagen med fotboll, Sverige-Ukraina, som blev en katastrof förlust!! :(
Claes, ville förskra mig om att ingen tog fel ;)

» tjejkväll hemma hos Becca

Becca står och fixar mat till sina tjejer :)
Hon är GRYM på laga mat!!

Joel, Becca, Sandra och Erica, senare kom även Julia. Joel var inte långvarig och resten av kvällen hade vi en super trevlig tjejkväll, med mycke roligt tjejsnack ;)

» Nexus termins avslutning

Igår var sista Thai träningen innan sommarträningen drar igång. Jag jobbade till 20 och fortfarande inte helt 100, så jag åkte dit efter jobbet och var publik när dom slet det sista 2 1/2 timmas passet. Efter träningen gick vi (dom flesta) till ett ställe på söder, käkade, drack och samtals ämnet var såklart mma/Thai ;) vi hade riktigt skoj och dom flesta är på gränsen till nykterister, men släppte loss igår :)


» Peace!

Äntligen är solen tillbaka! Kanske för att jag gjorde det så fint på min balkong, det måste ju vara därför :) frukost blev såklart på balkongen!

 


» Estet-Jenny

Idag mådde jag bättre, men fortfarande svettattacker och förkyldningen :/ Det var fint väder idag så jag gick till medis och köpte akryl färger, för nu är jag sugen på att ta fram esteten i mig och ha lite kvalitéts tid med mig själv. Jag började dock inte med målningen idag, utan tecknade istället som sedan ev ska bli en målning. Jag köpte även blommor till balkongen och det tog sig lilla tid för Jenny som vanligt innan hon kunde bestämma sig vad hon ska ha ;) Resultatet blev iaf jätte fint, så det blir många mysiga balkonghäng där! Kvällen avslutade jag som sagt med att teckna, jätte mysigt. Var alldeles för länge sen sist!
Vad tycker ni om blommorna på min balkong?
Långt i från klar, kanske ni får se resultatet ;)

» Feber hallucination

Idag har jag legat i sängen hela dagen! Har feber och förkylning :(
Jag fick en feber hallucination i morse, jag kunde inte öppna ögonen helt när jag hörde någon höll på med mitt lås och skulle komma in o misshandla mig samtidigt som jag låg förlamad och inte kunde försvara mig! Tur att det bara var en hallucination, men läskigt verklig!!
Nu orkar jag inte ligga kvar rastlös o uttråkad! skulle egentligen träffa tjejerna och åka till landet, men både jag och Becca är sjuka, så nu ska jag möta upp Claes.


» Event på Hudkliniken Östermalm

Igår hade Elita ett event på Hudkliniken Östermalm, det bjöds på mingel och föreläsning om Fillers, botox,kemiska peelingar och restylane. Senare var det utlottning på hudvårdsprodukter till ett värde av flera tusen, attans att jag inte vann ;) Det var även två tjejer som fick gratis behandling så vi andra fick se hur det gick till :)
Love this painting!
Här får hon Fillers i vecken som går vid munnen upp till näsan
image description
Här får hon Restylane i läpparna
Elita lottar ut fina presenter! :)

» "Champagne for life" Pure

Igår var jag och Emma på "Champagne for life" på Pure, vilket var riktigt skoj! :) Först var vi hemma hos Emma och fixade i ordning oss, sen var vi på Pure redan klockan 21, då det endast var för inbjudna tjejer. Då bjöds det på obegränsat med Champagne och choklad... MUMS! ;) Klockan 22.30 fick dom inbjudna killarna komma och senare öppnades det upp för allmänheten. Då bjöds det inte längre på Champagne, men då fick vi istället drinkbiljetter.
Vi som var inbjudna fick även bli medlemmar på "champagne for life" vilket innebär att dom uteställerna i Stockholm och även i världen som är med i det, så får man gå före i kön och ett glas champagne.
En lite goodiebag fick vi också.

» Fika med fina Natalia

Idag cyklade jag in till stan från gärdet i spöregnet och inte nog med det så körde en buss förbi mig och dränkte ner hela min sida!! Min shockade min var nog ganska rolig :D väl inne i stan lämnade jag min träningsväska i mitt skåp på NK och mötte upp Natalia för en fika. Det var jätte länge sedan vi träffades så det blev några timmars pratande :) jätte trevligt, sen hade jag väldigt brådis till träningen. När jag var på Nexus så märkte jag att jag hade glömt kläder!! Åhh!! Men jag ut o frågade om någon hade extra med sig, jag fick låna ett par undershorts och köra i bh och linne, men det gick ju lika bra det. Riktigt jobbigt och hårt 2 1/2 timmas Thai!!!! Nu är jag dö!