» Lite mer än 1 år blev det på Mango

Japp, då har man jobbat sin sista dag på Mango.... Lustigt nog spelades låten "stay another day" när jag och Therese skulle stänga butiken. Therese sjöng med och riktade låten till mig=)
Det kändes som vilken dag som helst på jobbet, enda tills jag hade räknat klart kassan och skulle släcka och stänga dörren till butiken.... Då brast det, jag kunde inte hålla tillbaka tårarna. Jag vet, det är ju jag som har gjort valet att sluta, men jag blir väldigt sentimentalisk. Vilket jag även förklarade för Emil (en av ägarna) som skulle ta emot mina nycklar. Jag kunde verkligen inte hålla tillbaka tårarna, inte heller på tunnelbanan, men då ringde jag Henrik för att lätta på känslorna
Min före detta chef, får man säga nu, sa att ifall jag skulle ångra mitt beslut är jag välkommen tillbaka. Det känns väldigt skönt att veta, men jag hoppas att jag kommer trivas lika bra på mitt nya jobb.

» Doctor fish spa

I fredags fick vi besök utav min mamma, kusin och deras- och min gamla arbetskollega. Vi började med lunch på ett mysigt ställe vid armémuseet. Därefter hade vi tid på Doctor fish spa. Vi fick sitta med fötterna i ett stort akvarium och låter Garra Rufa fiskarna fixa våra fötter. Vi alla greps av panik och skratt attack:) jag och min kusin Annelie höll i varandra när vi stoppade i fötterna och vågade inte titta på fötterna i början. Mamma var värst, såg ut som att hon hade fått kramp i hela kroppen :) Det var verkligen en upplevelse med mycket skratt!! När spänningarna släppte, njöt vi med ett glas champagne och kunde titta på alla fiskar som fixade våra fossingar. Goa och glada gick vi och satte oss på Friday´s och tog ett glas innan vi åkte hem och myste med gott framför Idol. Vi avslutade kvällen på Vapiano i Gamla stan. Tack igen för ett super trevlig Fredag!!
Panikskratt:)
hahaha....
Underbara mamma

» Uppsägning

Idag skrev jag under på att jag sagt upp mig och kommer jobba min sista dag den 30 november, vilket blir min 13.e dag i streck som jag jobbar. Jag må säga att det kändes tungt att skriva under, rädd för att jag kommer sakna Mango och kollegorna. Men jag är säker på att jag gör rätt. Den 2 december börjar jag på Oscar Jacobson, NK :D Mycket spännande och nervöst. Nervöst att bli ny; bli upplärd, visa framfötterna, bli en i gänget, känna sig "hemma" etc. Jag trivdes till o från väldigt bra på Mango, jag känner att jag kan nästan allt och fick ta ansvar, vilket jag tycker är kul! Daniel min blivande chef sa till mig att han ska lära mig allt han kan:) Så det kommer nog bli väldigt bra!

Idag efter jobbet har jag, som jag alltid gör på onsdag kvällarna, tränat Bodycombat. Fick även en liten förvarings fodral utav Sats som man har till Iphone/Ipod runt sin arm när man tränar. Den eller skoförvarings "påse" fick jag och alla andra som har tränat minst 2ggr/v i 12 veckors tid på Sats.
Nu har jag nyligen haft ett ryck och julpyntat, det är ju första advent på söndag :) myyyyyyys

» Sålt

Igår förmiddags innan jag åkte jobbet var det en kille som ringde angående min annons på blocket. Han ville köpa både mitt sidebord och vitrinskåp för mitt pris 2500 kr. Vi bestämde att han skulle komma idag kl. 11. En timme senare ringde det en tjej som var väldigt intresserad av mitt sidebord, jag sa att hon hade oturen som ringde en timme försent. Senare under dagen hade jag fått ett meddelande på min telefonsvarare från tjejen som ringde tidigare. Hon sa att hon verkligen ville ha mitt sidebord och kan tänkas köpa vitrinskåpet också för ett högre pris. Jag ringde upp henne och förklarade henne att egentligen skulle jag sälja det till killen nästa morgon, men att hon får köpa båda för 3000 om hon kommer efter halv åtta ikväll, då Henrik var hemma. Hon blev jätte glad och förstod mig att jag kände mig dum mot honom, men både jag och hon vann på detta. Man måste vara lite ful när man köper/säljer saker, finns inga löften. Det kunde ju vara lika så han som hade ångrat sig i morgon. Men nu är det äntligen sålt :D Henrik fick massage som tack för att han hjälpen, eftersom jag jobbade och kunde inte åka hem och sälja det.

» Oscar Jacobson NK

När jag har varit på mina "ärenden" på stan så har jag egentligen varit på intervju. Idag fick jag svaret att jag har fått ett heltids jobb på Oscar JacobsonNK :D Jag ska numera jobba i stan! slipper 2 timmars pendlande vid varje arbetsdag, men det bästa av allt är att jag kommer få ett heltids jobb med månadslön!! weeiii det var länge sedan. Stabil inkomst=skönt!

När jag kom till jobbet på Mango idag berättade jag det för min nuvarande chef och det kändes väldigt jobbigt! Känns som att man sviker ett lag. Han blev lite besviken att jag inte sagt något om att jag sökt nytt, men det gör man ju inte. Tänk om jag inte hade fått jobbet, då hade det blivit en lustig situation.
I morgon ska han prata med ägarna och jag får beskedet om när jag får gå, På OJ vill dom att jag ska börja omgående. Så hoppas att dom kan fixa någon som jag ta mina timmar och att allt ordnar sig, men det kommer kännas tråkigt och lämna mina kollegor


» Farsdag

Tyvärr hände något med kameran så därför inga mysiga kort :(
På eftermiddagen hämtade Therese (syrran) och Calle upp mig, så åkte vi till pappa och fick god mat och fika. Det var väl fint av mig, åka enda från Stockholm till Tidaholm för att fira farsdag;) Senare hälsade jag även på Marie och hennes lilla son, Vilgot! Super söt och snäll kille! Därefter var det vidare till mamma och äta ännu en god middag och sen mys framför Beck.

» Fest i Skövde

Vi startade dagen med 1.5 timme på gymmet där Lotta brukar träna och jobba, så jag fick haka på :) Till en början gick det inte alls bra för mig, fortfarande väldigt ont i vänstra axeln. När kroppen hade blivit tillräckligt varm gick det lite bättre. När vi kom hem var även Rosén och Victor hemma och kollade på hockey med Jonas (Lottas sambo), länge sedan jag träffade dom, så det var trevligt. När dom sedan gick fick jag en nack- ooch rygg massage utav Lotta för att jag hade så ont. Därefter dog jag och vilade medan Lotta tog en långdusch. Sen var vi igång men ännu en dag med gott;) Lite senare åkte vi även till en husfest och fortsatte festen där innan vi åkte in till Bogrens!

» Myskväll med Lotta

När jag och Belladonna var framme mötte mamma och Lotta upp oss. Belladonna ska vara hos mamma under helgen, medan jag är hos Lotta:)
Jag och Lotta var kvar inne i Skövde city och strosade lite, vi mötte även upp hennes bror Gustav och hjälpte honom med att hitta en vinterjacka. Hungriga blev vi och provade det nyöppnade sushi stället, mycket gott!
När vi var klara på stan och hade inhandlat en massa gott inför helgen åkte vi hem. Jag och Lotta har haft en jätte mysig kväll! jag blev bjuden på middag och vin och sedan gottade vi oss med en massa godis och vin framför idol och en film.
Fina Charlotta :)
Lugn.... det är en present;)
Lottas och Jonas fina Ronja som är tokig i oliver märkte vi idag
Mys med Lotta och mina nya raggsockar

» Barnvakt på tåget

Nu sitter jag och Belladonna på tåget till Skövde och var med om en väldigt märklig händelse. En yngre man med sin son på kanske 1 år kom in i vagn och frågade tjejen mittemot mig och det var ledigt bredvid henne. Hon svarade ja och sen tittade han på mig och frågade om jag kunde hålla han son ett tag bara. Ja svarade jag förvånat, innan han gick ur vagnen sa han att sonen hette Sascha.
- Nu fattas det bara en dold kamera här sa tjejen mittemot och vi skrattade lite nervöst. Tänk om han inte kommer tillbaka?
Han kom som tur tillbaka...:) Men jag fick vara lite barnvakt en stund till, för han pratade i telefonen och gick ut igen. Alla i vagnen var lika förvånad som jag. Märklig situation...

» Foto album

Idag har jag och Bella myst hela dagen:) Vi började med en skogspromenad och sedan hem och busa en hel del. Därefter pysslade jag med att få ihop ett album med foton sen ett år tillbaka, Bella låg bredvid och myste. Nyligen kom jag hem från mitt favorit pass... ja, ni har nog förstått att det är Bodycombat ;) Det gick bättre idag trots fruktansvärd träningsverk i låren, vilket som tur försvinner när blodcirkulationen är igång. Men det var sjukt jobbigt idag, men som alltid, kul!
Ligger du bra så Bella? :P

» Tabata

Började dagen med att tvinga ut Bella i snöregnet, hon gillar verkligen inte när det regnar. När hon hade gjort sitt, så vägrade hon fortsätta promenaden utan drog tillbaka hem igen:) I don´t mind.
Efter lunch hade jag ett ärende på stan och sen var det hem och träna Satspowerstep. Linda som håller i passet hade blivit akut sjuk, så en annan tjej fick hoppa in och istället körde vi Tabata. Det var första gången för mig och det var som "militär träning". Även den här gången gick inte min träning så bra. Jag har druckit mycket kreatin som jag slutade med för kanske 2 veckor sen, så nu får jag mjölksyra nästan direkt! jag tror det beror på det iaf, annars vet jag inte om jag är på väg att bli sjuk, för min kropp är inte sig lik. I fredags fick jag även en lätt sträckning i vänstra axel som strålar upp mot örat. Känns inte bra nu, men jag hoppas min kropp vill i morgon iaf, för då är det BODYCOMBAT :D
Tröja: Ralph Laurent
Kjol: Mango
Skor: Pertti Palmroth

» Box sen bio

Idag körde jag box på Sats, men stor besvikelse på mig själv :( fick inte till tekniken och hade ingen vilja!! usch o fy på mig, men nästa gång då jädrans ska jag ge allt jag har och lite till!
Efter passet när jag kom hem var det snabbt in i duschen och sen åka till Hero city och se på bio med Henrik. Han hade valt Machete och förlåt Henrik;) men det var länge sedan jag såg en så dålig film! Jag gillar action filmer!, men inte splatter filmer, big NO.

» Söndags fika

I förmiddags kom familjen från Värmdö över på fika, men jag var tvungen att springa iväg en timme senare för att åka och jobba tråkigt nog. Den korta stunden som jag var hemma var väldigt mysigt och trevlig med fika en tidig söndag :)
Lilla söta Althea
Belladonna: Amy, vad skrattar du åt? :P

» Julgranskulor

Igår inhandlade jag dom första julgranskulorna:) I år blir det rött och guld i julgranen, förra året var det vitt och silver. Jag längtar till jultiden, pyssla, pynta och göra julgodis, så mysigt!
Förra årets julgran
Nya julgranskulorna

» Outfit

Jag vet att jag är väldigt dålig på "dagens outfit" som är roligt att se, men det beror på att jag antingen har jag min jobb uniform eller träningskläder. Inte så roligt att se ;)
Våran "uniform" är att vi måste ha våran fula topp och sen övrig egen svart klädsel tills vi ska få våran riktiga uniform. Så tråkigt att vi inte får ha fri klädsel!
Kavaj: Mango
Topp: Mango (uniform)
Kjol: Mango
Skor: Mango
Hahaha.... ja som ni förstår, jag får min lön från Mango, men den går tillbaka till Mango;)
Halsduk: Burberry
Trenchcoat: HM
Väska: DKNY
Skor: Mango

» En Bodycombat låt.... Me like!!

Det här är en av pulslåtarna under bodycombat passet... Me like!!!! När jag lyssnar önskar jag att det är onsdag och jag står med alla andra i ner dimratt ljus och kör järnet!! :D Jag älskar Bodycombat, jag missar inte ett pass! Jag har till och med sagt till min chef att jag kan inte jobba längre än till 17 på onsdagar, endast för att jag måste hinna hem till passet! ;)

» 100 besökare!! :D

Yeeees!! Idag hade jag exakt 100 besökare innan 00.00. Rekord bästa! Tack till er;)

» Underbara Belladonna

Filosoferar...
Men... jag vill ju också duscha!
busiga Bella

» Halloween

Igår var det Halloween... då får man ju tillfälle att vara lite barnslig med att pyssla och spöka ut ;)
Henrik jobbade och under tiden pysslade jag med lite halloween pynt som döskallar, ljus och pumpa. Jag kommer aldrig sluta pyssla och leka, det är ju så roligt. När Henrik kom hem blev han överraskad av mitt halloween utsmyckande:) dessutom hade jag lagat en fin middag till oss. Det blev Lax med honung, chili och flinsalt i ugnen och risotto med vitt vin, buljong, timjan och pumpa och sparris till det. Vi hade en jätte mysig Halloween kväll, hoppas att Ni också hade det?
Sötis.
Töntiga vi är i våra masker:)