» Saknar dig!

En lång vecka har gått, nu återstår det tre långa veckor..... Saknar dig!

» Lunchdejt med Camilla

Idag hade jag en väldigt trevlig lunchdejt med Camilla. Vi satt på en uteservering i Kungsträdgården och sen tog vi en glass till efterrätt i det underbara vädret.
Dagens outfit. Jag blev inte riktigt hundra med håret. Det blev för mörkt, men det är toning så det kommer solblekas och tvättas ur.
Anchor (Claes) är med i tidningen Close up magazine (Musikmagazine) :)

» Kvällslöp på Djurgården

Jobba på NK och att ha rast kan ibland vara farlig för plånboken, men bra för själen=) Fyndade ett par skit snygga pumps från Rizzo, även en turkos tröja från Tommy Hilfiger och annat smått o gott;) Jag tror faktiskt att jag kommer lämna tillbaka tygskorna från TH som jag köpte igår, känns inte riktigt hundra med dom.

Efter jobbet idag tog jag ett härligt kvällslöp (6km) på Djurgårn i mina nya shorts som jag fått=) Hann även med att tona håret, hoppas bara inte det blev för mörkt. Håret är fortfarande blött, så resultatet får jag se imorgon. God natt!
Svettig o go efter kvällslöpet
Mina nya pumps =)

» Nya träningsbyxor på uppläggning

Efter jobbet shoppade jag lite, ett par träningsbyxor från Casall som jag faktiskt gick till skräddaren för att få dom upplagda;) men fick det gratis genom jobbet. Köpte även ett par sköna vardags skor från Tommy Hilfiger. När jag kom hem lagade jag mig en super god vegansk gryta med Tofu, kikärtor, krossade tomater, massa vitlök, timjan och champinjoner.
Dom nya skorna
Kvällens goda middag, Tofugryta med lite smått o gott :)

» Saknar att busa med min buse!


» Fan vad stark du är!

Idag har jag städat, lagat veggomat sen åkte jag ända till Farsta från Gärdet för att träna Bodypump med Inka som instruktör. Hon är grymt stark och peppande! Vi båda körde 20 kg i den grymma utfallen idag, det kändes i rumpan vill ja lova! Jag har alltid två stänger med vikter, en för ben och en för övriga kroppen. När jag lastade på för benstången hörde jag tjejen snett vid mig sa - Fan vad stark du är, du bara lastar på. Jag låtsades som jag inte hörde henne, vad skulle jag svara på det? Jag vet;) Men hon var inte så stark, när vi körde ben böj hade hon 5 kg medan jag slängde upp 27 kg på axlarna redo för att köra ben böj (uthållighet!!) nästa gång blir det 30 kg som Inka =)

När jag gick till tunnelbanan i Farsta såg jag en liten kille på marken som grät och många som stod och stirrade runt om. Det var en yngre kille som försökte prata med honom. Jag gick fram för att kolla läget. Jag frågade vems grabb det var och den yngre killen pekade på en tjej som satt bredvid på parkbänken och sa att det var tydligen hennes. Jag frågade
-Varför pratar du inte med din son.
-Det går inte, sa hon med tårar i ögonen.
Jag förstod läget som att det var en trotsig pojke som gjorde en väldigt jobbig scen för sin mamma som fick skämmas för allt folk som stod runt och glodde. Så jag valde att inte lägga mig i utan gå, men nu i efterhand ångrade jag att jag inte sa till alla andra att göra detsamma och att mamman skulle skärpa sig och ta sonen i armen och bara gå. Men jag vet inte bakgrunden till detta. konstig situation!!
Idag har jag även tvättat första gången här på Gärdet, det gick ju bra det också.

» Tung dag!! :(

Idag har det varit en väldigt tung dag, vaknade av att Carina (pappas sambo) ringde och berättade att min farmor ligger kvar på sjukhuset och att det ser riktigt illa ut nu.... Jag kom knappt upp ur sängen, sen läste jag en jobbar kompis blogg, en väldigt berörande text om att hennes hund har nyligen avlidit! Jag grät hela texten och kunde inte sluta gråta. Mina tankar gick hur jobbigt hon måste ha det nu som förlorat sin allra bästa vän och jag kände min saknad efter Belladonna oerhört starkt!! Jag vill ha Bella här hos mig nu!! Saknar henne så otroligt mycket!!
Sen tog jag mig i kragen och sprang ut och utforskade Kungliga Djurgården, Jag hade ingen aning om vart jag sprang och hur långt det tillslut skulle bli. Jag har aldrig känt mig så lätt och fri, det var en underbar känsla och jag stannade till och fotade några ggr. Jag sprang inte fort, inte träningssyfte, bara utforska och njuta av den vackra miljön på Djurgården. Ville aldrig att det skulle ta slut och tog lite omvägar och enligt min app blev det 8 härliga km på Djurgården. Bella hade älskat Djurgården och Gärdet! Vi ska busa här gumman!!
Fridfullt!!
Kaknästortet
Gärdet

» Midsommarafton på Ekerö

Jag jobbade midsommarafton, men vi hade bara öppet till 14.00. Jag hade med mig min Sats väska och tänkte träna direkt efter jobbet, men sen såg jag på deras hemsida att dom inte hade öppet!!! så det blev ingen träning, utan istället haffade Carro mig när vi slutade. Dom skulle fira midsommar ute på Ekerö. Jag åkte hem duschade och fixade i ordning mig lite snabbt och tog mig ut till Ekerö. Det bjöds på jätte mycket god mat, dessert, dans och lek (Fotboll med grabbarna. Dom blev förvånad att en tjej kunde trixa så bra..phfff:P) Mycket trevlig impulsiv midsommarafton. Även denna gången blev det bara ett glas till maten, har nog blivit nykterist nu ;) riktigt skönt att vara nykter och ändå ha kul o dansa!
All den goda maten
Min första tallrik, men inte sista ;)
Värdinnan Sofia, Alex och Jonathan
Jag och Carro
Dans runt midsommarstången
Alex Och Jonathan
Dags för lek (Bästa laget;))
Jag, men ser dock lite trött ut :P

» Favorit låt med Anchor!


» Anchor

Igår efter jobbet åkte jag till Farsta och tränade BC som var sista gången med Marco innan han tar semester och sviker oss på BC, fy för dig! :)
När passet var slut sprang jag in i duschen och sen snabbt iväg till Hornstull till Klubb 43 där Claes skulle ha sin realise show med hans band Anchor. Dom var grymma!!! Kändes overkligt att se Claes på scenen och sjunga, men imponerande!! Idag åkte han iväg med Anchor på tuné i Europa och är borta i en månad, så under tiden får jag hyra hans lägenhet på Gärdet.
Claes :)

» Fystesterna för polisrekryteringen avklarad!

Yeaj!!! Igår klarade jag fystesterna för polisrekryteringen! Det var några som inte klarade det, men för mig var det faktiskt ganska lätt! ;)
Testerna bestod av:
Löpning; 2km på 10.15 minuter. (Min tid: 8.24)
Lyfta en 77 kg docka och gå med den samtidigt som man blir förhörd på en enkel intervju.
Harres testet (hoppa över och under häckar och runda en pinne mellan varje häck) skulle göras inom 16 sekunder, jag gjorde 13 sek.
Där var fysen gjord!
Det var från början 6 000 sökande och nu blev vi ner skalade till 2 000 till fystesten och nu ska vi bli 900. Jag känner mig faktisk ganska säker på att jag kommer att bli uttagen. Jag var nog den bästa tjejen och jag utmärkte mig hela tiden genom att peppa och hejja på dom andra. Dessutom tog jag och en annan initiativ att hjälpa till med att justera häckarna när vi skulle köra Harres testet och då fick vi respons på bra initiativ =)
När jag kom hem möttes jag och Maja som bor granne här på Gärdet. Vi gick ner till Kungsträdgården och hade det väldigt trevligt på en uteservering.
Fina Maja
Jag

» vad händer...

Förlåt för lite uppdatering här, men mycket har hänt och jag vet knappt själv vad... :) Vet att jag inte längre bor i Farsta, utan just nu har jag min väska stående på gärdet.... Fick även godkänt på middagen i kväll då jag bjöd på veganskt;) rotfrukter, Tofu och egengjord tzatsiki.. super gott!

» Rea på NK (jobbet)

Helt slut efter 13-timmars jobb pass och dessutom var det första readagen på NK. Klockan 07.00 rusade folk in för att fynda, även jag sprang ner till plan 1 (damplanet) för att handla det som jag hade lagt undan. Det blev en orange Gant tröja, rosa långärmad piké tröja från Gant och en Busnel kofta :) weiii..
Klockan 20.00 stängde vi kassorna, ont som f*n i fötterna och vi korkade upp med skumpa m.m.

» Fast & Furious 5

Idag när jag var ledig var det självklart inte någon soldag, det blåste lite kallt. Jag gjorde ett försök, men då var det lättare att besluta att gå in och köra ett bra BP pass:)
Avslutade kvällen väldigt trevligt tillsammans med Camilla. Vi gick på bio och såg Fast & Furious 5 och den var grym!!!! Jag satt och log och skratta hela tiden, för dom är så vitsiga hela tiden! Sen hade jag väldigt svårt att sitta still i action scenerna:)
Ledig klädsel på en söndagsbio
Camilla

» "Hattansikte"?!

Igår provade jag hattar på jobbet, Hattbaren ligger precis vid våran butik. Fick höra att jag tydligen har ett hattansikte;) Roligt var det.


» Bikini premiär

Började dagen med ett härligt Bodypump pass, därefter snabbt in i duschen för att sedan möta upp Natalia i stan. Vi lade oss på Rålis och solade... Underbart!! Premiär för bikini för min del i år! jag har haft otur som jobbat när det varit fint. Men idag fick vi njuta ordentligt av solen.
Senare mötte vi upp Lyanna och några vänner till henne, för nu var det även dags för grillning :) Vi var i Kristineberg vid vattnet på klipporna, jätte fint.
Natalia
Lyanna, Natalia och Hanna
Lyanna var sugen på ett dopp:)

» Utekväll med grabbarna

Igår var det fest! Men det blev inte som planerat, många bangade ur eller åkte hem tidigt. Men jag hade en skoj kväll/natt med grabbarna Stefan, Claes och Martin. Efter jobbet satte vi oss i Kungsträdgården och åt gott. När det blev kallt gick vi och satte oss under infravärmen på Victoria. Sen blev vi sugna på att dansa och gick till Berns. Jag höll mig nykter även denna gången, tredje gången nykter som jag går ut.. Me like:) ska fortsätta på denna banan. Underbart att man inte kastar bort dagen efter! Men sent blev det, efter Berns gick vi ända till Falafelkungen (ca. 20 min) och fick vänta på min tunnelbana i 20 min, så jag var inte i sängs före 06 på morgonen!!! Jag var ledig idag så jag kunde sova ut och sen har jag varit och kört ett hårt pass Bodypump, där jag ökade i de flesta övningarna, men biceps tappade jag tekniken i slutet, men det kändes vill jag lova =)
Claes, Martin och Stefan
Jag och Claes (Dålig kvalité på bilden inne på Berns)

» "Smaka på Stockholm" i Kungsträdgården

Efter jobbet mötte jag upp några kollegor som var i Kungsträdgården där det är "Smaka på Stockholm" i några dagar. Det är restauranger som har små tält med allt möjligt från mat, våfflor, kanderade nötter till öltält. Så det blev lite smått och gott. Martin och Stefan gick vidare senare till Cafét, där dom festade loss med Bingo Rimér i VIP hörnan... skulle hängt på ;)
Älskar den här bilden! Vad gör vi??? ;) hahaha
Nu är vi med igen :P

» Oscar Jacobson showroom

Idag har jag haft en riktigt skön ledig dag! Fick mycket gjort hemma, städat och tvättat m.m. BC var inställt idag i Farsta, så jag var i stället på BC i Odenplan. Dom var två instruktörer som körde och dom var grymma!! Tur att jag var i tid för en gångs skull annars hade jag inte fått stå längst fram, här var dom inte blyga och dessutom 40 pers, full klass! :) jag hade med mig ombyte m.m för därefter åkte jag in till city lämnade min väska och sen var det träff/möte med Oscar Jacobson på showroomet. Det var mycket trevligt med mat och vin samtidigt som Sören visade oss höstens kollektion. Vi fortsatte kvällen på Richie. Jag jobbar i morgon, så för min del blev det baratvå glas champange och sen gick jag. Otur nog missade jag precis mitt tåg så jag fick vänta över 20minuter och då tänkte jag unna mig lite choklad från en automat och då fastnar den såklart!! Men jag knuffade till den så den fick bli min;)
Otur...