» Invigt min balkong

Nu har jag invigt min balkong med mina nya utemöbler :) Det är bara blommorna som fattas i mina nya krukor och det ska jag nog fixa imorgon. Det var lite kyligt ute på balkongen nu vid 20-tiden, men med en pläd, glas rött, choklad och den underbara utsikten var det en oslagbart just då! Jag kommer spendera många timmar på balkongen de närmsta månader framöver!

» Thai båten

Det blev en väldigt trevlig och impulsiv AW igår med Carro. Vi gick till Thai båten som ligger i Skanstull, jag har aldrig varit där tidigare, bara hört om den. Jätte mysigt ställe och på sommaren kan man sitta i solstolar i sanden som dom byggt där. Jag och Carro delade på en flarra rosé, första glaset med rosé för i år, så nu har vi välkomnat sommaren :)
Därefter gick vi hem till Carro, lagade en lätt middag och sen gick vi över gatan till Sara, en kompis till Carro. Hon och gänget som var hemma hos henne skulle festa vidare ute sen, men då åkte jag istället hem.
image description
Carro vid Thai båten
image description
Jag i Carros nya glajjor =) Jag tyckte dom var riktigt snygga och faktiskt så tycker jag att jag passade i dom.
image description
Även i hennes solbrillor =) Jag har aldrig använt solglasögon, har inte tyckt att jag passat i det tidigare, men i år ska jag inskaffa solbrillor!
image description
Fina Carro
image description
Hemma hos Sara

» Ikea med Camilla

Idag har jag städat och tvättat som vanligt när jag är ledig. Jag har även tränat biceps och axlar, egentligen har jag Muay Thai träning ikväll, men efter jobbig beslutsångest så väljer jag att hoppa över den. Anledningen är för att jag känner att min fot blir nästan värre, så jag måste nog vila den :(

Nu ligger jag o kopplar av i sängen och väntar på att Camilla ska hämta upp mig, vi ska först åka till Ikea sen blir det storhandla på Ica Maxi Haninge :)

 

Min stackars fot.. Fortfarande svullen och hård vid framsidan av vristen upp mot skenbenet

 


» "Måste ha grejjer"

Idag har jag varit ledigt, så jag tog mig in till stan och handlade "måste ha grejjer". Allt på samma gata, Sveavägen. Mesta dels till träning. Jag var på gymgrossisten och köpte protein pulver och den trevliga mannen i kassan skickade även med en burk piller, Kre alkaly :)
Jag var även på budo & fitness och köpte nya lindor och vriststöd till Thai träningen. Tror jag skadade foten under förra torsdagspasset som jag inte har uppmärksammat och nu har det blivit sämre. Idag på Bc passet hade jag stödet på foten, men det kändes inte hundra.
Min laddare till datorn har gått sönder, så jag var tvungen att köpa en ny, inte roligt att lägga pengar på :/

Tre små nunnor...:)

 


» Hammarbybacken

Igår på kvällen sprang jag till hammarbybacken för att möta upp Claes där så skulle vi springa upp o ner för backen. Jag var dock där 1 timma för tidigt, så var var där o tjuvstartade för att inte frysa ihjäl. Körde korta rusher uppför backen, grodhopp, upphopp och utfall. Sen körde jag 2 vänder med Claes för backen, men jag var redan trött och less på att väntat i över 1 timma, så det fick ingen vidare. Claes körde 5 vänder och lite annat. Jag fick låna Claes tröja medan jag väntade det sista på honom, jag frös som en istapp!!!


» Ingen lust, ingen ork

Idag när jag vaknade kände jag mig väldigt nere. Ingen ork, ingen lust. Jag minns inte sist jag hade en sån här dag då jag verkligen tillät med själv ligga i sängen och bara koppla av med tven. Jag pysslade om mig lite med att måla naglar och nu tittar jag på "grabben i graven bredvid" jag har väldigt svårt för att koppla av, men nu njuter jag faktiskt av att låta disken stå och inte göra ett skit! :)

 

 


» Vegan recept på gott godis


Godiset som jag bakade igår blev succé! Riktigt gott blev det!!

Delicato- och mandelmassabollar doppade i mintcrispchoklad (ca 20st)

  • 6 st delicatobollar
  • 200 g mandelmassa
  • Divine mintchoklad
  • 100 g sötmandel

Börja med att skålla mandeln i kokande vatten. Skala och hacka manadeln till små, små pyttebitar som kan fungera som strössel. Mosa mandelmassan med Delicatobollarna till en smet. Ställ in i kylen medan du smälter chokladen i ett vattenbad. Låt chokladen svalna något, rulla sedan små bollar av Delicato och mandelmassa och täck dem av den smälta chokladen. Strö över hackad mandel och ställ kallt till innan servering.

Super gott!! Jag skippade dock mintchokladen, körde med vanlig mörkchoklad. Istället för mandeln tog jag kokos, lite simplare, men nästa gång ska jag köra enligt receptet :)

 

Snickerskaka
1 liten burk jordnötssmör, med bitar
2 dl ljus sirap
1 dl socker
9 dl cornflakes
1 dl riven kokos
1 tsk vaniljsocker
250 g mörk choklad

Koka ihop jordnötssmör, sirap och socker i en kastrull. Se till att det inte bränns i botten. Låt sjuda på svag värme några minuter. Krossa flingorna (mer som pulver än kross) och blanda med kokos och vaniljsocker. Rör ner jordnötsröran och blanda allt väl. Tryck ut smeten på en plåt, hur tjockt lager du vill ha bestämmer du själv. Smält sedan chokladen och bre den över kakan. När kakan har kallnat skär du den i så många bitar du vill ha.


» 2 1/2 timmas fredags fys och nu mys

När Claes jobbade bakade jag godis som vi ska ha nu ikväll, jag har inte smakat än men det ser riktigt smarrigt ut:) jag lämnade godiset så det fick stelna medan jag åkte iväg o körde 2 1/2 timmas Thai träning, första timman var ren fys, stationer mer ex, kettelbells, chins, axelpress med stång och medicinbollar.

 


» Fullkontakt

Igår körde vi fullkontakt på Thai träningen, alltså utan benskydd. Jag tycker det är bra så man vänjer sig vid att det får kännas :) under träningen känns det inte så mycket, en klockren träff (blockering) på smal benet kan såklart kännas, men däremot efter träning är smalbenen så fruktansvärt ömma och svullna, då gör det ont! Men inte under träningen.

Jag vet inte riktigt hur jag ska dölja blåmärken jag får i sommar, folk kommer tro att jag blir misshandlad hemma :)

 

 


» Mintgrön

Mintgrön är ju våren och sommarens färg och jag gillar't! jag har även köpt nagellack i samma färg. Snyggt till solbrännan i sommar ;)

 

 

 


» Mudcake

Jag och Carro smällde i oss varsin Mudcake efter maten på luncherasten;)


» Vår?!

Jag hade hört att det skulle snöa idag, men ingen snö än :) vågar man hoppas på att våren är här nu och att det inte kommer någon mer snö?! Jag är ledig hela helgen, så jag hoppas verkligen att jag får njuta av vårvädret då!


» Guld+korall


» Stryk i badminton

Idag fick jag verkligen stryk i badminton utav Claes. Det jag har o skylla på är att det var flera år sen sist jag spelade. Jag är så fruktansvärt dålig förlorare, så efter matchen stack jag utan att säga hej då, sprang till Sats Globen som var planerat och körde en snabbis med biceps, triceps och ett sett axlar. Nu ikväll har vi myst med gott till hockeyn:)


» Fråga mig

Sorry för dålig update! men det har varit lite blandade känslor här hemma. Jag och Claes har bestämt att det är slut mellan oss, men vi är fortfarande väldigt bra vänner och kommer att fortsätta umgås. Punkt slut.
Jag ska inte ha några längre uppehåll med bloggen mer. Om ni kanske har missat, så har jag på vänstersida på bloggen lagt dit "fråga mig" ni får gärna inviga den ;)

» UFC!! :D

Klockan 21.00 igår hade jag och Claes bokat bord på Retro på söder för att se på UFC :) vi kom dit lite tidigare eftersom sändningen började 21. Vi beställde in två Vegoburgare, super gott! Huvudmatchen var Alexander "Mauler" Gustavsson mot Thiago Silva. Det var en grymt bra match och stämningen på retro var het! Alexander "lekte" med Silva och vann överlägset över honom! Alex tränar förövrigt på Nexus där jag tränar ;)


» Påskafton- tjejkväll hemma hos Rebecca!

Efter jobbet igår gick jag hem till kollegan Rebecca och hade en jätte trevlig tjejkväll med henne och hennes kompisar Kristin och Sarah. Sedan tog vi en öl på Ljunggrens och avslutade kvällen/natten på Malmen! På väg in dit hör jag någon ropar -Jenny! Då var det OJ kollegan Jocke! :)

 


» Vegansk påsk middag

Efter jobbet gick jag och Claes till Goodstore och handlade lite påsk mat :) igår blev det alltså vegansk påsk mat, allt förutom mina ägg. Helt otroligt hur det kan smaka och se så likt ut!! Jätte god och mysig påsk middag! Claes fick även leta efter sitt påsk ägg :)



Våran veganska påsk middag :P roligt!





Claes letar efter sitt påskägg..

 


Claes i sin nya tischa som han fick utav mig i påskägget ;)


I påskägget låg det även en pyramidlott, men tyvärr ingen vinst på


» Trevlig kväll hos Johan & Maja i deras nya lya :)

När Claes kom tillbaka till oss, hem till Johan & Maja så beställde vi Thai mat. Super gott och en mysig kväll!


» Ikea med Claes, Johan & Maja

Jag vaknade vid halv nio, tog på mig tränings kläder, drack en protein drink och begav mig till Sats Globen. Det kändes i kroppen att jag har haft en sjukvecka och nu kört hård Thai- och BC träning, så idag körde jag slut på ben rumpa och lite mage :)

När jag kom hem från träningen åt jag en god frukost med Claes, sen gick vi hemifrån (skärmarbrink) till Jarlaplan för att hämta en bil på Statoil åt Johan och Maja för att åka till Ikea. Dom har precis flyttat till en två på Gärdet.

Nu ligger jag hemma hos Johan o Maja o vilar medan dom monterar ihop sina saker och Claes springer på Gärdet/Djurgården.

 

 


» Promenad in till city, underbar dag!!

Jag älskar mina lediga onsgadar! :) Varit hemma på förmiddagen och myst hemma o städat.
Det var ett fantastiskt fint vår väder här i Stockholm, så jag tog på mig promenad outfiten, musik i lurarna och gick in till stan. Sedan satte jag mig vid vatten och bara njöt av solen och lycka! Underbara onsdagen avslutades på det bästa sättet med Bodycombat såklart!

» Söndags mys med Claes


» Avslutade helgen och kvällen på TGI

min snygging! :)

» Taco och kortspel

Jag fick en jätte fin Michael Kors klocka utav mamma och Marc by Marc Jacobs armband utav min syster!! Super fint tillsammans. Jag har även matchande ring och örhängen i samma serie i Marc by Marc Jacobs :)
såååå fint!! :) eller hur?
Taco kväll

» Födelsedags middag

Jag ligger lite efter i bloggandet, men det har inte funnits tid. Det har varit en jätte mysig och rolig helg tillsammans med mamma och min syster. Ni får ett litet bildregn :)
FGredag kvällen firade vi hemma hos mig med god mat och presenter :) vi avslutade kvällen med någon öl på söder.
Syster & Jag :)
Den goda maten som jag lagade ;)
Bästa, fina mamma
Jag med min nya fina klocka som jag fick utav mamma!!!
Mamma nöjd i sina nya Coverse