» Mamma & syster på besök :)

Igår vid lunch tiden kom min mamma och syster för att stanna här över helgen. först hem till mig och lämnade väskorna, gick och handlade lite inför kvällen.

Mamma hittade även min låda och säck med bröte;) både mamma och Therese fyndade lite :)

 


» Min 25 års dag!

29 mars, min dag. jag fyllde 25 år igår och ja nu har man ingen ursäkt, nu ska man vara i tipp topp, sen kan man skylla på "jag är inte 25 år längre" om jag känner press?! Näe inte alls ;)
Jag har varit lite små sjuk hela veckan och kände mig inte bättre på min dag, men jag jobbade ändå. Efter jobbet gick jag till Stefan och tog några öl och hade ett trevlig samtal. Därefter mötte jag upp Claes som slutade jobbet senare än mig, vi gick till ett thai ställe och käkade. Sedan gick vi hem och somnade tidigt.
Förrätten

» Fina örhängen utav Camilla

Idag efter jobbet blev det en impulsiv date med fina Camilla på Marions :) Jag fick även en present utav Camilla eftersom jag fyller år i morgon. Jag fick ett par jätte fina örhängen!! Hon sa att när hon såg dom så skrek dom Jenny, det stämmer, gillar dom jätte mycket, eleganta fina örhängen. Super mysig kväll!

» Mina första jordgubbar

Igår åt jag mina första jordgubbar och dom var jätte söta i goda! Köpte dom på Hötorget. Vräkte i mig hela asken själv efter maten ;) mums!


» Frulle på jobbet!

Tanken var att vi skulle ha morgon möte, men otur nog så strulade pendeln och Danne (min chef) satt fast på tåget i några timmar, så det blev bara frukost för mig och Jim.


» Lunch med Stefan inne på MOOD

Mycket trevlig och god lunch med Stefan (jobbade med honom på OJ NK innan han blev BC på OJ flagship butik)
Vi satte oss inne i MOOD gallerian på en ljus och fin restaurang, tror det är Melkers restaurang. Jag åt lax med potatis och dijondressing, mycket gott!!!

» Söndagsmys på stan med Anna

Jag och Anna tog oss en riktigt ång skön sovmorgon och lång god frukost innan vi åkte in till city för att strosa runt. Det blev lite shopping och en god middag. Vi satte oss inne i nya gallerian MOOD på Boqueira, ett tapas ställe. Verkligen jätte mysigt ställe och gott var det, men jag blir aldrig mätt på tapas :)
Nu har Anna tagit flyget tillbaka till Kalmar, det har verkligen varit jätte roligt att hon varit här! Nu kommer iaf inte döja lika länge tills nästa gång vi ses, hoppas jag :)

» Tjejkväll hos Carro

Igår hade vi en jätte trevlig tjejkväll hemma hos Carro!! Det bjöds på mat, kex & ost och en massa tjejsnack ;) Jag tycker ALLTID att det är roligast att sitta kvar på förfesten än att gå ut. Vi var inne på Richie en snabbis, sen skulle man ställa fram klockan, så en timme försvann ju så det var ingen idé att gå in någonstanns. Jag hade iaf jätte kul hemma hos Carro! :)

» I väntan...

Medan jag väntar på Anna och Linn så roar jag mig med att ta några egobilder o dricker vin :)

» SÖDERSLAGET :D

Precis kommit hem från Nexus där det var Muay thai b-matcher (utan skydd). Det var riktigt grymma matcher!! Började med KO :) Blir själv väldigt taggad på att träna stenhårt så jag också får köra matcher!! :)
Nu ska jag fixa iordning mig för kvällen, väntar in Anna och Linn sedan åker vi vidare där resten av brudarna är. Bra dag!!! :)

» Fin besök från Nybro :) Anna!!!

Denna helgen är fullspäckad med jobb, Thai gala:), fest, men också min vän Anna från Nybro är här och hälsar på!! :) Hon är en av mina äldsta vänner. Vi träffdes när vi var pytesmå på en camping i Halmstad, därefter har vi brevväxlat, träffats och hållt kontakten! Även om vi inte sett på några år så känns det som att det var igår när vi träffas. Hon är en toppen tjej! Idag mötte jag upp henne och Linn på Medis och tog den första ölen utomhus!! :) vi hade en väldigt trevlig kväll, men dock kort, för att imorgon ska jag jobba öppning och det blir all in i morgon istället.
Jag & Anna
Anna & Linn

» Säkerhetsutbildning

Idag har det varit ett långt arbetspass, 12 timmar, 08-20.00. Första tiden var jag på säkerhetsutbildning, mycket teori om hur säkerheten på NK ska vara, men också lite praktik då vi fick testa på att släcka en liten eld. Det var faktisk intressant och kul, så tiden gick fort. Jag var tillbaka i butiken 12.40 och då hade vi mycket att stå i med leverans etc. så 12 timmar sprang iväg, kul! :)

» UFC

Idag körde vi stenhårt på Bodycombatet, som alltid ;) Fick även höra att biljetterna till UFC som är i Globen i vår är redan slutsålda!!!! :( Dom tog tydligen slut på en halvtimma, men det är ju ett gott tecken på att det är efterlängtat! Det är nämligen första gången som vi har UFC här i Sverigen och med den efterfrågan så är det förmodligen inte sista heller!! :) Yeeaj!
Efter 6-7 veckors uppehåll och nu knappt två veckors träning så känner jag att jag är igång! Bjussar på lite spännisbilder ;)

» Spinning back fist

Idag har jag jobbat som i vanlig ordning, sen var det dagt för Thai träning 19.20-20.40. Det var grymt rolig träning idag, mycke tekniker. Vi fick till exempel köra armågar, hoppknän och spinning back fist :) super kul! 
Exempel på hur en spinning back fist kan se ut.
Våran övning var så här: En hög kick och medvetet missa men fortsätta runt med kicken och lägga in en spinning back fist på tillbakavägen.

» Gildaskolan

Ledig idag, så jag har varit på Gildaskolan och fått en AHA-behandling. Sen var jag även förbi gymgrossisten och budo & finess och handlade lite små plock. Jag har även hunnit tvätta och nu är jag på väg till Farsta för att köra bodypump :)

På tallriken: pasta med spenat, lök, soya mjölk, gröna linser, buljong, kräftstjärtar och kryddor.

 


» Inspirationskälla :)

Idag efter jobbet skulle jag och några från Marco polo gänget, Carolina, Andreas och Johanna vara hemma hos mig och käka tacos, dricka vin och tjattra, men tyvärr blev det inställt! Jätte tråkigt, hade verkligen sett fram emot det!
Jag hade då heller inte med mig min sats väska, så det blev ingen träning för min del heller! Det får bli ett bra träningspass i morgon istället!
Jag vet, jag har blivit mycket bättre på att blogga, tycker det är väldigt kul och jag ska fortsätta med det! Men ni får våga kommentera här på bloggen och inte vid sidan av;) Ska även fortsätta vara duktig med att lägga upp bilder, som träningsbilder. Fått höra att jag är en inspirationskälla, vilket glädjer mig mycket :)
Dock en dålig bild, väldigt svårt att fota sin egna rygg :)
Här har vi en riktigt inspirationskälla, Amazon från Glatiatorerna!!! Hennes kropp, ja tack!! :D

» 11.50-17.05

Söndag och på väg till jobbet, Oscar Jacobson NK


» Mys med Gladiatorerna och vin

Nu ligger jag hemma i min säng med myskläder, datorn i knät och tittar på dom heta och tävlingsinstingta gladiatorerna och utmanarna samtidigt som jag avnjuter gott vin, choklad och nötter :) Lördagmys!

» Work some ass! ;)

Bra rumpövningar!!

» Fredagkväll

Fredag kväll och jag har jobbat till 20.00...På myskoftan och inta fredagen.
Eftersom jag vet att dom andra nyligen kommit hem från thai träningen så blir proteinshaken mitt enda "godis" ikväll...
Näe ;) vem kan motstå det här en fredagkväll, inte jag iaf :)

» Muay thai träningen

Hemma från träningen, det var riktigt bra och rolig träning idag. Det är det varje gång, men extra kul idag. Vi körde mycket sparkar och knän. Roliga kombos med sparkar och blockeringar.
Min kvällsmat bestod av Keso, tonfisk, kikärtor, knäckebröd och en proteinshake :)

» AHA Express

Underbar dag och den är inte slut än! :)
Klockan 13.00 var jag på Gildaskolan och gjorde en "AHA-behandling express" tog 30 min och kändes väldigt bra efteråt. Ska göra den behandligen 1 gång i veckan och hoppas på bra resultat.
När jag kom hem har jag städat och fixat. Tagit bort vinterjackorna och fram med vårjackorna, för nu är det vår!!! Härlig träningsvärk i kroppen idag och snart är det Muay thai träning :)
Hittade "fiskkakor" på ICA, har aldrig sett det förut, men gott var det! Till det gjorde jag en god sås på smör, mjölk, lök, aviar, buljong och kaviar, lite kryddor också. Vet att det är lite dåligt med grönsaker på tallriken, men gott var det! :)
Tog vad jag hade hemma och planterade om till en vår/påsk arrangemang :)

» löpning, styrketräning och BC idag!

Idag har jag haft en underbar ledig dag!! Det var kanon fint vår väder, så på förmiddagen tog jag min första löprunda för i år, i mina nya pjucks dessutom :) Det blev en skön joggningrunda med lite skuggboxning i slutet när ingen såg (vad jag vet) :P under dagen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, små plockat lite. På kvällen åkte jag till Farsta lite tidigare och körde lite styrketräning innan Bodycombaten. Jag kännde att jag var riktigt taggad idag och mycket riktigt, jag körde stenhårt :) känns i kroppen nu, underbart :)
Bilderna är från i somrasl, men snart är jag där igen och ännu bättre ska det bli! :) riktigt taggad nu!

» Falukorv till middag? Nej tack!



Hahhah... så söt, Låter som min hund Belladonna!! :D

» outfit


» LOVE

Nu gör jag en liten risk;) vet inte om Claes uppskattar denna fokus och uppmärksamheten, men det struntar jag i. Just nu är han på andra sidan jordklotet, Australien! Imorgon är det två veckor sedan han åkte, halva tiden gått. Känns som han varit borta mycket längre!! Saknar dig, Claes, min man!
Vi är på väg och ska käka på Hermans.
Spelning på Debaser, Invationen. Claes och jag fjantar oss;)
Min snygging har lagat middag i hans stora kök, saknar inte ditt "kök" iaf ;)
ett av dom första foton på oss. Träffade även Maja och Johan första gången denna kvällen, Maja som är fotograf:)
Hemkommen från träningen och möts av kärlek;)
och lite lek på det... :)
Mina två bästa leker:) Saknar er båda! Älskar att se er leka tillsamman!

» Fika med Leyla

Eftre jobbet träffade jag snygga Leyla! :) Vi satte oss på ett fik och tjattrade, var länge sedan vi sågs och hade mycket att ta i kapp. Vi satt ute med infravärme, en latte och varm choklad, super mysigt!
Nu ligger jag i sängen och myser med filmen Taken, har sett den innan, den är riktigt bra!!
Snygga Leyla!

» Melodifestivalen

Idag har jag haft en härlig ledig dag! Tvättat, färgat håret, shoppat en BH, träffat Claes kompis Hans för att lämna hans nyckel till honom så han får bo i hans läenhet medan Claes är på turné. Hem och laga en god middag, vin till det och sedan Melodifestivalen. Jag blev väldigt förvånad över att jag tyckte att ALLA var bra förutom Björn Ranelid, va fan va det där???? Ranelid=åldersnojja!!!!
fjuttig min middag såg ut, men god var den. lax med morötter, lök och en god sås med ris.

» Träna muay thai en fredag kväll :)

Nu har jag verkligen gosat ner mig med en stor hög kuddar i sängen, tända ljus, lite godis och datorn:) Känner mig väldigt hälsosam och tjejig som ligger i sängen och läser bloggar, en härlig fredagkväll med egentid! Höjdpunkten idag var mitt första Muay thai träningspass sedan mitt uppehåll, på Nexus fightingcenter! kändes riktigt skoj att vara tillbaka och nu ska jag köra på med träningen som innan! Yeeah!! :) Känns extra bra att träna fredagkväll och när man både åker in och hem från träningen möter jag massor på tunnelbanan med systemkassar som är påväg till festen. Njuter lite extra av att jag själv har tränat Muay thai, medan dom ska ut och supa;)
Min middag idag blev; quornfilé, broccolie, pasta och en gräddsås med linser och kikärtor.
(En gammal bild)

» Ansiktsbehandling med AHA-syra

Idag var jag på Gildaskolan och gjorde en ansiktsbehandling med AHA-syra. Kändes lyxigt och skönt, måste försöka unnna mig sånt mer, ta hand om kroppen! Dom är jätte duktiga och trevliga på Gildaskolan, dessutom billigt! Idag tog jag en behandling på en timma, då jag fick hudanalys, AHA-syra, ansiktsmassage, ansiktsmask m.m. Det var underbar och min hy känns mycket bra=) ska göra en express AHA-behandling en gång i veckan tillls min hy blir bra. Den tar bara ne halvtimma och kostar 190:-

» Grym tjej som kan sin Armbar!


» Endorfinet pumpar

Nu är det dags för jobb och i kväll är det veckans höjdpunkt, bodycombat i Farsta!!! Det är det fysiskt jobbigaste jag vet och där med roligaste!! När det är som jobbigast och man tror inte att man kan ta i mer, ja då går man på vilja och endorfinet pumpar!! :) älskar det!


» Mot jobbet:)

 

 

 


» första styrketränings passet

Efter jobbet idag sprang jag över gatan till Sats och körde egen styrka för första gången sedan 22 januari!!! Jag har tappat så mycket volym och styrka i musklerna, men det kändes riktigt bra. Jag kommer vara snabbt tillbaka;) Idag körde jag nedre delen, värmde upp biceps. Jag gick upp till stretchen där även en boxningssäck hänger och den kunde jag ju inte låta bli:)
Min simpla veg.pyttipanna med potatis, lök, morötter, tofu och "kyckling" bitar. fattas röbetor!

» Utsikten från min balkong

Min utsikt från balkongen är underbar, ser ut över nästan hela Stockholm! I morse när jag vaknade var det jätte vackert ute. Låg lite frost på träden och solen värmde= Lyckorus.

» Laxeringsmedel i håret :)

Nu i kväll har jag kopplat av i badkaret med en bok tänt ljus och lite godis:) Jag hade även laxeringsmedel Ricinolja i håret, det ska tydligen vara väldigt bra för håret, samtidigt som håret blir tjockare och växer snabbare. Nu är det sängen och Wallander.
image description

» Söndags dejt med Camilla


Vi började våran dag i Gamla stan på ett jätte mysigt fik där vi satt nere i källaren som var från 1400-talet om jag minns rätt. Bilden på mig skulle jag försöka göra någon fjantig pose och råkar då ta Camillas winerbröd istället för mitt :D haha... det blev roligt i verkligheten. Vågad pose eller hur?! ;)
Vi har gått hela dagen och det har varit så fint väder! Kallt men solen värmde jätte skönt! Vi satte oss vid vattnet och njöt av solen en stund. Vi fick ju dagens motion så som vi har gått idag:) Jag provade även ett par Ray-ban brillor som jag är sugen på att köpa. Dock har jag svårt att se mig själv i brillor, skit snyggt på andra, men på mig? nja.
Vi avslutade dagen med en sen lunch på Jensens Böfhus, jag hade bara ett mat alternativ, så jag slapp beslutsångesten ;) Efter maten smällde vi i oss en super god våffla med glass, delade:)

» Trevligt besök av Stefan och hans Emelie

Jag hade en jätte trevlig kväll hemma hos mig tillsammans med Stefan och hans tjej Emelie. Vi åt först sushi och sedan vräkte vi i oss chips och godis till Melodifestivalen. Fast det var mer som att vi hade Melodifestivalen som bakgrundsljud :) Första gången som jag träffade Stefans nya tjej, jätte fin prick!
Stefan & Emelie

» Outfit.


» Vår väder!

Idag är det helt underbart vår väder ute och jag är på väg till jobbet, men i morgon är jag ledig! Då ska jag träffa Camilla kl.11, vi ska gå in till stan från mig och strosa på stan. Så jag hoppas att det är lika härligt väder i morgon!

 

 


» Face on

Jag hade en jätte trevlig kväll tillsammans med Carro. vin, godis och tjejsnack, kan inte bli så mycket bättre :) lite flumm med masker från NK blev det också.
Söta Carro.

» Vinkväll hos Carro

Idag har jag varit lagertjej och det var många som anmärkte och kände knappt igen mig i min klädsel, jeans, tisha och Converse(inte mina nya!) Nu ombytt och klar för en trevlig vinkväll hos Carro! :) inviger mina nya snygga Converse ikväll som jag fick utav Claes!

 


» Det finns gränser

På jobbet frågar en man om min pojkvän har en sådan kavaj. Jag svarade att han inte hade det. då fick jag tillbaka.
-Så du har pojkvän?
-ja.
Konstigt nog så är det många killar/män som frågar om det är seriöst, som om det skulle spela någon roll? är man upptagen så är man?
Han sa sedan att om han skulle få bjuda mig på middag så skulle han köpa kavajen och ha den på middagen. Det finns gränser vad man gör för försäljningen! Sopa:)

» Orange.

 


» Träningsverk

Även fast jag tog det lite lugnt igår så har jag träningsverk i hela kroppen! Underbart, äntligen får kroppen arbeta igen!:D