» Jag som motivationsbild på någon annans dator

Blir sååå glad och rörd när jag får meddelande om att jag inspirerar andra och motiverar dom till träning. Detta var en tjej från Norge som berättade att hon har mig som bakgrundbild på sin dator och vill ha mina axlar. Jag själv blir ännu mer motiverad till min träning när jag får veta att jag hjäper och motiverar andra precis som jag har mina motivations förebilder. Tusen tack tjejen! 




» Blod, svett & tårar med Felicia

Igår var det dags för legday med Felica och dom passen är äkta hat-kärlek! Verkligen blod, svett och tårar! Vi möts upp på Sats Odenplan och börjar värma upp i böjen. Sen var vi igång och gjordet ett helsike bra ben pass!
 
Vårt ben pass:
 
Böj
7 set 20" (40kg,50,60,60,70,70) avslutade sista set med 10"80kg+10"60kg
 
Benpress, super set med smala pressar och lyfter tårna i toppläget
4 set 10" (260kg,290,315,340)+10" (smala pressarna tog vi bort lite vikt)
 
Hacksquat
4set 12"
 
Legcurl
4 set 25" (100reps!) (30kg,30,30,30)
Avslutade med ett dropp set 25"30kg, 10"20kg, 10"15kg
 
Som jag skrev så är våra ben pass alltid blod, svett och tårar, men också mkt skratt och skrik. Ögonen ploppar nästan ut och benen viker sig i viloläge hahaha... Felicia gick ner på knä för mig även detta benpasset mellan seten i legcurlen ;) Vi körde verkligen slut på oss och tiden sprang iväg! när vi var i omklädningsrummet fick vi se att klockan var strax 22.30! Vi hade missat coop! ingen mat! jag hade någa riskakor och BCAA (ultimate nutrition) som räddade oss en liten stund. För all energi gick till benpasset! Vi som hade planerat att hon skulle sova hos mig och att vi skulle käka något riktigt gott efter passet. Vi tog bussen hem till mig och hoppades på att vi skulle hinna till mitt ica innan det stängde 23, men vi fick vänta i hela 12 minuter i bytet mellan bussarna och inte nog på det så satt vi på sista bussen på väg hem och åker för långt!! Jag tyckte att det kändes ovanligt lång resa men när jag tittade på nästa hållplats stod det Kampementsbacken och då var vi inte framme än, nästa gång jag tittade stod det fortfarande Kampementsbacken och tittar ut och ser sats Gärdet! haha. så vi fick hoppa av och knata skattandes 10 min med våra trötta ben. Vi fick både sendrag och kramp på vägen hem och totalt skrattanfall. Vi missade såklart ICA och jag hade inte någon mat upptinad, så vi lyxade till det med havregrynsgröt med äggvita, casein och banan. Det sista av allt jag hade hemma haha.. inte nog med det så var även mjölken några dagar gammal,vilket vi märkte efter vi hällt i den i gröten haha...
Vi flummade hela kvällen och hade jätte roligt! Så glad att jag träffat en liksasinnad ock knäpp vän som jag :)
 
 
 
 
 
 


 
 

» Första team träffen med TFFBB

I måndags var jag på första team träffen med Team Forever Fit By Better Bodies. Först mötte jag upp Sophia teamet på sats sjöstaden så körde vi ett lite lättare ryggpass då det blev mycket snack :) 
Jag & Sophia

Efter vi kört vårt pass och fixat iordning oss så stod resten av tjejerna utav för sats och väntade på oss. Tillsammans gick vi till swedish fitness kontoret som låg bredvid. Där träffade vi våra coacher Heléne Ahlson, Maria Hasselmark och Frida Bålefalk. Även resterande från swedish fitness och även VD som egentligen bor i Texas, så det var väldigt kul att få träffa alla. På dagen hade vi lite presantioner, föreläsningar och även se hur det går till på design avdelningen, vilket var väldigt kul!  



Jossan & Helene 
Hela teamet :) 

Micke, VD, berättar om Better Bodies historia 

När vi varit på kontoret tog vi bilarna och åkte till restaurang Lilla piren och käkade god middag och hade super trevligt! Jätte kul att även få prata med Maria Hasselmark som har vunnit bodyfittness i både luciapokalen, SM och även VM, en av mina inspirationer :)

Frida & Veronica 




Veronica & Jossan 



» Söndagsstek

I söndags var det framsidalår och vader på schemat. Jag har slarvat en hel del med vaderna, men ska bli skärpning på det nu. Träningsvärken kändes tydligt när jag skulle kliva upp ur sängen och kunde knappt räta på benen. Jag fick ett par stödstrumpor av Felicia häromdagen och dom uppskattar jag väldigt mkt nu! Tog på mig som direkt efter ben+vad passet för att hålla igång blodcirkulationen. Jag sov även med dom på, vilket kändes jätte skönt morgonen efter. Ångra att jag inte gjorde det i natt också men står i dom idag på jobbet, vilket är jätte skönt. 

Passet såg ut så här: 
Böj 10"5 sista set 20"
Benpress 10" med superset med smala pressar och lyfter tårna i toppläget 10"
Legcurl 10"4 + 1 drop set

Tåhävningar utan vikt 20"3
Sittande vadpress 12"4
Stående vadpress 12"4

Efter passet åkte jag hem till Lotta & Jonas till deras nyköpta lgh. Dom har precis flyttat in, men redan fått det jätte fint o mysigt! Det bjöds även på middag, söndagsstek! Så jäkla gott!! Det är visserligen alltid god middag hos Lotta & Jonas. Lotta bjöd på sina nyttiga muffins som hon hade gjort häromdagen, jätte goda och jag hade en super mysig söndag kväll! 





» NK Awards

Torsdagen började jag med sovmorgon och härlig start med en stor skål med gröt framför Nyhetsmorgon :) 



Skön ledig dag med inte så många måsten, lagade matlådor. Jätte smidigt, köpte kycklingfärs för 17:- för 500g!! Älskar dom röda lapparna, kort datum:) 
Jag hade en påse hemma från spicemaster som har en tacokrydda utan socker o tillsatser. Dessutom super smidigt :) 


Lite ris och wokade grönsaker så blir det en perfekt matlåda. 

Lyxade även till det med lite protein pannkakor innan träningen. Axlar på schemat. 


Efter träningen mötte jag upp Rebecca så åkte vi in till stan och möte upp vår kollega Niklas. För det var dags för NK awards på Nalen! 


Detta var maten vi fick och jag som hade tränat så var jag fräck nog och tog fyra tallrikar :) 
Mina kollegor Niklas & Becca 

Vinnarna
Vi hittade chokladasken ;)
Lite dragqueen show 




» Möte om ev jobb som PT

I onsdags körde jag som sagt ett morgon pass med Felicia på Gärdet. Vi körde baksida lår och rumpa, träningsvärken har precis släppt. 

Vårt upp lägg såg ut såhär: 
Raka marklyft 4 set 
Bulgarien split squat i smithmaskinen 4 set + 1 set med super set 
Sittande lår curl (baksidan) 5 set med super set 
Gynstolen 4 set super set insida o utsida. 

Efter gymmet var deg snabbt hem, duscha äta gröt. Felicia skulle jobba ich jag skulle på ett möte. 

Jag mötte upp en person som hade kontaktat mig via mejl. Han hade sett mig träna på Medis och följt mig på mina sociala medier. Han har ett ganska nystartat företag och driver ett gym och ville att jag skulle vara en av hans anställda som PT. Jag mötte upp honom på hans gym som också ligger på Gärdet. Vi pratade och diskuterade i två timmar och tanken är att jag ska jobba med kunder när jag har ledig tid från mitt heltidsjobb på NK. Det lät intressant, men jag har inte bestämt mig. Vet inte om den typ av träning tilltalar mig då det är mycket fokus på funktionell träning och dessutom har jag svårt att hinna med mig själv.
En liten del av gymmet 

På eftermiddagen efter jag kommit hem ätit och vilat en halvtimme som är sååå skönt mitt på dagen, men svårt att ta dig upp igen. Kl. 17 var det dags ATG möta upp Ali för att köra ett köttigt armpass och jag kände att jag inte var helt återhämtad från mitt och Felicias morgon pass, så det var tufft! 




» Träning och pyjamas party med Felicia

I tisdags efter jobbet körde jag och Felicia som vanligt ett brutalt pass, denna gången rygg. Vi körde mkt lats och roddar, i hantelrodd kom vi upp i 50kg 😃💪 jag och Felicia ger varandra verkligen power och energi! Efter vårt pass gick vi o handlade lite käk och åkte hem till mig. Vi lagade mat, käkade och hade jätte trevligt. Hon sov över hos mig vi låg o snackade tills ögonen slöts igen. Vi bestämde oss på kvällen att även köra ett morgon pass innan hon skulle till jobbet. Vi ställde klockan på 8 och gick till sats Gärdet och mosade baksidalår och rumpa. Även ett morgonpass blev nära upplevelse :) 






» Better Bodies 25% på accessoarer

Passa på!! Februari månad har better Bodies 25% på utvalda accessoarer. Själv har jag både väskan och handledsskydden. Väskan är verkligen den bästa väskan jag ägt, perfekt och ergonomiskt att man kan böra den som en ryggsäck. Wrist wraps är perfekt i tunga pressar som bänk press, militärpressar och andra övningar. 





» Taco mys i repris

Det blev taco i repris i söndags igen hos Elyn, men först köttade jag och Felicia ett riktigt tungt benpass. Elyn var också på sats Odenplan, men hon körde sitt race. Sedan kom även Anna och mötte oss när vi var klara på gymmet och så gick vi alla och handla inför taco myset :) vi hade super mysigt och klockan sprang iväg! 

Felicia, raka utfall
Jag, snea utfall


Felicia, Anna & Elyn



» Fullspäckad dag

I fredags var det fullrulle hela dagen.
Kl.07.00 tvätta
Kl.10.30 möte med Daniel, Mental träning
Kl.12 Lunch med Ali
Kl.13.30 PT klient 
Kl.15 egen träning
Kl.17 möta upp Elyn för taco myskväll


Jag och Elyn möttes upp på Fridhemsplan och handlade lite mat och gott och gick hem till henne och hade en super mysig kväll. 







» Slipknot

Vilket ös!!!! Riktigt grymt bra konsert! Jag fick två biljetter till Slipknot i julklapp utav mamma och bjöd med mig Ali. Även förbandet var riktigt riktigt bra, ingen jag tidigare kände till men som går i mina lurar numera :) King 810 heter dom. 
Jag i min nya slipknot tischa :) 
Jag o Ali taggade
King 810

Slipknot däremot var ju inte bara grym musik utan en helt otroligt bra show! Det var så jäkla fräckt, vill absolut se dom igen nästa gång dom kommer till Stockholm. Efter konserten kände vi oss lite smått mörbultade och döva, men endorninerna var kvar även morgonen därefter :) 








» Lite små krasslig

I veckor har jag letat efter den nya marabou japp och jag måste säga att det var en besvikelse. Den smakade som den vanliga mjölkchoklad med små mjuka bitar av japp, så smakade inte så mycket japp. Men choklad är alltid gott :) 



Söndagen blev det första passet sedan mitt dåliga pass i onsdags. Kände min inte hundra i onsdags och avbröt passet. På torsdagen kände kag mig sämre och febrig i fredags. Lördagen då jag hade pizza kväll med tjejerna så kände jag mig mkt bättre, så söndags träningen kändes bra. Blev mycket fokus på rumpa :) 





» Pizza kväll med tjejerna

I lördags hade vi tjejer pizzakväll och toppade det med marängsviss :) vi hade jätte mysigt och riktigt gott! Vi gjorde pizzorna själva och favoriten var tonfiskpizza. Första gången jag smakade eftersom jag inte tycker det låter så gott, men den överraskade mig.










» Backattack med Felicia och nytt PB

Igår hade jag och Felicia ännu ett grymt pass och denna gången var det ryggen som fick jobba :) blev även PB för oss båda i 47,5kg hantelrodd, fanns inte ens tyngre hantlar på Odenplan ;) Felicia är riktigt stark och jag får kriga för att hänga på samma vikter! Riktigt bra pepp! 


När jag var hemma åt jag en ordentlig middag med kyckling och rotfrukter. 
Kvällsmålet lyxade jag till mitt casein med lite saltade jordnötter.





» Axel pass

Gårdagens axelpass: 
8-10*4 hantelpress
8-10*4 militärpress
8-10*4 sittandes press i smithmaskin
8-10*4 sittandes press bakom huvudet i smithmaskin 
8-10*4 upprätt stång rodd
8-10*4 barbell front raise

Super set:
Dumbbell lateral raise 10
Dumbbell front raise 10
*4

Rear lateral raise 20*4




» Body magazine

Idag vaknade jag på fel sida, kändes inte alls bra. Tung i huvudet, trött och irriterad utan anledning. Låg kvar en stund i sängen och tog min promenad lite senare än vanligt, men så fort man kommer ut och med tyngre radio i lurarna så åker mungiporna snabbt upp :) 

När jag kom hem igen gjorde jag iordning lite lunch och hamnade i en liten matkoma och vilade en stund. 

Jag blir lätt stressad på mina lediga dagar för att jag ska hinna med så mkt som möjligt och så fort jag känner att tiden är knapp så blir jag stressad och irriterad. Något som jag måste jobba på och den mentala träningen som jag utför med Daniel Ekstam som coach hjälper faktiskt. Ett tips som hjälper för mig är att skriva en to do list för dagens sysslor. Allt från borsta tänderna, laga mat, ringa mamma till träna och för varje uppgift du gjort så stryker du det från listan. Även små givna saker som borsta tänderna känns bra att stryka och ju fler du stryker desto bättre känns det och du känner dig nöjd :) 

Till mellis så gjorde jag jätte goda pannkakor och bläddrade igenom body magazin där även jsg fick äran att vara med i! 


Pannkakorna gjorde jag på: 
2st bananer
2st ägg
1dl äggvita
1dl vanilj casein
1/2dl mjölk

Senare på kvällen gick jag ner till sats Gärdet och körde ett grymt axel pass! Kände mig stark idag, kan bero på mina nya snygga kläder och skor ;)