» 8-rätters avsmakningsmeny på Operakällaren med älskling

I fredag bjöd Felix mig på 8 rätters avsmakningsmeny på Operakällaren för att fira min tävlingssäsong. Jag kan inte beskriva med ord hur fantastisk kväll vi hade! Absolut den mest romantiska middagen/upplevelsen jag fått uppleva.

Kl.19.15 hämtade en taxi upp oss och det hela startade lite roligt då Felix hoppar in i taxin och uttrycker sig med chockande ögon
-Åhh neej!
Felix spräckte sina kostymbyxor precis under rumpan o tvärs över baksidan 😅😂😂 jag skrattade lite försiktigt och sa att det finns inget vi kan göra åt det nu, utan vi får skratta åt det ich göra till en roligt story istället. Dessutom sundes det inte om man inte böjde sig och tittade efter det.

När vi kom dit blev vi välmottagna och satte oss till bords. Vi fick tre små rätter och champagne innan dom åtta avsmaknings rätterna.

Servicen vi fick var det verkligen världsklass på, absolut bästa jag fått. När jag skulle på damernas följde dom mig vägen och när jag kom tillbaka var dom snabba med att skjuta in stolen. Ny servett låg på bordet när man kom tillbaka också.

Presentationen av både vinet och maten var även det imponerande. Riktigt kul att få veta lite extra om varje vin dom serverade. Vi fick också en kopp te som kom rykandes, smakade jätte gott och passade fint som en liten paus i avsmakningsmenyn.

Jag kan säga utan tvekan att allt smakade fantastiskt gott! Även brödet som vi fick så mkt vi ville av var jätte gott! Speciellt det som var doppad och bakad i ankfett, väldigt saftigt o smakrikt!

Dessert vinet och desserten gifte sig otroligt fint i munnen som som andra rätterna.

Vi fick även en liten suprice efter avsmakningsmenyn. Dom bjöd på marshmallows som vi fick grilla vid bordet och även jätte goda praliner.

Som jag skrev tidigare, jag kan inte sätta ord på denna kväll och kan heller inte tacka Felix tillräckligt för denna oförglömliga kväll tillsammans med dig! Du är underbar, älskar dig otroligt mycket! ❤️


» Veckan efter höstens tävlingssäsong

Veckan efter nordiska har jag varit väldigt pigg och motiverad till träning, inte som efter tidigare tävlingssäsonger då jag känt mig väldigt sliten och tagit ett litet break från träningen. Det är väl ett ännu ett tydligt bevis på att denna diet och tävlingssäsong har varit väldigt bra och inte slitit så på kropp och sinne. Mycket tror jag beror på att jag slutade jobbet på NK då det tog mycket energi från mig och med obekväma arbetstider som gjorde att jag inte fick så mycket tid till återhämtning. Denna säsong har jag varit prioriterat tid och välmående framför pengar och bara jobbat extra på Rebecka hemmet, sis behandlingshem för unga tjejer, vilket jag också trivs super bra med!

Jag har fortsatt med min morgon cardio och styrketräning hela veckan och dessutom successivt ökat på maten och unnat mig något extra när jag velat. Helgerna är fria och kroppen svarar jätte bra. Visst magrutorna är ju inte lika synliga, men vem bryr sig om tvättbräda på vintern 😜 jag har fått order från coach att jag ska hålla mig under 65kg under november månad, alltså bara +7kg från tävling. Först trodde jag det skulle vara omöjligt då jag la på mig +5kg vätska bara efter Finland, men det rinner ju av under veckan. Nu ligger jag runt 61kg så det känns bra!


» Dagen efter NM

Jag och Felix övernattade hos pappa, men jag hade svårt att sova även den natten. Strax efter 05 gav jag upp och gick ut på en promenad runt ringleden(ca1h) det var väldigt skönt, riktigt höstmys och inte en kotte ute.

När jag var tillbaka sov alla fortfarande och jag kröp ner i sängen igen.
Pappa och Carina dukade upp ett stor härlig frukost när dom vaknat. Frukost kan ju vara den godaste måltiden, speciellt när det finns så här mycket gott och man kan sitta länge och äta, bästa! Pappa tog även fram lokal tidningen, västergötabladet där jag var med på en liten intervju tidigare i veckan. Bra artikel men tyvärr fel bild, den var från förra SM.

Efter frukosten drog vi till pappas jobb, till deras gym och körde:) jätte kul! Visade pappa några övningar som han kan änvända sig av nu när han har kommit igång och träna.

Efter passet var vi hungriga och skjutsade hem pappa och Carina. Sen åkte vi o köpte pizza, en riktig pizza med kebabsås som inte finns i Stockholm 😜 vi åkte till mamma som planerat, då även Therese och barnen var där. Käkade pizza och lite gott som mamma fixat, mums :)

Både jag och Felix var väldigt trötta efter dessa intensiva dagarna, så det var skönt att åka hem i tid för att ha lite mysig söndagskväll. Jag var även riktigt sugen på "frukost nr.2" haha så det blev en kvällsmat som jag är uppväxt med istället för middag. Sååå gott! Åt massor med mackor och även naturgodis till filmen trots att jag var så mätt att jag knappt kunde andas haha


» Nordiska mästerskapet i Alingsås

Jag vaknade kl.4.30 klarvaken och kunde inte somna om. Beror nog dels på alla kolhydrater som kickat in i musklerna, men främst att jag var som ett barn på julaftonsmorgon:) Dagen D var här.

Jag tasssde upp och började sminka mig, det är mycke smink som ska på så det gör inget att ha lite extra tid :)

När jag var klar så mötte jag upp Micke såg vi ner och käkade frukost med några andra. Det blev några skivor bröd med sylt för mig iaf, gott var det :)

Jag skulle inte upp på scenen förrän efter första pausen, vid ca. 12-tiden. Jag hängde med Micke till arenan för jag skulle hämta en lapp, så passade på o tittade när Sam blev nordisk mästare och som även tog hem overall titeln, grymt presterat!

Ganska snabbt försvann jag in på hotellet och vilade lite, käkade massa riskakor och fixade iordning mig.
Efter en stund kom Micke och lade det sista lager färg, sen var det bara att knata ner till backstage och lägga sug med fötterna i högläge.

Dock gick det väldigt snabbt och när jag skulle ta på mig min bikini så tyckte jag att min färg var lite för ljus, så jag var tvungen att springa till spraytan och lägga ett till lager. När jag hade torkat sprang jag snabbt till backstage och började ladda och pumpa, dock hade jag velat ha betydligt mer tid än 15min.

Jag blir aldrig riktig nervös, bara lite exalterad och givetvis lite positivt pigg i magen när man står vid trappan och väntar på att kliva upp. Otroligt härlig känsla!! Älskar att stå på scenen, förutom prisutdelning som är den jobbigaste biten, då är jag nervös.

Jag hade inga förväntningar på denna tävlingen då jag tävlade mot Nordens bästa tjejer, men en finalplats var mitt mål iaf. Det blev final och jag fick göra min I-walk, dock kändes det inte lika bra som dom andra gångerna. Det gick för fort mellan förbedömningarna och finalen, jag hade velat ha en timme iaf och ladda och pumpa lite extra. Det blev även en pallplats för mig och slutade med ett brons på nordiska mästerskapet för mig! Jag är självklart jätte glad och nöjd över min säsong, men hade känts bättre med ett silver givetvis 😉🏆

Efter alla bodyfitness klasserna var klara möttes vi upp och plåtades då vi alla från team Sweden fick en pallplats :)

Därefter mottogs jag av många gratulationer och komplimanger över min bikini som jag sytt, vilket är otroligt roligt! Utanför möttes jag upp av min coach Micke och min familj, otrolig fin känsla!❤️

Jag gick in och bytte om på toan sen gick vi och käkade på en jätte fin restaurang i Allingsås innan vi åkte hem till Tidaholm. Vi var hemma redan strax innan åtta och beställde hem mat från grekisk Athena i Tidaholm och hade en super mysig kväll med massa gott!


» Mot Alingsås & möte med landslaget

Att få bli uttagen till svenska landslaget i fitness & bodybuildning, känns som en dröm, men det var just den drömmen jag fick uppleva! :) så glad och stolt över det och jag hade så jäkla skoj! Hela helgen var fantastisk!

Jag skulle dock starta fredag morgon med en lättare morgon promenad gör att gå igång systemet när jsg börjat kolhydratsladdat, men försov mig ich vaknade stax innan 8!! Kl.8.30 var jag redan på väg till tåget och var tillomed tidig:) där mötte jsg upp Therese och Ida som planerat och vi hade en trevlig resa mot Alingsås där nordiska mästerskapet hölls.

Min tävlingsladdning :)
Ida, jag & Therese på tåget mot Alingsås
Ida & jag myser med fötterna i högläge på tåget

När vi kom fram låg Grand Hotell på andra sidan gatan, klockrent! Jag var jätte trött och gick o lade mig i den sköna sängen efter jag käkat mitt mål som jag åt varannan timme.

Vid 17-tiden var det möte med landslaget då vi även fick våran overall och sedan gick vi till inregistreringen.Resten av kvällen gick till att ladda och slappa. Jag, ida och Therese kollade lite på idol, sen kom Micke, min coach, då gick jsg till mitt rum så vi kunde börja läggs färg. Även min roomie, Emelie som också är min teamie från team Forever Fit By Betterbodies och Heléne Ahlson var på rummet. Vi myste till det med vin och riskakor innan läggdags 😃🎉

Team sweden
Jag & Antonia
Jag & Therese på inregget
BF girls
Emelie, Heléne & Micke
Emelie & jag njuter av sista glas vinet innan sovdags

» Sista peakweek för denna säsongen

Måndag och tömning var igång för tredje gången även den sista för denna säsongen. Måndagen och tisdag förmiddag kändes väldigt tungt och jag visste knappt hur jag skulle ta mig igenom det, men sen vände det och kändes helt okej.

Andra tömnings dagen
Pwo Hahaha mellanmålet innan tömnnngspasset
Trött liten räka
Sista tömningspasset

Onsdag började det kännas att det var nära och jag har känt mig som ett barn som väntar på julafton :) även kollat väldigt mycket efter restauranger som jag vill besöka. Dom senaste veckorna har jsg sett matlagnings program efter varandra, är ju det enda som går på tven just nu 😜

Torsdag var det äntligen dags för sista cardiopasset och börja ladda med ris!! 😍💪 Micke höjde riset till 200g färdigkokt ris varannan timme. Mitt första mål efter cardion blev ris ich även några skivor banan o kanel, super gott!!

Jag varierade mitt mål med totalt en banan, 200g torsk och 40g proteinpulver underlagen till riset. Bästa är kallt ris med vaniljcasein lite vatten och kanel, så jäkla gott!! 😍💪

Kl.13.30 var jag på Gymmet för att göra sista fettmätningen med Micke.
Min vikt låg på 58,0kg med 2,9% fett!! Riktigt bra!! Låg på 59,3kg samma dag inför Ben Weider legacycup, Finland.


» Tyngre Classic 4

I helgen var det min tur att sitta i publiken och titta på dom fina athleterna på Tyngre Classic.

På fredagen var det inregistrering för athleterna och jag hade ingen som jag coachade dock hörde Kristin av sig och ville ha mitt sällskap och även lite akut poserings hjälp då hon skulle debutera i bodyfitness efter ha bestämt sig efter helgen i Finland. Jag satt och blingade på min bikini, så jag slängde på mig lite smink o kläder och åkte dit.

Både lördag och söndagen körde jag min cardio utomhus med en promenad vid Djurgården för att sats Gärdet öppnade inte förrän 9.

Kl.10 öppnade portarna till tyngre Classic och jag o Felix var där båda dagarna. Jag kände dock att min energi tog slut ganska så snabbt. Många som kom ich gratulerade och ville prata, mycket stimm, men samtidigt väldigt kul! Kul att få sitta i publiken och även mingla runt trots att energin var knappt. Tur att jag hade mina matlådor med mig och även fick provsmaka på både proteinglass och bars😍💪

❤️
Classic bodybuilding
Bodyfitness, Kristin tog 3.e placering
Min snygging i nya BB tröjan
Bodybuilding
Älskar mina nya byxor från Better Bodies (herr kollektionen)
Fick med oss favorit barsen
Sista casein puddingen innan tömningen, extra gott med bitar av barbell proteinbar och lohilo glass

» Borta bra, men hemma bäst!

Det var väldigt skönt att komma hem ganska tidigt på söndagen så jag fick en söndag kväll hemma med Felix.

Vi gick till Ica och handlade massa gott så fixade jag burgare till middag och lite naturgodis att mysa till filmen. Suuuper gott!!

Jag pratade med min coach Micke på måndagen och fick lov att höja upp intaget som innan min tömningsvecka och lägga till lite extra fett som 20ml olivolja/dag. Otroligt gott med kyckling o ris! O nästan det bästa, nocco!!! 😍

Mellanmål

När det gäller träningen så skulle jag köra 1h morgon cardio på cykel, men endast 3 styrkepass på veckan. Just för att låta kroppen återhämta sig så jag är redo för kommande tömningsveckan.

Jag fick en förfrågan om jag kunde jobba på Sis Rebecka hemmet på tisdagen och efter som jag hade mycket energi från helgens carbs och inte gick träna mer än 3ggr så passade det utmärkt att jobba o tjäna lite pengar. Givetvis så hade vi en riktigt mys och gottis kväll med kladdkakor, pannkakor, glass, frukt och kolasåser!! Såg jäkligt gott ut! Men jag fick njuta av mitt casein, äggvitor, äpple och cashewnötter 😅

På onsdagen kom även en bikini tjej hem till mig för att kolla ut hur hon ville ha sin bikini och prova lite. Jätte kul, så den ska jag börja sy efter Nordiska då hon ska ha den på Luciapokalen.

Denna återhämtningsveckan har gått bra, men vissa dagar känns tunga trots lite högre på kalorier, men min kropp skriker just nu efter mer! Men nu är det nära! 😅🙏💪💃


» Ben weider legacy cup

Jag har haft en otroligt rolig helg i Finland då jag för första gången tävlat internationellt! Även lärt känna vänner för livet!

Jag var ute i god till till Arlanda just för att jag aldrig flugit själv tidigare och resan gick jätte smidigt. På Finlands flygplats väntade jag in tre andra svenskar som kom från annat håll, Caroline, Kristin och Sam. Tillsammans letade vi reda på en buss som skulle ta oss vidare till Lathi som låg 10mil från flygplatsen. Det var lite struligt men vi kom fram. Kristin och Sam skulle bo på scandic medan jag och Carro skulle dela rum på Pajalathi som visade sig låg en bit utanför centrum.

Jag och Carro åkte direkt till tävlingshotellet för inregistrering och färgläggning, Kristin och Sam kom strax därefter. Det kändes lite oorganiserat men blev bra tillslut. Jag och Carro missade bussen som skulle ta oss till vårt hotell så vi fick sitta o vänta i två timmar till nästa. Det var en ständig väntan till allt. Vi var på plats kl.14 och inregget började 16, klockan 20.30 var vi äntligen på vårt hotell och kunde slappna av o börja ladda ordentligt med riskakor och vin 😍🍷

Jag fick ett ordentligt tryck innan det var dags att gå till sängs haha syns Dick inte lika bra på bild 😜

Kl.07 var vi på plats på tävlingshotellet Culumus för att lägga sista lagret färg. Därefter tog vi bussen till arenan och la oss backstage. Strax efter kom även Kristin och Sam. Jag fick det lite stressigt då jag var andra klassen först upp, jag hann inte ladda så mycket och det fanns inga vikter att låna. Dock kom Carina inspringandes backstage och hjälpte mig att pumpa upp och peppa mig 😃

Vi var bara 6st i min klass så efter förbedömningen med kvartsvöndningar så gick alla vidare till final:) så det var 3-4 timmars väntan på att få gå upp på scenen för att göra sin I-walk.

Backstage träffade jag på Maiji som också är från Better Bodies som jag lärde känna på FIBO mässan, jätte söt tjej från Finland som också tävlar i bodyfitness. Hon kom tyvärr inte vidare till final i hennes klass.

Ca 1 timme innan showtime började jag fixa iordning mig och ladda ordentligt med carbs 😍 hittade även ett par hantlar som jag fick låna.

När det var dags för final kände jag mig väldigt lugn och självsäker, brukar inte bli så nervös i vanliga fall heller. Jag hade inga förväntningar alls utan jag ville ut o ha kul. Jag kände att jag var i min livs bästa form så bara med det var jag super nöjd.

Jag kan säga att jag har aldrig svettats så mycket på en scen som jag gjorde där. Strålkastarna var glödheta och det rann svett från mig. Jag vet att jag tänkte att jag hoppades att det inte sundes. Sen kan jag också säga att det var nog den roligast tiden jag haft på scenen, kände mig väldigt självsäker och hade sååå kul! Massa endorfin kickar!!

Det var också otroligt härlig stämning backstage mellan alla tävlande. En tjej i min klass berättade att hon följt mig en tid på instagram och ser upp till mig, vilket gick rakt in i hjärtat. Jag är fortfarande ovan vid att höra att andra följer och inspireras utav mig, speciellt utanför Sverige :) Det kom även fram två andra tjejer som gratulerade mig berättade att dom visste vem jag var och att vi skulle ses på Nordiska om två veckor. Det är väldigt verkliga inga onda blickar backstage utan alla ger varandra komplimanger och beröm, Verkligen jätte kul!

När alla längdklasser gjort finalerna var det dags för prisutdelning och det däremot är alltid lika nervöst.
Det gick snabbt och jag blev lika förvånad varje gång en tjej räknades upp som lägre placering än mig och tillslut var det bara jag och en tjej från Schweiz kvar!
Kändes magisk och sedan ropades jag upp till en andra plats. Jag var verkligen super nöjd med mitt silver, men just i stunden så är jag alltid lite tävlingsmänniska och tänkte att det kunde ju gått ännu bättre haha. Jag åkte till Finland med inga förväntningar alls, mitt lägsta mål var att iaf ta mig till en final plats och att jag tog silver ör jag super nöjd över!!

När jag kom ut backstage var det många som ville ta kort, tjejerna själva, coacher och press.
När jag kom till min lilla hörna firade jag det med ytterligare lite kort och godis 😃

Snabbt packade vi ihop och tog oss till Sam och Kristins hotell som låg närmast, blev en raggar dusch och sen tig vi oss tillbaka till arenan för att se proffstävlingarna, dock fick vi inte komma in utan att betala 500:-/pers!! Vilket vi blev irriterade över. Vi hade bord bokat med Carina, alex mm kl.21 och klockan var 18 o vi var redan väldigt hungriga, så vi åkte o käkade lite innan middagen:)

Vi åkte till någon spansk restaurang och jag var super nöjd över min mat! Sååååå sjukt gott!! Kycklingfilé, kantarellsås med potatisgratäng och vitlöksbröd till det.

När vi hade käkat klart valde vi att käka efterrätten på Burger King, jag åt en god oreo kladdkaka

Nu hade tiden sprungit iväg till klockan 20.30, så vi knatade vidare till dom andra på en väldigt fin restaurang där dom andra var.
Där blev det ännu mer gott! Champagne och bruchetta till förrätt. Till huvudrätt blev det anka med päron och tryffelrisotto, till det blev det amarone vin, sååå gott!!

Därefter var vi riktigt mätta och belåtna, klockan hann bli väldigt mycket. Jag och Carro tog taxi hem och fick ca 3-4timmars sömn för carros flyg gick redan 8.30 på morgonen.

Jag hängde med carro morgonen efter i taxin och kröp ner hos Kristin och Sam kl.05 som vi planerat. Klockan 08 knatade vi ut på en morgon promenad innan vi högg in hotellfrukosten

Sen blev det att vila magen lite och dom packade iordning så tog vi oss till flyget.

Hade verkligen en super rolig helg med båda massa skratt, erfarenheter och en pokal med mig hem :) även väldigt glad över att fått lära känna både Sam och Kristin!


» Bildbomb från SM 2016

Vinnarna i BF alla klasser, fr.v Antonia, Ida, jag & vinnaren i overallen Marina
Elin(2.a) jag & Ulrika (3.a)

» Dagen efter SM tävlingen

Dagen efter tävlingen, alltså söndag morgon, vaknade med en underbar känsla men fortfarande mätt från gårdagen haha den klakkkakan satt som en smäck 😅🙈 men som jag längtat efter hotellfrukost!! Så vi gjorde oss i ordning och knatade ner till frukosten.

Därefter checkade vi ut och tog oss till tävlingsarena för att kolla på dagens tävlingar, bikinifitness och bodybuilding :)
Det var många som gratulerade min vinst och det var roligt att få en dag att bara ta in allt och själv sitta i publiken :)

Det var en lång paus på ca. 3 timmar, så jag och Felix tog en skön promenad och satte oss vid en bänk vid vattnet i solen, jätte skönt. Sedan mötte vi upp Felix vän Per-Arne så tog vi en promenad i parken. Sen fick vi runt och letade efter något gott ställe att käka lunch på, men mycket var stängt eller fullbokat. Så vi hamnade tillslut på Jensens boufhouse, jsg var sugen på kött o potatis :)

Vi var hemma i hyfsat tid, vid 20-tiden och då fick det bli tacos la fitness haha. Kycklingfärs som jag kryddade själv och med kvargsås ich annat gott! Efterrätt blev det lohilo glass och en ny kvarg, hallon cheesecake. Blev ju någon bar och choklad under dagen, men nu var det tillbaka till tävlingsdieten. Måndagen började allt igen 😃💪


» Firade segern med dom bästa❤️

Tävlingen drog ut lite på tiden ich jsg hade bokat bord på Nom bar i Västerås, men det skulle bli för stressigt om vi skulle käka där, så vi letade efter ett nytt ställe istället. Det var många som var fullbokade, men ganska snabbt hittade vi en indiskt restaurang som vi valde.

Maten var god men framförallt så hade vi super trevligt! Kunde inte blivit bättre!

Pappa, jag, Felix, Felix mor Elisabeth, coach Micke & Carina
pappa jag & felix
Elisabeth Micke & Carina
❤️❤️❤️

Efter middagen gick vi hem till hotellet och jag hoppade in i duschen sen dök jag ner i sängen med kladdkakan jag fick utav Heléne och ett glas chablis o firade segern ;)


» Tävlingsdagen, SM bodyfitness

Dagen var äntligen här! Tävlingsdagen! Min klocka ringde kl.5.30 och det var dags för styling :) jag valde dock att ha rakt hår denna gång, fräscht och elegant. Jag tycker det är fint med lockigt men mina lockar håller aldrig sig snyggt så rakt blir finare.

Vid 07 hade både Felix och Micke vaknat och vi knatade ner till hotell frukosten. Jag fick direktiv vad jag fick äta, jag njöt!! :)

Vid frukosten fick vi reda på att vi skulle upp ännu tidigare, som tur var jag redan klar då vi slapp att stressa. Vi knatade ner dit i lugn o ro, Micke hittade en perfekt plats i ett hörn där jag kunde ligga ostört.

Första förbedömningen gick jätte bra och tog mig vidare till final! sen var det en lång väntan på finalen, ca 3 timmar.

I väntan tränade jag lite posering med Heléne då jag var tvungen tänka på några detaljer extra mycket. Vilket blev mycket bättre!!

Ca 45-60min började jag successivt förbereda mig, toa, nytt lager färg, men det bästa av allt ladda med gott som dammsugare, delicatoboll, jäger, riskakor med nutella och mums mums 😍 o pumpa pumpa upp musklerna. Jag hade hårdnat till ännu mer från förbedömnnngarna. Jag hann precis gratta Felicia till hennes 5.e placering i womansphysique innan jag skulle upp.

Jag har aldrig mått så bra som jag gjorde denna tävlingen och jsg kände att jag har gjort mitt allra bästa och även stolt över min utveckling, vilket jag kände att jag stolt ville visa upp. Allt kändes så fantastiskt bra!
Det var dags för att göra min I-walk och det gick riktigt bra! Därefter var det tillbaka backstage och vänta på prisutdelningen.

Det var dags för prisutdelning, den mest nervösa delen! Jag kände dock att jag var nöjd oavsett resultat gör jag har fortfarande gjort mitt bästa och var stolt över min prestation. Dessutom var det ett väldigt tufft startfält med många grymma athleter.

Jag vann!!!! Sååå underbar känsla att höra orden, svensk mästarinna i bodyfitness -168 Jenny Söderström!! 😍💃🏆

Det var många av mina nära och kära och kära som tog emot med både glädjetårar och famnar. Även vin, champagne och choklad, dom känner mig 😉🙏❤️


» Mot SM Bodybuilding 2016

Torsdag, två dagar till tävling o det var dags att börja ladda, jippi!! Jag började med 1h cardio sen hem och börja äta varannan timme: 150g färdigkokt jasminris, ca 300g torskrygg och kanel o lite salt, mums!! Myste till det ordentligt med mitt ris och film. Såg "nyckeln till frihet" väldigt bra film!

Fredagen var här, dagen innan tävling. Jag hängde med Felix till sats Odenplan tidigt på morgonen. Han tränade medan jag gick ett lugnt tempo på bandet i 45min.

Ris hade jsg med mig så jag kunde börja äta direkt efter cardion. Sen åkte vi hem gjorde oss redo och började resan mot Västerås. SM 2016!!

På vägen stannade vi så Felix fick käka lunch och strax efter var det min tur att fylla på men ännu mer ris och lite torsk, smakar lika gott varje gång.

Resan gick snabbt och smidigt, när vi var framme till tävlingshotellet Scandic var det bara att ligga i sängen med benen i högläge och vänta in min coach Micke och inregistreringen.

Inregistreringen gick också smidigt, drog ut lite på tiden, men träffade många roliga ansikten att hälsa på. Jag mådde då fantastiskt bra också så jag orkade vara trevlig :) haha innan vi gick tillbaka till hotellet stannade vi till på en Thaibuffe så Micke och Felix kunde käka. Jag knaprade upp ett riskakpaket 👍

När vi kom till hotellet var det dags att lägga färg. Micke lägger min färg så det är väldigt smidigt, sen var det dags för det bästa, standard, skåla i torrt vin chablis och riskakor!! Sååå gott!!!