» Trevlig kväll på Vapiano

I går hade jag en jätte trevlig kväll tillsammans med Therese och före detta Mangosarna Stina och Marianne. Vi var på Vapiano och det blev både huvudrätt och efterrätt med gott vin. Det var länge sedan jag träffat Marianne och Stina som tråkigt nog har slutat på Mango, så vi hade en super trevlig kväll! Miss U!
Gårdagens outfit:
Klänning: Mango
Skor: Pertti Palmroth
Therese och Marianne
Jag och Stina

» Tiden går fort när man har roligt

Kl.07.00 klev jag på tunnelbanan och åkte till jobbet. Vi hade möte 8-10 och därefter jobbade jag på lagret till 17.00. Det är faktiskt riktigt roligt att jobba på lagret, har gjort det i två dagar nu istället för Maria (lageransvaring) som är sjuk.

Direkt efter jobbet åkte jag hem och bytte om och sprang ner till SATS och körde Bodycombat. Svettig och go gick jag till ICA och handlade, hem igen och åt, Ute på promenad med Bella, laga mat och sedan gick jag upp på vinden för att ta ut mitt Sidebord och vitrinskåp som jag ska sälja på fredag. Trodde nästan inte att jag skulle fixa att få ut dom tunga, klumpisa möblerna helt själv från vårt trånga utrymme, men som Gunde Svan säger:
-Ingenting är omöjligt! :D


Nu har jag tagit en dusch och ligger och kopplar av framför datorn/TV:en. Jag har haft en skön dag och fått mycket gjort. Nu önskar jag att jag endast jobba 7-16 eller 8-17, hade varit kanon!

» Äkta eller fejk päls?

Jag mådde riktigt dåligt av att kolla på detta inslaget, hur kan människor vara så vidriga? Usch! Jag hoppas att ni som funderar på att köpa päls nu till vintern väljer fejk framför äkta efter att sett videoklippet?

» Högskoleprovet

Igår var jag i Haninge och hade en bodycombat uppvisning med SATS i det nya köpcentret Port 73 tror jag att det heter. Det gick bra, men det var inte alls lika mycket folk som när vi uppträde när Farsta fyllde 50 år. Så det var roligare första gången.

Nu har jag även varit och skrivit högskoleprovet. Trodde jag aldrig att jag skulle göra! Det var lika "roligt" som nationella proven. Det kändes inte som att det gick så bra, men dom som känner mig vet att jag är mer praktisk och fysisk än teoretisk, så jag är bara nöjd att jag gjorde det. Den delen som jag tyckte var lätt var DTK- diagram, tabeller och kartor. Där känns det som jag bara fick ett fel, men vi får se. Resultatet kommer jag att hålla för mig själv;) Nu är det dags att åka och jobba några få timmar.
Underbara Belladonna

» BODYCOMBAT

Onsdag är utan tvekan den bästa dagen på hela veckan, eftersom jag är alltid ledig och kl 18.30 är det BODYCOMBAT!! :D Det är så j*vla kul! så härlig känsla under en pulstopp när kroppen inte orkar mer, men kör järnet på adrenalin och viljan så man känner hur håret reser. Ja, jag älskar´t :)
Nu på fredag ska jag tillsammans med två Instruktörer från SATS köra en bodycombat uppvisning i Haninge. Samma som jag gjorde med dom i Farsta när det var 50 års jubileum. Om ni är i närheten så kom till invigningen av SATS Haninge kl. 19 så får ni se Bodycombat ;)

» Höstdepp-> Höstmys :)

Det är många som blir höst deppiga när mörkret faller in, men det är den tiden som jag tycker är den mysigaste!! Jag tycker att det är extra kul med inredning, träna, levande ljus, äta en riktig god middag med sin/sina käraste och även ha härliga filmkvällar. Jag kan förstår om man saknar en partner, att det kan vara lite ensamt och kallt, men jag minns också det som en mysigt tid där man kan egna sig sin tid åt att ta hand om sig själv.

Jag och Henrik håller på och gör om vårt sovrum och det har blivit jätte mysigt, men det är långt ifrån klart. Nu har vi inhandlat lampor till nattduksborden.
Idag jobbar Henrik kväll/natt :( Han har fått mycket dags pass den senaste tiden, så jag har blivit lite bortskämd med att ha mysiga kvällar med min älskling;) Miss u.
Före. Innan vi på började på sovrummet.
Efter. Ännu inte klart.
Målad utav mig -07
Dom söta nyinköpta lamporna

» Crackle spray

I går pysslade jag lite här hemma med nattduksborden och krukorna till sov rummet. Jag målade krukorna först med crackle sprayen som jag köpte dagen innan, men det gick inte så bra :) Först ska man måla med den bruna sprayen som ska träda fram ur den vita. Locken på flaskorna satt som gjutet och det var svårt att få upp locket, men till slut så. Jag sprayade med den bruna och snabbt skulle jag få upp den vita i stress och givetvis råkar jag punktera den. I panik försöker jag bryta upp locket och snabbt ut med den, eftersom det pyste ut en massa gas från den. Ställde flaskan ute på gräset och hämtade en kruka i taget och försökte spraya dom så gott det gick. Frusen och alldeles vit om händerna och armarna försökte jag vädra ur lägenheten som stank gas. Under tiden tog jag och Bella en långpromenad. När vi kom tillbaka var det bra igen och jag satte igång och måla nattduksborden. Jag vet inte om dom blev klara eller om dom ska fin putsas lite till. Jag hade tänkt från början att jag skulle spraya några små områden med crackel sprayen, men jag vet inte.
Före
Efter
Före
Efter

» Vapiano & Idol

Efter att jag hade kört slut på min kropp med Bodypump  och gjort andra hemma sysslor, åkte jag inte till stan och köpte spray färg. Henrik jobbade dag, så när han slutade satt jag på Vapiano med en bok och läste medan jag väntade på att Henrik skulle komma och att vi skulle få vårt bord. Det blev en impulsiv mysig middag :) Vi blev dock inte kvar så länge, för att jag hade bokat in mig hos Natalias soffa framför Idol. Lika mysig och trevligt hade jag där :D
Natalias fina katter, Zimba & Armani
Fina Natalia

» VIP på Mango

Igår hade vi VIP kväll på Mango.. :D Det var riktigt kul, mycket folk och det brann under våra fötter. Vi var grymma igår;) Vi höll butiken snygg och gav god service vilket resulterade till att vi sålde sjukt mycket!! :D Vi sålde tydligen med än Mango Göteborg och Malmö. Mango Sergel är mer än dubbelt så stor som våran butik med fler anställda och vi var väldigt nära vad dom sålde förra VIP kvällen!! Go Mango Kista ;)
Lååååååång kö
Maria förbereder på lagret
Cici och Monika checkar walkis
Leyla

» Nattduksbord

Idag när jag och Henrik var lediga åkte vi och köpte bl.a en fönsterlampa till sovrummet och även nattduksbord. Nu är dom ihop monterade, men inte klara. Innan dom är klara ska givetvis ploppen på och så ska dom målas vita, men inte heltäckande för att passa in i sovrummet. Temat kommer att bli lite gammaldags och new England stil... Nice :)

» Svenska provet

Sedan jag och Henrik kom hem från solsemestern har jag inte gjort annat än jobbat. Idag körde jag även ett 12-timmars pass utan rast, eftersom jag var den enda som kunde kassan av oss som jobbade. Jag fick slänga i mig maten på lagret, med det gick förvånansvärt bra att jobba idag:)

I torsdag var jag även på polishögskolan och skrev svenska provet, kändes som det gick ganska bra trots nervositeten. Men väldigt tråkigt nog så kuggade jag med 5 poäng, varav ett var att jag hade missat att svara :( känns jätte tråkigt!! Men nu är det bara att ta nya tag och plugga och träna, för nästa gång, om ett halvår klarar jag hela vägen till polishögskolan!! :D

» Mallorca med älsklingen

I tisdags kom jag och älsklingen hem från en underbar resa i Mallorca. Det var våran första men absolut inte sista utomlands resa tillsammans. Vi bodde på ett jätte fint Spa & Fitness hotell. På vår resa gjorde vi bl.a spa behandling, kollade på show som hölls på hotellet, tränade på deras fitness gym, stekte vid poolen, badade i medelhavet, men det absolut roligaste var när vi hyrde en vespa och körde längs kusten och uppför små slingriga vägar upp till bergen och kollade på jätte fin utsikt! :)
Här står jag rädd väldigt nära klippkanten ;)