» Elit workshop Sthlm

I lördags hade jag och Antonia våran sista workshop för i år, men vad kul vi hade!! Riktigt härligt gäng på 7st tjejer. Vi kommer framöver att ha mindre grupper på max 10st för att få bästa möjliga ws och istället ha flera tillfällen. 

Kl.9 var alla på plats och vi satte igång med en liten kort presentation och genomgång av grundliga rutiner och regler inom skkf. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Sen var det dags att sätta på sig poserings dojjorna och börja posera. Tjejerna var duktiga och snappade upp våra tips och råd. 
Flera som sa att dom fick bra tips på saker dom inte alls tänkt på men som kändes givande, riktigt kul! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi bjöd även på både lunch och fika under våran workshop. Bröderna delikatess bjöd på deras goda och väldigt bra innehåll av kalkon. 
(null)

Antonia hade bakat sin super goda zucchini choklad kaka och Add icecream sponsrade oss med glass, succé fika/pwo innan det vad dags för booty session som jsg höll i.
(null)

(null)

Booty passet blev riktigt lyckat och tjejerna, även jag var helt genomsvettig och helt slut i ben och rumpan 😅🍑🔥 riktigt roligt att hålla i passet 😅 
Passet höll vi till på Scandinavium Dance academy, riktigt schysst av dom att vi fick låna deras grymma sal. Dessutom fick vi släcka törsten med en ny lanserade drycken Foci, riktig goda! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


» Bling by J- Jenny Söderström

(null)

Skickade denna till en tjej Erica Weiderstolp som ska tävla på Luciapokalen i denna. Blev otroligt nöjd med denna, vacker! Ska bli väldigt kul och se denna på henne på dagen D 😍💃🏻👙💎

» Rygg på Delta med Antonia

Strax innan klockan 14 i tisdags mötte jag upp Antonia på Delta. Vi körde ett riktigt bra rygg pass! Det är ca 6 veckor kvar tills vi drar till Frankrike på VM och det ser bra ut både för mig och Antonia ;) 
(null)

(null)

(null)

Efter gymmet promenerade vi hem till mig och planerade inför lördagens workshop som vi ska ha. Antonia provade även bikinin som jag sytt till henne. Sååå fin på henne 😍💎👙

» Kevin Murphy

I måndags var jag hemma hos Elyn då hon fick fria händer och färga mitt hår. Hon har bytt jobb från loreal till Kevin Murphy och ska lära sig den nya färgen. Jag var mer än gärna "prov kanin" och blev super nöjd med resultatet! Verkligen super snyggt!! 😍👌
(null)


» Mys helg med älskling

Felix han jobbar och sliter nästintill varje dag, heltid på Porsche och Nobis hotell på helg nätterna. Denna helgen jobbade han "bara" fredag natten så vi hade lördag och söndag att mysa lite extra på :) 

Lördag tog vi en tidig morgon promenad i underbart höst väder. Älskar hösten och alla fina färgerna! 
(null)

(null)

(null)

Jag var tvungen att jobba med bikinis under dagen. Sen lagade jag en fantastisk lunch med både struts och kängru kött som jag hittat på Lidl 😍👍 det var riktigt gott!
(null)

Vid 14-tiden drog vi till Sats Odenplan och köttade ett riktigt bra armpass. Jag tränar numera enligt mitt upplägg kl.14 så då kan jag bara träna med Felix på helgerna eftersom han jobbar den tiden på vardagarna. Blir extra taggad när jag får träna med min man :) 
(null)

Kvälls myser stekte jag vanliga traditionella pannkakor till Felix och jag fick nöja mig med grape frukt och skivad zucchin som jag pudrat på lite Bcaa med smak vattenmelon från AA Elit 👌 och casein pudding. 
(null)

(null)

(null)


» Mitt företag Bling by J är i rullning :)

I veckan har det varit fullt upp med bikinis, mitt företag Bling by J. Som förövrigt alla papper är klara och är igång med bussniesen 😍👙💎 gå gärna in på min sida www.blingbyj.worldpress.com 


Denna bikinin är min senaste som jag blev klar med till en debutant i BF som kör på Luciapokalen 💃🏻


» Jag & Felix har blivit med bostad

Jag och Felix har under en längre tid letat efter ett nytt större boende. Främst letade vi efter en hyresrätt för att byta den vi bor i nu, men beslutade oss för att köpa en lägenhet istället. Så vi har varit och tittat på några stycken ä, både i norra djurgårdstan, Hammarby sjöstad, Bromma och Täby. Vi var i Täby för några veckor sedan och kilade på en lägenhet som vi blev kära i direkt. Den kändes 100% rätt för oss så vi började även buds på den och efter några dagar vann vi budet, vilket känns fortfarande overkligt!


Den är verkligen en dröm lägenhet för oss så vi är sååå glada att vi pratar om den varje dag och hur vi längtar till att flytta in i den. Vi får tillträde till lägenheten 4.e december, samma dag som jag kommer hem från min tävling, VM i Frankrike 😍🎉 kan inte bli bättre tajming! ❤️


» Cardio Queen

Äntligen sjukveckan över så denna veckan har jag jagat ikapp både styrketräningen och cardion. Jag har dessutom fått nytt upplägg av min coach Daniel Lif, så nu kör jag först 45min cardio hemma på cykel, styrketräningen kör jag klockan 14 då jag även avslutar med 20-30min cykel, där är dock inte cardion klar. 30 min cykel eller en promenad på kvällen. På min sjuk veckan fick jag 120min på cykeln och 33 000 steg, denna veckan blev det bättre resultat 300min på cykeln och 100 500 steg 😅💪» Morgon promenad med Elyn

I lördags morse tog jag och Elyn en härlig promenad borta vid norra djurgårdsstan. Jätte fint område som jag inte visste fanns. När vi kom tillbaka från promenaden höll utställarna på bondendmarknad att packa upp sina varor. Jag fick köpa grönsaker trots att det inte öppnat ännu. 


Felix jobbade natt, så jag fick mysa med mig själv med lite grönsaker och pepsimax 😂😂👍