» Lunch med Eva

I måndags var jag ledig och Eva bjöd in mig på lunch :) gott och väldigt trevligt! 

På kvällen körde jag och Ali ett teknik pass med snatch. Jag mådde inte helt hundra i måndags, så tog det lugnt på träningen. Det var riktigt svårt med snatch, men tillslut satt den, testade på 30 kg. Ska testa tyngre nästa gång.Testade även backbending handstanding ;)

» Jay-z

I fredags var jag och Rebecca på Jay-z konserten i Globen :) först mötte vi upp några vänner och käkade på en restaurang på söder. Sen gick vi gemensamt dit, men vi satt inte på samma ställe som dom. Det var inte ett säte som var tomt, verkligen fullsatt! Riktigt kul, men jag hade förväntat mig lite mer show. Timberland var också med och han körde också några låtar, grymt!


» Äntligen!

Jag har haft min lediga helg och äntligen kunnat slappna av då vi har skrivit på ett kontrakt på att hyra en lägenhet i andrahand i Hammarbyhöjden. Känns som en stor sten har falli från axlarna, dock är det en väldigt saftig hyra, men det får vi ta tillsvidare. I fredags tränade jag triceps och mage med Erica, vi körde på riktigt bra. På kvällen hade jag och Bella en myskväll medan Ali var på middag och firade hans närmsta vän. Lördagen var jag och Ali bjudna på en mma gala, IRFA 5, var grymt kul! Söndagen tog vi bara det lugnt och körde ett grymt träningspass. 
Bellish upp på hammarbybacken Jag, Ali och Reza
» Lägenhet? Ja tack!

Helgen har varit lugn, men mycket energi går till att söka boende, som verkar totalt omöjligt här i Stockholm! 

Vi har även unnat oss med att träna och äta gott. Ali fixade en super frukost denna söndagen också, inte nyttig, men god! :) 
känner dock att jag tappa lite fokus på träning pga att lägenhetssökandet sugermusten ur mig.

I söndags var vi hos Alis bror och hans tjej och hälsade på deras nyfödda lille Victor! :) sååå söt! 
Mina favoriter ❤️» Jennys namnsdag

6/10 och det var min namnsdag :) först var det jobb, sen mötte jag upp Ali på Sats Medis. Det blev ett grymt rump pass för min del :) efter träningen köpte vi hem sushi från bästa sushi stället, Akki på söder. När vi kom hem stod det blommor, choklad och ett doft ljus till mig. Jag blev jätte glad, glad över att jag har den finaste och den underbaraste pojkvän <3 
Det blev chokladpudding med vailjsås till efterrätt :)
Finaste Ali uppvaktade mig på min namnsdag <3
 
 

» Lördagsmys

Lördags efter jobbet åkte jag direkt till sats Medis och körde bara en massa övningar för magen. Abs abs abs :) sen handlade jag lite för kvällen och åkte hem och fixade lördags myset. Det blev flygande Jacob fast på mitt vis. Jag har även i purjolök och annans i formen. Sen gottade vi oss med godis och kollade på en bra film. Den nya med Johnny Depp, kommer inte ihåg vad den hette.
» Deeptalk

Jag har haft en kanon helg, trots att jag jobbat. I fredags efter jobbet åkte jag till Rebecca och hennes mamma Anette. Vi hade en super trevlig kväll, drack skumpa och vin, även gott till tugg och hade deeptalks :) kanon fredag! Ali var ute med sitt jobb, så när jag kom hem hittade jag Bella bland våran nytvättade kläder, sötnosen. » PB 120 kg deadlift

I helgen var jag ledig, men kändes som att jag sov bort hela helgen. Har kommit till en liten dipp, känner mig konstant trött och mycket tankar går till att hitta en ny bostad, då vi måste flytta sista november. I fredags hade vi skoj med Alis kompis Oscar och hans tjej, vi bowlade och sen avslutade vi med en öl på "Hotellet". Jag kom näst sist, men vann över Ali iaf,viktigast :) I helgen tog jag även mitt personbästa i marklyft, riktigt nöjd över det. Har inte tränat så mycket på det, men ska börja köra hårt med det. skoj! :) Här är ett klipp när jag tar 120 kg i marklyft ;)