» Nycklarna till gamla lägenheten är inlämnade

Idag flyttade Ali ut ur lägenheten, han hade bara kläder och en soffa. Jag kom dit efter jobbet och flyttade det sista av mitt och ställde det i förrådet som jag ska hämta på onsdag. Städad och klar lämnade vi lägenhetsnycklarna, känns lite vemodigt, men ändå bra. Nu har jag precis kommit hem och klockan är strax efter 22, phuuu trött men en stor sten är släppt från axlarna. Längtar tills i morgon då jag ska träna!! :) har inte hunnit träna sen i fredags då jag lyckades få in ett pass. 
Hej då lägenheten 
Mamma, nu kan du iaf inte säga att jag tränat för mkt denna veckan, men får ta igen det nu;) 

» Första frullen i nya lgh

Första natten och morgonen i min nya lägenhet och jag sov som en stock! Idag städade vi ur den gamla lägenheten, men Ali har kvar sina kläder och lite smått som vi ska flytta till hans nya lägenhet i morgon. Jag har fortfarande kvar grejer i förrådet, men det ska Rebecca hjälpa mig med och flytta till hennes förråd som jag ska hyra. 




» Flytten från Hammarbyhöjden till Gärdet

Igår alltså lördag, skedde flytten och Ali var snäll och hjälpte mig. Vi gjorde klart allt hemma och hyrde en mini lastbil vid kl. 12.30 och flyttade mina grejer till nya lgh på Gärdet. Allt flöt på riktigt bra och det gick ganska fort. Ali träffade upp en kompis och jag stökade och fixade hemma. Jag fick iordning på allt och tvättade även sängkläderna och överdragen. Vid 01 var jag helt klar och så trött i hela kroppen och såg nästan i kors. Men vad skönt det var! Lyckades få en pundarkvart att bli mysig ;) 



Lite mat efter vi lämnat bilen satt fint! 
Kommit en bit, men långt kvar.
Klar!! Värd lite pannkakor med nutella och jordgubbar ;)



» Städade ur nya lägenheten

Min lediga helg, men mycket jobb hemma istället. Jag har skaffat mig en liten 1.a på Gärdet som jag fick nycklarna till i torsdags kväll. Från fredag morgon vid 11 var jag där till 17 och stor städade lögenheten, alltså verkligen skrubbat minsta lilla! Inte miljövänligt direkt med två stycken klorin flaskor gick åt till toaletten! Måste vara rent om jag ska känna mig bekväm med att bo där, väldigt viktigt. Lägenheten var långt ifrån städad och fin, såg faktiskt ut som en pundarkvart.

På fredagen bakade jag även in ett snabbt pass på sats sjöstaden, blev 1 timme på cykel,aldrig hänt tidigare och avslutade med mage. 





» Påsken

Påsk, vilket innebär för mig endast härligt med röda dagar. Fast jag jobbar på NK och då finns inga lediga dagar, men korta arbetsdagar iaf:) påsken har varit jätte härlig, helt fantastiskt väder! Jag har hunnit med både det fina vädret och träning. 

Söndagen var jag ledig så då var jag, Ali och Bella ute hela dagen. Vi promenerade i sjöstaden och avslutade med att åt glass och lade oss en stund på gräset. Sen åkte vi hem och taggade för ett träningspass. Vi köttade rygg och även Alis kompis David hakade på. Efter träningen satte vi oss på Texas och käkade :)


Kungsträdgården, här har jag det bra på lunchrasten 
Sjöstaden




» Cykeln är invigd

I måndags var jag ledig och det var kanon väder ute! :) jag invigde min cykel och cyklade ner till gullmarsplan för ett ärende, lyssnade på musik samtidigt och njöt av att inviga cykeln. 

När jag kom hem tog jag och Bella en härlig promenad till Hornstull och köpte hundmat till henne. Vi gick längst vatten och Bella tog sitt första riktigt dopp :) 






» Vin kväll med brudarna

I fredags förmiddag åkte familjen hem igen och jag skulle jobba helgen. Fredag kvällen blev jag bjuden hem till becca och Anette där även Erica var, vi hade jätte mysig kväll med gott tilltugg och vin. 




» Familjen på besök

I veckan var min mamma, syster och systerdotter Joline på besök. Första kvällen hade vi mysig tacokväll, onsdagen var vi på Andy's lekland i sickla och lekte. Det var jätte mysigt och roligt! :) på kvällen gjorde vi hemma gjord pizza. Sista dagen var det fint väder och vi myste runt på Skansen. Blev många ätardagar mitt i veckan för mig ;) fredag morgon åkte dom hem. Jätte mysigt att ha dom här och jätte kul och se hur snabbt Joline växer :) 









» Tjejmiddag hos Rebecca

Lördagen var det super fint väder, så Bella och jag tog en långpromenad på två timmar. Jag släppte henne fritt i en rastgård medan jag satt på en bänk och solade :) underbart! 

Eftersom jag fortfarande inte blivit frisk och abstinens över att få träna så hoppade jag i träningskläder och rullade lite på min nya forma roller. 

Kvällen spenderade jag med becca och Julia hos becca i hennes nyrenoverade lägenhet, otroligt fin! Becca har varit i Dubai i ca 2 månader så det var jätte kul och se henne igen, saknat den tjejen! Fick även en present utav söta Rebecca, blev jätte glad! 
Vi hade en mysig kväll, käkade Thai, drack några glas vin och hade ett trevligt tjejsnack. 





» Kalori med Linn & Linda

Ledig hela helgen från jobb, men däremot så åkte jag på en förkylning i torsdags. Dock ingen feber, men har knappt kunnat prata. Jag har alltså inte tränat sen dess och jag har nästan klättrat på väggarna. 

I fredags så tog jag och Bella vår långpromenad som vanligt på mina lediga dagar, underbart vädret! 
Senare på eftermiddagen mötte jag upp Linn på stan och shoppade lite bla en forma roller som ska hjälpa min rygg. 
Jag Linn och Linda. Det är alltså två tjejer som jag har lärt känna på sats Medis, jätte goa tjejer! Vi hade bestämt dejt på kalori kl.17.30, så efter våran shoppingrundan mötte vi upp Linda och hade en trevlig middag på Kalori. 


Middag på Kalori med Linn och Linda 

Lite födelsedags presenter till mig själv:)

» 5000m rodd med 200st magövning med medicinboll

Jag slarvar mycket med både cardio och mage, så i måndags blev det ett pass med bara just cardio och mage. Jag körde 5000 m rodd intervaller med en magövning som vila. Det var riktigt jobbigt! Jag körde alltså 500m*10 och under "vilan" hade jag en medicinboll som jag roterade till sidorna, sammanlagt 20 st i varje vila, blir alltså 200st på 5000m rodd ;) med bra musik i lurarna och vilja så går det. En tjej kompis på gymmet hade sett mig och trodde jag var arg. Haha :)



» Toes to bar

Denna övningen kräver även stryka i axlarna och mycket teknik, men när man väl får in tekniken är den inte svår. Ge den en chans! Den är riktigt bra! :)
 

» Min födelsedag

I lördags var det 29 mars, vilket betyder min födelsedag. Nu känns det att åren går och jag fyllde så mycket som 27 år!! Nu vill jag stanna där ett litet tag tack:) 

Lördagen jobbade jag, men efter jobbet åkte jag hem och då bjöd Ali ut mig på middag. Vi hade bord på Himmeln på söder, jätte fint ställe som ligger högt upp i skrapan. Utsikt över hela söder! Super god mat och bra service! Blev en jätte fin kväll :) 


Lamm med potatiskroketter och chevre fylld paprika 


Kladdkaka med hasselnötsglass



» Fredag kväll med Mimra på sats

I fredags efter jobbet tränade jag bröst på sats Regeringsgatan med Mimra. Sist vi körde så pajade hennes knä så hon var sjukskriver i tre månader, men denna gången gick det bra :) vi körde på riktigt bra och blev en kul och trevlig fredag kväll!