» 135 minuter BP & BOX

Klockan ringde första gången kl 06.30, men jag hade råkat stänga av larmet och vaknade inte förrän 8.00!!!
FAN!! men snabb som tusan var jag och gick hemifrån klockan 8.20!! Vi hade möte kl 9.00 och jag hann
*Applåder*
Efter jobbet var det dags för 135 minuter tuff träning på Sats Regeringsgatan. Först Bodypump och sen Box... Jäklar vad det kändes efteråt, framför allt i axlar och rygg :)
Killen som instruerade BP sprang in och hämtade något när vi skulle börja Box, han log och tittade på mig som att jag var galen och sa -What? jag ryckte på axlarna och log.

» Ont!

Igår på min löprunda kände jag av att jag hade ont i knät och idag kunde jag inte gå ner för trappor utan att få jätte ont! :( Det känns inget när jag står eller går, men när jag går nedförsbacke, springer eller går i trappor, alltså när jag belastar knät.... Aj aj, vet inte vad det beror på, men jag hoppas att det försvinner kvickt!!
Mitt nya skärp, Love it!

» Söndag

Söndag, vilket innebär att jag jobbar endast 12-17. Så efter jobbet hann jag med både träffa Leyla, en löprunda, laga mat och mysa framför tven med honungs melon.
Det var jätte trevligt att träffa Leyla, vi satte oss på Alberts och tjattrade på.
Fina Leyla

» Jensen´s bofhus med Camilla

Idag har det varit Stockholms Marathon... folk springer alltså 42 km.... jag är så imponerad på dom som gör det, bra jobbat!!
Själv var jag på jobbet och gjorde mitt bästa, vara några som inte sprang maran iaf :)
Efter jobbet mötte jag upp Camilla (en tjej som jag lärt känna via sats :)) vi gick till Jensen´s bofhus och åt varsin oxfilé och till efterrätt fick man gå till en liten "glassbar" och göra sin egen mjukglass med massa olika strössel och såser... mums! Super trevlig kväll!
Fina Camilla
Min glass: mycket chokladsås ;)

» Outfitsbilder på det nya i garderoben

Lite av vad jag köpte i onsdags på min shopping runda i city.
Mycket bra och billigt strand tunika från HM 99kr!! köpte även en grå/svart
En super fin virkad bikini från Panos som jag har spanat in varje gång jag har gått förbi sporten på jobbet :)
Hittade även en svart virkad bikini från Lindex för 160 kr!!!! Så även den var jag tvungen att ha :)
Blev sugen på orange till sommar, så jag hittade ett par ballerina och ett linne i fin orange färg (gör sig inte lika bra på kort) nya vita jeans också.

» Middag/AW med Carro

Nyligen hemkommen från en mycket trevlig och impulsiv middag/AW med Carro. Vi satte oss på Ture och åt varsin hamburgare, mycket gott. När Carro frågade om jag ville hänga med efter jobbet, kändes det väldigt konstigt att säga ja. I vanliga fall har jag oftast fått säga nej eftersom jag varit tvungen och velat hem till hund och sambo, men så är inte fallet längre. Vilket känns bra att få vara lite social och umgås med vänner, samtidigt som jag saknar Belladonna otroligt mycket!! När jag kommer hem ser jag nästan bädden och att Bella segt kliver ur sin bädd och sträcker på sina små bakben och sedan kommer o hälsar..
Ne nu är klockan mycket, dags att sova.
Natti Natti

» Shopping i city

Idag har jag spenderat min lediga dag i city. Shoppat loss ordentligt med sommarkläder, bikini och skor, mycket nöjd är jag :)
När jag satt på Sandys och åt en god sallad fick jag ett mycket trevlig oplanerad lunchdejt med Stina som också var sugen på Sandys:) Jag hade även med mig träningsväskan och lämna den i mitt skåp på jobbet för att jag skulle träna BC på Odenplan klockan 16.30.(ersätta BC Farsta) Sedan skulle jag hinna till "kollektions mötet" med kollegorna, vilket jag inte uppskattade att dom hade lagt det på min onsdag kväll. Då är det ju BC i Farsta. Lyckligt nog så ringde Danne (min chef) och sa att vi fick skjuta upp det för att han som skulle presentera höst kollektionen var sjuk.... JIPPI!
Så kvällen avslutades givetvis med BC i Farsta och vi körde den nya 48... Det var mycket bensparkar!! och även mycket mage i slutet på styrkan, så det blir snyggt ass och mage till beachen ;)

» Hemma i västra götaland

I helgen har jag varit hemma i västra götaland.
Först träffade jag Clara en stund på fredag, vi var i Skövde och fikade, vi hann även med ett glas rött hemma på hennes uteplats. Sen blev vi (jag och Bella) upphämtade utav Lotta, hon och hennes sambo Jonas har nyligen flyttat till hus. Jag är inte alls avundsjuk.. ne då.. inte alls ;)
Vi grillade och jag åt mina första svenska färskpotatis, det var super gott!! Sen myste vi inne med godis och film. Jag fick även öppna paket, för att jag fyllde år för ett tag sedan. Jag fick en super fin Chantelle BH och Hanky Panky trosor :)
.
På lördagen hämtade pappa mig och Bella, senare åkte vi hem till min syster och hennes sambo Calle. Inte avundsjuk på dom heller som bor jätte fint på en udde med en enorm trädgård vid en sjö. Dom har även en hund Daizy och två katter som Bella lekte oavbrutet med. Även där grillade vi och åt vid vattnet, super mysigt.
.
Söndagen var vi hemma hos mamma och firade Fredrik som fyllt 40 år. Vi hade verkligen tur med vädret som har kunnat sitta ute hela helgen. När jag åkte hem mot Stockholm fick jag åka hem utan Bella, men hon verkade inte speciellt ledsen, bara jag. Både hon och jag vet att hon kommer få en underbar semester hemma hos Therese, leka varje dag med Daizy på gården.
Clara
Lotta och Jonas
Fina Lotta
Jonas värmer huset:)
Jag får öppna paket
Pappa och Carina
Therese och Calle
Belladonna och Daizy
fredrik, Calle, Carl, Ida, Jag och Therese
Mamma och Daizy

» Sista 47:an

Nu har jag tydligen en deadline på att flytta ut 1 Juni. Jag vill ju självklart flytta så fort som möjligt, men att hitta lägenhet här i Stockholm är inte det lättaste!! Varför kan det inte vara lika lätt som det är i Tidaholm (min hemort)?! Då skulle jag redan ha flyttat...!!

I dag på BC körde vi sista gången på 47, så nästa onsdag är det nytt, spännande. Otur nog så ska vi på jobbet ha möte och gå igenom höstens kollektion med en bit mat och dryck. Vilket jag måste vara med på och det grämer mig mycket!!
Idag drog Marco upp mig på scenen vid två tillfällen för att visa hur det ser ut med en motståndare, vad tanken är att vi gör mot motståndaren.... Det var skoj :P
Efter klassen pratade jag, Tess och Martina om Parkour (satsklass) jag sa att jag inte tyckte att det var så avancerat, vi fick hoppa från stepbräda till stepbräda och göra några kullebyttor, men sa istället knullebyttor! hahaha... vi skratta o sa att det hade ju faktiskt varit lite avancerat ;)

» Mitt hjärta!

Min älskling, min vän, min buse, min sömntuta, min lilla skit, min Belladonna..... Jag kommer sakna henne så otroligt mycket!! På fredag åker vi hem till min syster för att Bella ska få bo där tills jag har ordnat upp allt och kan ta hand om henne igen. Eftersom jag och Henrik har brutit upp vårt förhållande och jag inte kan ta hand om henne själv, så är det bästa för henne att hon får vara hos min syster. Min syster Therese bor i villa i Karlsborg tillsammans med hennes Calle. Dom bor jätte fint på en udde med STOR trädgård, dom har även en hund och katter som Bella kommer trivas med att busa. Usch vad tungt det känns... men jag vet att det är det bästa för henne..!

» Utgång

Igår firade vi av Marianne och Amir som slutar på NK. Vi var först på Restaurang Grappa och därefter gick vi och fortsatte festen hemma hos Stefan som bor i närheten. Kvällen avlutades för min del på Hotellet som vi gick till för att dansa loss lite. Jag höll mig nykter hela kvällen, vilket känns väldigt bra idag=) Jag hade roligt för det, men lite jobbigt är det med fulla folk och med så hög musik när man är spik nykter.

Idag var jag på Sats Stureplan för första gången. Marco var där och körde Bodycombat tillsammans med en annan instruktör, dom skulle köra BC med några gamla goingar (koreografier), så det kunde jag ju inte missa=) Det var grymt kul!! Man kunde tro att jag hade duschat med kläderna på! Gillade när vi hoppade upp och gjorde sidekickar, hoppas att det kommer i BC 48.

» Underbar dag!

Idag har det varit en underbar dag! Äntligen har jag fått njuta av solen, har annars lyckats jobba när det varit fint väder. Jag och Belladonna tog vårt pick o pack med filt, vatten och ananas och åkte in till stan till en mysig park. Där låg vi hela eftermiddagen och myste :) Glömde nästan av tiden och det blev lite stressigt hem till BC.
Vi sprang hem, slängde på mig tränings kläderna, klockan var 18.30 och jag sprang in på Sats
-Jag vet att jag är sen, men får jag springa in på passet?
Tur så fick jag det! Marco hade även gjort en liten överraskning:) ha hade lagt in tre nya låtar/koreografier var av en av dom var min favorit låt/koreografi! :D

» Super nöjd blev han och då även jag!

Igår ringde en man och frågade specifikt efter en kavaj som vi hade och han bad mig hänga undan den. Han kom in senare under dagen. Kavajen satt inte alls bra på honom och han blev jätte besviken. Mannen var 60+ och ganska stor. Han sa att han hade jätte svårt att hitta kläder, jag kände medkänsla för honom och gjorde allt för att han skulle bli nöjd. Jag var själv i butiken och sprang upp och ner till lagret för att hämta i hans storlek. Det slutade med att han köpte en linne kostym, kavaj, club kavaj, slipps och byxor för ett värde av flera tusentals kronor :) Han var en väldigt artig man som tilltalade mitt namn och vännen hela tiden. Super nöjd blev han och då även jag!

Idag kom en dam fram till mig och frågade mig om det var jag som var Jenny, givetvis svarade jag ja, men jag tänkte direkt, vad har jag nu gjort?
Hon förklarade att hon var hustrun till den nöjda, artiga mannen som jag hjälpte. Hon kom för att tacka så mycket för min hjälp och att det är ingen tidigare som har lyckats att få honom nöjd med så mycket. Hon var lika artig som mannen och tackade så hjärtligt och jag blev lika glad jag!

» Biceps låten på Bodypumpen.... GRYM!! :)


» Protein bars

Idag bakade jag proteinbars för första gången:) I butik är dom så dyra och dessutom att göra egna så vet man vad man stoppar i sig. Proteinbars är kanon och ta som mellan mål och vid träning tillsammans med proteindrink :)
Jag gjorde två olika recept, men bara den ena blev god.
Här är receptet på den goda:
  • 1 dl cashewnötter/mandel
  • 1/2 dl ekologiskt jordnötsmör
  • 1,5 dl osvavlade, torkade aprikoser
  • 1 dl havre
  • 4 msk osötad müsli
  • 1 msk kanel
  • 4 msk blåbärssylt
  • 1 msk krossad rå kakao
  • 3 msk ekologisk kakao

Garnering

  • 1 uppvispat ägg
  • 2 msk osötad musli

Sätt ugnen på 110 grader. Mixa sedan cashew/mandel, jordnötsmör, aprikoser, havre, müsli, kanel, sylt och kakao till en jämn men bitig massa. Smaka av med ev mer kanel. Bred ut massan jämnt i en form och pensla toppen med uppvispat ägg. Strö över lite müsli och sätt in i ugnen i 15 minuter. Ställ formen i frysen 1 timme innan du skär i bitar och förvarar i kylskåp.

Jag hade även ett överdrag med 70% choklad:)

Mitt resultat :)


» vår fräsch i håret;)

I Lördags var jag hos frissan, färgade och gjorde ljusa slingor. Jag blev dock inte helt nöjd och var tvungen att springa till gymmet för att köra BC med Inka. Men vi fixade en ny tid, så jag var där idag och han lade i en toning för att jämna ut slingorna. Jag tyckte det var för tydliga slingor innan, för randigt. Nu är jag däremot nöjd!
Vad har jag mer gjort för roligt idag, förutom städat och lagat en god fiskgratäng. Det är ju onsdag, så jag har självklart kört slut på mig på BC :) även grymma Marco var tillbaka idag efter tre veckors rehab efter hans olycka.
Detta är dock innan vi lade i toningen, men det syns ingen större skillnad på kort.

» Valborg

Jag och Henrik var ute på Värmdö firade Valborg med John och Amy och deras grannar. Vi kom lite sent, men vi hann med grillning och se på majbrasan. Vi hade en trevlig kväll!