» Tyngre Classic 3

I helgen var det Tyngre Classic 3 och det var dags för min adept och vän Josefin att äntligen få visa upp vad vi jobbat på. Hon har varit imponerande duktigt och krigat med kost, träning och posering med alltid ett leende på läpparna. Full med energi så det har varit jätte kul att coacha henne fram till scenen. 

I fredags åkte vi till inregistreringen i Solna och det var inga konstigheter. Det flöt på jätte smidigt och efter inregisteringen så gick vi till spraytan så hon fick sitt första lager färg. 

Lördagen enligt schemat skulle inte hon upp på scenen förrän efter 13, så vi tänkte först att vi skulle komma dit vid 11 som även Jackie och Ylva sa på inregget att dom skulle komma då. 

Jag ångrade mig och tyckte det kändes bättre att vara där i tid och dessutom så ville jag kika på Rosanns och på byggningen. Vi var där vid 9 och vid 9.30 så ropar Alex (driver Tyngre) att allt blev framflyttat och bodyfitness skulle upp redan kl.10!! Då fick alla lite smått panik och jag sms Ylva som sa dagen innan att dom skulle komma vid 11 att dom var tvugna att komma på direkten. 

Josefin fick börja ladda mer kolhydrater lite snabbare och jag satte igång och sminkade henne. Vi var klara i tid och det dröjde lite längre tills det var bodyfitness tur, så allt gick väldigt bra. Vi hann ladda och pumpa ordentligt, så det kändes väldigt bra! Jäger är ett måste 😜💪Vi kom vidare till final och var väldigt glada över det!! Så att hon fick göra sin I-Walk som vi övat mycket på.


Gotte bordet som Tyngre bjussa påDet blev en 6.e placering och riktigt nöjd över det, Josefin var sååå fin på scenen! Jackie tog hem guldet, vilket hon verkligen förtjänade, fantastisk fysik och utstrålning! 

Josefins kille, Kenneth kom och grattade henne fint. 

Kenneth skulle också tävla, fast dagen efter i Classic bodybuilding

Jackie (vinnaren) & Josefin 

Fina Jenny & Josefin, båda i bikinis som jag har gjort ☺️


Helt död när jag kom hem, men tvingade mig ett intensivt träningspass ändå. 

Lördagen var jag Josefin och Felix på tyngre Classic 3 o kikade. Josefins kille skulle köra CBB och det gick väldigt bra för honom, knep en tredje placering mot tufft motstånd. 

Träffade även min coach där backstage ☺️💗
Better Bodies montern 

Kenneth längst till höger, 3.a 😃💪

Efter cbb var det bikinifitness tjejernas tur. Dom är väldigt många så det tar lite extra lång tid, men kul och titta på då jag känner många bikini tjejer. Roligt så vann Anna Ståhlnacke och Linn strand tog sig till final och en andra plats!! 😃🙌
Linn i mörkblå bikinin
Anna i mitten, vinnaren :) 

När tävlingarna var slut åkte jag och Felix in till stan, gnarlys burger, såå gott!» Sista poserings träningen inför tyngre Classic 3

I onsdags körde jag och Josefin sista poseringsträning inför tyngre Classic 3 som är i helgen. Hon ska tävla i bodyfitness på lördag, ska bli såå kul! Känns nästan som att det är jsg som ska tävla. Vi har tränat mycket posering och nu sitter det klockrent!! Hon är såå fin! 😃💃» Jäkla virus!

Efter jag kom hem från FIBO mässan i Tyskland så var jag sjukskriven från jobbet till fredagen, men jag var fortfarande inte riktigt bra, men kunde inte vara hemma längre. Hade någon fin dag när jag var hemma och satte mig på balkongen och käkade lite glass i solen, underbart! 

Dagarna jag var hemma så var jag riktigt dålig, var hos läkar på tisdagen och fick utskrivet Lephton som skulle hjälpa halsen. Jag sov hela dagarna och det blev inte bättre, sämst var det på morgonen ich kvällarna. Fredagen när jag slutade jobbet hade jag så fruktansvärt ont i halsen, jsg kunde verkligen inte svälja. På vägen hem dregel-spottade jag ut salivet för det gjorde så ont att bara svälja mitt eget saliv. Jag hade varken någon matlust eller hunger, det enda jag kunde äta var glass. Så en hel ben&jerrys åkte ner, det var också svårt att svälja till en början men sen kändes det skönt för halsen 😃👍

Efter helgen så ringde jag läkarn igen och fick en ny tid. Innan jobbet tog jsg både svalg och blodprover. I onsdags fick jag svar på svalgprovet och det visade att jag haft ett längre virus men inget allvarlig och levervärdena var jätte bra! Så jag fick klartecken på att få träna 😃💪 så igår, torsdag körde jag mitt första pass på länge, känns som en ny människa igen » FIBO -16

I onsdags förra veckan tog jag flyget ner tillsammans med dom andra från Better Bodies ner till Tyskaland för att jobba på FIBO mässan som höll på torsdag-söndag. Jag har verkligen haft en super kul resa tillsammans med teamet, lärt känna varandra ännu mer och även lärt känna nya underbara personer. Det har varit mycket skratt och humor och ett riktigt bra team work när vi jobbat på mässan. Inga konstigheter och vi har haft både roliga tävlingar oss i mellan, för kunderna, men också små säljar tävlingar. Jag vann en tävling med flest artiklar på ett kvitto :) 
 
Vi har dock inte sovit så mycket på resan för att hunnit med både hotell frukost, träning, jobb, men även trevliga middagar med god mat. Lördagen hade vi våran team avslutnings middag, super trevligt! Jag, Sara Back, sofie, Marion, Helena och grabbarna Branch och Matt stannade även kvar en stund och hade trevligt!
 
Måndag kl. 04.30 gick taxin mot flygplatsen. Då blev det endast 3 timmars sömn och det var en ganska jobbig resa för mig, för redan på lördagnatten så fick jag feber frossa, hade både tröja och långbyxor på mig när jag skulle sova, men skakade som ett asplöv. Jag och sofie hade bestämt att vi skulle hänga med Branch Warren och Matt Lehr på deras armpass kl.06.15, men jag hade feber och halsont så jag kunde inte, vilket var jätte tråkigt. Hade verkligen velat hänga på och kötta ett riktigt hardcore pass :) 
 
Jag Calle och Helena på tidigt på flygplatsen mot Tyskland.
När vi kom fram till hotellet var Kölns Expressen där och trodde vi var några superstars haha så han tog kort på oss och ställde några enkla frågor :)
 
 
Första middagen blev på Mongo´s, Mongolisk buffe, super fräsh och gott. Jag åt för första gången både, strutts, kängru och zebra :)
 
På väg mot gymmet så gick vi över denna bron som var proppfylld med massa hänglås som par hade låst fast
 
Vi satt och väntade på Jossan samtidigt som vi hade flera skrattanfall, sen kom även andra från teamet springande, pluss en kines som också fick vara med på bild haha
 
 
 
 
Efter träningen stannande vi till och käkade på vägen hem
 
Frukostbuffen var riktigt bra på hotellet vi bodde på, Radison Blue
 
 
 
 
Taggade första försäljningsdagen, två första dagarna var det för bussnies folket, lördag och söndag för allmänheten
Jag, Maiu (Norska) och Veronika
 
Nocco var så snälla som kom med backar med Nocco varje dag. Jag vet inte hur många Noccos det blev för mig den helgen :)
 
 
 
 
Två sycken som poserade på mässan
Super härliga Sofie (Danska) & jag
 
 
Efter arbetspasset gick vi till Mcfit och tränade, dock var det fullt med folk! Aldrig varit med om något liknande tidigare. Hantlar låg utspridda över allt och man stod nästan på varandra. Träffade även på Nocco gänget där :)
Kl.06 på fredagen så skulle alla som ville hänga med Branch och Matt träna på Fitness First, så vi blev två bilar, men den andra taxi bilen körde dom till Mcfit så vi blev ändå uppdelade,vilket var lite tråkigt. Jag och Calle fick till ett bra med lite stressigt bröstpass, jag åkte på en nackspärr dessutom, så jag var nog inte tillräckligt varm. 
 
 
 
Galet mycket folk på FIBO och det var dessutom flera våningar och salar!
 
Även mycket naket och show :)
Även Phil heat (mr. Olympia) var där
 
På kvällen gick jag, Helena, Sofie, marion och grabbarna Branch och Matt ut och käkade. 
Det tog dock sin lilla tid, först tänkte vi gå, men eftersom det tog 30 min så skulle vi inte köra någon cardio;) Sen funderade vi på om vi skulle ta spårvagnen in, men vi förstod inte vilket tåg vi skulle hoppa av och när vi skulle hoppa av, men tillslut fick grabbarna som dom ville och tog en taxi, men det var heller inte lätt när vi var för många för en bil. Vi fick ta två bilar och tillslut kom vi fram till sushi stället som Branch och Matt hade kollat upp som skulle vara bra. När vi kom fram var det helt fullt för hela kvällen. Så vi fick knata vidare till ett annat ställe som dom kände till. Vi alla började bli väldigt hungriga och irriterade haha. Dessutom kom vi inte många steg för alla skulle hela tiden stanna och ta kort med Branch. 
 
Tillslut fick vi vårt bord och mycket mat! Grabbarna åt pizza till förrätt, stek med bakpotatis och en tallrik med pasta bolones till huvudtätt och glass till efterrätt på ett annat ställe. 
När vi satt och åt på restaurangen kom vår servitris fram och sa att det var någon som ville bjuda Branch och oss på champange och frågade om det var okej. Han kom in med en flaska Moet och serverade oss alla. Sen kom även en pappa med sin son fram och sa att han var tacksam för att han tog emot den. Han berättade att hans som var ett stort fan till Branch och han själv sa att han visste all om honom. Branch sa lite skämtsamt -det är lite läskigt :) Det fina var att pappan och sonen hade inte haft någon kontakt på längre och att denna resan till FIBO skulle förhoppningsvis knyta dom samman igen. Att han också fick träffa sin stora förebild Branch var stort för honom. Det var så fint att man blev varm i hjärtat. Jag frågade Branch om det är så vanligt för honom att det blir en vardag också, men han sa att man kan aldrig vänja sig vid sånna situationer utan, det berör lika mycket varje gång. 
Italiensk glass utomhus var en höjdpunkt!
 
 
 
Jag tränade ett pass på hotellets gym, men det var inget att ha. högsta vikt på hantel var 8kg, så det blev endel super set och högreps på axlarna.
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag med dom stora grabbarna Akim & Victor :)
 
 
 
Lördagen hade vi team middag, jätte gott och trevligt!
 
Även underbara Sara Back kom och joinade oss :)
 
 
Varje dag under mässan så har Branch Warren stått och signerat och fotats, långa köer varje gång! Även Matt Lehr och Helene Ahlson stod några timmar.
 
 
 
 
 
 
Jag vet att jag behöver ofta vila lite från den sociala biten och bara får vara lite för mig själv, så dom två sista dagarna så lunchade jag och tog mina raster själv, vilket var väldigt skönt. Jag fick runt på mässan och kikade lite. Larissa Reis var där och signerade så jag bad om att få ta ett kort haha kände mig lite små dum, men kul för hon är en cool athlet. 
 
Jag & Larissa Reis
 
Vi hade även endel tävlingar, bland annat att tre killar åt gången fick tävla mot varandra vem som gjorde flest armhävningar. Finalisterna fick sedan tävla mot varandra i att stå i jägarställning. Jag, Helene och Calle var domarna :)
 
 
 
Smidigt packade vi ner allt på söndagen och tog en snabb dusch innan jag, Sofie och Helena käkade pizza på hotellet. 
 
 
 
Vi hängde en kort stund med Branch och Matt innna vi tackade för en trevlig tid och sa hej då, men vi hängde sedan kvar en stund i lobbyn med dom andra innan det var dags att gå upp på rummet packa det sista och sova 3 timmar innan taxin kom.
Sofie, Helena, Branch, jag & Matt
 
 
 
 
 
 

» Bästa Felicia på besök

Det ha gått några veckor sedan Felicia flyttade hem till Oskarshamn, men får någon helg sedan var hon här i stockholm och hälsade på. Jag jobbade men vi fick iaf fredagen tillsammans med träning och mys. Körde ett pass på Sats Odenplan, sen åkte vi hem till mig och gjorde egna hamburgare, super gott! Till efterätt gjorde vi rostade mackor med casein puddning, flingor med mjölk och skivade upp några proteinbars :) Vi båda var väldigt trötta och jag kände mig fortfarande inte hundre efter varit sjuk i veckan. så vi satte på nya Beck filmen men somnade efter 10 min haha. 
 
 
 
 
 
Eftersom hon bodde hos mig över helgen så sågs vi på kvällen iaf. På lördagen jobbade jag först på Oscar Jacobson och direkt efter så åkte jag till Gymmet Sthlm och hade en PT kund, Melenie. Hon fick kötta axlar på mitt komando och jäklar vad hon krigade, riktigt kul och se!! :) Hon sa att hon hade gråten i halsen det sista haha.