» Låååååååååång härlig dag med två Thaipass :)

Igår var en låååååång händelserik dag, men en bra sådan, 20 timmar vaken tid.
Klockan ringde klockan 06.00 jag åt frukost och kopplade av i sängen framför nyhetsmorgon, väldigt mysigt! På med träningskläderna och kl.07.30 var jag på Nexus och körde Thaiträning med Luis. Känns riktgit bra, märker tydlig utveckling. Vi körde till kl.08.40, jag sprang sedan till jobbet och duschade o fixade mig där, för klockan 09.50 var jag på jobbet och öppnade butiken.
 
Vi hade massor att göra på jobbet, vi på Plan 2 på NK skulle ha "Man kväll" mellan kl. 20-23. Eftersom jag egentligen skulle sluta 18.00 och jag hade träning på kvällen. Det är även en viktigt träning endast för tävlingsgruppen, så för att jag skulle få smita iväg i 2 timmar för att träna så jobbade jag arslet av mig under dagen ;) Så Klockan 18.00 var jag på Nexus igen och körde thaiträning med tävlingsgruppen. Sen var det dags för att stressa tillbaka till jobbet, duscha och fixa iordning mig. Klockan 20-23 körde vi man kväll, vilket gick väldigt bra och trevlig stämning. Killar och männen kommer minglandes med öl/vin har trevligt och shoppar loss ;) 
 
När jag står och väntar på tunnelbana för att äntligen åka hem och sova, så ringer Claes i shocktillstånd. Han berättade att han cyklat omkull. Han cyklar alltid som en galning och hade cyklat i spårvagnsrelset och åkt omkull och flygit en bit och var nära på att bli på kört. Han bad mig komma och hjälpa honom och självklart ställde jag upp. Han var alldeles likblek och trasig jacka. Hade slått i sig lite lätt, men mest shockad över att han var när på att bli påkörd. Kedjan på cykeln hade hoppat och han mådde inte tillräckligt bra för att cykla, så jag fixade så vi fick ställa in cyklen vid personal ingången inne på NK. Sen tog vi tunnelbanan och vid klockan 02 lyckades jag somna. Låååååååååång dag!
 
Såhär vill jag också att min vanliga dag ska se ut! Fick nästan känna på det idag om vi bortser från stressen till och från jobbet. 
Redo för morgonträningen
 

» Skön söndag

Skön söndag. När jag kom hem från jobbet gjorde jag RAW protienbar som kommer räcka i minst en vecka :) En choklad (kakao) smak och en blåbär.
Jag gjorde även en egen glass gjord på:
Silkes tofu
kakao
fryst bananskivor
lite choklad 70%
Mixa samman det och det blev riktigt mumsigt :)
Sen myste jag ner i sängen med godsakerna och kikade först på Xfactor där en kollega var med, super duktig! :) avslutningsvis Beck.  

» Klädkod: myskläder

Igår hade jag en super mysig lördagkväll med brudarna. Vi hade klädkod: myskläder och frossade i godsaker som våfflor, glass, godis, chips, morotsstavar, dipp och mycket tjejsnack :) Underbar kväll! 
jag var garanterat snyggast i min lördagsoutfit på väg hem på tunnelbanan ;)

» day off :)

Underbar ledig dag. Tränade vid lunchtid, körde axlar och mage. Handlade lite mat på vägen hem, lagade mat och efter maten hamnade jag i en liten matkoma. Jag lade mig i sängen och kollade på XFactor på TV4 Play :) sen tog jag en powernap på 20 min. Städade iordning lite här hemma och käkade mellis, sen var det dags för thaiträning. 
 
 
 
 

» Kollektionsvisning Oscar Jacobson

Igår hade vi kollektionsvisning på Oscar Jacobson showroom. Det bjöds på käk, vin, öl, grymt bra pressentation av kollektionen våren 13, guitarr och sång :)
Det var väldigt mycket snyggt som kommer in till våren, det som kommer vara populärt i vår som OJ snappat upp är färgen napoli blue. Vi kommer även ha väldigt softa axlar och bra modeller och tygerna är väldig fina!
 
 

» Morgon träning med PT Muay Thai, senare på kvällen sats triceps & mage

Igår hade jag en bra träningsdag= lycka!:) började dagen med privat träning med Luis (Muay Thai) vi körde mycket mits träning med fokus på förflyttning och att vinkla. Bra kombos som vi tränade på. Sen snabbt till jobbet och börja jobba kl.11. Slutade jobbet kl.20 då gick jag till sats och körde triceps och mage:)


» Cava kväll med tjejerna

Lördagkvällen spenderade jag hemma hos becca med tjejerna, vi hade en super mysig "Cava-kväll". Först var det jag, Becca och Julia, sen kom även den andra Julia :) och hennes två kompisar. Det blev dock bara ett glas cava för mig, resten vatten, fokus på träningen nu :)
Igår var det min bästa underbara Bellas födelsedag, hon fyllde 5 år! Tiden går för fort!
 
Min bästa underbara Belladonna
Jag och Julia


Becca


 
 
 
 
 
 

» RAW proteinbars

Idag gjorde jag super goda och nyttiga RAW proteinbars. Kanon som mellanmål och när man är lite sötsugen :)
Jag mixade ihop lite vad som jag tyckte verka bli gott och nyttig, här är receptet men måtten är på en höft.
 
Mixa först ihop alla torra ingredienser:
1 dl mandlar
1 dl valnötter
1 dl cashewnötter
1 dl hasselnötter
 
Däefter i med resten:
2 msk kakao
1 dl torkade aprikoser (se till att som är osvalade, Saltå kvarn har goda)
1 dl russin
1 dl jordnötsmör (naturell! jag hade Green choice)
2 msk lite pressad citron 
 
ett tips! kavla med plastfolie på så fastnar det inte :) Skär dom sen i bitar och förvara dom i kylen.
Lycka till! 
 
 
 
 

» Back on track

YES!! Äntligen första träningspasset på två veckor!! :) Jag har haft ett leende på läpparna hela dagen för jag längtat så tills klockan skulle bli 19.20.
Många som kommenterat att jag blivit så smal och ja! usch jag har verkligen gått ner i vikt och tappat muskler :( Men nu jävlar, nu är det träning träning och träning som gäller! Ska även börja köra PT thai träning med Luis, börjar på måndag morgon innan jobbet. 
Träningen gick bra, men kände mig lite ringrostig i sparringen. Konditionen kändes detsamma, men smärtgränsen låg inte lika högt ;) vi blockade lowkicks utan benskydd, den andre hade och fick då dunka på. Men jävlar vad det kändes! Nu är mitt vänstra ben; vrist, smalben och knä svullet och blå, kan knappt gå på det. Hoppas det lagt sig till morgondagens mördar pass. Thai+fys 18.10-20.30.
 
 
 

» Älskar min nya kappa!


» Söderslaget III

Nu är jag på fötterna igen! Usch.. lördagen började bra då jag var på Söderslaget och kollad på thaiboxning och MMA, det är Nexus (där jag tränar thai) som arrangerar galan. Denna gång var det på Astoria, riktigt bra fixat och bra matcher!
Däremot lite senare på kvällen när jag satt på tunnelbanan på väg hem, kände jag hur jag blev alldeles kallsvettig och illamående. Jag fick även göra ett tågbyte, det kändes som den längsta resan ever. usch vad jobbigt det var. När jag klev av tåget och gick 200 meter så gick det inte längre. jag tömde magen på vägen hem ;) Folk som stirrade på mig trodde nog att jag hade en tidigt fylla som blivit för mycket av haha.. men usch vad dåligt jag mådde den kvällen :( Nu är jag äntligen på fötterna igen och jag längtar ihjäl mig till att börja träna igen!! 
 
 
 

» ingen träning, då blev det istället en målning

I lite mer i en veckas tid har jag varit sjuk, som dom flesta. Jag har faktiskt varit duktig som inte tränat även fast jag känner mig bättre nu, bara lite slemhosta/rethosta kvar. Tänkte vila veckan ut och köra igång ordentligt nästa vecka igen. Längtar!! Vad gör ni som inte tränar efter jobbet? :) hehe.. får ju massor tid över. Jag har jobbat även fast jag varit sjuk och nu när jag känt mig bättre så började jag på en målning som jag blev klar med idag. Det är så befriande att måla, man faller in i en egen bubbla och timmarna bara springer iväg. Denna målningen tog mig ca. 8 timmar och jag känner mig nöjd över resultatet :)  
 


Min målning

» Nytorget med Becca

I måndags var jag ledig och då fick jag hjälp utav Rebecca att förvara några lådor i hennes förråd. Därefter gick vi och satte och i solen på nytorget med lite mellis :) Det var kanon väder, super härligt!
 



» Kräftskiva

I lördags var jag på kräftskiva hemma hos Rebecca, men eftersom jag inte kände mig så pigg och fortfarande sjuk så gick jag hem tidigt. Det var iaf väldigt trevligt och gott :)
 

» HC spelning

I torsdags åkte mamma och Therese hem igen och jag dök ner i sängen. Kände av på tisdagsträningen att jag började bli sjuk och på torsdagen kände jag mig dålig, febrig och ont i halsen. Så det blev ingen thaiträning :( Idag jobbade jag trots svettattaker och halsont. Planen var att åka hem till sängen och kurera efter jobbet, men istället hakade jag på Claes till en hc spelning. Jag slutade åtta så jag kom dit lite senare, men såg bla. två grymma band, Naysayer och Terror!! :) 
 
På g till jobbet
Terror